-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Είναι όπως υγροποιείται ο αέρας σε ένα μπουκάλι με κρύο νερό ή με την υγρασία που πιάνουν τα τζάμια όταν πλύνεις τα πατάκια, δεν στεγνώσουν καλά και αφήσεις το αμάξι στον ήλιο!!Μετά από βροχή 'ανίχνευσε' τις μοκέτες (με χαρτοπετσέτα ή κάτι παρόμοιο) σε όλο το αυτοκίνητο - και μπροστά.
Η δική μου γριά από κάπου βάζει νερό στο πορτμπαγκάζ.
Νομίζω έχεις οροφή, αν έχει βουλώσει η αποχέτευσή της γεμίζει νερό το πορτμπαγκάζ (στα σιβικ τουλάχιστον )
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Η δική μου γριά από κάπου βάζει νερό στο πορτμπαγκάζ.
Νομίζω έχεις οροφή, αν έχει βουλώσει η αποχέτευσή της γεμίζει νερό το πορτμπαγκάζ (στα σιβικ τουλάχιστον )
Λες?
Πώς σκατά πάει μέχρι εκεί πίσω? Να σημειώσω ότι βρίσκω σταγόνες ΜΟΝΟ πάνω στον πίσω αριστερό θόλο (στο κομμάτι του που 'φαίνεται' μέσα στο πορτμπαγκάζ). -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Να σημειώσω ότι βρίσκω σταγόνες ΜΟΝΟ πάνω στον πίσω αριστερό θόλο (στο κομμάτι του που 'φαίνεται' μέσα στο πορτμπαγκάζ).Πολύ πιθανό να είναι η οροφή, κάποιος που να ξέρει από μερσεντές;
Τι νόμιζες, μόνο μόστρα με την οροφή θα κάνεις; έχει και αποχέτευση.
(και περιστέρια ) -
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Να σημειώσω ότι βρίσκω σταγόνες ΜΟΝΟ πάνω στον πίσω αριστερό θόλο (στο κομμάτι του που 'φαίνεται' μέσα στο πορτμπαγκάζ).
Πολύ πιθανό να είναι η οροφή, κάποιος που να ξέρει από μερσεντές;
(και περιστέρια )μόνο που των περιστεριών δεν φεύγουν απ' ευθείας στην αποχέτευση
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Τι νόμιζες, μόνο μόστρα με την οροφή θα κάνεις; έχει και αποχέτευση.Βασικά, δεν κάνω μόστρα, την έχω μόνιμα στην ανάκλιση να φεύγει η τσιγαρίλα έξω
(και περιστέρια )
Άσε με, με τα γ@μ@$$να!!!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Βασικά, δεν κάνω μόστρα, την έχω μόνιμα στην ανάκλιση να φεύγει η τσιγαρίλα έξω
(και περιστέρια )
Άσε με, με τα γ@μ@$$να!!!
Eεεεεεεεππ.......δε μας φταινε τα ζωντανα
Εμεις μπαινουμε στηζωη τους κι οχι αυτα σε μας
-
Δύο πράγματα μπορώ να σκεφτώ:
-
Χαλασμένο top mount στα πίσω αμορτισέρ. Σε ένα Hyundai Accent είχε φαγωθεί το λάστιχακι και άφηνε ενα μικρό κενό. Με τις βροχές ο τροχός πέταγε το νερό μέσα απο αυτό το κενό και μαζευόταν στο χώρο της ρεζέρβας.
-
Κάποια απο τις λαστιχένιες τάπες που βάζουν στο χώρο της ρεζάρβας έχει φύγει και μαζεύει νερά απο εκεί.
-
-
dog80 το αυτοκίνητο είναι παρκαρισμένο, τον περισσότερο καιρό, λόγω χρήσης εταιρικού. Σε βροχή δεν εχει οδηγηθεί φέτος!
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
μόνο που των περιστεριών δεν φεύγουν απ' ευθείας στην αποχέτευσηΟχι σε αυτήν αλλά από αυτήν.
Νερό ΜΕΣΑ στο αυτοκίνητο - τί κάνουμε?