-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ειναι υποχρεωμενος να τους ελεγχει
στις 8 ωρες που εργαζοντε γι αυτων
οταν κινουντε με αυτοκινητα που φερουν τα διακριτικα των 4Τ
Σε αντιθετη περιπτωση, ειναι υπολογος των συνεπειων των πραξεων του πρωσωπικου του.Ομως κι εσυ αντιλαμβανεσαι οτι ειναι πρακτικα αδυνατον να συμβει αυτο. Συμφωνω με οσα ειπωθηκαν για το περιστατικο, ειναι σιγουρα κατακριτεο, αλλωστε κανεις δεν διαφωνησε.
Και ολο σχεδον το φορουμ, για καποιο ηλιθιο λογο κανει τα στραβα
ματιαΔεν κανει τα στραβα ματια, αλλα τι να κανει ? Να σηκωθει να παει εξω απο τα γραφεια των Τ.Ε. και να κανει διαδηλωση? Το καταδικασαμε ολοι, δεν αρκει αυτο ?
-
κριμα στο μποι σου και την ηλικια σου
δεν μπορω να καταλαβω αν εισαι
α) εμπαθης
β) κανεις τον χαζο ή εισαι χαζος...ισως κανεις ποτε στην ζωη σου εν σου εωσε να καταλαβεις και να εκτιμησεις την αξια και την σημαντικοτητα της προσωπικης επαφης....δεν θα ειμαι εγω αυτος που 8α το κανει....
μαλλον ολη σου την ζωη 8α μεινεις κρυμενος πισω απο μια οθονη κρινοντας, ειρωνευομενος ανθρωπους που ουτε εχεις νιωσει την ανασα τους...ουτε εχεις ακουσει την φωνη τους....
μεινε λοιπον μεσα στην ιδια γυαλα που μενει ο Κ.Κ. και πληθος αλλων και πιπιλα την ιδια καραμελα και το ιδιο παραμυθι προσπα8ωντας να πεισεις τον εαυτο σου...(αμφιβαλω αν μπορεις να πεισεις εστω και το εαυτο σου)
αντε κανονησε να κανετε προπονηση με τα φιλαρακια σου σε δημοσιους δρομους οπως γραφετε και στο forum σας και κοιταξτε λιγο την καμπουρα σας αντι να ασχολειστε με την καμπουρα των αλλων.
και μια συμβουλη ζωης προσωπικα για σενα
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας....
παω να φτιαξω τα νυχια μου γιατι χαλασα το μανικιουρ μου....με συγχησατε
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
κριμα στο μποι σου και την ηλικια σουδεν μπορω να καταλαβω αν εισαι
α) εμπαθης
β) κανεις τον χαζο ή εισαι χαζος...ισως κανεις ποτε στην ζωη σου εν σου εωσε να καταλαβεις και να εκτιμησεις την αξια και την σημαντικοτητα της προσωπικης επαφης....δεν θα ειμαι εγω αυτος που 8α το κανει....
μαλλον ολη σου την ζωη 8α μεινεις κρυμενος πισω απο μια οθονη κρινοντας, ειρωνευομενος ανθρωπους που ουτε εχεις νιωσει την ανασα τους...ουτε εχεις ακουσει την φωνη τους....
μεινε λοιπον μεσα στην ιδια γυαλα που μενει ο Κ.Κ. και πληθος αλλων και πιπιλα την ιδια καραμελα και το ιδιο παραμυθι προσπα8ωντας να πεισεις τον εαυτο σου...(αμφιβαλω αν μπορεις να πεισεις εστω και το εαυτο σου)
αντε κανονησε να κανετε προπονηση με τα φιλαρακια σου σε δημοσιους δρομους οπως γραφετε και στο forum σας και κοιταξτε λιγο την καμπουρα σας αντι να ασχολειστε με την καμπουρα των αλλων.
και μια συμβουλη ζωης προσωπικα για σενα
η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας....
παω να φτιαξω τα νυχια μου γιατι χαλασα το μανικιουρ μου....με συγχησατε
Εκτος του οτι τα σχολια σου για μενα, ειναι τελειως εκτος τοπου και χρονου, εσυ ειπες οτι δεν θες να συμμετεχεις στην συζητηση αλλα προτιμας την προσωπικη επαφη? Σεβαστο μεν, τι δουλεια εχεις να απαντας δε ???
Το ειπαμε πριν, αν δεν θες να μιλησεις εδω, κατσε κατω και !!! -
MAD-MAX-13 εξαιρετικό! Μας έβαλες στην θέση μας!!!
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
Ειναι υποχρεωμενος να τους ελεγχει
στις 8 ωρες που εργαζοντε γι αυτων
οταν κινουντε με αυτοκινητα που φερουν τα διακριτικα των 4Τ
Σε αντιθετη περιπτωση, ειναι υπολογος των συνεπειων των πραξεων του πρωσωπικου του.α
Ομως κι εσυ αντιλαμβανεσαι οτι ειναι πρακτικα αδυνατον να συμβει αυτο. Συμφωνω με οσα ειπωθηκαν για το περιστατικο, ειναι σιγουρα κατακριτεο, αλλωστε κανεις δεν διαφωνησε.
ματιαβ
Δεν κανει τα στραβα ματια, αλλα τι να κανει ? Να σηκωθει να παει εξω απο τα γραφεια των Τ.Ε. και να κανει διαδηλωση? Το καταδικασαμε ολοι, δεν αρκει αυτο ?
α
Σε αντιθετη περιπτωση, ειναι υπολογος των συνεπειων των πραξεων του πρωσωπικου τουβ
ματια **και επιτιθετε σ αυτον που αντι να παει στους μπατσους και να κανει καταγγελεια, το εγραψε εδω..... ** -
εγω 8α βγαλω το οταν εσυ μαθεις να και να σταματησεις να κανοντας πως δεν καταλαβαινειςφαινεται πως εχεις μνημη χρυσοψαρου.....
οσο για το αν 8α βγαλω το σκασμο θα ηθελα πολυ να μου το πεις on my face να δω ποσα πλευρικα g αντεχει το κεφαλι σου
-
εγω 8α βγαλω το οταν εσυ μαθεις να και να σταματησεις να κανοντας πως δεν καταλαβαινεις
φαινεται πως εχεις μνημη χρυσοψαρου.....
οσο για το αν 8α βγαλω το σκασμο θα ηθελα πολυ να μου το πεις on my face να δω ποσα πλευρικα g αντεχει το κεφαλι σου
Αυτο ειναι απειλη ... ???
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
MAD-MAX-13 εξαιρετικό! Μας έβαλες στην θέση μας!!!προσφερει αυτο εστω και την παραμικρη ουσια στον υποτι8εμενο διαλογο...
αλλα τι να περιμενει κανεις απο εναν μεσηλικα ανθρωπο με ΜΩΒ BMW
[kouk]Σ' ευχαριστω.
-
ΚΟΦΤΕ ΤΟ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΚΟΦΤΕ ΤΟ!!!Αυτο EINAI απειλη
-
Ο χρήστης timkoul έγραψε:
εγω 8α βγαλω το οταν εσυ μαθεις να και να σταματησεις να κανοντας πως δεν καταλαβαινεις
φαινεται πως εχεις μνημη χρυσοψαρου.....
Αυτο ειναι απειλη ... ???
oxi βεβαια
ειναι απλα ενα νεο crash test στο οποιο υποβαλονται τα dammies πριν τα βαλουν sto aytokinhto για την δοκιμη προσκρουσης...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
αναβ(λακα)σακιατο 'ψαχνω για ΤΑΔΕ δουλεια', δεν σημαινει οτι αυτη την στιγμη καθομαι. Τοσο εξυπνος εισαι, τετοια λες. Απο κει και περα, οταν μοναδικος σκοπος σου ειναι να κοροιδεψεις και να ειρωνευτεις, μονο μπινελικια σου αξιζουν. Και πολυ κουρασα τα δαχτυλα μου με την παρτη σου.
Μη μου το κάνεις αυτό σε παρακαλώ, μη σταματήσεις να γράφεις. Γράφεις τόσο ωραία!
Και αυτό 'με την πάρτη σου'. Τι μάγκας; Τι άντρας; Παναγία μου!
ΟΙ ΚΟΝΤΡΑΚΗΔΕΣ