-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
sv2
ποσο σου καιει σε ταξιδι?
μιλαω για σβελτο ρυθμο φυσικα.Αθήνα -Θεσσαλονίκη σε 4 ώρες μαζί με την 10λεπτη στάση για βενζίνη (140 με 180 χλμ) μέση κατανάλωση 15,2 lt/100
Απλή 95άρα.Η 100άρα απαγορεύεται αυστηρά.τιποτα δε καιει!!!
αμα σκεφτεις οτι το δικο μου σε ρυθμο 150-180 (και μερικα 190+) καιει περιπου 11
περιεργο αυτο με τη 100αρα...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το γράφει και στο βιβλίο και σου το επισημαίνουν στην αντιπροσωπεία.Μόνο 95άρα.Βαζω στοιχημα οτι αυτο εχει να κανει οτι το αυτοκινητο ειναι tuned για την αγορα της Αμερικης (όπου πουλανε και τα περισσοτερα) οπου εκει δεν υπαρχει 100σταρα βενζίνη. Το καλυτερο που εχουν ειναι αντιστοιχο της απλης αμολυβδης στην Ευρωπη.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Το γράφει και στο βιβλίο και σου το επισημαίνουν στην αντιπροσωπεία.Μόνο 95άρα.
Βαζω στοιχημα οτι αυτο εχει να κανει οτι το αυτοκινητο ειναι tuned για την αγορα της Αμερικης (όπου πουλανε και τα περισσοτερα) οπου εκει δεν υπαρχει 100σταρα βενζίνη. Το καλυτερο που εχουν ειναι αντιστοιχο της απλης αμολυβδης στην Ευρωπη.
Καποτε πρεπει να μαθουμε να ξεχωριζουμε τα RON απο τα ROZ
Δεν ειναι υπαναπτυκτοι στις ΗΠΑ ουτε καινε μαζουτ -
Τι ακριβώς εννοεις;
Η στανταρ βενζινη στην Αμερική λεγεται 87 οκτανια και δεν υπαρχει αντιστοιχη στην ευρωπη. Η επομενη ποιότητα λεγεται 89 οκτανια και παλι δεν υπαρχει αντιστοιχη στην Ευρωπη. Μετα εχουν την premium που ειναι 91 οκτανια και αντιστοιχει στην 95αρα της Ευρωπης. Ολα τα ευρωπαικα αυτοκινητα επιδοσεων στην Αμερική απαιτουν premium unleaded (91).
Αναλογα με την εταιρεια υπαρχει και λιγο παραπανω (Mobil 93, Sunoco 94 etc.) που ειναι ελαφρα βελτιωμενη premium.
ΥΓ όντως δεν ειναι υποαναπτυκτοι στις ΗΠΑ, σε αλλες χωρες ειναι αυτοι...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Στα ματια του νομου, ναι. Στην λογικη και στην ουσια, οχι. Ερχεσαι στα λογια μου.
Μια ματιά στο Wreckedexotics (επίτηδες δεν κάνω το link ενεργό, είναι μακάβριο θέαμα) θα μας πείσει ότι τα supercars δεν είναι αυτοκίνητα που μπορούν να κινούνται χωρίς όρια οπουδήποτε. Αυτό που θα προκαλέσει ατύχημα σε ένα Octavia στον αυτοκινητόδρομο, μπορεί κάλλιστα να το προκαλέσει και σε μια Enzo, ιδιαίτερα αν είναι κάτι τέτοιο:
...το πιθανοτερο καποιο αστερι να αλλαξε λωριδα οποτε/οπως του καπνισε, να τον εστειλε να τσιμπησε την αριστερη μπαριερα και να καταληξει απεναντι. **Απλο **ειναι.
Αν χρησιμοποιεις το wreckedexotics για να βγαλεις συμπερασματα, σου προτεινω να ριξεις και μια ματια στο http://www.mantratoydhmoy.gr που στελνουν τα 'απλα' τρακαρισμενα, να βγαλεις αλλα συμπερασματα. Δεν ειπα αυτο που λες εσυ. Αυτο που ειπα οτι στα 160 μια F430 κλπ απλα τσουλαει ενω τα περισσοτερα θνητα αυτοκινητα πανε αρκετα γρηγορα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Το γράφει και στο βιβλίο και σου το επισημαίνουν στην αντιπροσωπεία.Μόνο 95άρα.Δεν αμφιβάλω, απλά μου έκανε εντύπωση...
-
Ξερει κανεις πόσο είναι η κλίση για προβολάκια ομίχλης?Χθες με έγραψαν για άσκοπη χρηση και γραφει πάνω 33 Ε
Είχα την εντύπωση πως είναι 17.
Εντάξει παράνομος ήμουν αλλά πραγματικα ο τύπος ήθελε να συμπληρώσει κλίσεις.
Ούτε έτρεχα,΄΄αδεια,δίπλωμα,ασφάλεια,όλα εντάξει,ζώνη φορούσαΤι να κάνουμε αφού το λεει ο νόμος θα το πληρώσουμε
-
Είχε ομίχλη χτές ?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Στα ματια του νομου, ναι. Στην λογικη και στην ουσια, οχι. Ερχεσαι στα λογια μου.
Μια ματιά στο Wreckedexotics (επίτηδες δεν κάνω το link ενεργό, είναι μακάβριο θέαμα) θα μας πείσει ότι τα supercars δεν είναι αυτοκίνητα που μπορούν να κινούνται χωρίς όρια οπουδήποτε. Αυτό που θα προκαλέσει ατύχημα σε ένα Octavia στον αυτοκινητόδρομο, μπορεί κάλλιστα να το προκαλέσει και σε μια Enzo, ιδιαίτερα αν είναι κάτι τέτοιο:
...το πιθανοτερο καποιο αστερι να αλλαξε λωριδα οποτε/οπως του καπνισε, να τον εστειλε να τσιμπησε την αριστερη μπαριερα και να καταληξει απεναντι. **Απλο **ειναι.
Αν χρησιμοποιεις το wreckedexotics για να βγαλεις συμπερασματα, σου προτεινω να ριξεις και μια ματια στο http://www.mantratoydhmoy.gr που στελνουν τα 'απλα' τρακαρισμενα, να βγαλεις αλλα συμπερασματα. Δεν ειπα αυτο που λες εσυ. Αυτο που ειπα οτι στα 160 μια F430 κλπ απλα τσουλαει ενω τα περισσοτερα θνητα αυτοκινητα πανε αρκετα γρηγορα.
καλα ρε κωστα εισαι απιστευτος!!!εχεις παντα την απαντηση ετοιμη!!!!!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Είχε ομίχλη χτές ?όχι, αλλά οι δρόμοι έχουν λακούβες και τις βλέπουμε με τους προβολείς ομίχλης
-
αν τα αναβει ο κοσμος για να δει τις λακουβες οπως γραφεις θα ηταν καλα...ο λογος που τα αναβουν οι περισσοτρεοι ειναι για να δειχνει το αυτοκινητο τους σαν χριστουγενιατικο δεντρο...Εμενα παντως με ενοχλει ιδιαιτερα οταν με τυφλωνουν τα φωτα ομιχλης του απεναντι...
ειδικα τα καλοκαιρινα βραδυα εχει...'πολυ ομιχλη' -
Ενταξει τωρα παλι θα ανοίξουμε το θεμα αυτό?Εμενα νε βοηθάνε και τα ανοίγω εσενα οχι και πάλι από αρχή.
Δεν διαμαρτυρήθηκα το είπα καθαρα ήμουν παράνομος και θα πληρώσω απλως θέλω να επιβεβαιώσω το ποσο της κλίσηςΑπλα ο μπάτσος ήθελε να γραψει.Γιατί με ρωτάει αν έχω δίπλωμα ,άδεια τα αυτονόητα.Ολα Οκ.Μου λεει ζώνη φορας,δεν ετρεχες θα σε γραψω για προβολακια.
Παράνομος είμαι και το γνωρίζω -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ενταξει τωρα παλι θα ανοίξουμε το θεμα αυτό?Εμενα νε βοηθάνε και τα ανοίγω εσενα οχι και πάλι από αρχή.Σωστα, εμενα δε με βοηθανε καθολου οταν τα ανοιγεις. Το αντιθετο μαλιστα.
-
Εσένα ναι σε βοηθούν , εμένα και τους υπόλοιπους μας ενοχλούν όμως... Νομίζω πως 33 ευρώ είναι αρκετά χαμηλή η κλήση... Αν ήταν καμιά 100άρα ίσως να μην ήταν τόσοι πολλοί εκεί έξω με αναμμένα προβολάκια...
-
και 200 να φτασει αμα ο αλλος θελει να ειναι 'φωταγωγημενος' θα τα αναβει...ειναι καθαρα θεμα παιδειας και μαλιστα οδηγικης. Αυτο δεν αφορα το παιδι που εφαγε το προστιμο αλλωστε και εγω εκανα παρομοια λαθη...την προηγουμενη χιλιετια
(απλα ημουν τυχερος και δεν με ειχαν γραψει ποτε...) -
Ο χρήστης doom1983 έγραψε:
Ενταξει τωρα παλι θα ανοίξουμε το θεμα αυτό?Εμενα νε βοηθάνε και τα ανοίγω εσενα οχι και πάλι από αρχή.
Δεν διαμαρτυρήθηκα το είπα καθαρα ήμουν παράνομος και θα πληρώσω απλως θέλω να επιβεβαιώσω το ποσο της κλίσηςΑπλα ο μπάτσος ήθελε να γραψει.Γιατί με ρωτάει αν έχω δίπλωμα ,άδεια τα αυτονόητα.Ολα Οκ.Μου λεει ζώνη φορας,δεν ετρεχες θα σε γραψω για προβολακια.
Παράνομος είμαι και το γνωρίζωΕΝΟΧΛΟΥΝ . και -
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Είχε ομίχλη χτές ?
όχι, αλλά οι δρόμοι έχουν λακούβες και τις βλέπουμε με τους προβολείς ομίχλης
...όταν πηγαίνουμε με 5km/h.
-
Οκ δηλώνεις παράνομος και τελείωσε.
Μάλλον η ευοκλία σου είναι πάνω απο το να μην ενοχλείς τον απέναντι!
Δλδ αν σου έρθει να κλάσεις σε ένα τραπέζι....θα κλάσεις γιατί θα νιώσεις καλίτερα!Ε?
-
Μπορει να μην έγινα σαφης με την διατυπωση μου
Το γνωρίζω οτι είμαι παράνομος,αποδεχομαι την κλιση,δεν την αμφισβητώ,ούτε διαμαρτύρομαι και αναγνωρίζω το λαθος μου
Εσυ ψάξε στα λογια μου και βρες ΄τα περι κλανιας και τα συναφη
Το μονο που διατύπωσα ως παράπονο είναι η συμπεριφορα του μπάτσου που ήθελε να γραψει κλησεις
Γιατι αν ηθελαν να ΄κάνουν σωστα τη δουλεια τους δε θα σταματουσαν τα αυτοκινητα σέ μια μεγαλη ευθεια με άπλετη ορατότητα και οριο 70.Αν πήγαινα με 75 θα με έγραφε για 75 χιλιομετρα.
τωρα το πρόσθιμο είναι 33 ή 17 Ε γιατί νομίζω το 2ο από την ανάγνωση ενός άλλου ποστ -
Το πρόβλημα μου είναι ότι λες, ξέρω ότι είμαι παράνομος..........το θέμα δεν είναι να το ξέρεις αλλά να μην γκαβώνεις τους απέναντι, το παράδειγμα μου ήταν στο ίδιο στυλ, κάνεις κάτι που ξέρεις ότ είνα ιενοχλητικό για τους γύρω σου αλλά το κάνεις γιατί είναι κάτι που βολεύει εσένα!
Με εγραψαν στον Αυτοκινητοδρομο με 121χλμ.!