-
παντως οσο για τους χρονους στο ring μην ξεχνατε οτι οι χρονοι με τις porsche εχουν γινει απο τον Ρερλ...το ξερει καλυτερα απ'ολους
-
-
-
Πως και πως την περίμενα!
-
Γιατί;
-
Για να πάρει την θέση της 360 stradale στο dream garage μου!
Εσύ γιατί νόμιζες;
-
Για να την μπεις στον sv2 νόμισα που έχει την απλή
-
πω πω...φανταζομαι πως θα ειναι η stradale οταν η 'απλη' ειναι κορυφη...
-
Ειχα την τυχη να κανω ως συνοδηγος μερικες βολτες με την 360CS και το κεφαλι μου ακομη γυριζει οταν σκεφτομαι ποσο φωνακλου ηταν.Α3εχαστη εμπειρια πραγματικα.Ευχομαι ο καλος εγγλεζος φιλος να αποφασισει να την αντικαταστησει ομως με αυτην εδω την κυρια...
http://www.leftlanenews.com/2006/10/25/ ... ale-spied/
Κατι μου λεει οτι 8α παρακαλεσω 3ανα για μια μικρη βολτιτσα
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Για να πάρει την θέση της 360 stradale στο dream garage μου!Εσύ γιατί νόμιζες;
ρε συ αφού είναι dream garage...τι θέση να πάρει;;;Είναι τεράστιο, χωράει ΚΑΙ αυτή...
Λιγούρα σκέτη...Μόνο τον ήχο που φαντάζομαι... -
φανταζομαι πως ο ηχος της θα ειναι σαν αυτον της απλης χωρις κλαπετα...ο οποιος ειναι αλλου!!!
-
Λέτε όταν κυκλοφορήσει να έχει καλο χρηματοδοτικό η να περιμένω κάνα χρόνο μπας και γίνει καμια έκπτωση - 1000 ευρώπουλα?
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Υπ΄οψιν ότι βγάζοντας τα σωληνάκια υποπίεσης των βαλβίδων της εξάτμισης (εύκολα προσβάσιμα απο τον χώρο του κινητήρα,απαιτούνται μόνο 15 δευτερόλεπτα),εξαιρείς το τελευταίο καζανάκι .Τότε δουλεύουν μόνο οι δύο εσωτερικές εξατμίσεις και ο θόρυβος και η χροιά του είναι αλλού.Γι αυτό προφανώς και η 430 CS έχει δύο μονές εξατμίσεις.oxi απλα αλλου...Χαλαει τον κοσμο το εργαλειο...δυστυχως δεν το οδηγησα ετσι ομως καλα, οχι οτι αλλιως δεν ειναι καλο...
Ferrari F430/Spider/Stradale