-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Με γελούν τα μάτια μου ή αρχίζει απο 27000 $ ???Τι ήθελα και μπήκα στο nissan usa? και μετά τσέκαρα το έβο9 που κοστίζει 29....και μια Ζ4 3.0 απο 35....Σε ντόλαρς έτσι? ακόμα χειρότερα...Δεν σε γελουν τα ματια σου.
Νικος
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Με γελούν τα μάτια μου ή αρχίζει απο 27000 $ ???Τι ήθελα και μπήκα στο nissan usa? και μετά τσέκαρα το έβο9 που κοστίζει 29....και μια Ζ4 3.0 απο 35....Σε ντόλαρς έτσι? ακόμα χειρότερα...Αυτες ειναι τιμες ομως τρια πραγματα:
-
Ειναι βασικες τιμες αυτες. Δεν βρισκεις οχημα τοσο 'γυμνο' εκτος εαν το παραγκηλεις. Αναλογα με το οχημα βαλε ακομη ενα 15% για εξτρα λοιπον.
-
Ληπει ο φορος. Ο λογος ειναι επηδει οι φοροι ειναι διαφορετικοι 'για καθε' πολιτεια. Βαλε ενα ακομη 7% μεσο ορο μετα τα εξτρα πιο πανω.
-
Μερικα μικρα fees στο κλεισιμο του deal στον αντι'πο, οπως πινακιδες κτλ, πες ακομη $250.
Τωρα εχεις την πραγματικη, τελικη τιμη.
-
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Με γελούν τα μάτια μου ή αρχίζει απο 27000 $ ???Τι ήθελα και μπήκα στο nissan usa? και μετά τσέκαρα το έβο9 που κοστίζει 29....και μια Ζ4 3.0 απο 35....Σε ντόλαρς έτσι? ακόμα χειρότερα...
Αυτες ειναι τιμες ομως τρια πραγματα:
-
Ειναι βασικες τιμες αυτες. Δεν βρισκεις οχημα τοσο 'γυμνο' εκτος εαν το παραγκηλεις. Αναλογα με το οχημα βαλε ακομη ενα 15% για εξτρα λοιπον.
-
Ληπει ο φορος. Ο λογος ειναι επηδει οι φοροι ειναι διαφορετικοι 'για καθε' πολιτεια. Βαλε ενα ακομη 7% μεσο ορο μετα τα εξτρα πιο πανω.
-
Μερικα μικρα fees στο κλεισιμο του deal στον αντι'πο, οπως πινακιδες κτλ, πες ακομη $250.
Bale kai ta panakriva asfalistra...
P.S. Sorry gia ta greeklish alla eimai London kai den exw stin diathesi mou ellinikous xaraktires sto PC pou grafw twra.
-
-
Αυτες ειναι τιμες ομως τρια πραγματα:-
-
-
Στο παράδειγμά σου περίπου 24% πιο ακριβό από τις τιμές που ανακοινώνονται...
Και πάλι φτηνό είναι για τα Ελληνικά δεδομένα...
Ίσως είναι και φτηνότερο αν το πραγματικό κατα κεφαλήν εισόδημα είναι μεγαλύτερο εκεί... -
-
55780 στην Ελλάδα + μεταλλικό+ έξοδα πινακίδων-προετοιμασίας= 57000 περίπου. Ευρώ.
Η έκδοση τουρινγκ κοστίζει 32500 + 2300 τους φόρους + 300 =35000.Δολλάρια ...
Το Ευρώ σήμερα είναι 1.3 δολλαρια.
Αντε να μου εξηγήσει κάποιος τι πληρώνουμε εδώ πέρα. 20 000 ευρώ φόρους στο Ζ?
-
Πάντως έβλεπα ένα best motoring και οι γιαπωνέζοι είχαν φαγωθεί να λένε πως παρόλο που το Ζ είναι ένα προσιτό-φτηνό αυτοκίνητο είναι πολύ μελετημένο,ψαγμένο κλπ.
Το θεωρούσαν αυτοκίνητο για το μέσο γιαπωνέζο από άποψη τιμής.Κρίμα να μην είναι κ εδώ εξίσου προσιτό -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Το θεωρούσαν αυτοκίνητο για το μέσο γιαπωνέζο από άποψη τιμής.Κρίμα να μην είναι κ εδώ εξίσου προσιτόχαχαχαχαχαχαχαχα...
ΜΠαΝαΝία ωρέ γκιαούρηδες...
(όπως μας βλέπουν/συμπεριφέρονται αλλά όπως μας αρέσει κιόλας) -
Ο χρήστης offset έγραψε:
55780 στην Ελλάδα + μεταλλικό+ έξοδα πινακίδων-προετοιμασίας= 57000 περίπου. Ευρώ.Η έκδοση τουρινγκ κοστίζει 32500 + 2300 τους φόρους + 300 =35000.Δολλάρια ...
Ποσο κοστιζει το ιδιο στην Γερμανια; Ποσο σε αλλες Ευρωπαικες χωρες. Δεν πρεπει τα αυτοκινητα να κοστιζουν το ιδιο σε ολη την ΕΕ και η μονη διαφορα να ειναι ο φορος και τα τελη κυκλοφοριας;
Νικος
-
Ο χρήστης panos7 έγραψε:
Με γελούν τα μάτια μου ή αρχίζει απο 27000 $ ???Τι ήθελα και μπήκα στο nissan usa? και μετά τσέκαρα το έβο9 που κοστίζει 29....και μια Ζ4 3.0 απο 35....Σε ντόλαρς έτσι? ακόμα χειρότερα...
-
-
-
Bale kai ta panakriva asfalistra...
P.S. Sorry gia ta greeklish alla eimai London kai den exw stin diathesi mou ellinikous xaraktires sto PC pou grafw twra.
Αναλογα που ζεις στις ΗΠΑ. Εδω που ζω εγω πληρωνω 220 δολλαρια το εξαμηνο για το CL/S μου.
-
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
-
-
-
Στο παράδειγμά σου περίπου 24% πιο ακριβό από τις τιμές που ανακοινώνονται...
Και πάλι φτηνό είναι για τα Ελληνικά δεδομένα...
Ίσως είναι και φτηνότερο αν το πραγματικό κατα κεφαλήν εισόδημα είναι μεγαλύτερο εκεί...Ειναι δεδομενο οτι το ΚΚΕ ειναι κατα πολυ υψηλοτερο στις ΗΠΑ απο οτι Ελλαδα.
-
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
55780 στην Ελλάδα + μεταλλικό+ έξοδα πινακίδων-προετοιμασίας= 57000 περίπου. Ευρώ.Η έκδοση τουρινγκ κοστίζει 32500 + 2300 τους φόρους + 300 =35000.Δολλάρια ...
Ξεχασες τα εξτρα για το Ζ στις ΗΠΑ. Βαλε αλλα 4Κ τουλαχιστον.
-
Ειναι δεδομενο οτι το ΚΚΕ ειναι κατα πολυ υψηλοτερο στις ΗΠΑ απο οτι Ελλαδα.Φτωχοί υπάρχουν παντού, συν ότι σημείωσα το 'πραγματικό' εισόδημα που στο ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ απέχει αρκετά από αυτό που ανακοινώνεται...
Αλλά δυστυχώς δεν έχω ζήσει καθόλου US για να έχω άποψη...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Ειναι δεδομενο οτι το ΚΚΕ ειναι κατα πολυ υψηλοτερο στις ΗΠΑ απο οτι Ελλαδα.
Φτωχοί υπάρχουν παντού, συν ότι σημείωσα το 'πραγματικό' εισόδημα που στο ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟ απέχει αρκετά από αυτό που ανακοινώνεται...
Αλλά δυστυχώς δεν έχω ζήσει καθόλου US για να έχω άποψη...
Το πραγματικο ειναι ακομη πιο υψηλο στις ΗΠΑ απο οτι στην Ελλαδα.
Δεν εχω ιδεα για ποιο σουλτανατο μιλας.
-
§
Το πραγματικο ειναι ακομη πιο υψηλο στις ΗΠΑ απο οτι στην Ελλαδα.ok, i'll take your word for it...
Δεν εχω ιδεα για ποιο σουλτανατο μιλας.
Αυτό που γειτονεύει με τουρκία, ιταλία, αλβανία, βουλγαρία, σκόπια, το κυβερνάει ένας σουλτάνος, με τους αγάδες, πασάδες, και τους τσιφλικάδες του, και έχει ένα μάτσο ραγιάδες και γκιαούρηδες να αρπάζουν και να δαγκώνουν τους πάντες...
Now you have an idea...
§
-
Ο χρήστης nasos/sti έγραψε:
-
-
-
ναι αλλα στον χρονο κανεις μιση αποσβεση εκει απ την χαμηλη τιμη της βενζινας.
Λαθος. Διοτι ο αριθμος μιλιων του μεσω οδηγου εδω ειναι διπλλασιος ή τριπλλασιος αυτων του μεσου Ελληνα οδηγου. Οι αποστασεις ειναι κατα πολυ μεγαλυτερες. Αρα it's a wash.
-
-
Να το αρθρο για το καλυτερο οχημα κατω 30Κ στις ΗΠΑ που το κερδησε το 350Ζ.
http://www.roadandtrack.com/article.asp ... le_id=4178
-
Ζήτω το Ζ.Ζήτω τα 35κ δολλάρια που κοστίζει και ζήτω η φτηνή τιμή της βενζίνης.Ζήτω τα μεγάλα δρομολογια που κανεις δε σε αναγκάζει να κάνεις.Ζητω η περιστασιακή χρήση ενος Ζητα με φτηνή βενζίνη και μπόλικα τρακ ντειζ.
Α,ζήτω το Ζητα facelift.
-
Να το αρθρο για το καλυτερο οχημα κατω 30Κ στις ΗΠΑ που το κερδησε το 350Ζ.http://www.roadandtrack.com/article.asp ... le_id=4178
Αυτοι οι μαγκες εχουν την καλυτερη δουλεια. Μαζευονται και οδηγανε ενα κιλο αυτοκινητα βγαζοντας τα αποθημενα τους και μετα μας μοστραρουν οτι δουλευουν και εβγαλαν το καλυτερο αυτοκινητο κατω απο το ταδε ποσο... Που να στειλω το Ρεζουμε...
Νικος
Ανανεωμένο Nissan 350Z