-
κατεβασες ταχυτητα???
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Κλασσικό ζώο της Εθνικής οδού τέρμα αριστερά με 70-80χλμ.Εμεινα ένα λεπτό από πίσω παίζοντας τα φώτα .Ούτε πού κατάλαβε.Φυσικά τον πέρασα από δεξιά με άνεση και 100 χλμ.Αν έχεις όντως αυτό που έιδα στο ταμπλό πρέπει να τον πέρασες με πολυυυυυυυυυυυυυυ άνεση
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κατεβασες ταχυτητα???νομίζω ότι το σωστό για αυτήν την περίπτωση είναι: «έβαλες ταχύτητα????»
-
Από τις φωτογραφίες που όλοι θα θέλαμε να είχαμε τραβήξει εμείς...
-
-
Το έχουμε ξεφτιλίσει, έτσι;
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Youtube Videoμλκ ο κοσμος ΔΕΝ Παει καλαααααααααα
Το εχω ξαναδει
Πολλες φορες βαραω το κεφαλι μου που δεν εγινα αστυνομικος στην τροχαια, να αφαιρω ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ τα διπλωματα τους ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! -
Ο χρήστης mellodos έγραψε:
Κλασσικό ζώο της Εθνικής οδού τέρμα αριστερά με 70-80χλμ.Εμεινα ένα λεπτό από πίσω παίζοντας τα φώτα .Ούτε πού κατάλαβε.Φυσικά τον πέρασα από δεξιά με άνεση και 100 χλμ.
Αν έχεις όντως αυτό που έιδα στο ταμπλό πρέπει να τον πέρασες με πολυυυυυυυυυυυυυυ άνεση
Λες να έβαλε μόνο το ταμπελάκι;
Μήπως δεν έβλεπε καν τι γινόταν πίσω του;;;
-
Εσυ φταις, επειδη τοπ αυτοκινητο σου ειναι πολυ χαμηλο δεν σε εβλεπε
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
μλκ ο κοσμος ΔΕΝ Παει καλαααααααααα
Τι πρέπει να τον κάνουνε αυτόν αν τον πιάσουνε?
Αδεια και διπλωμα....κομματακια.... μπροστα του.....
Μυνηση απο την Α.Ο. Α.Τ.Ε.
Και μετα εκτελεστικο αποσπασμα.....
Αν τον ειχα πετυχει εγω εκεινη την ωρα.......
Απλα θα τον ειχα πετυχει.....
Δεν θα μιλαγαμε τωρα...... -
Περπατάω πάνω στο πεζοδρόμιο της Φίλωνος (στον Πειραιά), στο τμήμα που κάνουν ανακατασκευή του δρόμου (από Μπουμπουλίνας μέχρι Β. Γεωργίου, για όσους γνωρίζουν το σημείο) μαζί με καμμιά 50αριά άλλους πεζούς. Ξαφνικά ακούω ήχο μηχανής (μια μαύρη Yamaha του κουτιού, ούτε πινακίδες δεν είχε ακόμα) σε απόσταση αναπνοής πίσω μου. Ήταν κάποιος γραφικός τυπάκος που είχε αποφασίσει να διασχίσει το πεζοδρόμιο μέσα από δεκάδες πεζούς, αντί να κάνει ένα παραπάνω τετράγωνο. Αφού τον πήγαινα 'καροτσάκι' για περίπου μισό λεπτό, τον ακούω να μουρμουρίζει μέσα από το κράνος (τόσο κοντά ήταν): 'τόση ώρα ακούει (εννούσε εμένα) τη μηχανή και δεν κάνει στην άκρη'... Σταματάω, δεν σταματάει, τον ρωτάω: 'έχεις καμμιά δουλειά να βρίσκεσαι εδώ;' ακουμπάει έναν ηλικιωμένο με τον καθρέφτη του, αυτός δεν του λέει τίποτα και ο τυπάκος σταματάει και είναι έτοιμος να κατεβάσει σταντ (=τσαμπουκάς ). Με ρωτάει : 'είπες τίποτ' άλλο μετά από το τελευταίο;'. Πάω δίπλα του και του λέω πως δεν έχει δίκιο και πως φυσικά και δεν του 'πα κάτι άλλο (για να μην γίνουμε και μαλλιοκούβαρα μεσημεριάτικα, η βλακεία του άλλου μπορεί να γίνει επικίνδυνη...). 'Ά' μου λέει, 'είπα και ΄γω' και συνέχισε προς τη ράμπα των αναπήρων, απ' όπου κατέβηκε ανενόχλητος και έφυγε γκαζωμένος για την ευχή της Παναγίας... Κάπου αλλού συζητάμε για το αν οι ηλίθιοι δικυκλιστές 'καβαλάνε' ως επί το πλείστον σκούτερ ή παπιά. Η απάντηση είναι πως η ηλιθιότητα, η γαϊδουριά, η κακή ανατροφή και η οδηγική απαιδευσία δεν έχουν να κάνουν με το τί οδηγεί (ή όχι) ο καθένας, αλλά με μια κατάσταση που έχει πλέον παγιωθεί και δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό για να την αποτρέψουμε. Κοινώς, πάμε κατά διαόλου και περαστικά μας...
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
...Παρομοιο περιστατικο.....
Καθομαι στην Ερμου, στο εκκλησακι.
Προχωραει ενας με Varadero or something.
Δεν θυμαμαι τωρα.... Με 'string' παντοφλα TFT 25αρα οθωνη...σορρυ γιαλια ηλιου, αμανικο μπλουζακι και ξεβαμενο/κατασκισμενο τζιν....
Παει να πατησει μια γκομενιτσα η οποια λιγο ζεστης και προσφορων δεν εβλεπε μπροστα της. Περναει ξυστα διπλα της. Την ακουμπαει......
Και η γκομενα γυριζει και τον κοπαναει στον πισω τροχο....
Σαβουριαζετε η μηχανη κ ο τρεντης....
Και η γκομενα καλει την αστυνομια........Μετα απο 10 - 15 λεπτα σκαει το Τ.Ο.Τ.Α....
Και η γκομενα στη καταθεση της λεει
'Ενω περπατουσα, καταλαβα οτι ο οδιγος της
μηχανης που ηταν πισω μου, προσπαθησε να κλεψει την τσαντα μου.
Πανω στον πανικο μου, χτυπησα πανω στη μηχανη, με αποτελεσμα αυτη να πεσει' -
TFT 25αρα οθωνη...σορρυ γιαλια ηλιου
απλα θεϊκο!!!!!!!!!!!!!!
-
Χθες βραδυ στην Καρεα-Κατεχακη, πλησειαζω το φαναρι εξω απο το Υπ.Δικαιωσινης... στη μεσαια λωριδα κ εχω μπροστα μου ενα Χ5 με 2 απιστευτα ξανθα μωρα....
Κοκκινο το φαναρακι.....
Ερχοντε τα μηχανακια.....
Ενα TDM απο τα αριστερα κ ενα V-Stormαπο τα δεξια και να τρεχουν τα σαλια....
Πρασινο......
Ξεκινα το Χ5 ξεκινουν και οι μηχανες......
Μεχρι το πεζοφαναρο στο Ε.Μ.Π. πηγαιναμε με 40.... Το Χ5 στη μεσαια....
Μια να ανοιγει μια να φρεναρει και τις μηχανες συνοδεια στην αριστερη και δεξια λωριδα αντιστοιχα....
Ωραια πραγματα....... -
Τα ζώα ποια ήταν;
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Παρομοιο περιστατικο.....
Δεν θυμαμαι τωρα.... Με 'string' παντοφλα TFT 25αρα οθωνη...σορρυ γιαλια ηλιου, αμανικο μπλουζακι και ξεβαμενο/κατασκισμενο τζιν....
Παει να πατησει μια γκομενιτσα η οποια λιγο ζεστης και προσφορων δεν εβλεπε μπροστα της. Περναει ξυστα διπλα της. Την ακουμπαει......
Και η γκομενα καλει την αστυνομια........Μετα απο 10 - 15 λεπτα σκαει το Τ.Ο.Τ.Α....
Πανω στον πανικο μου, χτυπησα πανω στη μηχανη, με αποτελεσμα αυτη να πεσει'Και δεν πήγες να πεις στην αστυνομία τι έγινε;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Τα ζώα ποια ήταν;Α δεν ξερω....
το ποσταρα σε αλλο τοπικ και μου παν οτι ταιριαζει περισσοτερο στα ζωα.....
Που ηταν ζωα.....
Γιατι για να ψησουν 2 γκομενες....
Κλεισαν ολο το δρομο.... -
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Παρομοιο περιστατικο.....
Πανω στον πανικο μου, χτυπησα πανω στη μηχανη, με αποτελεσμα αυτη να πεσει'Και δεν πήγες να πεις στην αστυνομία τι έγινε;
Πηγαν αλλοι.
Εγω απλα τον βοηθισα να σηκωθει, γιατι καμια γκομενα δεν ηταν σε θεση να σηκωσει τη μηχανη χωρις να τον αφησει αναπηρο η 'αναπηρο'..... -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Περπατάω πάνω στο πεζοδρόμιο της Φίλωνος (στον Πειραιά), στο τμήμα που κάνουν ανακατασκευή του δρόμου (από Μπουμπουλίνας μέχρι Β. Γεωργίου, για όσους γνωρίζουν το σημείο) μαζί με καμμιά 50αριά άλλους πεζούς. Ξαφνικά ακούω ήχο μηχανής (μια μαύρη Yamaha του κουτιού, ούτε πινακίδες δεν είχε ακόμα) σε απόσταση αναπνοής πίσω μου. Ήταν κάποιος γραφικός τυπάκος που είχε αποφασίσει να διασχίσει το πεζοδρόμιο μέσα από δεκάδες πεζούς, αντί να κάνει ένα παραπάνω τετράγωνο. Αφού τον πήγαινα 'καροτσάκι' για περίπου μισό λεπτό, τον ακούω να μουρμουρίζει μέσα από το κράνος (τόσο κοντά ήταν): 'τόση ώρα ακούει (εννούσε εμένα) τη μηχανή και δεν κάνει στην άκρη'... Σταματάω, δεν σταματάει, τον ρωτάω: 'έχεις καμμιά δουλειά να βρίσκεσαι εδώ;' ακουμπάει έναν ηλικιωμένο με τον καθρέφτη του, αυτός δεν του λέει τίποτα και ο τυπάκος σταματάει και είναι έτοιμος να κατεβάσει σταντ (=τσαμπουκάς ). Με ρωτάει : 'είπες τίποτ' άλλο μετά από το τελευταίο;'. Πάω δίπλα του και του λέω πως δεν έχει δίκιο και πως φυσικά και δεν του 'πα κάτι άλλο (για να μην γίνουμε και μαλλιοκούβαρα μεσημεριάτικα, η βλακεία του άλλου μπορεί να γίνει επικίνδυνη...). 'Ά' μου λέει, 'είπα και ΄γω' και συνέχισε προς τη ράμπα των αναπήρων, απ' όπου κατέβηκε ανενόχλητος και έφυγε γκαζωμένος για την ευχή της Παναγίας... Κάπου αλλού συζητάμε για το αν οι ηλίθιοι δικυκλιστές 'καβαλάνε' ως επί το πλείστον σκούτερ ή παπιά. Η απάντηση είναι πως η ηλιθιότητα, η γαϊδουριά, η κακή ανατροφή και η οδηγική απαιδευσία δεν έχουν να κάνουν με το τί οδηγεί (ή όχι) ο καθένας, αλλά με μια κατάσταση που έχει πλέον παγιωθεί και δεν μπορούμε να κάνουμε το παραμικρό για να την αποτρέψουμε. Κοινώς, πάμε κατά διαόλου και περαστικά μας...Αυτον λοιπον τον τυπο, αμα τον βουταγα και τον πεταγα κατω και πεταγα την μηχανη απο πανω του, θα μου βρει κανεις εδω μεσα αδικο? Αντιστοιχα αμα αυτο το τσογλανακι εβγαινε αντιθεο και ερχοταν κατα πανω μου με την λογικη (του) και την απαιτηση 'θα κανεις ακρη για να μην με πατησεις', θα μου βρει κανεις αδικο αμα ΔΕΝ κανω ακρη?
παρακαλω ο after να μην απαντησει γιατι η λογικη 'αφου αυτος δεν νοιαζεται για την ακεραιοτητα του* ΠΡΕΠΕΙ να νοιαστεις εσυ' ( ) δεν σηκωνει σοβαρο διαλογο.
*οπου εδω ξεφευγει απο την δικη του ακεραιοτητα μονο...
-
Είναι απίστευτο το πόσοι μ@λ@κες κυκλοφορούν στο δρόμο...
Γυρίζοντας σπίτι μου στην Πάτρα ένας με ένα άσπρο Punto με έκλεισε στα μούτρα πάνω σε μια αριστερή στροφή μπαίνοντας στη λωρίδα μου (πηγαίναμε με 40 χλμ/ώρα το πολύ και πραγματικά δε μπορώ να φανταστώ κανένα λόγο να μπει στη λωρίδα μου μιας και μιλάμε για στροφή που αν ήταν άδειος ο δρόμος και δεν έβρεχε θα μπορούσα να στρίψω και με 100 μένοντας στη λωρίδα μου). Για να μην πέσω πάνω του πάτησα το φρένο και τον απέφυγα με μπλοκαρισμένους τροχούς (μόλις είχε αρχίσει να ψιλοβρέχει, είχε δημιουργηθεί γλίτσα στο δρόμο και δεν έχω ABS).
Μετά από 10 δευτερόλεπτα βρέθηκα δίπλα του και του έκανα αυτό
Στο επόμενο φανάρι ήρθε δεξιά μου και μια από τις κοπέλες που ήταν μέσα (ήταν 4 οι κοπέλες μέσα και ο οδηγός) μου κάνει νόημα του στυλ 'τι θες;'
Της δείχνω τον οδηγό και της κάνω νόημα του στυλ 'η δεξιά είναι η λωρίδα σου' και οι 4 κοπέλες μου απαντάνε με ομαδικό ΔΙΠΛΟ (Διπλό=>και με τα δύο χέρια)
ΗΜΑΡΤΟΝ!!!
Ήταν πολλές και συνοδεύονταν και είπαν να το παίξουν έξυπνες φαίνεται...
Ζώα ζώα ζώα [#3]