-
τι ψαχνεις τωρα krus; απλα πεταμε μια φωτοβολιδα για να γινει ντορος...
εχεις δικιο λοιπον koumi σε ευχαριστουμε για την επισημανση... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ
πάρτε όλοι civic!!!!!!!!
Στο τέλος θα έχουν αναμονή και οι ανακλήσεις που θα κάνουν.
HONDA CIVIC=>ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Δηλαδή, αποτυχημένη πολιτική του εισαγωγέα, που καταλήγει σε μεγάλες αναμονές, σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι αποτυχημένο?
Το εργοστάσιο στην Αγγλία είναι για τον Π...
Δεν έχει καμία σχέση με τους εδω...
Αν ξέρετε κάτι ότι φταίει ο εδω αντιπρόσωπος πείτε το...
αλλιώς τι σημαίνει αυτό που γράφεις?
-
Δεν ξέρω τίποτα. Ένα πιθανό λόγο έγραψα. Ίσως φταίει το εργοστάσιο στην Αγγλία, ίσως κάτι άλλο, ίσως όλα μαζί.
-
Απλως διευκρίνιζω ότι αν κάποιος είχε αμάξια θα ήθελε να πουλάει και 500 το μήνα (η ζήτηση εχω ακούσει ότι είναι γύρω στα 300-400)
Γιατί να μη τα πουλάει...
Εντωμεταξύ η πολιτική του να μην εχειςπολλές εκδόσεις νομίζω ότι βοηθά στην αναμονή, καθώς φέρνεις αμάξια και δίνεις γιατί όλοι το ίδιο θα παραγγείλουν
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εντωμεταξύ η πολιτική του να μην εχειςπολλές εκδόσεις νομίζω ότι βοηθά στην αναμονή, καθώς φέρνεις αμάξια και δίνεις γιατί όλοι το ίδιο θα παραγγείλουνΟρθόν.
-
αν ναι ψιλιάζομαι ότι έτσι κάνει και το εργοστάσιο (και βολευει όλους)
-
Ο χρήστης nickval έγραψε:
Το manual συγκεκριμένα γράφει πως ο κινητήρας είναι σχεδιασμένος να λειτουργεί με καύσιμο 95 οκτανίων ή περισσότερων. Δε λέει πάνω από 95. Θα παρακαλούσα το φίλο να μας πεί ακριβώς τί πρόβλήματα του παρουσιάζε με τη χρήση 95άρας; Να αποκλείσω τη κακή ποιότητα καυσίμου;
Το εχεις βαζεις 95 και δεν εχεις προβλημα?
Ναι. Δεν έχω παρατηρήσει κάποιο πρόβλημα. Εσύ τί ακριβώς παρατήρησες;
Τα πυρακια εκαναν παρελαση το οποιο μολις εβαλα 100αρα σταματησε.
-
στο type-R βαζω 95αρα και δεν εχω πυρακια...
παράξενο -
Τελικα θα ξαναπαω συνεργειο να το βαλουν εγκεφαλο αυτη τη φορα να δουμε τι παιζετε.
-
αυτο να κανεις...επισης προσεξε και το βενζιναδικο που βαζεις βενζινη...ουτως η αλλως ομως οταν βαζεις 100αρα βενζινη θα εχεις μια -μικρη εστω - βελτιωση στην λειτουργια του κινητηρα αλλα φανταζομαι και στα καταναλωση και επιδοσεις. Το αυτοκινητο παντως παντου καιει 95 βενζινη οποτε αν ο υπαλληλος του συνεργειου επιμεινει για 100αρα μπορεις καλλιστα να ισχυριστεις οτι θα τους μηνυσεις για παραπλανητικη διαφημιση. (πουλα λιγη τρελα δεν ειναι κακο τους χρειαζεται ενιοτε αρκει να το κανεις κοσμια )
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
στο type-R βαζω 95αρα και δεν εχω πυρακια...
παράξενοεμενα μου φαινεται απολυτα λογικο που εχω το ιδιο μοτερ στο cr-v. Ο κ20α καιει 95αρα.
-
Krusenstern έγρα:
koumi έγραψε:
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝπάρτε όλοι civic!!!!!!!!
Στο τέλος θα έχουν αναμονή και οι ανακλήσεις που θα κάνουν.
HONDA CIVIC=>ΑΠΟΤΥΧΙΑ
Δηλαδή, αποτυχημένη πολιτική του εισαγωγέα, που καταλήγει σε μεγάλες αναμονές, σημαίνει ότι το αυτοκίνητο είναι αποτυχημένο?
αποτυχία για μένα είναι να περίμένεις να πάρεις ένα αυτοκίνητο που κάνει 23000
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΙΣ HONDA?
Αν το αυτοκίνητο έιχε 2 χρόνια εγγύηση με αυτά τα προβληματα που έχει παρουσιάσει τώρα θα το αγόραζαν?
-
koumi
Η ανάλκηση δεν είναι πρόβλημα. Ειδικά το συγκεκριμένο (υποβοήθηση στο τιμόνι). Ίσα ισα, η ανακοίνωσή της δείχνει σοβαρότητα. Πολλές εταιρείες δεν το ανακοινώνουν καν, και το ωραίο σου αμάξι περνάει ανάκληση όταν πας για σέρβις, χωρίς καν να το καταλάβεις
Τι άλλα προβλήματα έχει παρουσιάσει το αυτοκίνητο?
Γιατί είναι κακό να παίρνει 4 αστέρια στο EuroNCAP?Περί 95άρας: μπορεί το πρατήριο που βάζει βενζίνη ο φίλος μας να νοθεύει την 95άρα, και να πουλάει ΚΑΝΟΝΙΚΗ 95άρα για 100άρα (δεν είναι το μόνο άλλωστε). Δεν θυμάμαι να έχω δει γραμμένο πουθενά ότι το Civic καίει μόνο 100άρα.
Έχεις κάθε δικαίωμα να μην γουστάρεις το Civic, ένα τέτοιο σχήμα άλλωστε, από την αρχή ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα αποκτήσει φανατικούς φίλους και φανατικούς πολέμιους. **Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι 'το αμάξι είναι αποτυχία'. Ούτε εσύ θα το κρίνεις αυτό, ούτε εγώ. **Θα το κρίνει η παρουσία του στην αγορά, και η γνώμη των κατόχων του μετά από κάποια χρόνια. Όταν βγουν οι έρευνες, τα ξαναλέμε.
-
Πεστα χρυσο-krusensten.
Δεν τον υποχρεωσε κανεις να το αγορασει ουτε μπορει να το κρινει τοοοσο νωρις.Το ιδιο ισχυει και για το Gt.Μιλαμε παντα βαση της προιστοριας της καθε εταιριας.'ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ HONDA!!!!!!'
-Καταλαβαινουμε και οτι δεν εχεις Honda(Ιαπωνικο γενικοτερα-φαινεται και απο την υπογραση σου εξαλλου) και σε καιει το θεμα εγγυησης,αλλα ειναι το μονο στα Ιαπωνικα που δεν χωρα αμφισβητηση. -
...δεν ηξερα οτι πρεπει να αποδεικνυω καθε μερα οτι θα ξημερωσει η επομενη....ετσι με κανεις και νιωθω koumi...Αλλα αφου το θελεις τοσο...
Σε ενα φορουμ το οποιο εστιαζει σε ενα συγκεκριμενο αυτοκινητο μπαινουν συνηθως οι ακολουθοι:- Μελλοντικοι ή εν αναμονη αγοραστες
- Εραστες της 'μαρκας'
- Ιδιοκτητες οι οποιοι την ψαχνουν για τα αποκτηματα τους
- Ιδιοκτητες οι οποιοι εχουν καποιο προβλημα και αναζητουν λυσεις
- Ασχετοι που απλα παρακολουθουν ή παρεμποδιζουν την επικοινωνια των παραπανω.
Ο ευχαριστημενος ιδιοκτητης που δεν την ψαχνει ανεξαρτητου εταιρειας απλα δεν μπαινει σε κανενα φορουμ. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει... απλα οτι δεν εμφανιζεται.
Ελπιζω τωρα να καταλαβες...και κατι ακομα επειδη στο σπιτι του κρεμασμενου δεν μιλαμε για σκοινι...peugeot και αξιοπιστια!
Ειχαν πλακωθει μικρες και δεν μιλιουνται εδω και δεκαετιες. Να μας μιλησει καποιος με τογιοτα με μαζντα με μιτσουμπισι για αξιοπιστια να καταλαβω αλλα με πεζω...αυτο μου θυμιζει το ανεκδοτο της δεκαετιας του 90 για τον Αλβανο τουριστα.
Ελεος!(δεν μας ειπες η κορνα -οταν δουλευει- ειναι ακομα πανω στα φλας η την βγαλατε; Τα ηλεκτρικα παραθυρα -οταν δουλεουν- μπορεις να τα χρησιμοποιησεις η χτυπα το χερι σου στο χειροφρενο; Αν θελεις και αλλα για το πεζω πηγαινε στον μηχανικο σου...ισως εκεινος θυμαται αλλα δεν ειμαι σιγουρος διοτι για να θυμιθει θα πρεπει να τα ειχε γραψει...τοσα που θα εχει δει.) -
[quote='koumi']
αποτυχία για μένα είναι να περίμένεις να πάρεις ένα αυτοκίνητο που κάνει 23000 -
'ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟ HONDA!!!!!!'
-Γιατι η λογικη του συγκεκριμενου χρηστη πρυτανευσε!!!Εχει 7 χρονια εγγυηση επειδη ειναι για τα μπαζα και η Honda οπως ειναι μαζοχα και σκεφτεται τους πελατες της και οχι την επιβιωση της (+οτι εχει ορεξη να ασχολειται με την καθε λογης ζημια που θα βγαλει)θελει να πληρωνει για 7 χρονια τα σπασμενα του συγκεκριμενου μοντελου!!!!!!
-
'Να μας μιλησει καποιος με τογιοτα με μαζντα με μιτσουμπισι για αξιοπιστια να καταλαβω '
Οι BMWδακηδες μπορουν?
-
Ο χρήστης pipikikinos έγραψε:
'Να μας μιλησει καποιος με τογιοτα με μαζντα με μιτσουμπισι για αξιοπιστια να καταλαβω 'Οι BMWδακηδες μπορουν?
φιλε εισαι στο φορουμ της ....bmw της ανατολης και το ρωτας; (ετσι αποκαλουν την χοντα) (Πριν παραγγειλω το χοντα πηγαινα για μεταχειρισμενη318ci 2-3 ετων...)
Ηonda Civic 2005