-
Δημήτρη, δεν μπόρεσα νωρίτερα, γιατί ετοίμαζα απαντήσεις στα πιθανά δελτία τύπου του Σ.Ο.Α.Α. Με πρόλαβαν όμως με τα τηλέφωνα.
Για να δούμε, θα έχουμε κι άλλον Μπλαφουντζή ???.
Υ.Γ. Αλήθεια, τι πιστεύεις, θα εκτιμήσει ο Σύνδεσμος την σιωπή μας.
-
Δεν υπαρχει Μπλαφουντζης αλλα υπαρχουν 2 Αλμπαντακηδες!!
-
Ο χρήστης tol έγραψε:
Δεν υπαρχει Μπλαφουντζης αλλα υπαρχουν 2 Αλμπαντακηδες!!Ευτυχώς, για όλες τις συμμετοχές, έχουμε ή fax ή e-mail
-
ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ ΜΟΣΧΟΚΑΡΥΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ Η ΑΛΑΛ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ
ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΠΙΘΑΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ 'ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΩΝ' ;;; -
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Δημήτρη, δεν μπόρεσα νωρίτερα, γιατί ετοίμαζα απαντήσεις στα πιθανά δελτία τύπου του Σ.Ο.Α.Α. Με πρόλαβαν όμως με τα τηλέφωνα.Για να δούμε, θα έχουμε κι άλλον Μπλαφουντζή ???.
Υ.Γ. Αλήθεια, τι πιστεύεις, θα εκτιμήσει ο Σύνδεσμος την σιωπή μας.
OXI , ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΑΦΟΥΤΖΗ ,
ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ** 6ΤΣΙΓΚΟΠΑΦΥΛΕΣ ΚΑΙ 30 ΠΑΛΙΟΛΑΜΑΡΙΝΕΣ **ΚΟΙΝΩΣ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΤΥΝΕΤΑΙ ................. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ , ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΞΕΙΔΩΣΗΣ
-
Στους αγώνες Αναβάσεων ένας αγωνιζόμενος ΔΕΝ μπορεί να συμμετάσχει με διαφορετικό αυτοκίνητο σε δύο διαφορετικές ομάδες και κλάσεις
Αυτο παει για τον Αλμπαντακη,οποτε αν προκειται για τον ιδιο οδηγο η λεσχη πρεπει να σβησει τη μια απο τις δυο συμμετοχες και να τρεξει στην κατηγορια που ειναι/δηλωνεται το αυτοκινητο η επιθυμει ο οδηγος κατα τον ελεγχο εξακριβωσης
Aν ο διαγωνιζόμενος δεν επιβαίνει του αυτοκινήτου μπορεί να δηλώσει μέχρι δύο οδηγούς ανά αυτοκίνητο, με την προϋπόθεση ότι κατά τον έλεγχο εξακρίβωσης θα δηλώσει αυτόν που τελικά θα συμμετάσχει.
Αυτο στην ουσια (και οχι τυποις) παει στην περιπτωση Κορακα/Κατσιμη που προφανως δηλωθηκαν με το ιδιο αυτοκινητο.
-
ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤHN ΑΠΑΡΑΔΕΚΤH ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΩΝ MODERATORS ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ.
-
Στην συνέχεια της επιστολής του μέλους μας Μ.Πλαφουντζή αλλά και την απάντηση της ΑΛΑΛ λάβαμε το παρακάτω φάξ.
ΠΡΟΣ ΑΛΑΛ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΑΑ Κ ΜΜΕ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ.
ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ.
ΑΘΗΝΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2006
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ
-
13' 04'. Δεν είν' κακός ο χρόνος, αλλά παίρνει και βελτίωση, n'est-ce pas?
-
Ε αυτό δεν το περίμενα.
Είναι α μη τι άλλο μικροπρέπεια, που μάλιστα δεν αρμόζει, σε οποιοδήποτε συλλογικό όργανο.
Έχει 'βγει' ο ΣΟΑΑ στα forum και 'βρομίζει' τα post, που αναφέρονται σε αγώνες της ΑΛΑΛ.
Περαστικά.....
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ , ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ......! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ , Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ , ΣΕ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΕΓΑΔΙ .ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ , ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΟΔΗΓΟΙ , ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ (ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ), ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ , ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ (ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ) ** ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ .**
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΑΛ ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ , Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΩΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ .
ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΛΑΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ .
ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ 2006 ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ) ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ **ΣΑΣ **, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ .
ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ **ΑΛΑ **.Χ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Ποσες συμμετοχες δηλαδη?
Ειναι Τριτη σημερα.....
Θα τρεξει και ο Κυρκος και ο Χατζητσοπανης?
Μη επιβεβαιωμένες Συμμετοχές
1.Μ.Πλαφουντζής Peugeot 205 E9
2.Μ.Πλαφουντζής Peugeot 205 E10
3.Κάποιος Πλαφουντζής Peugeot 205 E9
4.Κάποιος άλλος Πλαφουντζής Peugeot 205 E10
5.Ξάδελφος Πλαφουντζής Peugeot 205 E9
6.Ξάδελφος Πλαφουντζής Peugeot 205 E10
7.Μ.Πλαφουντζής Peugeot 205,5 E9
8.Μ.Πλαφουντζής Peugeot 205,5 E10
9.Κάποιος Πλαφουντζής Peugeot 205,5 E9
10.Κάποιος άλλος Πλαφουντζής Peugeot 205,5 E10
11.Ξάδελφος Πλαφουντζής Peugeot 205,5 E9
12.Ξάδελφος Πλαφουντζής Peugeot 205,5 E10
13.Μ.Πλαφουντζής Peugeot 205 E9
14.Μ.Πλαφουντζής Peugeot 205 E10
15.Κάποιος Πλαφουντζής Peugeot 205 E9
16.Κάποιος άλλος Πλαφουντζής Peugeot 205 E10
17.Ξάδελφος Πλαφουντζής Peugeot 205 E9
18.Ξάδελφος Πλαφουντζής Peugeot 205 E10
19.Μ.Πλαφουτζής Peugeot 205,5 E9
20.Μ.Πλαφουτζής Peugeot 205,5 E10
21.Κάποιος Πλαφουτζής Peugeot 205,5 E9
22.Κάποιος άλλος Πλαφουτζής Peugeot 205,5 E10
23.Ξάδελφος Πλαφουτζής Peugeot 205,5 E9
24.Ξάδελφος Πλαφουτζής Peugeot 205,5 E10 -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΟΛΛΑ , ΛΟΓΩ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ......! ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ , Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ , ΣΕ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΨΕΓΑΔΙ .
ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ , ΤΑ ΚΛΑΣΣΙΚΑ ΟΔΗΓΟΙ , ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΑΥΣΤΗΡΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ (ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ), ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ , ΟΠΟΙΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΣΧΕΣ (ΟΣΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ) ** ΠΟΥ ΣΥΜΠΟΡΕΥΟΝΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΟΔΗΓΩΝ .**
ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΑΛΑΛ ,ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΩ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ , Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΣΤΟΥΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣΝΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΛΑΜΙΩΤΙΚΗΣ ΛΕΣΧΗΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ , ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ .
ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ .
ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΛΑΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΒΟΝΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΚΤΙΜΟΥΝ .
ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟ 2006 ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΤΕ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ) ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ **ΣΑΣ **, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΕΑ .
ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΗ , ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ **ΑΛΑ **.Χ.ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ
Χρίστο σεβόμαστε απόλυτα τους οδηγούς - χρηματοδότες μας.
Κι αυτούς που κάνουν αποχή κι αυτούς που συμμετέχουν.Εμείς σαν λέσχη, κάνουμε την δυνατόν μεγαλύτερη προσπάθεια, για ασφαλείς και καλούς αγώνες, για όλους τους οδηγούς.
Συνεισφέραμε στην αποχή των οδηγών, με την δυνατόν πιο λιτή παρουσίαση, των 2 τελευταίων αγώνων μας (από 1 δελτίο τύπου).
Πολλά φιλάκια μου έχετε λείψει....
-
Ετυχε να περάσω απο την εκκίνηση την Κυριακή. Καταπληκτικός καιρός!
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Χρίστο σεβόμαστε απόλυτα τους οδηγούς - χρηματοδότες μας.
Κι αυτούς που κάνουν αποχή κι αυτούς που συμμετέχουν.Εμείς σαν λέσχη, κάνουμε την δυνατόν μεγαλύτερη προσπάθεια, για ασφαλείς και καλούς αγώνες, για όλους τους οδηγούς.
Συνεισφέραμε στην αποχή των οδηγών, με την δυνατόν πιο λιτή παρουσίαση, των 2 τελευταίων αγώνων μας (από 1 δελτίο τύπου).
Πολλά φιλάκια μου έχετε λείψει....
Να θυμίσουμε ότι εκρεμεί μία απάντηση της Λέσχης από τέλος Αυγούστου!
'Σε συνέχεια της από 22-8-2006 επιστολής σας.
Θα έχετε την τοποθέτησή μας, αμέσως μετά την διοργάνωση του 26ου RALLY Φθιώτιδας....' γράφατε στις 23/8/06.Στις 16/10 στείλαμε και άλλη επιστολή για το ίδιο θέμα η οποία δεν απαντήθηκε ούτε αυτή!
Έχετε απάντηση ή μήπως είναι στο γενικώτερο πλαίσιο του 'σεβασμού' πρός τους οδηγούς να μην απαντάτε ?
-
Άρη, περιμέναμε τον 'παρατηρητή' ΣΟΑΑ του Φθιώτιδας, για να μας ενημερώσει και κατ΄ ιδίαν, για τις θέσεις του Συνδέσμου, πριν τοποθετηθούμε για το θέμα.
Όσον αφορά, επιστολή σας με ημερομηνία 16/10, προς την ΑΛΑΛ, δεν έχει φτάσει ακόμα στα χέρια μας. Κατά συνέπεια, δεν μπορούμε να την απαντήσουμε.
Εμείς, πάντα σεβόμασταν τον θεσμικό ρόλο, του ΣΟΑΑ και το έχουμε αποδείξει έμπρακτα.
Ο ρόλος της ΑΛΑΛ, είναι να διοργανώνει αγώνες και να εξυπηρετεί τους αγωνιζόμενους, που συμμετέχουν σ΄αυτούς.
Τα μέλη της, μπορεί να έχουν άποψη, για όποιο θέμα προκύπτει και να συμπεριφέρονται ανάλογα.
Και μία φιλική συμβουλή. Μην αφήνεις υπονοούμενα, με τα γραφόμενα σου για την ΑΛΑΛ, γιατί εκτίθεσαι. Οι αγωνιζόμενοι ξέρουν αν τους σεβόμαστε ή όχι.
Φιλικά
Φώτης
-
Στην συνέχεια της επιστολής του μέλους μας Μ.Πλαφουντζή αλλά και την απάντηση της ΑΛΑΛ λάβαμε το παρακάτω φάξ.
ΠΡΟΣ ΑΛΑΛ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΟΑΑ Κ ΜΜΕ
ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ
ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΣΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΜΟΥ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ.
ΕΧΩ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΙΝΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΣ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΚΛΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΡΙΕΡΓΑ!!
ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΥΣΚΟΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ. ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΣΤΕ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΙΜΗΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΣΑΣ.
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΑΚΙΩΜΑΤΑ ΜΟΥ.
ΑΘΗΝΑ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2006
ΜΑΡΙΝΟΣ ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ;;;
ΡΩΤΑΩ ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ.....
-
Μια φορά από τις συμμετοχές βλέπω όπως και στην Ομπλού πως μόνο στην Α8 δεν πιάνει τόπο η αποχή....Πρέπει να γίνεται σφαγή εκεί....
-
Ναι, αλλά όχι στούς χρόνους.....
-
Mα ,οχι αξιζει να πας να δεις
ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ................