-
Εγώ ήξερα μετά τα τούνελ και μετά στην 111 στην διασταύρωση της Χαλανδρίτσας
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ξέρω το σημείο....εκεί στήνονται συνήθως.στο πιο ασφαλές σημείο...
Επισης να πουμε πως τη στηνουν και εκει που αρχιζει το οριο και κατεβαινει, αν εχετε προσεξει τις ταμπελες...100->90->80->70->...ωωωπ!Εδω ειμαστε...
Μετα την ανοιχτη αριστερη στροφη δηλαδη που οδηγει στην ''ενωση'' με την Εθνικη προς Πυργο...Τι να πεις...εν τω μεταξυ..στο απεναντι ρευμα γινονταν διάφορα!
Ενα τριαξονικο ειχε χασει την εξοδο της Οβρυας και ερχοταν με την οπισθεν ... επεσαν βροχη τα κορναρισματα γιατι επρεπε πρωτα να περασει με την οπισθεν απο την εισοδο (απο την οποια ερχονταν αυτοκινητα για να μπουν στον περιφερειακο) ...και μετα θα εβρισκε την εξοδο να παει εκει που ηθελε (στο διαολο μαλλον... )
Φυσικα οι 2 στυνομικοι δεν πηραν χαμπαρι...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Ηρθε η ωρα να γραψω κι εγω σε αυτο το thread...Εφαγα μια ωραια κλησουλα, πριν λιγο, για 123km/h στον περιφερειακο της Πατρας...Με οριο 100...2μιση λωριδες/κατευθυνση και κεντρικο διαζωμα.
Με εγραψαν για 113 (γιατι τα 123 ηταν ιλιγγιωδης ταχυτητα) και πηρα κληση των 33 ευρωπουλων!
Και μονο που το σκεφτομαι τρομαζω ...απορω πως δεν σκοτωθηκα ο μλκς!
Με τις υγειες μου...
Στην περιφερειακή έχω κινηθεί 2 μόλις φορές στα 4 χρόνια που είμαι στην Πάτρα. Τη μια πήγαινα κάτω από τα όρια γιατί πηγαίναμε βόλτα, τη δεύτερη υπήρξε στιγμή που το όριο ήταν 80 και γω πήγαινα με 180. Πάλι καλά που δεν ήταν στους δρόμους εκείνο το βράδυ τα παιδιά...
Περιττό να πω ότι σε διαδρομή 25 χλμ που έκανα (Πάτρα->Πύργο) δεν πήγα ποτέ με λιγότερο από 140 (ακόμα και στα τούνελ). Προφανώς ο δρόμος δεν είχε κίνηση, για την ακρίβεια σ' ολόκληρη τη διαδρομή συνάντησα μόνο 2-3 αυτοκίνητα. -
Πάντα οι μπάτσοι τη στήνουν στα πιο άκυρα σημεία του δρόμου...
Είπαμε...αν δε βάλουν και λίγο το χεράκι τους στην τσέπη μας δεν θα πάει καλά η μέρα...
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπει,ερχόμενοι στην Πάτρα με τον πατέρα μου για πρώτη φορά, μας γράψανε στο ξυλόκαστο για +8km/h... -
Λίγο πρίν το σημείο του μπλόκου έχω δεί μια φορά και 230+ ......έκανα τέστ στην νέα τουρμπίνα!!!!
μπροστά απο το μπλόκο πέρασα χαλαρά με 70 χλμ όμως....
πρόλαβα και φρέναρα....άνοιξα το αλεξίπτωτο εννοώ!!
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπει,ερχόμενοι στην Πάτρα με τον πατέρα μου για πρώτη φορά, μας γράψανε στο ξυλόκαστο για +8km/h... -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
ξέρω το σημείο....εκεί στήνονται συνήθως.
στο πιο ασφαλές σημείο...
Επισης να πουμε πως τη στηνουν και εκει που αρχιζει το οριο και κατεβαινει, αν εχετε προσεξει τις ταμπελες...100->90->80->70->...ωωωπ!Εδω ειμαστε...
Μετα την ανοιχτη αριστερη στροφη δηλαδη που οδηγει στην ''ενωση'' με την Εθνικη προς Πυργο...Τι να πεις...εν τω μεταξυ..στο απεναντι ρευμα γινονταν διάφορα!
Ενα τριαξονικο ειχε χασει την εξοδο της Οβρυας και ερχοταν με την οπισθεν ... επεσαν βροχη τα κορναρισματα γιατι επρεπε πρωτα να περασει με την οπισθεν απο την εισοδο (απο την οποια ερχονταν αυτοκινητα για να μπουν στον περιφερειακο) ...και μετα θα εβρισκε την εξοδο να παει εκει που ηθελε (στο διαολο μαλλον... )
Φυσικα οι 2 στυνομικοι δεν πηραν χαμπαρι...
Καλά το τι έχουν δεί τα μάτια μου , και τι έχουν ακούσει τα αυτιά μου ,
στην Περιμετρική δεν λέγεται.........να τελικιάζουν μικρά τερατάκια 300+ ίππων ....να γίνονται κόντρες με νιτρομπούκαλα στο full....σφήνες, αναστροφές,οπισθοπορίες ατόμων χαμένων στο διάστημα και όλα τα συναφή...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλά την στήνουν και εκει κάτω????
Kαι εκεί τη στήνουν
και πριν βγεις στον 'καλύτερο' Πατρών-Πύργου που ανεβαίνει το όριο στα 90, λίγο πριν είναι 70
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
...
Δεν ξέρω αν το έχω ξαναπει,ερχόμενοι στην Πάτρα με τον πατέρα μου για πρώτη φορά, μας γράψανε στο ξυλόκαστο για +8km/h...Ξέχασες να αναφέρεις ότι στο γυρισμό από αντίδραση ο πατέρας σου του έδωσε να καταλάβει και πήγαινε στην Πατρών Κορίνθου με 200+
-
Ρε παιδιά είναι άχαστο το μπλόκο στο ξυλόκαστρο 1,01 απόδοση δίνει!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά είναι άχαστο το μπλόκο στο ξυλόκαστρο 1,01 απόδοση δίνει!Όταν πας με 200+ δεν προλαβαίνουν να σε δουν για να σε γράψουν
Πέρα από την πλάκα, αμα θες μπορείς να κινηθείς με τραγικά παράνομες ταχύτητες στην Πατρών-Κορίνθου και απλά να κόβεις λίγο πριν τα μπλόκα. 4 χρόνια που πηγαινοέρχομαι Πάτρα-Αθήνα αυτά στήνονται στα ίδια σημεία. Πρέπει τουλάχιστον δέκα φορές σ' αυτά τα χρόνια να έχω ζήσει το σκηνικό του να πηγαίνουμε 'παρέα' με κάποιον άγνωστο με 140-170 στην Πατρών-Κορίνθου, εμείς να κόβουμε λίγο πριν τα μπλόκα και όταν περνάμε από δίπλα τους να βλέπουμε ότι μόλις σταμάτησαν αυτόν με τον οποίο πηγαίναμε 'παρέα', μιας και αυτός δε μείωσε την ταχύτητά του στα 'επικίνδυνα' σημεία. Εκείνες τις ώρες πραγματικά με πιάνουν απίστευτα γέλια...Έχουμε κάνει Πάτρα-Νέα Σμύρνη (από σπίτι σε σπίτι) σε 1 ώρα και 50 λεπτά χωρίς να 'φάμε' κλήση και έχοντας περάσει δίπλα από 5 μπλόκα. Άμα θες να πας γρήγορα μπορείς να το κάνεις χωρίς να κινδυνεύεις άμεσα να πάρεις κάποια κλήση. Τη φορά βέβαια που θα έχει έμπνευση η τροχαία και θα αλλάξει σημείο που τη στήνει έχει να πέσει τρελό κλάμα...
-
Σήμερα το πρωί έγινε το εξής κωμικό. Με σταματησαν με ραντάρ που έδειξε 86 χιλ/ω με όριο 90 και ο μπάτσος ήθελε να με γράψει νομίζοντας ότι το όριο είναι 70. Έφαγα 10 λεπτά για να καταλάβει ότι πρέπει να στείλει κάποιον πιο πίσω να δει το όριο. Μετά έφαγα άλλα 10 λεπτά για να πάει κάποιος να το δει και να γυρίσει. Εκεί άρχισα να λέω για αναφορές που θα τους κάνω και κουμπωθήκανε. Η τελευταία φράση - πριν φύγω - του τροχαίου στους συναδέλφους του ήταν: - Παιδιά πάμε πιο κάτω που έχει το 70.
Για γέλια και για κλάματα μαζί.
-
ts ts ts ts
1.50 λεπτα....σε 2 ωρες ειχα φαει 2 πιτα γυρο απο την πλατεια και ημουνα στο ΡΙΟ....
δεν την εχω πιο μεγαλη και υπαρχει λογος που ανεφερα χρονο....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
ts ts ts ts
1.50 λεπτα....σε 2 ωρες ειχα φαει 2 πιτα γυρο απο την πλατεια και ημουνα στο ΡΙΟ....
δεν την εχω πιο μεγαλη και υπαρχει λογος που ανεφερα χρονο....
σιγα ρε χοντρε εσυ...τρως και σουβλακια 2 στον αριθμο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά είναι άχαστο το μπλόκο στο ξυλόκαστρο 1,01 απόδοση δίνει!Να θυμηθούμε βέβαια οτι στο Ξυλόκαστρο σημαδεύουν βρισκόμενοι πάνω στη Γέφυρα, στη μεγάλη ευθεία πριν τις 2 στροφές του κόμβου Ξυλοκάστρου (κατεύθυνση προς Πάτρα)
Στην αντίθετη κατεύθυνση, μπορεί να υπάρχει περιπολικό στον κόμβο και να μας παρα[λανήσει, αλλά είναι πιθανό πάλι στη γέφυρα να χουν στηθεί!Τότε δίνουν σήμα στο Κιάτο...
Προσοχή λοιπόν...
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
...δεν την εχω πιο μεγαλη και υπαρχει λογος που ανεφερα χρονο....Μην στεναχωριέσαι. Το σημαντικό είναι πως την χρησιμοποιείς.
Αλήθεια, για ποιο λόγο ανέφερες τον χρόνο;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...δεν την εχω πιο μεγαλη και υπαρχει λογος που ανεφερα χρονο....
Μην στεναχωριέσαι. Το σημαντικό είναι πως την χρησιμοποιείς.
Αλήθεια, για ποιο λόγο ανέφερες τον χρόνο;
ειμαι σιγουρος οτι φανταζεσαι τον λογο
προς το παρον δεν 8ελω να τον αναφερω -
Χρόνοι κάτω από 1:30 ώρα γίνονται εύκολα και χωρίς να φοβάσαι τα μπλόκα, οπότε δεν καταλαβαίνω που είναι το...κατόρθωμα! Ας ηρεμήσουμε λιγάκι...
Στην περιμετρική Πατρών κι εγώ τσίμπησα κλήση πριν κάποια χρόνια στην ίδια ευθεία. Πρόλαβα να πατήσω λίγο φρένο από τα 160+ κι έπεσα στα 140...Ο μπάτσος έμεινε έκπληκτος που το Zastava που είχα τότε έπιανε τόσα... Λίγο έλειψε να του πω πως πιάνει άνετα παραπάνω...
Πάντως κι εγώ 33 -
Γνωρίζει κανείς αν έχουν αρχίσει έργα για μετατροπή της 'Εθνικής οδού' Κορίνθου-Πατρών σε κλειστό αυτοκινητόδρομο; Αν θα ξεκινήσουν ποτέ;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Γνωρίζει κανείς αν έχουν αρχίσει έργα για μετατροπή της 'Εθνικής οδού' Κορίνθου-Πατρών σε κλειστό αυτοκινητόδρομο; Αν θα ξεκινήσουν ποτέ;Τα έργα δεν έχουν ξεκινήσει!
Αλλά μπορώ να σου πω οτι πηγές που δεν πρέπει να αναφέρω μου λένε οτι το έργο έχει δρομολογηθεί και θα ξεκινήσει σύντομα
Και φυσικά θα μιλάμε για ΝΕΟ ΔΡΟΜΟ, με δική του χάαξη!
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!