-
Ηρθε απο στροφη, μπηκε με οσα ακριβως επρεπε (δεν τον εκοψα για πανω απο 40 χαω με τιποτα), και πανω στην στροφη ηταν τα νερα. Οδηγουσε παπακι το οποιο με το που ακουμπησε τα νερα απλα γλυστρισε και επεσε.
α) το γεγονος οτι πριν τα νερα πηγαινε μια χαρα στην πορεια του (αρα δεν μπηκε με μπολικα) και με το που ακουμπησε τα νερα απλα επεσε κατω χωρις να κανει απολυτως τιποτα, δεν δειχνουν ΑΚΡΙΒΩΣ οτι τα νερα φταινε?
β) το γεγονος οτι ενω ειναι πασιφανεστατο οτι η αμελεια του δημου οδηγησε σε σοβαρο τραυματισμο και υπηρχαν 30 μαρτυρες που συμφωνουν απολυτα σε αυτο, η αστυνομια ειπε οτι μπορει να κανει μονο συσταση (αντι να προωθησει ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΗ κατηγορια για σοβαρες σωματικες βλαβες απο αμελεια), δεν θα το σχολιασεις?
εκει, παντα στο 'ετρεχε'...
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
Γνωρίζει κανείς περισσότερες info?http://www.wreckedexotics.com/newphotos ... _002.shtml
Αμαξάρες τα Ελίζ τελικά.
Να μην είχε τριψήφιο αριθμό στο κοντέρ όταν τράκαρε; Και η καμπίνα ειναι κυρία.
-
kacey
αν δεν το κατάλαβες, εγώ είπα ότι για τα νερά ευθύνεται αυτός που τα έριξε και ότι ο δικαστής δεν θα έλεγε για προσοχές κλπ επειδή ο ΚΟΚ τιμωρεί αυτή την ενέργεια (τη ρίψη υγρών στο οδόστρωμα).Αν ο δρόμος ήταν γυαλί, δηλαδή με πολύ λεία άσφαλτο, τότε αυτός που θα έβγαινε θα άκουγε από τον δικαστή περί προσοχής κλπ.
-
Πανό σε γέφυρα της Ε.Ο. να γράφει.
'Έλληνες μη πάτε στο μάγο θα πάθετε μεγάλο κακό'
Μάλλον εννοεί τον Κόπερφιλντ.
-
Α ναι, το βλεπω καθε πρωι αλλα επειδη ειναι δυσκολη ωρα δεν μου εκοψε να το γραψω.
-
Είχε κάτι ιδιαίτερο σήμερα η μέρα και γινόταν της &@(^#&!^&*( σε όλους τους δρόμους;
-
Ναι. ειχαν κλείσει το Κέντρο απο το πρωί 1000 εποχικοί πυροσβέστες που θέλουν να γίνουν μόνιμοι!
-
Τίποτα το διαφορετικό. Ίσως μόνο λόγω του κρύου να πήραν κάποιοι που άλλες ημέρες κυκλοφορούν με μοτοσυκλέτες, τα αυτοκίνητά τους.
-
Γιατί να μη γίνουν μόνιμοι; Ζήτω το κράτος με τη μεγάλη κουτάλα!
Αφού μάθαμε από τους σοφούς ότι όσο πληρώνουν οι μ......, συγνώμη, οι πλούσιοι , δεν υπάρχει πρόβλημα να ζουν οι μισοί με τα λεφτά των άλλων μισών.Γουστάρω ε; Δασοπυροσβέστης το χειμώνα, καλύτερα κι από εκπαιδευτικό το καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Τίποτα το διαφορετικό. Ίσως μόνο λόγω του κρύου να πήραν κάποιοι που άλλες ημέρες κυκλοφορούν με μοτοσυκλέτες, τα αυτοκίνητά τους.Ανεβαινα την συγγρου με την μηχανη, και καποια στιγμη συνειδητοποιω οτι ειχε τρομακτικη κινηση σχεδον απο την διασταυρωση/εισοδο της καλλιροης!
Ειχαν κλισει το συνταγμα, και πραγματικα λυπηθηκα τον κοσμο μεσα στα αμαξια του.
Δυστυχως ομως και μετα το σχολασμα, ειδα οτι και στην κηφησιας, και στο χαλανδρι, γινοτανε χαμος!
Μια απο αυτες τις μερες που πραγματικα λες και το κανανε επιτηδες.
Εχτες και εγω πηρα το αμαξι, επειδη δεν ειχα ακομη(αγορασα σημερα), αδιαβροχες γκετες για τα ποδια.
Παρολα αυτα, σημερα με λιακαδα, ειχε πολυ χειροτερη κινηση! -
βγήκαν όλοι σαν τα σαλιγκάρια φαίνεται μιας κι έρχονται κι άλλα 'εντονα καιρικά φαινόμενα'
-
Seat Ibiza '95 νομιζω, το οποιο ηταν τοσο στραβο (απο πισω εβλεπα καθαρωτατα το μπροστα αριστερο φτερο) ωστε το πισω αριστερο λαστιχο να καπνιζει -απο το κακο του μαλλον. Και ερωτω: Στο ΚΤΕΟ δεν το ειδε κανεις; Εστω ενας τροχαιος δεν το εχει προσεξει ποτε;;;
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
Seat Ibiza '95 νομιζω, το οποιο ηταν τοσο στραβο (απο πισω εβλεπα καθαρωτατα το μπροστα αριστερο φτερο) ωστε το πισω αριστερο λαστιχο να καπνιζει -απο το κακο του μαλλον. Και ερωτω: Στο ΚΤΕΟ δεν το ειδε κανεις; Εστω ενας τροχαιος δεν το εχει προσεξει ποτε;;;είπαμε ...γράφουμε μόνο για υπερβολική ταχύτητα...
-
Τι κουφο αυτο σημερα.
Περιμενω πρωτος στο φαναρι της ακαδημιας μπροστα απο Βουλη για να στριψω αριστερα.
Ξαφνικα περνανε απο μπροστα μου καμμια δεκαρια ασθενοφορα, με αναμενους φαρους, το ενα πισω απο το αλλο, και κλεινουν τη διασταυρωση!!!!!!! Με αποτελεσμα να μη μπορουσαμε να στριψουμε καλα-καλα.
Υποψιν, η κυκλοφορια ρυθμιζοταν απο τροχονομους, οι οποιοι και τα αφησαν να περασουν και να κλεισουν το δρομο...
-
avel
είχαν τα πληρώματα σήμερα 24ωρη απεργία.
-
-
Χθες απόγευμα, αρκετή κίνηση με σταμάτα-ξεκίνα συνεχώς, 2 αυτοκίνητα μπροστά μου ένα Suzuki Vitara ξεκινούσε μονίμως σπινιάρωντας...
-
Απίστευτο!
Όπως η πινακίδα στο Πειραιά παλία:
'Λιμήν Πειραιώς - Limin Pireos' (για να καταλάβουν και οι ξένοι)...
-
Δε νομιζω οτι ειναι για τους 3ενους.
Ειναι greeklish για να καταλαβαινει η νεα γενια! -
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Απίστευτο!Όπως η πινακίδα στο Πειραιά παλία:
'Λιμήν Πειραιώς - Limin Pireos' (για να καταλάβουν και οι ξένοι)...
Αυτό είναι λογικό, ένας ξένος ας πούμε στο χάρτη ενός νησιού θα δει Agios Georgios λέγοντας σε κάποιον Έλληνα Αγκιος Γκεόργκιος θα μπορέσει να βγάλει άκρη....αν έλεγε S.George θα ήταν πιο δύσκολο, οπότεκα ιη ταμπέλα γράφει Agios Georgios για να κατάλαβουν ότι φτάσαεν εκει που θέλανε!
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]