Ο χρήστης lefos έγραψε:
Επισης, στα 5 χρονια που ζουσα στο Λονδινο, εχω δει τα καλυτερα! Οποιος εχει μπει σε Night Bus ξερει τι εννοω!
Για πες, για πες;
(Προσπαθώ να κάνω δίαιτα )
Ειλικρινά, τέτοιο θέμα, αναρωτιέμαι αν πρέπει υπάρχει!!!
Είπαμε, να συζητάμε, αλλά για 'αηδία'?....
Αηδια ηταν ενα επεισοδιο του Fear Factor οπου εβαζαν τους 'παικτες' να φανε ενα τυρι με σκουληκια. Μονο που το σκεφτομαι....
Οσο για αηδιες που εχω δει, στην πιστα της Monza το 2004, την ημερα του GP εβρεχε και γενικα γινοταν ενας πανικος στο κατα τα αλλα ομορφο παρκο. Ομως, καποιοι πανεξυπνοι ειχαν αναποδογυρισει τις χημικες τουαλετες που υπηρχαν εκει με αποτελεσμα να υπαρχει μια πολυ ευχαριστη μυρωδια στην ατμοσφαιρα... Μεχρι να φτασω στις εξεδρες ειχα γινει μωβ. (κραταγα την αναπνοη μου)
Επισης, στα 5 χρονια που ζουσα στο Λονδινο, εχω δει τα καλυτερα! Οποιος εχει μπει σε Night Bus ξερει τι εννοω!
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Για πες, για πες;
Ο χρήστης Batombo έγραψε:
Για πες, για πες;
Ε, ξερεις... Αγγλοι, ποτο, κουναει και το λεωφορειο...
Αηδια ηταν η μυρωδια στην αιθουσα (αρχιδ@δικο) για την αρτιμελεια στην ΠΑ.Επισης και η μυρωδια στους θαλαμους .Μπλιαχ.
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Μεχρι να φτασω στις εξεδρες ειχα γινει μωβ.
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μεχρι να φτασω στις εξεδρες ειχα γινει μωβ.
OXI, δεν ηταν μπηχτη για το χρωμα της BMW του kouk!
Ελευσίνα, 112 ΠΜ ανήμερα πρωτοχρονιάς -γιορτή και καλά- 1999.
Βραδυνό: λουκάνικα με πατάτες
Μπαίνω στα μαγειρία, μύριζε κάπως Ιδέα μου θα ναι, ήμουν από τους τελευταίους, οπότε είχε περισσέψει -γιατί άραγε; -
Βάζω τρία -λουκάνικα - πατάτες και πάω να φάω... βλέπω έναν ταλαίπωρο κόπρο του στρατοπέδου σε άθλια κατάσταση να με κοιτάζει περίλυπος
το καημένο το σκυλάκι... του πετάω το ένα λουκάνικο, το μυρίζει και... φεύγει
όπως καταλάβατε... delivery στα σύρματα για βραδυνό
Το πρωί πετυχαίνω έναν να περπατάει διπλωμένος και με ρωτάει... ρε φίλε, έφαγες χτες λουκάνικα;;;
Τελικά ο σκύλος είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου ε;
Ο χρήστης lefos έγραψε:
Για πες, για πες;
(Προσπαθώ να κάνω δίαιτα )Ε, ξερεις... Αγγλοι, ποτο, κουναει και το λεωφορειο...
Και όχι μόνο ποτό αλλά και χόρτα και λοιπές σκόνες Κορυφαία σκηνή στην γαλαρία του τελευταίου ορόφου Night bus , που μύριζε λιβάνι , παρέα άγγλων teenagers τραγουδάει κανα μισάωρο happy birthday σε φίλη τους...στα ενδιαμέσα έβριζε τους boring bus people που δεν ήθελαν να sing along.
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ψαρούκλες στο στρατο.
Ο Ιλαρχος μας προειδοποίησε ότι,έτσι και ξαναβούλωναν οι χέστρες*,θα μας έβαζε να τίς ξεβουλώσουμε με τα χέριακαι το έκανε ο πούστης
*κουτιά κοκα-κόλα,και διάφορα σκουπίδια
Υ.Γ. ανάλογη περίπτωση μου έτυχε λίγους μήνες μετα,όταν ήμουνα στή μονάδα,αλλά η δεύτερη φορά ήταν παιχνιδάκι μιάς και ....'πήρα το κολάει'
Καλά ποια δεκαετια πήγες φαντάρος ρε?
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ψαρούκλες στο στρατο.
Ο Ιλαρχος μας προειδοποίησε ότι,έτσι και ξαναβούλωναν οι χέστρες*,θα μας έβαζε να τίς ξεβουλώσουμε με τα χέριακαι το έκανε ο πούστης
*κουτιά κοκα-κόλα,και διάφορα σκουπίδια
Υ.Γ. ανάλογη περίπτωση μου έτυχε λίγους μήνες μετα,όταν ήμουνα στή μονάδα,αλλά η δεύτερη φορά ήταν παιχνιδάκι μιάς και ....'πήρα το κολάει'
Καλά ποια δεκαετια πήγες φαντάρος ρε?
Πρεπει να μιλα για τουρκικου τυπου τουαλετες,aka τρυπα στο εδαφος/πλατς .Λες να εβαλαν νεου τυπου τωρα;
Ναι.Τούρκικες
(να μή σας πώ ιστορία μέ τίς Τούρκικες και με τους επίστρατους τωρα)
Μή μου πείς ότι εχουν Ευρωπαικές τώρα;(και να έχουν,αποκλείεται να έχουνε μπεί παντού)
Oι τούρκικες είναι οι πιο πρακτικές και υγιεινές, για δημόσια χρήση
(είδατε τροπή που δίνω στο θρεντ;)
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και όχι μόνο ποτό αλλά και χόρτα και λοιπές σκόνες Κορυφαία σκηνή στην γαλαρία του τελευταίου ορόφου Night bus , που μύριζε λιβάνι , παρέα άγγλων teenagers τραγουδάει κανα μισάωρο happy birthday σε φίλη τους...στα ενδιαμέσα έβριζε τους boring bus people που δεν ήθελαν να sing along.
Ααα, βλεπω το κατεχεις το θεμα! Ευγε! Nα προσθεσω εκτος απο το λιβανι, το 'αρωμα' του Ινδου που μολις εχει καταναλωσει τεραστιες ποσοτητες chicken tikka masala! Εννοειται οτι η οσμη αναδυεται απο ολες τις πιθανες εισοδους και... εξοδους...
ΥΓ. Ωραιο τοπικ....
IKE;
Προσπαθείς να κάνεις σάτυρα;
Δε προσπαθεί.ΚΑΝΕΙ
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Oι τούρκικες είναι οι πιο πρακτικές και υγιεινές, για δημόσια χρήση
(είδατε τροπή που δίνω στο θρεντ;)
Η μοναδική προσφορά των Τούρκων στον Παγκόσμιο Πολιτισμό
HUNTER απαντάω στο θέμα του τόπικ σύμφωνα με τα δικά μου κρητίτια