-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ililiasελα βρε καλο μου παιδι, εχω προβλημα με τον ΚΚ προσωπικα? ΦΥΣΙΚΑ και εχω προβλημα με τον ΚΚ προσωπικα, ακριβως αυτο λεω και εγω . Εχω προβλημα οτι ειναι ψευτης, δυσφημηστης, υποκριτης, για να μην πω πουλημενος (μετα και τις διαφημισεις βελτιωτων στο τωρινο τευχος).
Οταν δε το κραξιμο του, αυτο που γραφει επωνυμα και ενυπογραφα, παιρνει και εμενα αναμεσα σε μια ομαδα πααααααρα πολλων ανθρωπων που χαρακτηριζονται με χειριστους χαρακτηρισμους επειδη 'κανουμε αλητιες' και την ιδια στιγμη υπογραφει (ως διευθυντης του περιοδικου, και μην ξαναπει κανεις 'δεν ξερει τι κανουν οι αλλοι'), τοτε ναι φυσικα και εχω προβλημα με τον ιδιο.
Φιλε Pei -mei το παραπανω το βλεπεις για σχολιασμο γραπτων;
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
ποιο το νόημα να κλειστεί το τόπικ????δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχει πιάσει...
ο καθένας μπορεί να γράψει την γνώμη του...δεν εμποδίζουμε κανέναν...μα αυτά που γράφεις δεν περιέχουν καμιά ουσία....DAP τι σχέση έχεις με το krus@4troxoi.gr??
Τοτε αφου ρωτουσε τον κρουση ,εσυ γιατι ρωτας εμενα;
Πεστε ,ναι ο Ηρακλης Πουαρο που προσλαβαμε ειναι για τα μπαζα. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
DAP τι σχέση έχεις με το krus@4troxoi.gr??
Εγώ να ρωτήσω, γιατί εσύ τον ρωτάς γιατί σε ρωτάει;
Πάντως αν θες μπορώ να σου πω εγώ, τι σχέση έχω με το krus@4troxoi.gr.
-
Εεεεε μη μας μπερδευεις τωρα.Αφου τα εχουμε ξαδιαλυνει τα πραγματα.
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Kατα τα λεγομενα του Βαγκνερ: spanti=anavasakias
Και:
DAP = Krusenstern
kouk = MAD-MAX13
ililias = K.K. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ποιο το νόημα να κλειστεί το τόπικ????δεν μπορώ να καταλάβω τι σας έχει πιάσει...
ο καθένας μπορεί να γράψει την γνώμη του...δεν εμποδίζουμε κανέναν...μα αυτά που γράφεις δεν περιέχουν καμιά ουσία....DAP τι σχέση έχεις με το krus@4troxoi.gr??
Πεστε ,ναι ο Ηρακλης Πουαρο που προσλαβαμε ειναι για τα μπαζα.ρε φίλε σε τούβλο μιλάω??αν δεν είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις ελληνικά μην μας τρελάνεις εμάς....
σε ρωτάω γιατί απαντάς εσύ αντι να απαντήσει ο Krus...
άσε τον krus να απαντήσει και μην κάνεις τον δικηγόρο...
πάντως συνεχίζετε να μπουρδελοποιείτε το τόπικ...δεν σας πιάνει όμως έτσι??οι mods κάνουν τις πάπιες...δεν πειράζει όμως είναι Σάββατο... -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
ililias
ελα βρε καλο μου παιδι, εχω προβλημα με τον ΚΚ προσωπικα? ΦΥΣΙΚΑ και εχω προβλημα με τον ΚΚ προσωπικα, ακριβως αυτο λεω και εγω . Εχω προβλημα οτι ειναι ψευτης, δυσφημηστης, υποκριτης, για να μην πω πουλημενος (μετα και τις διαφημισεις βελτιωτων στο τωρινο τευχος).
Οταν δε το κραξιμο του, αυτο που γραφει επωνυμα και ενυπογραφα, παιρνει και εμενα αναμεσα σε μια ομαδα πααααααρα πολλων ανθρωπων που χαρακτηριζονται με χειριστους χαρακτηρισμους επειδη 'κανουμε αλητιες' και την ιδια στιγμη υπογραφει (ως διευθυντης του περιοδικου, και μην ξαναπει κανεις 'δεν ξερει τι κανουν οι αλλοι'), τοτε ναι φυσικα και εχω προβλημα με τον ιδιο.
Φιλε Pei -mei το παραπανω το βλεπεις για σχολιασμο γραπτων;
Αξιότιμε DAP είναι αλήθεια ότι ο KC τα χώνει χοντρά στον ΚΚ, αλλά δεδομένου ότι δεν γνωρίζονται προσωπικά (υπόθεση), πώς αιτιολογούνται οι χαρακτηρισμοί;
Προφανώς από τη σύνδεση μεταξύ των γραπτών του ΚΚ και της φιλοσοφίας (και των πράξεων) των 4Τ και του ίδιου του ΚΚ.
Το αυτό συμβαίνει με όλα τα δημόσια πρόσωπα. Κρίνοναι ανά πάσα στιγμή.
Και η κρίση αυτή δεν προαπαιτεί προσωπική γνωριμία μεταξύ κρίνοντος και κρινόμενου, ακριβώς διότι ο κρινόμενος εκφράζει δημοσίως μία στάση.Είναι σαν να παραθέσω ένα απόσπασμα στο 'ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ' από ομιλία του Ψωμιάδη και να γράψω και το σχόλιο μου, του τύπου 'μα τι λέει πάλι ο μ@λ#κας'. Δεν θα ήταν λογικό να κατηγορηθώ ότι 'καταδικάζω' τον Ψωμιάδη, χωρίς να είναι παρών, ή ότι θα έπρεπε πρώτα να καλέσουμε τον Ψωμιάδη στο 4ΤΦόρουμ και αφότου επεξηγήσει τα λεγόμενά του (ή τις πράξεις του), κατόπιν να μιλήσουμε κι εμείς οι πτωχοί φορουμίστες.
Τα δημόσια πρόσωπα κρίνονται και θα κρίνονται. Δεν καταλαβαίνω με ποιά λογική θα πρέπει ο ΚΚ να είναι στο απυρόβλητο.
Τονίζω, προς αποφύγη παρεξηγήσεων, ότι δεν παίρνω θέση επί των ίδιων των χαρακτηρισμών προς το ποιόν του.
Παίρνω θέση υπέρ της δυνατότητας των χρηστών να τον κρίνουν χωρίς συνέπειες και χωρίς ψαλμωδίες. -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Πεστε ,ναι ο Ηρακλης Πουαρο που προσλαβαμε ειναι για τα μπαζα.ρε φίλε σε τούβλο μιλάω??αν δεν είσαι σε θέση να καταλαβαίνεις ελληνικά μην μας τρελάνεις εμάς....
σε ρωτάω γιατί απαντάς εσύ αντι να απαντήσει ο Krus...
άσε τον krus να απαντήσει και μην κάνεις τον δικηγόρο...
πάντως συνεχίζετε να μπουρδελοποιείτε το τόπικ...δεν σας πιάνει όμως έτσι??οι mods κάνουν τις πάπιες...δεν πειράζει όμως είναι Σάββατο...Βλεπω οτι χανοντας τη ψυχραιμια σου δεν διαβαζεις καλα.ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ και αν δεις πουθενα οτι απευθυνεται στον Κρουση ΔΕΙΞΕ το μου, Δεν φταιω εγω αν ο kacey δεν ξερει να γραφει σωστα.Η μηπως γυρισε το κεφαλι του οποτε επρεπε να καταλαβω οτι δεν μιλαει σε μενα.
Ρε Kacey για κανε ΞΑΝΑ την ερωτηση αλλα ΣΩΣΤΑ αυτη τη φορα.
Απο μενα καληνυχτα και χχχχχ.**Pai- mei **
Oκ, δεν το εβλεπα ετσι , συμφωνω. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α και που΄σαι, εγω αυτο που ξερω ειναι οτι εχω ρωτησει ευθεως και ευγενικα κατι πολυ συγκεκριμενο τον **moderator **krusestern, και αυτος μου απανταει παπατζες ('στειλε ενα email για να δεις') ή εχει αποφυγει εντελως να μου απαντησει.Aκριβώς. Αποφεύγω να απαντήσω, γιατί σε φοβάμαι. Έχω χεστεί πάνω μου για την ακρίβεια
Το οτι αποφευγει να απαντησει αν αυτος ειναι ο krus@4troxoi.gr που μαλιστα γραφει και κειμενακια στο rally.gr, μου δινει την απαντηση (που την ηξερα ετσι κι αλλιως).
Τα είπαμε: έχω χεστεί από το φόβο μου
Τωρα καταλαβες? Που καθεσαι και μιλας για την 'παιδιαστικη συμπεριφορα' την στιγμη που εγω ρωταω κατι εναν moderator και με γραφει στα @@ του την μια, με κοροιδευει την αλλη, και εσυ βγαινεις να τον υποστηριξεις απο πανω...Αιντε ρεεεεεεεεεεεεε
Τι ακριβώς σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν έχω ΚΑΘΕ δικαίωμα να σε γράφω στ' @@ μου όπως λες?
εγω ξαναρωταω, εισαι η δεν εισαι ο krus@4troxoi.gr που μαλιστα γραφει και κειμενακια στο rally.gr? Ευθεια ερωτηση, εισαι αρκετα αντρας ωστε να απαντησεις ευθεως?
Έχεις σοβαρό πρόβλημα ( ), συνεχίζεις να ρωτάς το ίδιο πράγμα. Λες να υπάρχουν πολλοί krus(enstern) στο ελληνικό ίντερνετ ρε φίλε???
Είμαι λοιπόν. Ή μάλλον, ήμουν. Η διεύθυνσή μου έχει πλέον αλλάξει, αλλά λαμβάνω από την παλιά ακόμα. Όποιος θέλει την καινούρια (και δεν είναι τυφλός ή δεν έχει διάθεση για σαματά ), την έχει στην διάθεσή του με ένα κλικ.
Τέλος, το αν είμαι ή δεν είμαι, ουδεμία σχέση έχει με το παρόν θέμα και ούτε φυσικά σε αφορά ποιος είμαι και τι κάνω εκτός 4TF. Αν σου απαντούσα ως administrator, θα ένιωθες καλύτερα δηλαδή? Ή πιστεύεις ότι σε οποιοδήποτε άλλο φόρουμ, θα έμπαινες μέσα, θα έκανες τέτοια φασαρία, θα τα έχωνες με τέτοιο άσχημο τρόπο στη διαχείριση και θα εξακολουθούσες να υπάρχεις? Απλά, εκμεταλλεύεσαι την ελαστικότητα που επιδεικνύει το 4TF, από την πρώτη μέρα λειτουργίας του, προς περιπτώσεις σαν τη δική σου.
Το θέμα τελειώνει εδώ. Επόμενα θέματα ανάλογου ύφους και περιεχομένου, θα τα φάει η μαρμάγκα. Λυπάμαι, αλλά αποδείξαμε όλοι μαζί περίτρανα ότι δεν είμαστε ικανοί να συζητήσουμε επί του θέματος σε λογική βάση, χωρίς προσβολές, ειρωνίες, και κακή προαίρεση.
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??