-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
44 (άρε μπαγάσα ημιάκαμπτε) σελίδες κι ακόμα δε πάτησε στους δρόμους μας.
Ε ρε και να είχε άκαμπτο.Δε πειράζει, στο επόμενο.
στο επομενο θα βαλουμε...σουστοφυλλα
Πρώτα άκαμπτο και μετά σουστόφυλλα. Μη πάθουμε και τίποτα από την τεχνολογική φρενίτιδα.
Το μαρτη παρουσιαζεται επισημα?
Ωραια,δλδ αν το παραγγειλω περυσι τα Χριστουγεννα,ο καλος αγιος θα μου το χει φερει μεχρι την Πρωτοχρονια του '08.Κι αυτο αμα τρεχει πολυ στο δρομο διοτι μπορει μεν με τον ημιακαμπτο να πηγαινει γρηγορα,αλλα με 4 αστερια θα φοβαται και δεν θα τρεχει.Αλλα απο την αλλη αγιος ειναι τι να φοβηθει?Αλλα και παλι αμα ειναι αγιος με type r θα ερχοταν?
PS 1:λετε ο Σαρακακης να μου το φερει νωριτερα απο τον Αι Βασιλη?
PS 2:λετε το type r να παρει 5 αστερια?
Πάρε εσύ το toledo που θέλεις κι άσε όσους πάρουν τάπερ να ξεκινήσουν ένα χρόνο μετά από εσένα. Έτσι ή αλλιώς, θα σε προλάβουν.
βγες εσυ να πεις τα καλαντα να βγαλεις καμια ...δοση και βλεπουμε
-
A χαχαχαχα! τα παιδακια εκτος απο honda εχουν και χιουμορ!!!
Αυτα ομως να τα λετε μονο οταν βρισκεστε στον juniorοτοπο γιατι ο κοσμος ειναι κακος και παρεξηγει...
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
A χαχαχαχα! τα παιδακια εκτος απο honda εχουν και χιουμορ!!!Αυτα ομως να τα λετε μονο οταν βρισκεστε στον juniorοτοπο γιατι ο κοσμος ειναι κακος και παρεξηγει...
καλημερα Ο3! Παντως πρεπει να αναλωσες πολυ ενεργεια για να διατυπωσεις αυτη την απαντηση διοτι απ' οτι βλεπω απο το το avatar σου...σφιγγεσαι επικινδυνα ( )
-
A χαχαχαχα! τα παιδακια εκτος απο honda εχουν και χιουμορ!!!Ε παιδάκια είμαστε, λέμε ότι θέλουμε.
Έτσι ισοσταθμίζουμε τους ώριμους με παιδικά συμπλέγματα και απωθημένα. -
παιδάκια είμαστε, λέμε ότι θέλουμε.
Έτσι ισοσταθμίζουμε τους ώριμους με παιδικά συμπλέγματα και απωθημέναπαιδικα?Κριμα φιλε μου περιμενα να εκτιμησεις το οτι απο μικρη ηλικια βρισκομαι στο μοχθο και τη βιοπαλη(ως αμοιβομενος εγκαθετος)
καλημερα Ο3! Παντως πρεπει να αναλωσες πολυ ενεργεια για να διατυπωσεις αυτη την απαντηση διοτι απ' οτι βλεπω απο το το avatar σου...σφιγγεσαι επικινδυνα
α μην αγχεσαι.Απο τοτε που το εβαλα το avatar σφιγγεται.δεν τρεχει τπτ...
-
Έτσι ισοσταθμίζουμε τους ώριμους με παιδικά συμπλέγματα και απωθημέναπαιδικα?Κριμα φιλε μου περιμενα να εκτιμησεις το οτι απο μικρη ηλικια βρισκομαι στο μοχθο και τη βιοπαλη(ως αμοιβομενος εγκαθετος)
Εγώ πάντως σε κατέταξα στο πρώτο μέρος της πρότασής μου, στα 'παιδάκια' για να κάνουμε παρέα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Εγώ πάντως σε κατέταξα στο πρώτο μέρος της πρότασής μου, στα 'παιδάκια' για να κάνουμε παρέα.
εννοειται...ελα στην παρεα μας Ο3...θα σε παιξουμε (παντως με πληγωνει η υπογραφη σου...οταν την βλεπω εχω ενα σφιξιμο-σαν του αβαταρ σου- στην καρδια...θες να παθω κανα εμφραγμα παιδι πραμα...θα εχεις τυψεις μετα)
-
Παιδες μην ξεχνατε κατι!!
**Η Honda ηταν η πρωτη εταιρια που τολμησε να βαλει σε αμαξι της διπλα ψαλιδια και αυτο να μην στριβει!!! **:ysterical: ( κατι civicακια πιο παλια...)
Οποτε που ξερετε?? Τωρα μπορει να βαλει ημιακαμπτο και να στριβει!!!
Παντως σημασια δεν εχει μονο η αποτελεσματικοτητα αλλα και η αισθηση!!
Πχ το golfaki 5 που εχω ναι μεν ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο σε σχεση με το 206 που επισης εχω, αλλα σε επιπεδο αισθησης και joy το pug ειναι πολυ πιο ψηλα!Τωρα σε οτι εχει να κανει με τα μοτερ νομιζω πως αργα η γρηγορα η fonda ή θα πρεπει να ανεβει σε κυβικα ή θα πρεπει να φτυσει την κουλτουρα της και να κοιταξει προς turbo μερια.Γιατι κακα τα ψεματα εκτος απ τις ιπποδυναμεις που ολο και ανεβαινουν χωρις ομως να ανεβαινουν τα κυβικα, αντιθετα πεφτουν, ρολο παιζει και η ποιοτητα λειτουργιας, ομοιογενεια, ρυποι κτλ.
Τι να το κανω ενα μοτερ που να βγαζει 250ps ατμοσφαιρικα οταν θα πρεπει να φτασω στις 7Κ στροφες για να πω οτι παει, τη στιγμη που ο φιλαρακος με το ανταγωνιστικο με τη ροπη τραπεζι θα εχει ηδη παρει κεφαλι. Κ μεσα στην πολη? κατι σαν το fiat sporting δηλαδη για οσους εχουν διαβασει! Και ρεπριζ??? Ισως με κανα σαζμαν που θα σκαει τελικη στα 180χλμ η θα εχει 9+1 σχεσεις!Μη με παρεξηγησετε, τις σκεψεις μου εκφραζω, δεν εχω αντιπαθεια με τη fonda. Στ αμαξια ειμαι πολυ ανοιχτομυαλος! Να σκεφτητε λεω να δωσω το pug και να παρω swift !!
Δεν ειμαι οπαδος καποιας σχολης, γερμανικης,γαλλικης,ιαπωνικης κτλ!
Ολες εχουν τα συν και τα πλην τους!!
Βεβαια σε στριψιμο η γαλλικη σχολη ηταν και θα ειναι leader!!! -
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Μη με παρεξηγησετε, τις σκεψεις μου εκφραζω, δεν εχω αντιπαθεια με τη fonda. Στ αμαξια ειμαι πολυ ανοιχτομυαλος! [/size]
Καλώς κάνεις και τις εκφράζεις, αλλά η ανοιχτομυαλιά θα φαινόταν περισσότερο αν έγραφες σωστά το όνομα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μη με παρεξηγησετε, τις σκεψεις μου εκφραζω, δεν εχω αντιπαθεια με τη fonda. Στ αμαξια ειμαι πολυ ανοιχτομυαλος! [/size]
Καλώς κάνεις και τις εκφράζεις, αλλά η ανοιχτομυαλιά θα φαινόταν περισσότερο αν έγραφες σωστά το όνομα.
Οχι ρε συ απλα απο συνηθεια την αποκαλω ετσι για πλακα!
-
Εντάξει πάσο.
-
Μήπως το έχετε σκίσει το τόπικ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μήπως το έχετε σκίσει το τόπικ?Όχι βρε συ, απλά το κρατάμε στη ζωή, μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μήπως το έχετε σκίσει το τόπικ?
Όχι βρε συ, απλά το κρατάμε στη ζωή, μέχρι να έρθει το αυτοκίνητο στην Ελλάδα.
Ετσι ετσι!!!
κατι πρεπει να λεμε παντως!!
-
γουστα ειναι αυτα αλεξανδρε... σε εμας αρεσει το χοντα που εσυ κοροιδευεις ως φοντα αλλα εγω συμπληρωνω οτι σε εκδοση type-r θα επρεπε να το λεγατε στη vw ...τσοντα.(ξερεις το λογο...για τις ταινιες που εχει 'γυρισει' με τα μοντελα της εταιρειας που παινευεις). Φιλε μου εχω τουρμπο και ξερω τι εστι ροπη. Απο την αλλη εσυ ξερεις πως ειναι να στροφαρει το αυτοκινητο σου μεχρι τις...9000στροφες; Αρα οτιδηποτε διαφερει απο την δικη μας προσεγγιση δεν ειναι του πεταμου. Να χαιρεσαι λοιπον εσυ το γκολφακι σου και ασε μας και εμας να χαιρομαστε τα χοντα μας.
-
εννοειται...ελα στην παρεα μας Ο3...θα σε παιξουμε (παντως με πληγωνει η υπογραφη σου...οταν την βλεπω εχω ενα σφιξιμο-σαν του αβαταρ σου- στην καρδια...θες να παθω κανα εμφραγμα παιδι πραμα...θα εχεις τυψεις μετα)
Μπα,με το civic το τελευταιο πραγμα για το οποιο θα πρεπει να ανησυχεις ειναι το καρδιακο .Φροντισε η Χονδα γι αυτο
Παιδες μην ξεχνατε κατι!!
Η Honda ηταν η πρωτη εταιρια που τολμησε να βαλει σε αμαξι της διπλα ψαλιδια και αυτο να μην στριβει!!! ( κατι civicακια πιο παλια...)
Οποτε που ξερετε?? Τωρα μπορει να βαλει ημιακαμπτο και να στριβει!!!
Παντως σημασια δεν εχει μονο η αποτελεσματικοτητα αλλα και η αισθηση!!
Πχ το golfaki 5 που εχω ναι μεν ειναι πολυ πιο αποτελεσματικο σε σχεση με το 206 που επισης εχω, αλλα σε επιπεδο αισθησης και joy το pug ειναι πολυ πιο ψηλα!Τωρα σε οτι εχει να κανει με τα μοτερ νομιζω πως αργα η γρηγορα η fonda ή θα πρεπει να ανεβει σε κυβικα ή θα πρεπει να φτυσει την κουλτουρα της και να κοιταξει προς turbo μερια.Γιατι κακα τα ψεματα εκτος απ τις ιπποδυναμεις που ολο και ανεβαινουν χωρις ομως να ανεβαινουν τα κυβικα, αντιθετα πεφτουν, ρολο παιζει και η ποιοτητα λειτουργιας, ομοιογενεια, ρυποι κτλ.
Τι να το κανω ενα μοτερ που να βγαζει 250ps ατμοσφαιρικα οταν θα πρεπει να φτασω στις 7Κ στροφες για να πω οτι παει, τη στιγμη που ο φιλαρακος με το ανταγωνιστικο με τη ροπη τραπεζι θα εχει ηδη παρει κεφαλι. Κ μεσα στην πολη? κατι σαν το fiat sporting δηλαδη για οσους εχουν διαβασει! Και ρεπριζ??? Ισως με κανα σαζμαν που θα σκαει τελικη στα 180χλμ η θα εχει 9+1 σχεσεις!Μη με παρεξηγησετε, τις σκεψεις μου εκφραζω, δεν εχω αντιπαθεια με τη fonda. Στ αμαξια ειμαι πολυ ανοιχτομυαλος! Να σκεφτητε λεω να δωσω το pug και να παρω swift !!
Δεν ειμαι οπαδος καποιας σχολης, γερμανικης,γαλλικης,ιαπωνικης κτλ!
Ολες εχουν τα συν και τα πλην τους!!
Βεβαια σε στριψιμο η γαλλικη σχολη ηταν και θα ειναι leader!!!+1,αλλα χανεις το χρονο σου που ασχολεισαι σοβαρα με το NEO( ) type R,και κανεις και τεχνικες αναλυσεις.Εδω μεσα στον φανταστικο μικροκοσμο της Ημιακαμπτης-Ακαμπτης land επικρατει μια διαφορετικη ελαφρια νοοτροπια
Παντως για να γινω και ο δικηγορος του Σαρακακη( ) ο συγκεκριμενος κινητηρας ηδη απο το προηγουμενο ταπερ εκτος απο πολυστροφος ηταν και ιδιαιτερα ευστροφος.Τωρα και με τις νεες επεμβασεις φρονω οτι ειναι θα ειναι ακομα περισσοτερο.Οσο για το TSI στο οποιο μαλλον αναφερεσαι,μολονοτι τα συγχρονα συστηματα Turbo εχουν λυσει τα θεματα του lag,και φυσικα ο κομπρεσσορας επικουρει σε μια ομαλη και χωρις ξεσπασματα λειτουργια,την ελαστικοτητα του 2λιτρου Vtec δεν την εχει.
Οσο για τις ρεπριζ και σε αναφορα με το κιβωτιο ταχυτητων ο χρονος για τα 0-100 που ακουγεται μαλλον το αντιθετο λεει(σαν πρωτη ενδειξη)
ειναι νωρις ακομα βεβαια οποτε μεχρι να ρθει ας συνεχισουμε να θαβουμε τις σταθερες αξιες που συνανταμε και στο 'πολιτικο' civic -
Ρε συ σπυρο αν καταλαβες οτι παινευω τα μοντελα της VW τοτε....
Τα γαλλικα τα θαβω??!!!!
.-
-
πάω καμία βόλτα.... με κουράσατε... (πλάκα κάνω στη δουλειά είμαι ακόμη)
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Ρε συ σπυρο αν καταλαβες οτι παινευω τα μοντελα της VW τοτε....Τα γαλλικα τα θαβω??!!!!
.-
αλεξανδρε εκανες συγκριση τουρμπο και ατμοσφαιρας. Ανεφερες γκολφ 5 και 206. επειδη το 206 δεν βγηκε ποτε με τουρμπο μοτερ εστιασα στο πρωτο. Γι αυτο σου απαντησα. Τα γαλλικα εχουν τα υπερ και τα κατα τους...δεν μπορω να μην παραδεχτω ομως οτι εχουν βρει την μαγικη συνταγη στο συνδυασμο κρατηματος-οδηγικης ευχαριστησης-ανεσης.
-
**
.Οσο για το TSI στο οποιο μαλλον αναφερεσαι,μολονοτι τα συγχρονα συστηματα Turbo εχουν λυσει τα θεματα του lag,και φυσικα ο κομπρεσσορας επικουρει σε μια ομαλη και χωρις ξεσπασματα λειτουργια,την ελαστικοτητα του 2λιτρου Vtec δεν την εχει.**για μενα ειναι ανισο να συγκρινουμε το 1400tsi με το καλυτερο διλιτρο. Ο ανταγωνισμος του ειναι το gti
Honda Civic Type-R 2007