-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Καμιά φωτό ρε παιδιά...εσύ έχεις γυναίκα
πάμε στο Pub-Καλαμάκιο
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Tουλαχιστον θρασος εκ μερους της Ελευθεροτρυπιδας, να καταγγελει την τηλεοραση με ενα καθαρα τηλεοπτικο τροπο.
Μαϊμου επιστολη, με συγκινησιακο χαρακτηρα. Κλαψ, λυγμ και ο 13χρονος εκ Βουλιαγμενης χρησιμοποιει εκφρασεις οπως 'καταλυτική αποχαύνωση'.
Ντροπη και καταντια...Κανένας δε ντρέπεται, μόνο καταγγέλουν, καταγγέλουν, καταγγέλουν...
Αυτό που σίγουρα θα φέρουν οι καταγγελίες και οι τηλε-εισαγγελείς είναι ο ανιχνευτής μετάλλου στις πόρτες των γυμνασίων/λυκείων και η ιατρική βεβαίωση στα δημοτικά ότι ο άτακτος μαθητής πήρε ritalin για να του επιτραπεί η είσοδος στη τάξη.
-
Ναι και η μμμμμαμμμμμμά του βγήκε στα κανάλια για να της πούνε όλοι μπράβο για το γιόκα σας. Και φωτογραφία first muri in the crub το παιδάκι.
Να μας πούνε μόνο ποιανού ανηψάκι είναι το παιδάκι και πόσους φίλους έχει (αν όντως τα έγραψε αυτό)... -
Περάστε κυρίες και κύριοι να δείτε το παιδί-θαύμα με το βαρύ 'Κατηγορώ' που πέφτει ως Ερινύα στον οπορτουνισμό των σταρ-τηλεπαρουσιαστών των άλλων καναλιών. Εμείς δεν έχουμε σχέση βέβαια, κάνουμε σοβαρό ρεπορτάζ. Η απόδειξη; Μα το ότι βγάζουμε στον αέρα τον μικρό επικριτή. Αν αναφερόταν σ' εμάς δεν θα τον δείχναμε, έτσι δεν είναι; Αλλά αφού τον δείχνουμε, προφανώς η κατηγορία αφορά ΟΟΟΟΛΟΥΣ τους άλλους, ουχί ημάς.
Περάστε να τον δείτε. Σε λίγο θα μαγειρέψει αποκλειστικά για εσάς καρχαρία σκορδαλιά - τον ψάρεψε με παραγάδι στο Βρωμοπούσι που είχε πάει με τους φίλους του (όλα καλά παιδιά, όχι όπως τα αλητάκια που έφαγαν τον άμοιρο Άλεξ).
Μην αλλάξετε κανάλι, οσονούπω σύνδεση με τον δάσκαλό του που έχει να λέει για τις δυνατότητες του μικρού Λουντέμη. Επίσης θα μιλήσουν γι' αυτόν ο πατέρας Ανθέμιος, η Βάνα Μπάρμπα και η Βούλα Πατουλίδου...... -
Πάντως θέλουν 100 κιλά φάπες οι γονείς του γιατί για να κάνουν την τρέλα και το ψώνιο τους καταδίκασαν το κακόμοιρο το παιδάκι σε κοινωνική απομόνωση... Πείτε μου ποιό παιδάκι στην Ελλάδα του 2006 θα καταδεχτεί να έχει φίλο τον Doogie Howser...
-
Θέμος στο Μικρούτσικο για την εκπομπή της Ρούλας (που κόπηκε).
-Νομίζω έφταιγαν οι ανάπηροι
-(προβληματισμένος, προσπαθεί να αλλάξει θέμα) δηλαδή...
-δεν ήταν αρκετά τραγικοί -
η ξερολιαση στην tv εχει τρελο χαβαλε
βλεπεις τον κακαουνακη να τσακωνεται για τις υποκλοπες και να επιμενει και το αμεσως επομενο λεπτο για καποιο ιατρικο θεμα ξερω'γω
μα καλα, εκει στη δημοσιογραφια στο πανεπιστημιο -οσοι το εχουν τελειωσει δηλαδη απ'αυτους πρεπει να μαθαινουν τα παντα. δεν τελειωνουν δημοσιογραφοι, αλλα γιατροι, δικηγοροι, συγκοινωνιολογοι, σεισμολογοι, και το γαματο ειναι ΟΤΙ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΑΖΙ
μετα απο παιδοψυχολογικη αναλυση ο παραθυρος να τη λεει σε καποιον συγκοινωνιολογο ( καλα οι καλεσμενοι τι μαλακες ειναι, τί πανε; αφου δεν τους αφηνουν να μιλησουν, και μιλανε οι ιδιοι 5-6 σε ΟΛΑ τα θεματα γιατι προφανως γνωριζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ )
ειναι θεοι..
και βλεπετε, δε μιλαω για καναλια που απλα λενε τα κουτσομπολια -βλεπε σταρ..
τουλαχιστον σ'αυτα δε χρειαζεται να'σαι ειδημων που η μαρια λουιζα τον πηρε στην τουαλετα απο το γιωργο αγνωστο και ο τζονυ βαβουρας αγορασε σπιτι στη μυκονο..
αλλα μιλαω για τα σοβαρα θεματα που οσο να'ναι επηρεαζουν την κοινη γνωμη και ενδιαφερουν τον καθε πολιτη που τον ενδιαφερει τι γινεται διπλα του οπως και πρεπει αλλωστε. μ'αυτο δε λεω οτι θα πρεπε να παμε στο αλλο ακρο, ομως εχει διαφορα το 'λεω τη γνωμη μου για κατι' και το 'παρουσιαζω τα δελτια οπως να'ναι/οπως με βολευει ή κανω τον ξερολα' και ειμαι σιγουρος οτι καταλαβαινετε τι θελω να πω.
εντωμεταξυ σιγουρα ειναι αστειο οτι τα περισσοτερα καναλια ειναι καθαρα σ'ενα χωρο πολιτικο που υποστηριζονται απ'αυτον και εχει πλακα να βλεπεις 2-3 καναλια που το καθενα παρουσιαζει διαφορετικα τα γεγονοτα και φυσικα υπαρχουν 4-5 διαφορετικοι ξερολες που εχουν γνωμη για τα παντα.. αφου παιρνουν καλεσμενους, γιατι δεν παιρνουν ειδικους και παιρνουν τον Παριο και την Αννα Βισση να μιλησει για την οικονομια;
Επειτα, ειδικα αν γνωριζεις καλα εναν τομεα - που ολοι λιγο-πολυ εχουμε καποιο κολλημα ή καποιες σπουδες και γνωριζουμε καποια πραγματα φαινονται λιγακι αστεια ολα αυτα.. δηλαδη φανταζομαι προπονητη να ακουει τον Νικο Τσιαμτσικα να αναλυει γιατι δεν πρεπει να παιζει ο ολυμπιακος το 4-3-3 ξερω'γω.
θυμαμαι τοτε με τις υποκλοπες και με τα λογισμικα το τι βλακειες λεγανε
αλλα ξερω τι θα μου πειτε, στην τελικη εμεις φταιμε που τους βλεπουμε, αλλα δεν ειναι τοσο απλα.
κατι απλο: τα καναλια ειναι δεμενα με το πολιτικο συστημα το οποιο τα στηριζει και τα βοηθαει και οικονομικα -φυσικα με τα δικα μας λεφτα.
δε μιλαω τωρα για την κρατικη τηλεοραση, νομιζω ειναι αυτονοητο αυτο και ειμαι υπερ της κρατικης τηλεορασης, για να μην παρεξηγουμαι.
αλλα ρε συ κακαουνακη.. ρε συ παναγιωταρεα... ΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ; -
Ο χρήστης skye έγραψε:
μετα απο παιδοψυχολογικη αναλυση ο παραθυρος να τη λεει σε καποιον συγκοινωνιολογο ( καλα οι καλεσμενοι τι μαλακες ειναι, τί πανε; αφου δεν τους αφηνουν να μιλησουν, και μιλανε οι ιδιοι 5-6 σε ΟΛΑ τα θεματα γιατι προφανως γνωριζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ )
ειναι θεοι..Μα φυσικά τα γνωρίζουν όλα, γι αυτό μετά τους ψηφίζουμε και γίνονται βουλευτές και δήμαρχοι. Η ασθένεια της δημοκρατίας (οχλοκρατίας).
-
Γαματο σχόλιο επι του '13χρονου'...
Κορυφαιες του στιγμες
1.*Ναι, σε σας μιλάω. Δεν γεννιέται κανείς έτσι ξαφνικά παραβάτης, ούτε μας χτύπησε ίωση παραβατικότητας από τη μια στιγμή στην άλλη. *Φυσικά και δεν γίνεται από τη μια στιγμή στην άλλη. Από τη μέρα που γεννήθηκες το παλεύουν οι δικοί σου να σε κάνουν ρεζίλι , εν τέλει το κατάφεραν.
2.Σήμερα εγκλωβιστήκατε στην καταλυτική αποχαύνωση.
**Αυτή τη δασκάλα σου θέλω να την γνωρίσω αγόρι μου….πολύ το θέλω….μα το Θεό. Η ίδια πρέπει να δίδαξε και Τσοχατζόπουλο και Βενιζέλο , δε μπορεί… **
3.Προς Θεού τόσο εγωισμός, μα τόσο...
**Τόση ανοησία πιά ; Μα τόση ; **
εντιτ η σωστη παρατηρηση του Spartan
-
Όντως γαμάτο.....!!! Αλλα βάλε το επι του '13χρονου' σε εισαγωγικά.
-
'Σήμερα στις οθόνες σας θα δείτε φαμιλιά, που ζούσανε κλεισμένοι μεσά σε μια σπληλιά
μιζέρια, δυστυχία και πόνος τραγικός εμείς σας τα προσφέρουμε στο πακέτο του ενός...
θα δείτε δυο αδέλφια μπροστά σας στην οθόνη, ο ένας να πετάει του άλλου το σιφόνι
θα ακούστε ιστορίες από σβέρκους κι από πλάτες ...ηρωινομανείς, ορειβάτες, ζευγολάτες
θα ακούστε για ανηψιά που αγάπησε το θείο και έριξε στης θειάς το γάλα 5 τόνους παραθείο...'ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ
-
Απολαύστε:
http://pitsirikos.blogspot.com/2006/11/ ... st_08.htmlΠλάκα-πλάκα, πολύ τη χάρηκα την επιστολή-παρωδία-αυτοξεβράκωμα της Ελευθεροτυπίας. Επιτέλους αυτοσυστήθηκαν οι άνθρωποι, σε όσους είχαν αμφιβολίες για το ποιόν τους
-
άπαικτο!
-
Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μενος κατα της επιστολης.
Δειτε απλα σαν μια αποψη. -
Mα δεν παρουσιάστηκε ως άποψη αλλά ως μία θεώρηση των γεγονότων , μία καταδίκη για τα κακώς κείμενα , ένα κατηγορώ εναντίων των γονέων. Και ερωτώ...Οι γονείς του δεν είναι/ήταν αυτοί που ο πιτσιρίκος θα ήθελε. Ήταν οι δάσκαλοί του ; Όχι αλλά η 'Ε' δεν μπορεί να γίνει κακή στον κλάδο. Ήταν η παιδεία και η εκπαίδευση του νεαρού πολιτικού αυτή που ήθελε ; Ήταν η αστυνόμευση στην περιοχή του ; Ήταν η προστασία του περιβάλλοντος ; Ήταν η δόμηση ; Η συγκοινωνία ; Όχι αλλά δεν μιλούμε γι' αυτά διότι πολλοί θα αλλάξουν ενδεχομένως εφημερίδα. Άλλωστε ήταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ πάνω τότε.
Αντίθετα η 'Ε' χτυπάει ευθέως τους γονείς , διότι πάντα υπάρχει η ανυσηχία σε ένα γονέα για την επάρκειά του σε ότι αφορά στη ανατροφή του βλασταριού του ( όχι ότι οι γονείς είναι άμοιροι ευθυνών , κάθε άλλο ).
-
Ακόμη κι αν υπάρχει κομματική σκοπιμότητα, χίλιες φορές μπράβο για το εξώφυλλο αυτό. Γιατί στην ουσία και δίκιο έχει και όαση αποτελεί στην κατάντια των ΜΜΕ και του τύπου των τελευταίων ημερών.
Το μόνο φάουλ -και σημαντικό- είναι ότι δεν το έγραψε ο 13χρονος κι αυτό είναι προφανές. Καλύτερα θα ήταν να το δήλωναν ξεκάθαρα ότι το έγραψε από κοινού με τη μαμά του - δε θα έχανε στο παραμικρό τη 'συγκινησιακή' του αξία. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Δεν καταλαβαινω γιατι τοσο μενος κατα της επιστολης.
Δειτε απλα σαν μια αποψη.Για σένα τι είναι χειρότερο; Ο πιτσιρικάς που, ενεργώντας αυτοβούλως, βιντεοσκοπεί χαμουρέματα στη γαλαρία της σχολικής αίθουσας ή το άβουλο ανήλικο που δανείζει το όνομά του σε ένα ζευγάρι ελλειματικών συνειδησιακά γονιών και σε μια φυλλάδα που αφορμή ψάχνει να πουλήσει κοινωνικό ήθος;
Όποιος έχει ανάγκη δανεική υπογραφή για να πουλήσει την άποψή του είναι αξιοκατάκριτος.
-
Eάν υπάρχει κομματική σκοπιμότητα και χρησιμοποιήθηκε ένα παιδάκι 13 χρόνων ( που απότομα το ωρίμασαν και το γέμισαν ευθύνες και φορτία που μόνο του δεν μπορεί να διαχειριστεί λόγω ηλικίας ) για να την εξυπηρετήσει , δεν μπορώ να δώσω μπράβο αλλά να πω όνειδος για τους εμπνευστές.
Θα το δεχόμουν με μεγάλη ευχαρίστηση εάν το είχε γράψει ο Φυντανίδης ακόμη και εάν αποσιωπούσε τα λοιπά που αναφέρω πιο πάνω.
-
Το θέμα είναι:
ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ;Μήπως τελικά πονάει πολύ περισσότερο από όσο αρχικά φαίνεται;
Δεν σκοπεύω να υπερασπιστώ την 'Ε', αλλά το μένος εναντίον της, σχετικά με το πόσο 'εκ του πονηρού' έχει γίνει το πρωτοσέλιδο αυτό, να με συγχωρείτε αλλά μου ακούγεται το ίδιο... εκ του πονηρού.
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Το θέμα είναι:
ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ;Μήπως τελικά πονάει πολύ περισσότερο από όσο αρχικά φαίνεται;
Δεν σκοπεύω να υπερασπιστώ την 'Ε', αλλά το μένος εναντίον της, σχετικά με το πόσο 'εκ του πονηρού' έχει γίνει το πρωτοσέλιδο αυτό, να με συγχωρείτε αλλά μου ακούγεται το ίδιο... εκ του πονηρού.
Νομίζω ότι το θέμα είναι αλλού. Εκτός από το τι λέει, υπάρχει και το 'ποιος το λέει'. Σου είναι αδιάφορη αυτή η σύγχυση υπογραφών; Εγώ τη βρήκα ύποπτη, για να μη χρησιμοποιήσω καμία βαρύτερη έκφραση.
Προσωπικά δε με πόνεσε καθόλου η επιστολή. Φαιδρή τη βρήκα - και σαν ύφος και σαν περιεχόμενο.
Τηλεόραση