-
Και εκεί που έκανα μια περιήγηση στο φόρουμ αντελήφθη ότι δεν υπάρχει ούτε ένα θρεντ που να μιλάει για κουτσομπολιά
Εδώ το λοιπόν μπορούμε να σχολιάζουμε κάθε λογής κουτσομπολιό, φορουμιστικό και μη
Ξεκινώ εγώ λέγοντας ότι χώρισε ο Φλωρινιώτης μετά από τόσα χρόνια χαρούμενου έγγαμου βίου....
edit ύμνος μας το άσμα του Μακεδόνα 'πάρ'το Λίζα και κάν'το κορνίζα' κλπ κλπ
-
Και εκεί που έκανα μια περιήγηση στο φόρουμ αντελήφθη ότι δεν υπάρχει ούτε ένα θρεντ που να μιλάει για κουτσομπολιά
Εδώ το λοιπόν μπορούμε να σχολιάζουμε κάθε λογής κουτσομπολιό, φορουμιστικό και μη
Ξεκινώ εγώ λέγοντας ότι χώρισε ο Φλωρινιώτης μετά από τόσα χρόνια χαρούμενου έγγαμου βίου....
-
-
Ο Φλωρινιώτης έχει χωρίσει ακόμα δυο φορές…
-
ΑΛΗΘΕΙΑ???????
σόρρυ ρε παιδιά αλλά τώρα τελευταια με έχει πιάσει η μανία του κους κους...
Με την Κορομηλά τι έγινε; (εκτός από το να μοιράζει αρμόνια σε παιδιά χωρίς χέρια...)
-
Έχει χωρίσει μία φορά πριν μερικά χρόνια και μία παλιότερα… δεν θυμάμαι αν είχε γεννηθεί τότε η Αννούλα ή όχι…
-
-
man oh man...
-
Γιατί ρε παιδιά τι κακό έχει το κουτσομπολιό;
-
§
Είναι παντού...
Και να σου πω την αλήθεια νομίζω ότι είναι ανήθικο να ασχολούμαστε με τις ζωές των άλλων (σε προσωπικό επίπεδο) ακόμα και αν το επιδιώκουν...
Η προσωπική ζωή τους γίνεται πιο μίζερη με αυτό τον τρόπο...Άλλο να τον κρίνεις σαν καλλιτέχνη, οδηγό αγώνων, παρουσιαστή και άλλο να σχολιάζεις με ποιον κοιμάται, ποιον χωρίζει, που πάντρεψε το μωρό του κλπ... (δε μιλάμε βέβαια για επίπεδο χρώματος εσωρούχων)...
§
-
παρτα ολα παρτα ολα μην αφηνεις τιποτε
παρτα ολα παρτα ολα οπωσδηποτεεχω πυρετο γαμω τη βασιλισσα της αγγλιας..
ανεβασα 39 κ επεσα ταβλα κ τωρα μου επεσε 38.2σκατα.. θα ψοφησω εδω περα
σε ξενο τοπο
ουτε να με θαψουν δε θα μπουν στον κοποηηηηηη ζωηηηηηηηηη
η ζωηηηηηηη εδω τελειωωωωωωωνεισβηνει το καντηλι μου
..εκει που παω δεν περναν
το δακρυ καιιιιιιιιι ο πονοοοοοοοοοςτα βασανα και οι καημοι
εδω θα μεινουν στη ζωη
κ εγω θα φυγω μονοςψοφαω
rip skye -
εντωμεταξυ ειμαι βλακας
ουτε μια σουπα δεν εχω
μονο τσαι
κ ποναει ο λαιμος μου κ εφαγα burgers κ εγινα χειροτερα
εχω κ κοτοπουλο κ ενα σαντουιτς
τι λετε οτι ειναι καλυτερα να φαω απ'αυτα;αμα ψοφησω εδω περα πως θα με θαψουν στην Ελλαδα;
πως θα μεταφερθει η σωρος μου;
εντωμεταξυ φανταζομαι σκηνικο να παρουν τους γονεις μου κ να τους πουν
ο γιος σας ψοφησε
εκτος αν δεν τους πουν τιποτα και πιστεψουν οι γονεις μου οτι εξαφανιστηκα..
ουτε να παντρευτω δεν προλαβα και να παρω σενταν
rip -
Νωρίς είναι ακόμα
-
Κουτσομπολιό δεν θέλετε;
Ο χρήστης skye έγραψε:
γαμω τη βασιλισσα της αγγλιας..Ο skye είναι νεκρόφιλος!
Κυρά Κατίνας θρεντ