-
δεν σου μιλάει κανείς εσένα..
-
Καλά λες. Θα περιμένω τη σειρά μου, άλλη φορά.
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Φίλε krus θα σταλεί email από μένα με το όνομα και το επίθετό μου...
το απόσπασμα για τα φώτα από το φόρουμ δεν είναι?????????
μην δουλευόμαστε μεταξύ μας...πες μου και διεύθυνση για να το στείλω αν μπορείς...
Φιλε spanti μιας δεν εισαι κοτα οπως λες,βαλε και εδω το κειμενο που θα στειλεις οπως και την απαντηση που θα παρεις.Ετσι προς ενημερωση.
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
εσύ φίλε αν δεν ντρέπεσαι τι επαγγέλεσαι??Ααα εγωωωωωω
Και αν με καρφωσεις στον Στρατη;
(Εγω αυτον εχω για θεο, ο Κ.Κ. ειναι ημιθεος )EDIT
Σοβαρα τωρα,δεν εχω δουλεια,καθομαι. -
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2356673195
-
Στο editorial αυτού του τεύχους κρίνω ως κωμικοτραγικό αυτό που γράφει ο ΚΚ, ότι ως εκδότης, ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για τις διαφημίσεις (δεν θυμάμαι την ακριβή διατύπωση, αλλά αυτό ήταν το νόημα)...
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
Ηlilias έχεις καμία σχέση με τον συντάκτη που έγραψε το συγκριτικό με την SLK AMG??παράξενη ομοιότητα....
Όσο για τον αν πήραμε απάντηση??αυτό που περιμέναμε...οι του περιοδικού κάνατε τις πάπιες...μπράβο σας...βάλατε απόσπασμα του φόρουμ για τα φώτα
πραγματικά αν έκανα αυτή την δουλειά, να παίρνω και να σκίζω αμάξια, στο φόρουμ του περιοδικού μου δεν θα ντρεπόμουν να γράφω ενυπόγραφα(όπως ενυπόγραφα γράφουν πολλοί συντάκτες) και ούτε θα κρυβόμουν πίσω από το δάχτυλό μου....βέβαια εγώ δεν είμαι κότα...
η πλάκα είναι ότι στην 2η φωτό του συγκριτικού φαίνεται καθαρά ο οδηγός την Merc και είναι όπως ακριβώς μας τον περιέγραψε ο Kacey....
πολύ δυνατές οι φωτό του συγκριτικού...ποιοι ειναι οι του περιοδικου;
τον αναβασακια εννοεις; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Να' τανε όλοι οι 'ψευτης, δυσφημηστης, υποκριτης, για να μην πω πουλημενος' σαν τον ΚΚ, πόσο καλύτερη θα ήταν η Ελλάδα...Να μας λείπει, έχουμε ήδη 300 τέτοιους χωρίς να υπολογίσουμε και τους παρατρεχάμενούς τους...
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Φίλε krus θα σταλεί email από μένα με το όνομα και το επίθετό μου...
το απόσπασμα για τα φώτα από το φόρουμ δεν είναι?????????
μην δουλευόμαστε μεταξύ μας...πες μου και διεύθυνση για να το στείλω αν μπορείς...
Φιλε spanti μιας δεν εισαι κοτα οπως λες,βαλε και εδω το κειμενο που θα στειλεις οπως και την απαντηση που θα παρεις.Ετσι προς ενημερωση.
δεν χρειάζεται να μπεί εδώ το κείμενο που θα σταλεί...κατευθείαν στο περιοδικό..αυτό δεν θέλετε τόσο καιρό???.αν είναι μάγκες όπως λέτε θα το δημοσιεύσουν κιόλας..οπότε θα το δείτε εκεί...
skye οι υπεύθυνοι του περιοδικού που διαβάζουν το φόρουμ και παίρνουν κομμάτια από αυτό..και αυτοί που δεν αποκαλύπτουν το ποιοι είναι και αναγκάζουν τους mods να κλείσουν τα τόπικ.....αυτοί κάνουν τις κότες... -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
skye οι υπεύθυνοι του περιοδικού που διαβάζουν το φόρουμ και παίρνουν κομμάτια από αυτό..και αυτοί που δεν αποκαλύπτουν το ποιοι είναι και αναγκάζουν τους mods να κλείσουν τα τόπικ.....αυτοί κάνουν τις κότες...Aπό αυτό και μόνο, φαίνεται πώς δεν ξέρεις ΠΟΛΛΑ πράγματα, κι όμως τα σχολιάζεις. Συνέχισε, αλλά είσαι φάουλ.
Σχετικά με τη διεύθυνση που πρεπει να απευθυνθείς, είναι γραμμένη στο περιοδικό που αγόρασες σήμερα
-
δεν λέτε κάτι για να μάθουμε και μεις...στείλε μου πμ και πες μου που είμαι φάουλ...
σωστός για την διεύθυνση.. -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
δεν λέτε κάτι για να μάθουμε και μεις...στείλε μου πμ και πες μου που είμαι φάουλ...
σωστός για την διεύθυνση..Σχολιάζεις ολόκληρη την λειτουργία μιας επιχείρησης που είναι φανερό πως δεν γνωρίζεις από μέσα, ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ τον τρόπο με τον οποίο διαλέγονται κομμάτια από το φόρουμ, ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι ο οδηγός της Μερκ διαβάζει φόρουμ αλλά κρύβεται, και τέλος ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι κάποιοι αναγκάζουν τους mods να κλείνουν θέματα κλπ. Με βάση αυτές τις ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, φτάνεις στο σημείο να χαρακτηρίσεις ως 'κότες' ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζεις. Αυτό είναι το φάουλ.
Σου απαντώ εδώ και όχι με πμ, αλλά δεν θα το συνεχίσω άλλο. Καλό βράδυ.
-
δεν κατάλαβες καλά φίλε μου...'αναγκάζουν με την έννοια ότι προκαλούν μέλη του φόρουμ και καταλήγει η κουβέντα σε μπινελίκια...αυτό λέω αναγκάζουν...και δικαίως κλείνονται όταν γίνεται αυτό...
-
Λοιπον:
το περιοδικο διαβαζει το φορουμ, αυτο ειναι γνωστο τοις πασι. Αποσπασματα απο το φορουμ μπαινουν στο περιοδικο, αυτο το μηνα ειχε για τα φωτα (:ysterical: , γτπ ειστε...). Αν θεωρουν το θεμα οσο σοβαρο οσο υποτιθεται οτι ειναι, θα παρουν θεση χωρις να στειλει κανεις γραμμα.
Μονο και μονο το να ξεστομουν αυτοι η οσοι τους καλυπτουν εδω μεσα οτι δεν απαντουν επειδη δεν στελνει καποιος επιστολη στο περιοδικο, οτι μπορει να μην διαβαζουν το φορουμ, η οτι 'εδω ειναι το φορουμ και δεν εχουν καμμια υποχρεωση να σου απαντησουν', δειχνει ποσο γελοιοι και κουτοπονηροι ειναι μερικοι μερικοι...
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σχολιάζεις ολόκληρη την λειτουργία μιας επιχείρησης που είναι φανερό πως δεν γνωρίζεις από μέσα, ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ τον τρόπο με τον οποίο διαλέγονται κομμάτια από το φόρουμ, ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι ο οδηγός της Μερκ διαβάζει φόρουμ αλλά κρύβεται, και τέλος ΥΠΟΘΕΤΕΙΣ ότι κάποιοι αναγκάζουν τους mods να κλείνουν θέματα κλπ. Με βάση αυτές τις ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ, φτάνεις στο σημείο να χαρακτηρίσεις ως 'κότες' ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζεις. Αυτό είναι το φάουλ.
Σου απαντώ εδώ και όχι με πμ, αλλά δεν θα το συνεχίσω άλλο. Καλό βράδυ.
το τι (και ποιους) ξερουμε μερικοι εκει μεσα, ασ΄το να το εχουμε υπερ-ατου εμεις...Να σου πω btw, ενας που γραφει κειμενακια στο rally.gr και υπογραφει ως krus@4troxoi.gr, ποιος ειναι?
-
Στείλτου e-mail να μάθεις
-
γτπ καβάλα...
τελικά όσοι είναι σθεναροί πολέμιοι των Kacey, Spanti κλπ έχουν άκρες μέσα στο περιοδικό...
Και συνεχίζουν να μιλάνε για φάουλ και για οφ σάιντ...
Φτου σας να μη σας ματιάξουμε τέτοιους άντρακλες.
-
Ήρεμααα......όχι και να φαγωνόμαστε μεταξύ μας, δε λέει.
Θα τολμούσα να υποθέσω οτι οι αλλαγές στο περιοδικό ήταν μια ύστατη προσπάθεια για τη σωτηρία της επιχείρησης . Ίσως πρώτοι να τους απογοητεύσαμε εμείς. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ίσως πρώτοι να τους απογοητεύσαμε εμείς.Nαι τα 30 ενεργά μέλη κατάφεραν τέτοιο πλήγμα στη ΄ρωσικη αρκούδα
-
Εννοώ την καθοδική πορεία της κυκλοφορίας του περιοδικού τα τελευταία χρόνια. Για κάποιους ήταν υπερβολικά politically correct και στράφηκαν στις κανγκουρο-φυλλάδες.
A man(4Τ) has to eat... -
Προσωπικά βλέπω πολλούς λόγους για τους οποίους θα έπρεπε να πέσουν οι πωλήσεις (έχεις κανένα στατιστικό να δούμε?) αλλά δεν είναι της στιγμής αυτό...
Και κακώς που αλλάζει πορεία το τόπικ
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??