-
Καλοκαίρι, βραδάκι. Έχω κανονίσει, από την προηγούμενη, να περάσω να πάρω δυο φίλες μου (αδελφές από τις κανονικές), που κατέβαιναν οικογενειακώς τα καλοκαίρια. Φτάνω στο σπίτι, πουθενά το αυτοκίνητο του μπαμπά. 'Δεν βαριέσαι', σκέπτομαι, 'μάλλον λείπουν αλλά ας χτυπήσω'. Κι όμως, μου άνοιξε. Όχι η μια αδελφή, αλλά … μια φίλη της μαμάς, με μπέιμπι ντόλ. Γυναικάρα με τα όλα της, λίγο πριν τα 30 τότε. Η καλύτερη, για μένα, ηλικία της γυναίκας. Τότε που ξέρει – και δεν την έχει πιάσει ακόμα το άγχος του … γαμπρού. Μετά τα 33, βράσ’ τα…
Που ήμουν; Α, ναι. 'Συγνώμη', λέω, 'για τα κορίτσια ήλθα. Δεν είναι εδώ, έ; Φεύγω'. Όλα αυτά, προσπαθώντας να κρατήσω τα μάτια μου πάνω από το σαγόνι της. Στα 20, αυτά είναι ΠΟΛΥ δύσκολα πράγματα.
'Τα κορίτσια έχουν πάει μέχρι την Καλαμάτα με τους γονείς τους', μου λέει, 'θα γυρίσουν αργά το βράδυ. Έλα λίγο μέσα, αν θέλεις'. Αν θέλω; ΑΝ ΘΕΛΩ;;;; Ξέχασα αμέσως τις αδελφές μου και την υπόλοιπη παρέα που με περίμεναν και μπήκα. Με πήγε στον πάνω όροφο, στο υπνοδωμάτιο των κοριτσιών. Περνώντας από το δωμάτιο των γονιών, είδα από τη χαραμάδα της πόρτας δυο επωνυμότατες και καλοπαντρεμένες κυρίες της περιοχής, στην ίδια περίπου ηλικία, τσίτσιδες. Τρέμοντας πατόκορφα, το έπαιξα ψύχραιμος. Καλά πρέπει να το έπαιξα, γιατί έπαιρνε το μάτι μου κάθε τόσο τις άλλες δυο να 'παίζουν', κρυφοκοιτώντας μας, μεταξύ τους…
Με εκμεταλλεύτηκε, η άτιμη, όσο πιο σκληρά μπορούσε. Τώρα που το σκέπτομαι, έπρεπε να την καταγγείλω. Μου άφησε ψυχικά τραύματα, η σκύλα. Ξέρετε τι είναι, από τη μια να προσπαθώ να σταθώ στο ύψος μου, (ποιο ύψος δλδ στα 21, αλλά λέμε, τώρα) κι από την άλλη να σκέπτομαι τι θα κάνω αν μπουκάρουν και οι άλλες δυο; Τέλος πάντων, αυτή η σκληρή εκμετάλλευση κράτησε πάνω από τρεις ώρες. Εμένα, βέβαια, μου φάνηκε ότι είχε περάσει κάνα τέταρτο. Οι άλλες δυο δεν μπούκαραν, μια χαρά την εύρισκαν μεταξύ τους, εκεί, δίπλα στην πόρτα…
Τις κυρίες τις βλέπω ακόμα, μία τόσο. Τώρα βέβαια, 50+, δεν είναι ούτε για … μην πω. Τότε, όμως… Μου μιλάνε ακόμα, ξέρετε, με χαιρετάνε, απ’ όλα. Καλός πρέπει να ήμουνα, τελικά… -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ililias
ωραίες παρέες!Για τον Asimov λες, έ; Το ξέρω, αλλά τι να κάνω ... εκτέθηκα.
Ακου εκεί 5 ιταλίδες....ήταν ξυρισμένες τουλάχιστον?
ΝΑΙ - κι έκαναν μπάνιο στην Κουρούτα γυμνόστηθες. Το 1984. Από τότε μου βγήκε τ' όνομα.......
-
Προτείνω ban του ililia για 2 βδομαδες για να μαθει να μας λέει ιστορίες!
-
Καποιος να τον μπαναρει επιτελους
Εμενα γιατι δε μου συμβαινουν τετοια???
edit: Και το ban του ililia ειναι παλλαϊκο αιτημα
-
-
Πάω να αρχίσω να χτυπάω κουδουνια...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
ΝΑΙ - κι έκαναν μπάνιο στην Κουρούτα γυμνόστηθες. Το 1984. Από τότε μου βγήκε τ' όνομα.......Ελεος πια
Ας τον μπαναρει καποιος -
Ένα θα σας πω για την περίπτωση, σοβαρά: Νομίζω ότι ήταν προμελετημένο από τη μαμά. Γούσταρε η φίλη, ήξεραν ότι το στόμα μου μένει κλειστό, το κανόνισαν. Μετά περίμεναν κίνηση από μένα, δεν έγινε, δεν με ξαναενόχλησαν.
Από εκείνη τη φάση και μετά άρχισα να καταλαβαίνω αρκετά που έβλεπα και πριν, αλλά τα προσπερνούσα δίχως να δίνω σημασία.Asimov μην τραβάς ζόρι ρε, εσύ το πολύ πολύ να ήσουν 10 τότε. Τις δικές σου (και του Χάρη, ασφαλώς) δεν τις πειράζω.
-
Ο ililias φταίει για ότι κακό έχει συμβεί στην Ελλάδα απο την Κόρινθο και κάτω.....άκου πριν 22 χρόνια μπάνιο γυμνόστηθες!
Καλά πως και δεν σε πετροβολίσανε?
-
ratanplan αυτή τη φάση την θυμούνται ακόμα πάρα πολλοί στην περιοχή: Ολόκληρη η Κουρούτα άδεια και ο ανδρικός πληθυσμός από την Αμαλιάδα και τα περίχωρα μπροστά στο εστιατόριο του Ντίνου...
-
Ένα θα σας πω για την περίπτωση, σοβαρά: Νομίζω ότι ήταν προμελετημένο από τη μαμά. Γούσταρε η φίλη, ήξεραν ότι το στόμα μου μένει κλειστό, το κανόνισαν. Μετά περίμεναν κίνηση από μένα, δεν έγινε, δεν με ξαναενόχλησαν.
Από εκείνη τη φάση και μετά άρχισα να καταλαβαίνω αρκετά που έβλεπα και πριν, αλλά τα προσπερνούσα δίχως να δίνω σημασία.Asimov μην τραβάς ζόρι ρε, εσύ το πολύ πολύ να ήσουν 10 τότε. Τις δικές σου (και του Χάρη, ασφαλώς) δεν τις πειράζω.
Και γω κραταω το στομα μου κλειστό!
Να βάλω αγγελια;
-
Asimov μην τραβάς ζόρι ρε, εσύ το πολύ πολύ να ήσουν 10 τότε. Τις δικές σου (και του Χάρη, ασφαλώς) δεν τις πειράζω.8 ήμουνα Αλλα εκανα κι εγω 21, ξερεις, καποια στιγμη στη ζωη μου
Το κακο ειναι οτι ουτε στα 31 δε μου προκυπτουν τετοια -
Στα 31, φίλε, είχα την κορούλα μου και είχα κρεμάσει ήδη τα παπούτσια...
Εδιτ
Asimov αφού δεν με μπανάρει κανείς, αυτομπανάρομαι. Το κλείνωωωωωωωωω.
-
Τωρα με κανεις να νιωθω σαν τον Ριβαλντο μετα απο αποδοση σαν τη χθεσινη
-
πωωωω... ήττα έφαγα...
και νόμιζα πως εγώ έχω περάσει καλά...
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
ΝΑΙ - κι έκαναν μπάνιο στην Κουρούτα γυμνόστηθες. Το 1984. Από τότε μου βγήκε τ' όνομα.......
Ελεος πια
Ας τον μπαναρει καποιος+1000
-
αυτή τη φάση την θυμούνται ακόμα πάρα πολλοί στην περιοχή: Ολόκληρη η Κουρούτα άδεια και ο ανδρικός πληθυσμός από την Αμαλιάδα και τα περίχωρα μπροστά στο εστιατόριο του Ντίνου...Τι διαολο...εγω δεν ξερω τιποτα...
Σε αυτη την ιστορια ομολογω με επιασες αδιαβαστο!
-
ililias
Ρε τι με βάζεις και διαβάζω μέρες που είναι; -
:ninja:Μας διαβάζουν κι άλλοι(η) ρεεεε!!!!
-
Τις κυρίες τις βλέπω ακόμα, μία τόσο. Τώρα βέβαια, 50+, δεν είναι ούτε για … μην πω. Τότε, όμως… Μου μιλάνε ακόμα, ξέρετε, με χαιρετάνε, απ’ όλα. Καλός πρέπει να ήμουνα, τελικά…ililias for prime minister!!!
Mε έβαλες στη μπρίζα, λέω να κάτσω να γράψω
Aληθινές ιστορίες