-
PG220 υπερβολές! Εξάλλου τη σημερινή εποχή τίποτα δεν είναι 100% υγιεινό. Μέχρι και οι ντομάτες στον μπαξέ σου θα βραχούν από τη βροχή που μεταφέρει τη μόλυνση από τα παραπέρα εργοστάσια. Άσε που δεν μπορούμε όλοι να έχουμε κήπους και αναγκαστικά θα φάμε ό,τι μας σερβίρουν.
Εννοείται πως η καλή διατροφή, η άσκηση και η αποφυγή των υπερβολών και καταχρήσεων είναι πολύ σημαντικά όπλα για την υγεία μας!
Αλλά το ότι 'ο άνθρωπος δεν έχει φτιαχτεί για να αρρωσταίνει' το βρίσκω κάπως υπερβολικό. 1000άδες πράγματα μπορούν να πάνε στραβά...
Τελείως φιλικά, μη παρεξηγηθούμε!
-
Φυσικά,αποκλείται να παρεξηγήσω κάποιον..
Απλά εγώ διάβασα αυτά τα πράγματα και τα εφαρμόζω με απόλυτη επιτυχία,και άριστα αποτελέσματα...
Στόχος μου είναι να μπορέσω να πείσω και κάποιον άλλο να ακολουθήσει αυτόν τον τρόπο ζωής γιατί πραγματικά αξίζει..
Αυτός είναι και ο μοναδικός λόγος που τα γράφω..Ούτε θέλω να κάνω τον έξυπνο ούτε τίποτα..Πιστεύω πάντως οτι αξίζει να αγοράσει κανείς το βιβλίο(2τόμοι) του Γ.Μηνούδη..Αλλάζει όλο τον τρόπο σκέψης γύρω απο την ασθένεια..
-
Ξερει να μου πει κανεις πληροφοριες για μια παθηση που λεγεται 'ταινια'?
Αν δεν εχω λαθος ειναι κατι που αφορα το στομαχι και δημιουργει στον ασθενη συνεχως την αισθηση της πεινας και τρωει χωρις να παχαινειΘελω πληροφοριες γενικες και βασικα θελω το επισημο ονομα της ασθενειας (σε ελληνικα και αγγλικα αν γινεται ωστε να το ψαξω και μονος) και επισης τιποτα συμπτωματα σαν αυτα που ειπα παραπανω κλπ.
-
http://www.emedicine.com/emerg/topic567.htm
http://www.medic8.com/healthguide/artic ... eworm.html
ψαξε ως tapeworm -
PG220
Ξερεις μηπως καποιον γιατρο Κουμεντακη??(απο Αθηνα)
Εχετε ταυτιση αποψεων θα ελεγα!! -
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
PG220Ξερεις μηπως καποιον γιατρο Κουμεντακη??(απο Αθηνα)
Εχετε ταυτιση αποψεων θα ελεγα!!Δεν τον ξέρω,αλλά θα ήθελά να τον μάθω!
-
μηπως εχει ακουστα κανεις τη νοσο του wegener;
την εχει ο πατερας μου..
(ηταν το δωρο των γεννεθλιων μου) -
Aυτοάνοσο νόσημα. Είναι συστηματική αγγειίτιδα που προσβάλλει τα μικρά αγγεία και τριχοειδή.
-
βασικα τι παιζει;
δεν ξερω εχω τρομαξει πολυ
ΓΟΠ