-
Ο χρήστης InsaneDriver έγραψε:
Μάλλον ξέρουν ποιος είναι...για αυτό δεν του έχουν κάνει κάτι μέχρι τώρα...Είσαι κίβδηλος.
-
Από ότι έχει φανεί πάντως, οι 4Τ το παρακολουθούν το φόρουμ και τις συζητήσεις του.
Αυτό συνάγεται από τις παρεμβάσεις τους (και σε αυτό το θέμα)...Τώρα, το γιατί δεν μπαίνουν στη διαδικασία να απαντήσουν στα ερωτήματα που έθεσαν τα παιδιά, ή να πάρουν μία συγκεκριμένη θέση, έτσι για το ονόρε, για το ότι ασκείται κριτική στο περιοδικό τους, είναι άλλο θέμα, το οποίο θα μπορούσε να ερμηνευτεί ποικιλοτρόπως...
-
(από ό,τι ξέρω πάντως και ο Καββαθάς το παρακολουθούσε κάποτε τουλάστιχον).
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
:offtopicviii:
τι offtopic ρε μαστορα, εσυ δεν εβαλες τις φωτογραφιες για να μας δειξεις τι συμβαινει οταν τρεχεις σε δημοσιο δρομο? Τωρα που σου ειπαν πως εγινε το σκηνικο (ολως τυχαιως ΑΚΡΙΒΩΣ οπως το φανταστηκα οτι εγινε), μας λες οτι ειναι offtopic?
εγω το εβαλα **σαν εικονα ενος τροχαιου ατυχηματος **αφου εγινε την ιδια ημερα 25/10 σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας
δεν εγραψα για το πως εγινε αφου δεν ειμουν παρον
εγραψα οτι μπορει να ειναι ο μπλα-μπλα-μπλα...... κλπ-κλπ
κ τελος τις εβγαλα οπως κ τα ποστ μου με την αποψη μου, γιατι ειμουν οφ-τοπικ οπως μου εγραψαν 1-2 συνφορουμιστες
Κατι αλλο που δεν καταλαβα. Αν το ενοχλει, τοτε γιατι υπαρχει ως smiley στο φορουμ?
συμφωνω
κ αλλο ενα οφ-τοπικ------> την τρακα σημερα το πρωι στην πραραλιακη στο υψος στις τζιτζιφιες προς Πειραια το ειδε κανεις ?????
πολλα εμπλεκομενα αμαξια, αστυνομια, ασθενοφορα κ μια ωρα μποντιλιαρισμα απο συγγρου για σεφ !!!!!
ευχομαι να μην χτυπησε κανεις !!!!!
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγω πάντως δεν συμφωνώ με την τακτική του κλειδώματος αν και καταλαβαίνω απόλυτα τους mod. Θα προτιμούσα να υπάρχει αυστηρότερο Moderation, αν κάποιος παρεκτρέπεται να επιπλήτεται, ας δέχεται κυρώσεις, ας κόβονται και να κλειδώνονται τα άσχετα ποστ αλλά ένα θέμα που έχει λόγο ύπαρξης (αν και παίζεται πόσο είχε το εν λόγω τόπικ) δεν πρέπει να κλειδώνεται.Καταλαβαίνω βέβαια πως αυτό που λέω έχει πολλαπλάσια βαβούρα, ειδικά σε ένα τόσο μεγάλο φόρουμ αλλά πιστεύω είναι το καλύτερο.
Δεν θυμαμαι να εχω κλειδωσει ουτε ενα θρεντ στο φορουμ που εποπτευω. Και μικρο δεν ειναι.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Εγω πάντως δεν συμφωνώ με την τακτική του κλειδώματος αν και καταλαβαίνω απόλυτα τους mod. Θα προτιμούσα να υπάρχει αυστηρότερο Moderation, αν κάποιος παρεκτρέπεται να επιπλήτεται, ας δέχεται κυρώσεις, ας κόβονται και να κλειδώνονται τα άσχετα ποστ αλλά ένα θέμα που έχει λόγο ύπαρξης (αν και παίζεται πόσο είχε το εν λόγω τόπικ) δεν πρέπει να κλειδώνεται.
Δεν διαφωνούμε Γιάννη. Έτσι το βλέπουν(με) και οι mods. Αλλά, πρέπει να καταλάβουν όλοι, ότι οι mods είναι άνθρωποι που ΔΕΝ πληρώνονται γι' αυτό που κάνουν, και δεν μπορείς να τους έχεις standby 24 ώρες το 24ωρο να συμμαζεύουν, να σβήνουν και να επιπλήττουν. ΚΑΝΕΝΑ θέμα, όσο 'καυτό' και να είναι το αντικείμενό του για την ιδιοκτησία του παρόντος φόρουμ, δεν κλειδώθηκε αμέσως. Έγιναν συστάσεις, ξαναέγιναν, ε, κάπου πρέπει να τελειώνει ένα θέμα που έχει εξαντληθεί ή έχει πάρει λάθος δρόμο.
Το bold κομμάτι, ίσως απαντάει σε κάποιους που βλέπουν αδιαλλαξία, μεροληψία και υστεροβουλία στις κινήσεις των mods και στη στάση του ιδιοκτήτη.
Και ο 'λαθος δρομος' ειναι ποιος? Για σενα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Με την ευκαιρία του κλειδώματος ενός ακόμα νήματος, νομίζω ότι θα πρέπει κάποτε να αναρωτηθούμε σε ποια βάση πρέπει να λειτουργεί ο δημόσιος διάλογος.Το να θέλουμε ένα forum εντελώς ανοικτό σε όλους, με όποιον τρόπο και αν αυτοί επιλέγουν να εκφράζονται, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα τους να γράφουν όπως αυτοί νομίζουν ακούγεται πολύ δημοκρατικό. Υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα, όμως. Αν αφήνουμε οποιονδήποτε που στερεύει από επιχειρήματα (ή υπομονή) να εκφυλίζει την συζήτηση σε επίπεδο προσωπικών απειλών και εξυβρίσεων -τακτική που εσχάτως έχει βαφτιστεί «ειλικρίνεια»- τότε δεν έχουμε δημοκρατία και διαφάνεια. ‘Έχουμε ξεκάθαρο εκφοβισμό και προσπάθεια φίμωσης των διαφορετικών απόψεων.
Υπάρχουν στο forum (και όχι μόνο) ομάδες ανθρώπων που πάντα έδρατταν την ευκαιρία που τους προσφέρει η ανεξέλεγκτη «δημοκρατία» για να επιβάλλουν τις απόψεις τους. Όχι επειδή είναι πλειοψηφία, αλλά επειδή φωνάζουν πιο δυνατά, ξέρουν να βρίζουν πιο πολύ, ή εκτοξεύουν απειλές προς αυτούς που θα τολμήσουν να διατυπώσουν αντίθετη γνώμη. Αν αφήνουμε τέτοια άτομα να συνεχίζουν την τακτική τους, δεν προωθούμε την ανταλλαγή απόψεων, ούτε την διαφάνεια. Απεναντίας, βοηθάμε στο φίμωμα της αντίθετης γνώμης, καταδικάζουμε το δικαίωμα στην αντίρρηση και οδηγούμε το forum σε μονόδρομους ιδεών και έλλειψη πλουραλισμού.
Ίσως έχει φτάσει η ώρα να σκεφτούμε με ποιους όρους θα επιτρέπεται σε οποιονδήποτε να γράφει στο forum. Δημοκρατία, ναι, αλλά όχι ασυδοσία. Δικαίωμα στην διαφορετικότητα, ναι, αλλά όχι στο να φιμώνεις τους άλλους χρήστες. Ελευθερία να εκφράζεις την έντονη δυσαρέσκεια σου ακόμα και για τους συντάκτες του περιοδικού, ναι, αλλά όχι να εκφοβίζεις αυτούς που σου επισημαίνουν ότι δεν συμφωνούν με εσένα. Δυνατότητα να διαφωνείς κάθετα με συγκεκριμένους χρήστες, ναι, αλλά όχι να εύχεσαι δημοσίως τον θάνατο τους επειδή δεν κατάφερες να υπερισχύσεις στον αντίλογο μαζί τους.
Σεβασμό στους άλλους χρήστες και επιβολή αυτού από τους επόπτες, αυτό χρειάζεται το forum. Χωρίς αυτόν θα έχουμε μια συνεχή ολίσθηση προς ολοένα και χειρότερο επίπεδο. Ένα επίπεδο που διακαώς κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν στο 4TF. Θα τους αφήσουμε;
Ή αντι του φλυαρου παραπανω, κλειδωνεις ενα θεμα ή μπαναρεις ενα χρηστη μονο οταν κανουν κακο στο ποσο δημοφιλες ειναι το φορουμ.
-
Ο χρήστης gavriil1 έγραψε:
Ή αντι του φλυαρου παραπανω, κλειδωνεις ενα θεμα ή μπαναρεις ενα χρηστη μονο οταν κανουν κακο στο ποσο δημοφιλες ειναι το φορουμ.
Μια αποψη είναι αυτή.
Μια άλλη άποψη είναι οτι εκτός από την δημοτικότητα του φόρουμ κοιτάς να προστατέψεις και τον χαρακτήρα του, όποιος πιστεύεις οτι μπορεί να είναι. -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Μια αποψη είναι αυτή.
Μια άλλη άποψη είναι οτι εκτός από την δημοτικότητα του φόρουμ κοιτάς να προστατέψεις και τον χαρακτήρα του, όποιος πιστεύεις οτι μπορεί να είναι.Αυτο εννοητε. Αυτο που εγραψα παραπανω παιρνει τον χαρακτηρα του φορουμ ως δεδομενο.
-
CAP DIM
εσυ το εβαλες ως μια εικονα τροχαιου, απο κατω εγραψες
Ο χρήστης CAP DIM έγραψε:
μαλλον καποιος δοκιμαστης δοκιμαζε ενα νεο αμαξι η καποιος γιος του πατερα του εκανε με το 300 ιππων καγγκουρο-αμαξο του κοντρες-σφινεςκαι τα ειπες αυτα ως επιχειρημα για την ταχυτητα σε δημοσιους δρομους. Μετα αποδειχχτηκε οτι ουδεμια σχεση με την πραγματικοτητα ειχαν οσα ειπες, και αρχισες να λες οτι ειναι offtopic
μην προσπαθεις να με βγαλεις και ηλιθιο...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
μην προσπαθεις να με βγαλεις και ηλιθιο...
-
Μεταξύ μας εδώ έχει δίκιο ο Κώστας, είχες εκφράσει μια άποψη χωρίς να ξερεις τι έγινε, οκ όλοι κάνετε -εκτος απο εμένα - λάθη!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
CAP DIM
εσυ το εβαλες ως μια εικονα τροχαιου, απο κατω εγραψεςμαλλον καποιος δοκιμαστης δοκιμαζε ενα νεο αμαξι η καποιος γιος του πατερα του εκανε με το 300 ιππων καγγκουρο-αμαξο του κοντρες-σφινες
και τα ειπες αυτα ως επιχειρημα για την ταχυτητα σε δημοσιους δρομους....
Παίζει να το πήγαινε κι αλλού, αφού δεν πρέπει να είναι 'τέτοιος' που να πιστεύει ότι ένα (όποιο) από τα συγκεκριμένα 2 εμπλεκόμενα αυτ/τα έχει ... 300 ΗΡ και είναι και καγκουρεμένο.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
kantoniou
Συμμετεχω στο 4TF γιατι με ενδιαφερει να συζηταω με τους αλλους που συμμετεχουν, οχι για το περιοδικο. Απο κει και περα, δεν με ενδιαφερει να καταγγειλω κατι στο περιοδικο η να μου απαντησει καποιος (γιατι οτι και να πει την αποψη μου την εχω σχηματισει), αλλα να δειξω εδω μεσα σε καποιους οτι ο ΚΚ ειναι μεγιστος υποκριτης και ψευταρος. Το καταλαβες?Μα ειναι υποκριτης και ψευταρος, επειδη ενας ανευθυνος συντακτης (μαλλον) οδηγουσε εγκληματικα εντος πολης;
Αν γνωστοποιηθει το περιστατικο στους 4Τ, η διευθυνση του περιοδικου μπορει:
α. να επιπληξει, τιμωρησει, απολυσει το συντακτη (αρα ΔΕΝ ειναι υποκριτες)
β. να μην κανουν τιποτα, επειδη ο συντακτης ειναι χερας, επαγγελματιας, ηξερε τι εκανε κτλ (αρα ΕΙΝΑΙ υποκριτες)Αν σε ενδιαφερει να αποδειξεις οτι ειναι υποκριτες στειλε ενα ενυπογραφο γραμμα στο ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ. Εδω ειναι το FORUM. Αν σ' ενδιαφερει απλα να το νομιζεις, συνεχισε να συζητας στο φορουμ. Το καταλαβες;
ΥΓ: Πολλοι 'εδω μεσα' μεγαλωσαν με τα γραφτα του ΚΚ (μεταξυ αλλων) και ξερουν τα συν και πλην του χαρακτηρα του, τουλαχιστον στη δημοσια ζωη του. Δεν πιστευω να εχεις την αφελεια να πιστευεις οτι περιμενουν εσενα ή εμενα να τους 'δειξουμε' οτι ειναι 'υποκριτης και ψευταρος'. Να εισαι σιγουρος οτι εχουν κριση και αποψη οι ιδιοι, δεν χρειαζονται φωτισμενους ινστρουχτορες στη ζωη τους, ειτε αυτοι λεγονται ΚΚ ειτε KC...
-
Και εγω μεγαλωσα με τα γραπτα του ΚΚ αφου διαβαζω 4Τ απο το 1990 και εχω μια χαρα αποψη...
απο κει και περα τον θεωρω υποκριτη και ψευταρο γιατι
α) εκτος απο το οτι ενας συντακτης του εκανε οτι εκανε, υπαρχουν και τα ενθετα βελτιωσης στο περιοδικο (ΑΦΟΥ εχει γραψει οτι εχει γραψει για βελτιωση/βελτιωτες και τους πελατες του)
β) υπαρχουν τα αρθρα 'drift με 200 και κοντρες με Μ5 με 150αρες στην ΕΟ' τα οποια μην μου πεις οτι δεν γνωριζει οτι θα μπουν ως θεματα στο περιοδικο ΤΟΥ (ΑΦΟΥ εχει γραψει οτι δεν κανουν αλητιες στον δρομο οπως εμεις οι πρεζεμποροι κλπ)
γ) επειδη μια χαρα γνωριζει τι κανουν οι συντακτες του χωρις να του υποδειξω εγω...
αιντε τωρα που κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους και βγαινεις εσυ να τους υποστηριξεις....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Και εγω μεγαλωσα με τα γραπτα του ΚΚ αφου διαβαζω 4Τ απο το 1990 και εχω μια χαρα αποψη...απο κει και περα τον θεωρω υποκριτη και ψευταρο γιατι
α) εκτος απο το οτι ενας συντακτης του εκανε οτι εκανε, υπαρχουν και τα ενθετα βελτιωσης στο περιοδικο (ΑΦΟΥ εχει γραψει οτι εχει γραψει για βελτιωση/βελτιωτες και τους πελατες του)
β) υπαρχουν τα αρθρα 'drift με 200 και κοντρες με Μ5 με 150αρες στην ΕΟ' τα οποια μην μου πεις οτι δεν γνωριζει οτι θα μπουν ως θεματα στο περιοδικο ΤΟΥ (ΑΦΟΥ εχει γραψει οτι δεν κανουν αλητιες στον δρομο οπως εμεις οι πρεζεμποροι κλπ)
γ) επειδη μια χαρα γνωριζει τι κανουν οι συντακτες του χωρις να του υποδειξω εγω...
αιντε τωρα που κρυβονται πισω απο το δακτυλο τους και βγαινεις εσυ να τους υποστηριξεις....
Στείλτου ντε ένα e-mailακι τότε να του τα πεις, ίσως έχει κάτι να σου πει και να σου λυθούν οι απορίες των 3 θεμάτων και των 70 σελίδων που ακόμη αιωρούνται.
-
κοιτα να δεις ντορος....ρε δεν με νοιαζει τι εχει να πει ο ΚΚ, ξερω τι υποτιθεται οτι λεει και τι κανει πραγματικα. Το τι ειχατε να πειτε εσεις εδω μεσα για αυτη την γελοιοτητα και την υποκρισια ηθελα να δω, αλλοι το κουραζουν με το περιφημο γραμμα που και καλα πρεπει να στειλω...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
κοιτα να δεις ντορος....ρε δεν με νοιαζει τι εχει να πει ο ΚΚ, ξερω τι υποτιθεται οτι λεει και τι κανει πραγματικα. Το τι ειχατε να πειτε εσεις εδω μεσα για αυτη την γελοιοτητα και την υποκρισια ηθελα να δω, αλλοι το κουραζουν με το περιφημο γραμμα που και καλα πρεπει να στειλω...Μα δε βγάζουμε εμείς τούς 4Τ! Ούτε καν συμφωνούμε πάντα με ό,τι γράφεται εκεί μέσα. Ενήλικοι είμαστε (οι περισσότεροι), άποψη έχουμε, όπως είπε και ο kantοniou, τον ΚΚ και τον όποιον ΚΚ που έχει πορεία 40 ετών στο χώρο δεν περιμέναμε να τον κρίνουμε θετικά ή αρνητικά από ένα περιστατικό, αλλά από όλη τη διαδρομή τους...
Εκτός αν το θέμα σου είναι να κρίνουμε τη γενικότερη προσφορά του ΚΚ, γιατί έχω την αίσθηση ότι προς τα κει το γυροφέρνεις...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
κοιτα να δεις ντορος....ρε δεν με νοιαζει τι εχει να πει ο ΚΚ, ξερω τι υποτιθεται οτι λεει και τι κανει πραγματικα. Το τι ειχατε να πειτε εσεις εδω μεσα για αυτη την γελοιοτητα και την υποκρισια ηθελα να δω, αλλοι το κουραζουν με το περιφημο γραμμα που και καλα πρεπει να στειλω...Αυτό έλεγες όμως στο άλλο θέμα!
............
Το θεμα ειναι οτι μας βαζει ολους στο ιδιο τσουβαλι, ενω την ιδια στιγμη οι εργαζομενοι του (που εξυμνει λεγοντας οτι ειναι αγωνιαρηδες χρονια και δεν κανουν αλητειες στον δρομο) κανουν χειροτερες μαλακιες...Την μλκια και την υποκρισια του πραγματος κραζουμε, οχι τον συγκεκριμενο χαρακτηρισμο, αν και θα επρεπε καθως μας ονομαζει ΟΛΟΥΣ πρεζεμπορες, νταβατζηδες κλπ και παει να μας κανει και κουμαντο στο τι θα κανουμε τα λεφτα μας, αυτος που κανει βολτες με αεροπλανα...Σιγα μην με ενοιαζε πως με χαρακτηριζει, να μην σου πω που τον εχω γραμμενο. -
ελα ρε kouk...
'δεν με νοιαζει τι εχει να πει' για το συγκεκριμενο περιστατικο γιατι ξερω τι τρελλα και ηθικομλκιες θα μου πουλησει. Γενικα τον εχω γραμμενο, η υποκρισια ειναι που με ενοχλει και ηθελα να δειξω. Τι διαολο δεν καταλαβαινεις?
πειτε μου παλι, ποιος ανακυκλωνει την συζητηση?
Γιατί κλειδώνονται τα τόπικ που αφορούν τον ΚΚ??