-
abc
-
Ακουσα πως στην αδριανουπολεως express servise εφυγε subaru στη στροφη και χτυπησε πεζους.. Γνωριζετε τιποτα?
-
Οτι ένα subaru έφυγε στην xpress και χτύπησε πεζούς.Αλλα το διάβασα μόλις,απο σενα.Μετράει?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Οτι ένα subaru έφυγε στην xpress και χτύπησε πεζούς.Αλλα το διάβασα μόλις,απο σενα.Μετράει?!!!
-
πριν από μισή ωρα περνούσα απο την εξωτερική περιφερειακή.
Η ουρά στο ρεύμα προς ανατολικά ξεκινούσε από τις γεφυρες του ΤΙΤΑΝ κ έφτανε σχεδον μεχρι τη διασταυρωση Ασβεστοχωριου -
Επειδή κάθε μέρα περνάω δύο με τρείς φορές τον περιφερειακό , αυτά τα φαινόμενα είναι παροδικά .
Αν ας πούμε το συναντήσω πηγαίνοντας προς μια κατεύθυνση σε μία ώρα που ξαναπερνάω προς την ίδια κατεύθυνση περνάω 'αέρα' και τούμπαλιν!!!
Αλλά υπάρχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ!
Πηγαίνοντας χθές κατά τις τρείς το μεσημέρι προς δυτικα , λίγο μετά τη διασταύρωση Πανοράματος Πυλαίας ,αριστερή λωρίδα, ευτυχώς σε κανονική απόσταση απο τον μπροστινο , ξαφνικά τρία με τέσσερα αυτοκίνητα μπροστά βαβούρα φασαρία ανακάτεμα και σηκώνονται καπνοί απο μπλοκαρισμένα λάστιχα, πέφτουμε όλοι μαζί διαδοχικά στα φρένα και σταματώντας ΠΑΡΑ ΤΡΙΧΑ απο τον μπροστινό μας , βλέπουμε ΤΟ ΘΕΑΜΑ!!!
Κυρία με CLK 200 έχει ακουμπήσει άλλο αυτοκίνητο μπροστά της , και οι δύο είναι έξω απο τα αυτοκίνητα και ανταλάσσουν στοιχεία ΠΆΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΉ ΛΩΡΙΔΑ, χωρίς προειδοποιητικό σήμα ( λέμε τώρα ) Δεν νομίζω ότι καταλάβαιναν σε τι φοβερό κίνδυνο βρίσκονταν και σε τι κίνδυνο έβαζαν τους υπόλοιπους. ΤΑ φυτά .!!
Ευτυχώς γυρνώντας μετά απο μισή ώρα δεν είδα κάτι περίεργο .
Την γλύτωσαν πολύ φθηνά -
Μεγάλη κίνηση σήμερα στην Ιουλιανού ,ουρά 6 αυτοκινήτων,πάνω απο 1.5 λεπτό καθυστέρηση.
-
16χρονος στο νοσοκομείο με κακώσεις στη σπονδυλική στήλη κλπ. από κόντρες στην Express Service; Αν είναι όλα αλήθεια και είναι έτσι όπως τα γράφουν...μπράβο μας...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
16χρονος στο νοσοκομείο με κακώσεις στη σπονδυλική στήλη κλπ. από κόντρες στην Express Service; Αν είναι όλα αλήθεια και είναι έτσι όπως τα γράφουν...μπράβο μας...ειναι αληθεια....
και οι γιατροι αναγκαστηκαν να του κοψουν το αριστερο χερι
-
Μας γάμησες την ψυχολογία τωρα
-
Έχουμε την είδηση μήπως κάπου;
-
Εγώ το άκουσα στην τηλεόραση στις ειδήσεις...αιμοδοσία έχει στο Ιπποκράτειο πάντως και το παιδί είναι στο Παπαγεωργίου, αν άκουσα καλά.
Τώρα δεν πιστεύω να θέλουμε και ηθικό δίδαγμα...και πριν μερικές σελίδες αναφέρεται η Express Service...
-
τι να πεις...
-
Σε κατάσταση ομηρίας σήμερα το απόγευμα μια και η Λαγκαδά στο ύψος των 12όροφων ήταν κλειστή στο κατέβασμα και οι μπάτσοι έστελναν τα αυτοκίνητα κάτω στην Αγ. Πάντων ή επάνω προς Νεάπολη. Η δε ουρά στο φανάρι Βενιζέλου με Λαγκαδά(φάρος) ξεκινούσε πάνω από το σχολείο(διασταύρωση Παπανδρέου με Βενιζέλου). Εγώ ήθελα να πάω Τούμπα, αλλά τελικά μετά από 40 λεπτά αποφάσισα να επιστρέψω σπίτι μου...
-
Λόγω του ατυχήματος με το παιδί, οι συμμαθητές του και οι γονείς τους έκλεισαν σήμερα το μεσημέρι την Ανδριανουπόλεως και τη Βούλγαρη στο σημείο του σχολείου, με αποτέλεσμα όλη η κίνηση της Ανθέων να μπαίνει στην Καλαμαριά από την Καλλίδου (ή Κυδωνιών λέγεται εκεί;)
Εγώ ήμουν στο ρεύμα της Βούλγαρη προς Καλαμαριά και έκανα περίπου τρία τέταρτα να πάω από τη διασταύρωση με Εθν. Αντίστασης μέχρι τη διασταύρωση με Πόντου. Την ώρα εκείνη ήταν και συνεργεία που τοποθετούσαν μπαριέρες μπροστά από το σχολείο κ την Express Service. -
Ο χρήστης ast έγραψε:
Την ώρα εκείνη ήταν και συνεργεία που τοποθετούσαν μπαριέρες μπροστά από το σχολείο κ την Express Service.Ναι... πλέον έχει παντού μπαριέρες...
Αναρωτιέμαι αν πρέπει να σκοτωθεί κάποιος πρώτα για να γίνει κάτι σ' αυτή τη γ@μημενη χώρα...
Για τον περιφερειακό... Ερώτηση:
Γιατί όταν γίνεται ατύχημα όλοι οι βλάκες κάθονται και κοιτάνε;;;;;;;; Μου έχει τύχει (όχι μόνο μία φορά) να χάσω μισή ώρα σε μποτιλιάρισμα επειδή είχε γίνει ατύχημα στο ΑΛΛΟ ρεύμα και όλα τα μοσχάρια σχεδόν σταματούσαν να κοιτάξουν...
Τελικά, απ' ότι έχω καταλάβει η βλακεία δεν είναι ένα από τα κριτήρια που καθορίζει ποιος είναι ικανότερος για επιβίωση... Αν ήταν, τότε θα έπρεπε να μην υπήρχε πολύς κόσμος...
-
Ψιλοάσχετο:
Πότε έγινε ο πύργος του Οτε μπουρδέλο; (ναι μιλάω για τον ωραιότατο βραδυνό φωτισμό)
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ψιλοάσχετο:Πότε έγινε ο πύργος του Οτε μπουρδέλο; (ναι μιλάω για τον ωραιότατο βραδυνό φωτισμό)
Tελείως εγκάθετη ερώτηση
Ο Οκτώβριος ειναι ο ευρωπαικός μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Σε καθε πόλη υπάρχει ένα κτήριο φωτισμένο ροζ για την ενημέρωση του κοινού. Στη Θεσσαλονίκη είναι ο πύργος. -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Ψιλοάσχετο:
Πότε έγινε ο πύργος του Οτε μπουρδέλο; (ναι μιλάω για τον ωραιότατο βραδυνό φωτισμό)
Tελείως εγκάθετη ερώτηση
Ο Οκτώβριος ειναι ο ευρωπαικός μήνας για την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού. Σε καθε πόλη υπάρχει ένα κτήριο φωτισμένο ροζ για την ενημέρωση του κοινού. Στη Θεσσαλονίκη είναι ο πύργος.Και γιατί το κρατάνε μυστικό;
-
Νομίζω πως πολλοί το ξέρουν... Τί να σου πω, δεν ειμαι και σίγουρος, αλλά άκουσα και είδα πολλές διαφημίσεις για το θέμα.
Posts προς Θεσσαλονικείς