-
ψευτικο...
αν εβγαζες τη μασκα θα νομιζες πως ειναι ΚΙΑ..αλλα και τωρα ειναι μεγαλη μ....κια....
και μην προτρεχετε ολοι αν δεν το δειτε απο κοντα...
-
Φανταζομαι αναφερεσαι και στον εαυτο σου...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ψευτικο...αν εβγαζες τη μασκα θα νομιζες πως ειναι ΚΙΑ..αλλα και τωρα ειναι μεγαλη μ....κια....
αφού αντέξαμε την ΒΜW 1 ...όλα τα αντέχουμε πλέον...
-
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Φανταζομαι αναφερεσαι και στον εαυτο σου...σωστα...και εγω προτρεχω...συμφωνω...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ψευτικο...αν εβγαζες τη μασκα θα νομιζες πως ειναι ΚΙΑ..αλλα και τωρα ειναι μεγαλη μ....κια....
ειπα να βαλω το παλινδρομικο emoticon αλλα δεν βαριεσε...
-
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Εσύ φαντάζομαι το είδες κι από κοντά για να βγάλεις άποψη και για την...ποιότητα! Για την εμφάνιση δεν αντιλέγω, γούστα είναι αυτά και μπορεί να σου θυμίζει ό,τι θέλεις! Αλλά το...ψεύτικο, ακούγεται αστείο! Φαντάζομαι επειδή είναι Fiat σωστά;
-
κοιτα...μεχρι τωρα και εχοντας δει απο κοντα και τα Αλφα τα νεα δεν νομιζω να εχουμε πολλες διαφορες και αν ναι θα ειναι προς τα κατω...
ειμαι προκατελημενος...το παραδεχομαι.
-
Και σε μπλέ
http://img233.imageshack.us/img233/5103/bravobluop7.jpg
(όπα, δεν τρέχουν όλοι 1600χ1200 )
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κοιτα...μεχρι τωρα και εχοντας δει απο κοντα και τα Αλφα τα νεα δεν νομιζω να εχουμε πολλες διαφορες και αν ναι θα ειναι προς τα κατω...ειμαι προκατελημενος...το παραδεχομαι.
Φιλε μου η ποιότητα που έιχε το προηγούμενο στιλο σε υλικα εσωτερικου δεν την ονειρευεται η 147-156. Απορώ πως πήγαν πίσω με το gpunto. Ας ελπίσουμε ότι στο νέο θα είναι τουλάχιστον το ίδιο
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
κοιτα...μεχρι τωρα και εχοντας δει απο κοντα και τα Αλφα τα νεα δεν νομιζω να εχουμε πολλες διαφορες και αν ναι θα ειναι προς τα κατω...ειμαι προκατελημενος...το παραδεχομαι.
Με το να αναφέρεσαι στην ποιότητα ενός ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ αυτοκινητου την στιγμή που υπάρχει μονο στις φωτογραφίες.. ΌΧΙ φιλε, δεν είσαι 'προκατελιμενος'... κάτι άλλο είσαι....
Και κάτι άλλο, αν για σένα ποιότητα και ομορφιά έχει η BMW σειρά 1 τότε τι να πω...
Όσον αφορά το BRAVO διαβάζω σε κάτι ξένα forum's ότι θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγοριας με standard Xenon -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
Αφού το παραδέχεσαι κιόλας...
-
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
Φιλε μου η ποιότητα που έιχε το προηγούμενο στιλο σε υλικα εσωτερικου δεν την ονειρευεται η 147-156. Απορώ πως πήγαν πίσω με το gpunto. Ας ελπίσουμε ότι στο νέο θα είναι τουλάχιστον το ίδιο
Βασικα το απερχομενο Stilo ειχε πολυ καλη ποιοτητα και συναρμολογησης και υλικων... πληρως και αμεσα ανταγωνισιμο με τα καλυτερα της κατηγοριας σε αυτο το κομματι (αν και με το facelift απετυχαν τους χρωματικους συνδυασμους)
Σχετικα με το Punto... η κατασκευη παραμενει πολυ καλη, αλλα στα υλικα οντως εγινε εκπτωση... υποθετω για συγκρατηση τους κοστους σε χαμηλα επιπεδα, αν και εκει η εικονα παραμενει σχετικα καλη χαρις στην σχεδιαση εσωτερικα. Δεν επαιξαν με τα υλικα αλλα με το οπτικο αποτελεσμα.
Σε καθε περιπτωση, το θεμα δεν ειναι αν μπορουν να βαλουν πανακριβα υλικα/λυσεις.... αλλα σε ποιους απευθυνονται και τι επιπεδο κοστους θελουν να διατηρησουν. Αυτο θα απαντησει και στις επιλογες που θα κανουν.
ps: δεν χρειαζεται να κανουμε σοβαρη κουβεντα με trolls.... waste of time...
-
Λογικο να δωσουν βαση στη συναρμολογηση στο grande και
οχι τοσο στην ποιοτητα, οποιος θελει κατι καλυτερο σε ποιοτητα
(και αναρτησεις φυσικα) ας κανει υπομονη και να περιμενει την alfa junior.
(και το clio εχει καλη ποιοτητα.Σε αλλο κοινο απευθυνεται η φιατ και σε αλλο η alfa.(οικονομικα)
Corsair θα συμφωνησω σε ολα μαζι σου αλλα στο στιλο η
συναρμολογηση θα μπορουσε να ειναι και καλυτερη...To bravo παντως εχω ακουσει απο ανθρωπους που το εχουν δει
οτι ειναι πιο ωραιο απο το grande, αντε να το δουμε και απο κοντα... -
Ο χρήστης interland.gr έγραψε:
κοιτα...μεχρι τωρα και εχοντας δει απο κοντα και τα Αλφα τα νεα δεν νομιζω να εχουμε πολλες διαφορες και αν ναι θα ειναι προς τα κατω...
ειμαι προκατελημενος...το παραδεχομαι.
γιατί, τί το ιδιαίτερο είχε το προηγούμενο Stilo σε επίπεδο υλικών?
-
Ευτυχως εσυ δεν εισαι προκατηλημένος....
-
Κανείς δεν είναι εδώ πέρα πρότυπο αντικειμενικότητας! Αλλά να κρίνεις την ποιότητα από φωτογραφίες, είναι αν μη τι άλλο....πρωτότυπο και...προχωρημένο!
Εξάλλου, παρακαλώ, ο μη...προκατειλημμένος τω λίθω πρώτος βαλέττω! Και δεν θα είμαι εγώ αυτός!
Αν και ειλικρινά, έχω κάνει στα νιάτα μου περίεργα πράγματα με...φωτογραφίες, αλλά ...ποιοτική ανάλυση ποτέ! -
Ο χρήστης project940 έγραψε:
Ευτυχως εσυ δεν εισαι προκατηλημένος....εγώ ;; ποτέ!
ούτε καν για το Stilo
-
Η κρίση της ποιότητας από τις φωτογραφίες σας χάλασε; εδώ από τα τεχνικά και τις φώτο έχουν βγεί μπεντσμάρκς και πρότυπα
-
Με ό,τι χαλιέται ο καθένας... Γούστα είναι αυτά!
Fiat Bravο 2007