-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Κι εγω όπου να'ναι αγοράζω ένα ίδιο αλλά σε άσπρο!me too!
Βγαίνει με άσπρη πλάκα?ΥΓ Σήμερα βρήκα την καλύτερη τιμή από Ελλάδα! 550
-
Ποια η αποψη σας για τα Bvlgari? Λεω να χτυπησω το carbongold με λευκοχρυσο, το δοκιμασα και μου αρεσει παρα πολυ. Τιμη κατι λιγοτερο απο χιλιαρικο. Το θεμα ειναι αν αξιζουν ως ρολογια η αν ειναι μονο για το πουλμουρ.
-
Ο χρήστης medos έγραψε:
το νεο μου ρολοιΣυγχαρητήρια φίλε, πολύ καλή επιλογή!
Ποια η αποψη σας για τα Bvlgari? Λεω να χτυπησω το carbongold με λευκοχρυσο, το δοκιμασα και μου αρεσει παρα πολυ. Τιμη κατι λιγοτερο απο χιλιαρικο. Το θεμα ειναι αν αξιζουν ως ρολογια η αν ειναι μονο για το πουλμουρ.
Είναι μόνο για το πουλμουρ.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κι εγω όπου να'ναι αγοράζω ένα ίδιο αλλά σε άσπρο!
me too!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποια η αποψη σας για τα Bvlgari? Λεω να χτυπησω το carbongold με λευκοχρυσο, το δοκιμασα και μου αρεσει παρα πολυ. Τιμη κατι λιγοτερο απο χιλιαρικο. Το θεμα ειναι αν αξιζουν ως ρολογια η αν ειναι μονο για το πουλμουρ.Ρε πάρε το Omega Speedmaster Racing με ''ταμπλώ'' από ανθρακόνημα...
Αλλά τι λέω...κουλός δεν είσαι; Κουλά ρολόγια θα πάρεις....Το Bulgari είναι υποστροφικό πάντως...να το ξέρεις...
-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Ρε πάρε το Omega Speedmaster Racing με ''ταμπλώ'' από ανθρακόνημα...
ΑΠΕΙΡΩΣ καλύτερο, αλλά και πιο ακριβό από χιλιάρικο όμως.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κι εγω όπου να'ναι αγοράζω ένα ίδιο αλλά σε άσπρο!
me too!
-
400 ευρώ απο μαγαζί του eBay με 100% θετικό feedback σας χαλάει δηλαδή?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
400 ευρώ απο μαγαζί του eBay με 100% θετικό feedback σας χαλάει δηλαδή?Μια χαρά....αλλά δώσε και κανένα link που να δουλεύει!!!!
-
check your e-mail
-
edit: Nope!!!
-
Τσεκάρισε ΞΑΝΑ, στο ξαναέστειλα
-
Μισο λεπτο. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι
α) αν χαλανε ευκολα
β) αν θα μου δειχνουν σωστα την ωρα.
ηλιθιες ερωτησεις, αλλα απο καποιον που δεν ασχολειται καθολου με το θεμα ρολογια οποτε αυτο ειδα, αυτο μου αρεσε παααααρα πολυ, οποτε αν δουλευουν σωστα δεν εχω κανενα προβλημα.
επισης, δεν μου αρεσουν τα πολυ 'γυαλιστερα' ρολογια. Δηλαδη ακομα και το omega με ατσαλινο μπρασελε ειναι πολυ 'ανοιχτοχρωμο' για τα γουστα μου, αυτο που μου αρεσε στο συγκεκριμενο bvlgari ειναι οτι ειναι σχεδον καταμαυρο, με την αντιθεση με τον λευκοχρυσο να του πηγαινει παρα πολυ.
-
Ο χρήστης Ernest έγραψε:
πουλαω ενα seiko sportura digital alarm chrono world time μολις 2 μηνων διοτι επαθα πλακα με αυτο παρακατω
θεε μου εχω φαει τεραστιο κολημα λεμεεεεε
Αυτό είναι το Seiko Premier Kinetic Perpetual, είναι το ρολόι μου (το έχω με μεταλλικό μπρασελέ) και το αγαπώ ΠΟΛΥ
\και εγω το αγαπω πολυ γιαυτο και πουλαω το sportura
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μισο λεπτο. Αυτο που με ενδιαφερει ειναια) αν χαλανε ευκολα
ηλιθιες ερωτησεις, αλλα απο καποιον που δεν ασχολειται καθολου με το θεμα ρολογια οποτε αυτο ειδα, αυτο μου αρεσε παααααρα πολυ, οποτε αν δουλευουν σωστα δεν εχω κανενα προβλημα.
επισης, δεν μου αρεσουν τα πολυ 'γυαλιστερα' ρολογια. Δηλαδη ακομα και το omega με ατσαλινο μπρασελε ειναι πολυ 'ανοιχτοχρωμο' για τα γουστα μου, αυτο που μου αρεσε στο συγκεκριμενο bvlgari ειναι οτι ειναι σχεδον καταμαυρο, με την αντιθεση με τον λευκοχρυσο να του πηγαινει παρα πολυ.
Γενικά καλό είναι να αγοράζεις προϊόντα (και στην περίπτωσή μας ρολόγια που είναι και πιο 'ευαίσθητα' και εξειδικευμένα προϊόντα) από εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά.Αυτό νομίζω είναι το ιδανικό για κάθετι που αγοράζουμε.Τώρα η Bulgari στην προκειμένη βγάζει από κολώνιες μέχρι σώβρακα .Εγώ προσωπικά λοιπόν 1000€ για ρολόι της δεν θα έδινα,ούτε καν το ένα τρίτο.Τρέχα γύρευε από πού παίρνει μηχανισμούς,κάσες,κλπ.Αξιοπιστία λοιπόν αμφίβολη .
Από την άλλη αν σου αρέσει τόσο πολύ,τι να σου πω...Είναι θέμα γούστου και επιλογών.Πάντως ξαναλέω,αυτά τα λεφτά νομίζω δεν αξίζουν για ρολόι τέτοιας εταιρείας.Ψάξτο λίγο ακόμη.Μπορείς να βρεις και TAG και OMEGA με λουράκια σε παραπλήσιες τιμές και να αλλάξεις γνώμη.Αν όχι...Καλορίζικο -
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Μισο λεπτο. Αυτο που με ενδιαφερει ειναι
α) αν χαλανε ευκολα
**Γενικά καλό είναι να αγοράζεις προϊόντα (και στην περίπτωσή μας ρολόγια που είναι και πιο 'ευαίσθητα' και εξειδικευμένα προϊόντα) από εταιρείες που ασχολούνται αποκλειστικά με αυτά.**Αυτό νομίζω είναι το ιδανικό για κάθετι που αγοράζουμε.Τώρα η Bulgari στην προκειμένη βγάζει από κολώνιες μέχρι σώβρακα .Εγώ προσωπικά λοιπόν 1000
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ποια η αποψη σας για τα Bvlgari? Λεω να χτυπησω το carbongold με λευκοχρυσο, το δοκιμασα και μου αρεσει παρα πολυ. Τιμη κατι λιγοτερο απο χιλιαρικο. Το θεμα ειναι αν αξιζουν ως ρολογια η αν ειναι μονο για το πουλμουρ.Πουλ μουρ...μπολικο, αλλα ελβετικος μιχανησμος και το design μπαϊ BVLGARI...
Αφου ειναι κατω απο χιλιαρικο....
Εγω θα το τσιμπαγα. -
Ένας ΕΤΑ 2836-2 που φοράει τόσο το Τissotάκι μου των 300 ευρώ όσο και π.χ. ένα Maurice Lacroix να'χει 80-100 ευρώ;
Τα περί ακρίβειας και διορθώσεων από πλευράς ορισμένων εταιριών, προσωπικά δεν με πείθουν! Σίγουρα μπορεί να γίνονται κάποια refinements αλλά δε νομίζω ότι οι διαφορές τιμών των αρκετών $$$$ αντικατοπτρίζουν την πραγματική διαφορά σε ποιότητα μεταξύ των 'ονομάτων' και των πιο κοινών ρολογιών. Όσο μιλάμε για ατσαλάκι του Θεού φυσικά... -
@ spiros
cavallino gr
Krusensternευχαριστω πολυ παιδες. Το εχω 1 εβδομαδα και μεχρι στιγμης ειναι +5 δευτ/ημερα. Καλα ειναι πιστευω
-
@ spiros
cavallino gr
Krusensternευχαριστω πολυ παιδες. Το εχω 1 εβδομαδα και μεχρι στιγμης ειναι +5 δευτ/ημερα. Καλα ειναι πιστευω
Ρολόγια. Τι φοράμε και... τι θα ΘΕΛΑΜΕ να φοράμε.