Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Συνέντευξη Α. Μανιατόπουλου? Απόψεις?
    1. Home
    2. Ελληνικοί Αγώνες
    3. Συνέντευξη Α. Μανιατόπουλου? Απόψεις?
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 4 / 4
    Ελληνικοί Αγώνες
    27
    74
    258
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      pironi last edited by

Χμμμμμ

Μάλλον σε λάθος Topic μπήκα …………..πάλι…………..

Έκανα click για να μάθω τι ειπώθηκε στην συνέντευξη και όχι για να διαβάσω σχόλια επί προσωπικού.
      (το pm για πιο λόγο υπάρχει; Γιατί να πρέπει να χαλάω τον χρόνο μου διαβάζοντας περιττές πληροφορίες?)

Κύριοι καταλάβετε το, υπάρχουν εδώ μέσα και μερικοί που δεν ενδιαφέρονται για τα προσωπικά του καθενός αλλά μόνο για ότι έχει 4 τροχούς.

Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα αυτοκίνητο οδηγούμε ,προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για εμάς (και μόνον εμάς) και γνωρίζοντας συναθλητές (προσέξατε την λέξη συν – αθλητές;) επωφελούμαστε από τις γνώσεις και τον συναγωνισμό. (τελεία)

Το όλο θέμα της ασφαλείας και των σωστών αγώνων μας αφορά όλους αλλά βρε παιδία πρέπει να λύσουμε κιόλας μπας και κάνουμε αυτό που μας αρέσει όπως πρέπει.

Είμαι λάτρης των αγώνων όπως γίνονταν παλαιότερα (όταν οι αγωνιζόμενοι ήταν sportsmen ), καταλαβαίνω και συμπάσχω στο θέμα της ασφάλειας αλλά ας βοηθήσουμε όλοι να καταλάβουμε τι συμβαίνει για να τελειώνουμε!

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • R
        rallye last edited by

ivan δεν αξίζεις να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου.
        Τέλος.

• T
          tazio last edited by

Όταν οι μέτριοι καβαλούν το καλάμι το αποτέλεσμα είναι ... .

• N
            nikos_bugsr last edited by

Ο χρήστης Pironi έγραψε:
            :hmmm: Χμμμμμ

Μάλλον σε λάθος Topic μπήκα …………..πάλι…………..

Έκανα click για να μάθω τι ειπώθηκε στην συνέντευξη και όχι για να διαβάσω σχόλια επί προσωπικού.
            (το pm για πιο λόγο υπάρχει; Γιατί να πρέπει να χαλάω τον χρόνο μου διαβάζοντας περιττές πληροφορίες?)

Κύριοι καταλάβετε το, υπάρχουν εδώ μέσα και μερικοί που δεν ενδιαφέρονται για τα προσωπικά του καθενός αλλά μόνο για ότι έχει 4 τροχούς.

Μπαίνουμε λοιπόν σε ένα αυτοκίνητο οδηγούμε ,προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο για εμάς (και μόνον εμάς) και γνωρίζοντας συναθλητές (προσέξατε την λέξη συν – αθλητές;) επωφελούμαστε από τις γνώσεις και τον συναγωνισμό. (τελεία)

Το όλο θέμα της ασφαλείας και των σωστών αγώνων μας αφορά όλους αλλά βρε παιδία πρέπει να λύσουμε κιόλας μπας και κάνουμε αυτό που μας αρέσει όπως πρέπει.

Είμαι λάτρης των αγώνων όπως γίνονταν παλαιότερα (όταν οι αγωνιζόμενοι ήταν sportsmen ), καταλαβαίνω και συμπάσχω στο θέμα της ασφάλειας αλλά ας βοηθήσουμε όλοι να καταλάβουμε τι συμβαίνει για να τελειώνουμε!

Ισως αν εμπαινες πιο βαθειά στο θέμα, προσπαθωντας να κάνεις αγώνες όπως του θές, να εβλεπες ότι αυτάπου γράφονται και μερικές φορές φαίνονται μικροπρέπειες (γενικά μιλάω και όχι για το συγκεκριμένο topic) να είναι .. ρεαλισμός.

Φυσικά, δεν θα συμφωνήσω ότι έτσι πρέπει να γίνεται, ουτε εννοείται θα δικαιολογήσουμε όλες όσα γράφονται κατά καιρούς. Απλά γράφω το παραπάνω για να σου πω ότι η πραγματικότητα είναι πικρή μερικές φορές, και εξαναγκάζει σε άσχημες συζητήσεις.

Κατά τα άλλα, συμφωνω ότι θα ήταν πολύ ωραίο να είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα 'πομαντικό χώρο των αγώνων', αλλά...

• R
              reddragon last edited by

Ισως ο Pironi να ειναι πολυ μεσα στους αγωνες...και να ανηκει στην γενια την νεοτερη που μεγαλωσαν με 4 τροχους, Τσαδαρη, Σ.Χ και περασαν τα βραδια τους στα βουνα..

Κυριε Τσαδαρη ολη η νεα αυτη η γενεια 25-30 που ητε γιατι καποιος μπαρμπας τους ετρεχε ητε γιατι τα αρθρα σας τα ειχαν διαβασει παααρα πολλες φορες μικρα και κολλησαν το μικροβιο, εχουν το δικαιωμα να σας κρινουν πλεον. Μεγαλωσαν, μορφωθηκανε, αποκτησανε αποψη. Εσεις τους το δωσατε...εκτος και αν μας παραμυθιαζατε ολα τα χαζοπυροβολημενα για να ζει η Εθεα, να κανετε εσεις τζαμπα αγωνες οποτε κανετε κεφι, για να εχει λιγο τζερτζελε η μιζερια που λεγεται ΕΛΠΑ κτλπ κτλπ.Αλοιμονο αν μετα απο τοοοοσα χρονια εισαστε ευχαριστημενος με το ολα καλα, ολα ανθηρα. Τα χρονια περνανε και κατι καλο πρεπει να κανετε για τους αγωνες πουυ τοσο πολυ αγαπατε. Οσον αφορα την συνεντευξη ηταν επιεικως μετρια..
              Ειπαμε σεβασμος αλλα ουτε oi jedi na ma stan

• I
                ivan last edited by

Ο χρήστης taurus έγραψε:
                Και μιλάω φυσικά για το σχόλιο περί 'συντεχνιών'. Άσχετο με το θέμα, αλλά όχι και άτοπο, καθώς δεν πιστεύω ότι θα αναφερόσασταν ποτέ στη 'συντεχνία' (πχ) της ΕΘΕΑ, με αυτή τη φράση, ήταν-δεν ήταν παρόντας κάποιος εκπρόσωπός της.
                Σας ευχαριστώ
                Σάσσαλος Κ.

Καλημέρα taurus

Αυτό το σχόλιο με τη «συντεχνία» δε θυμάμαι σε ποιό σημείο το είπα, αλλά και δεν το αρνούμαι, δεχόμενος το ότι εσύ πρόσεξες καλύτερα. Όσο για την ΕΘ.Ε.Α. στην αγωνιστική και δημοσιογραφική μου καριέρα εχώ πει -όταν χρειάτηκε- και -πιθανόν- θα ξαναπώ πολύ χειρότερα.
                Ελπίζω να μη με παρεξηγείς που δεν θυμάμαι.
                Ευχαριστώ
                ΝΤ

• I
                  ivan last edited by

Ο χρήστης rallye έγραψε:
                  ivan δεν αξίζεις να συνεχίσω να μιλάω μαζί σου.
                  Τέλος.

• T
                    taurus last edited by

Ο χρήστης ivan έγραψε:

Και μιλάω φυσικά για το σχόλιο περί 'συντεχνιών'. Άσχετο με το θέμα, αλλά όχι και άτοπο, καθώς δεν πιστεύω ότι θα αναφερόσασταν ποτέ στη 'συντεχνία' (πχ) της ΕΘΕΑ, με αυτή τη φράση, ήταν-δεν ήταν παρόντας κάποιος εκπρόσωπός της.
                    Σας ευχαριστώ
                    Σάσσαλος Κ.

Καλημέρα taurus

Αυτό το σχόλιο με τη «συντεχνία» δε θυμάμαι σε ποιό σημείο το είπα, αλλά και δεν το αρνούμαι, δεχόμενος το ότι εσύ πρόσεξες καλύτερα. Όσο για την ΕΘ.Ε.Α. στην αγωνιστική και δημοσιογραφική μου καριέρα εχώ πει -όταν χρειάτηκε- και -πιθανόν- θα ξαναπώ πολύ χειρότερα.
                    Ελπίζω να μη με παρεξηγείς που δεν θυμάμαι.
                    Ευχαριστώ
                    ΝΤ

Μίλαγα για το σχόλιο περί 'συντεχνιών' κριτών, κατά τη γνώμη μου όχι και τόσο ευγενικό. Τέλος πάντων, δεν έχει και τόση σχέση με την εν λόγω συνέντευξη, απλά έκανα έναν παραλληλισμό. Δεν ήσασταν και υποχρεωμένος να θυμάστε.
                    Ευχαριστώ
                    ΚΣ

• I
                      ivan last edited by

Ο χρήστης reddragon έγραψε:
                      Αλοιμονο αν μετα απο τοοοοσα χρονια εισαστε ευχαριστημενος με το ολα καλα, ολα ανθηρα. Τα χρονια περνανε και κατι καλο πρεπει να κανετε για τους αγωνες πουυ τοσο πολυ αγαπατε. Οσον αφορα την συνεντευξη ηταν επιεικως μετρια..
                      Ειπαμε σεβασμος αλλα ουτε oi jedi na ma stan

Σαφώς και δεν είμαι ευχαριστημένος reddragon, απλά μετά από τόσες «ατυχείς» προσπάθειες να αλλάξουν τα πράγματα, έμαθα να είμαι πιο «πονηρός» και υπομονετικός. Από την άλλη ακόμα και αν διαφωνώ με τη σύσταση αποχής, την ασπάζομαι και συμμετέχω (χάνοντας ΕΛΠΑ και μάλλον σίγουρα Κορίνθου, αλλά κυρίως Παλάδιο που το ήθελα τόσο πολύ), γιατί είμαι μέλος του συνδέσμου και έχω υποχρέωση να ακολουθώ και όσες αποφάσεις δε με βρίσκουν προσωπικά σύμφωνο.
                      Όσο για την κριτική, σαφώς επιβάλλεται και τη δέχομαι, αλλά όχι την αλήτικη λασπολογία (όπως η φοτό από την ημερίδα για το βιβλίο του κ. Λιβέρη). Στην τελευταία απλά αμύνομαι με τον τρόπο που εγώ ξέρω, αδιαφορώντας για το αν είναι αποδεκτός μιας και από ένα σημείο και μετά επικρατεί το προσωπικό στοιχείο.
                      Όσο για το αν άλλαξα κάτι από τις αρχικές μου θέσεις, ή προσπάθησα να ξεγελάσω κάποιον, ευτυχώς έχω γράψει περισσότερα από όσα έχω πει, και τα γραπτά μου είναι εκεί πιστοποιώντας την πορεία μου.
                      Καλημέρα
                      ΝΤ

• A
                        apr last edited by

ΑΡΚΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΕ pm , ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ .

ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠ'ΑΥΤΟΥΣ , ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ , ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΟΤΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ .
                        ΟΤΑΝ π.χ. Ο ΠΛΑΤΗΣ ΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΑΔΑΡΗ , ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙ Ο , Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ , ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΑΚΟΥΕΙ .
                        ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ , Ο ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΡΤΣΑΤΟ , ΝΑ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑΣ ΕΠΙΚΟΔΟΜΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ , ΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΙ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ **ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΟΥΣ , ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΟΛΥΧΡΟΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥΣ **, ΠΡΩΤΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΓΝΩΣΕΩΝ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ .

ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΤΥΠΑΚΙΑ , ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ....ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ..

ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΟΝΕΤΕ ΟΛΑ ,ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΟΝΥΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΕΙΑ ΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ , ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΕ , ΠΕΡΑ ΑΠ'ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΑΣ ΕΛΑΦΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΣΑΣ .

• R
                          reddragon last edited by

Παλυ τα ιδια Κυριε Χρηστο,νομιζω οτι εχω γραψει πολλες φορες ποιος ειμαι, εξαλου δεν νομιζω οτι ειμουν και ιδιαιτερα προσβλητικος

• R
                            reddragon last edited by

Παλυ τα ιδια Κυριε Χρηστο,νομιζω οτι εχω γραψει πολλες φορες ποιος ειμαι, εξαλου δεν νομιζω οτι ειμουν και ιδιαιτερα προσβλητικος

• A
                              amaxopoulos last edited by

Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:

1. Τέλος δεν νομίζω ότι χρειάζονταν τελικά πολλές περισσότερες ερωτήσεις γιατί σχεδόν ότι θέλαμε **εμείς **να μάθουμε από τον προσκεκλημένο σχεδόν το μάθαμε, κάτι που σε προηγούμενη εκπομπή είχαμε κάνει και με τον πρόεδρο του ΣΟΑΑ

Δηλαδη να μην βλεπουμε την/τις εκπομπες γιατι οι συνεντευξεις γινονται για να μαθετε **εσεις **οτι θελατε?....

Ειδικα η ερωτηση σε σχεση με τον Ζηβα και τον εκπροσωπο Σοαα Μεσημερη γιατι εγινε και γιατι ανταπαντησατε με υφος/χαμογελακι?
                              Για να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι.

Ιστορια-ξε ιστορια στις ερωτησεις μου δεν απαντησε ο πρωην 'δημιουργος σκεψης να αρχισω τους αγωνες'.

Ειρωνιες βλεπω και εδω και στην εκπομπη(προς Σοαα,ας πουμε) και μια ταση να φαινομαστε 'ολα καλα,η Εθεα προσπαθει' και αλλα τετοια ωραια...

Θυμαμαι που ειχα πει σχεδον σαν παιδι οταν με ειχαν ρωτησει πως τους βλεπεις τους ελληνικους αγωνες (πριν χρονια)

Ειχα απαντησει 'λιγοι'...

Ανοητη/πρωτης σκεψης απαντηση.
                              99% εννοουσα οτι ειναι λιγοι σε ποσοτητα,κατι ομως με τσιγκλαγε μεσα μου οτι δεν εννοουσα αυτο.....

Τωρα αυτη η λεξη αντικατοπτριζει την εικονα των αγωνων αυτοκινητου στην Ελλαδα,οχι ομως σε σχεση με την ποσοτητα αυτων.....

Ναι,ολοι εσεις που διαβαζετε ΣΧ,ΝΤ,ακομα και ΚΚ σε σχεση με την αυτοκινηση με εσας μεγαλωσαμε σε οριακα καλες χρονιες(πιθανον χασαμε μια χρυση,διαμαντενια 5-10ετια σε σχεση με την ιστορια των 4Τ).
                              Ψεμματα θα λεμε οτι δεν ειστε αυτο ακριβως που διαβαζαμε και εκφραζατε μεσα απο τις σελιδες του πρωην αγαπημενου μας περιοδικου.....
                              Η μηπως εχουμε τιποτα προσωπικα.....

Υγ Τα τηλεφωνα και τα πμ σε σχεση με αυτους που 'ενοχλουμε' εχουν αρχισει,αυτο που ολοι δεν καταλαβαινουν ειναι την απλη προθεση μας(μου ειναι ,απλα βαζω και αυτους που ξερω οτι συμπασχουν) για το καλυτερο σε σχεση με αυτο που μας αρεσει .ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΩΝ

• A
                                apr last edited by

Ο χρήστης reddragon έγραψε:

ΣΕΜΝΑΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ , ΟΙ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟΙ ΔΙΑΚΡΙΝΟΝΤΕ .....

• 2
                                  21century last edited by

Πρεπει ακομα να συμβουν πολλες αλαλγες για να προχωρησει γενικα ο μηχανοκινητος αθλητισμος και να μην ειναι υποθεση ολογων σε καποιες θεσεις και καρεκλες- αρα θα εχουμε παντοτε μετριοτητες- αλλα υποθεση των οσων εμπλεκονται με καθε αθλημα. Ειναι δυνατον σε διοργανωσεις να μην εχουν λογο οι οδηγοι και να εκφροαζουν τις αποψεις τους για τοσα θεματα. Τους οδθηκε ποτε ενα ερωτηματολογιο?

• First post
                                    Last post
                                  • 1
                                  • 2
                                  • 3
                                  • 4
                                  • 4 / 4
                                  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                    • ΕΛΛΑΔΑ
                                    • ΚΟΣΜΟΣ
                                    • ΕΚΘΕΣΕΙΣ