-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
διαβάζοντας τις κωδικοποιημένες παραγράφους της κλίκας των οδηγών αγώνων
εδω αναφερομαι
Ηταν αστειοΧρειαζεσαι αποκωδικοποιητη
-
Χρειαζεσαι αποκωδικοποιητη
..EΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΑΜΕ
-
Τεχνικες θετικής διαπραγμάτευσης, όταν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα σε κάποιο θέμα, άνοιξε ένα δεύτερο να αποπροσανατολήσεις τους συνομιλητές σου!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Τεχνικες θετικής διαπραγμάτευσης, όταν δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα σε κάποιο θέμα, άνοιξε ένα δεύτερο να αποπροσανατολήσεις τους συνομιλητές σου!+1 !!
..ΜΑΛΛΟΝ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΤΗ !!
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
ivan.. Οντως δεν θέλατε να πιέσετε τον Μανιατόπουλο ή λανθασμένα βγήκε αυτή η εντύπωση προς τα έξω?E, λοιπόν δεν παιζόμαστε και κυρίως εγώ που μπαίνω στη λογική ενός υβριστικού -κατά την άποψή μου και για το πρόσωπό μου- topic, προσπαθώντας να δείξω αν είμαι ή όχι ελέφαντας.
Δυο μέρες δεχόμουν τηλέφωνα για το ότι ανώνυμοι και επώνυμοι με αποκαθηλώνουν επειδή είμαι πουλημένος στην εργοδοσία χωρίς δυστυχώς να έχω την ευχέρεια να το διαπιστώσω ο ίδιος.
Μόλις όμως τώρα είδα την όλη εικόνα και από τη μια έβαλα τα γέλια, ενώ από την άλλη μούρθε να γράψω τόσα για τον καθένα που κανένας μοντ δε θα προλάβαινε να κάνει κάτι.
Όμως τελικά με μια δεύτερη σκέψη, αποφάσισα ότι εδώ δεν είναι ε.δ. και υπάρχει η δυνατότητα ψύχραιμης σκέψης και λογικής απάντησης. Πέραν αυτού τίποτα.
Απαντώ λοιπόν σε όσους (όπως ο Nikos_ bugsR) είχαν την ευγένεια να μου επιτρέψουν να απολογηθώ.
1.Σαφώς και δεν ήθελα να πιέσω κανένα κύριο Μανιατόπουλο ή όποιον άλλο. Ο Τσάδαρης είμαι και όχι εισαγγελέας των μίντια, ενώ στη συγκεκριμένη εκπομπή ο ρόλος μου ήταν οικοδεσπότης/δημοσιογράφος και όχι εκπρόσωπος της αναστατωμένης τάξης των οδηγών.
2. Η δουλειά του δημοσιογράφου δεν είναι να εκνευρίζει τον προσκεκλημένο, ούτε να τον βάζει στην αντίπερα όχθη. Αντίθετα προσωπικά πιστεύω πως με το μέλι πιάνονται οι μύγες και απορώ πως κανείς δεν στάθηκε στις όποιες αλήθειες παραδέχτηκε εκείνο το βράδυ ο πρόεδρος της αρχής του σπορ. (ΚΕΨΑ, ασφαλιστήριο, Τσολακίδης, πλοηγό σοαα, Μεσημέρης, κινήσεις πίσω από την πλάτη του, αδυναμία θεσμοθέτησης μέτρων κ.λπ.)
3. Πάντα σε ένα δημοσιογραφικό δίδυμο ο ένας κάνει τον κακό και ο άλλος τον καλό, πόσο μάλλον που εκείνη τη βραδιά είμαστε και οι δυο -αν μη τι άλλο-, άδικοι. Γιατί;
Γιατί όχι μόνο δεν δώσαμε από πριν τις ερωτήσεις στον κ. Μανιατόπουλο, όπως σχεδόν πάντα γίνεται σε συνεντεύξεις επωνύμων, ειδικά αν πρόκειται για μαγνητοσκοπημένη εκπομπή, αλλά ακόμα και λίγα λεπτά πριν αρχίσει το γύρισμα αρνηθήκαμε να τον υποψιάσουμε καν περί των θεμάτων που θα του θέταμε.
4. Παραδέχομαι πως υπήρχαν ακόμα 100 ερωτήσεις που θα έπρεπε να περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη συνέντευξη στον πρόεδρο της ΕΘΕΑ σήμερα, αλλά σε εκπομπή τύπου πάνω από τα όρια αποκλείεται να ρωτήσεις ούτε τις μισές από όσες ρωτήσαμε γώ και ο Στράτος. Αυτός ήταν και ο λόγος που απεμπολήσαμε τη διαδικασία της κανονικής εκπομπής, δημιουργήσαμε μια κουβεντούλα (πιθανόν σούπα για τους άσχετους με το σπορ) τριών τετάρτων και τα ακούμε κιόλας από όσους θα ήθελαν να ρωτάμε ένα βράδυ ολάκερο αλλά δεν το κάναμε.
5. Τέλος δεν νομίζω ότι χρειάζονταν τελικά πολλές περισσότερες ερωτήσεις γιατί σχεδόν ότι θέλαμε εμείς να μάθουμε από τον προσκεκλημένο σχεδόν το μάθαμε, κάτι που σε προηγούμενη εκπομπή είχαμε κάνει και με τον πρόεδρο του ΣΟΑΑ.
Τώρα αν δεν τον... δείραμε, συγχωρήστε μας, θα το έχουμε υπόψη μας την επόμενη φορά μήπως και ακούσουμε καμμιά καλή κουβέντα.
Αυτά και τίποτε πάρα πάνω επί του θέματος
Ν.Τ.Υ.Γ. Επί προσωπικού: Δούλευα και δουλεύω για τους 4Τ και τον Κ. Καββαθά, κάτι που είναι η κύρια απασχόλησή μου τα τελευταία 20 χρόνια. Το ότι εμπλέκομαι και με μια από τις επιχειρήσεις του ομίλου Μανιατόπουλου το μόνο που θα με επηρέαζε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι το να ήμουν ευγενής με τον προσκεκλημένο, όπως και με όλους όσους έχω φιλοξενήσει στο παρελθόν υπό τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα. Πιστεύω δε ότι άλλοι στη θέση μου ακόμα και χορηγία να είχαν στο αγωνιστικό τους αυτοκίνητο ούτε θα τολμούσαν να εμφανιστούν απέναντι του Α.Μ.
Απορώ με τους αναίτιους υπαινιγμούς του Χρ. Αναγνωστόπουλου (αλήθεια Χρηστάρα εγώ είμαι από τα Κιούρκα και αν έχεις να πεις ότι πες το εντός ή εκτός τόπικ)και με τις άθλιες τοποθετήσεις του εξυγειαντή Νασενα, ενώ δε θα απαντήσω αναφορικά με τη σχέση δημοσιογράφου/οδηγού αγώνων.Αλήθεια Αlpinestars τι ζόρι τραβάς κοπέλα μου (άντρας ή θηλυκό είσαι; βάλε καμμιά υπογραφή να ξέρω) με το άτομό μου και τη φοτό μου στην παρουσίαση της Σταντ 21; Δεν είμαι υπάλληλός της ούτε καν μέτοχος, απλά προλόγησα το βιβλίο του Γ. Λιβέρη σαν εκπρόσωπος των Τεχνικών Εκδόσεων που ήταν ο εκδότης του.
Παράκληση στους μοντς. Όταν πρόκειται για μένα (αλλά και το ΣΧ από όσο ξέρω) δε χρειάζεται να μας προστατεύεται ακόμα και από κακοήθειες. Παρακαλώ λοιπόν όχι επεμβάσεις/κοψίματα εκτός κι αν παραβιάζεται ο κλασικός νόμος περί τύπου ο οποίος όμως μπάζει πολλά νερά τα τελευταία χρόνια. Άρα υπάρχουν ανοχές.
-
Απορώ με τους αναίτιους υπαινιγμούς του Χρ. Αναγνωστόπουλου (αλήθεια Χρηστάρα εγώ είμαι από τα Κιούρκα και αν έχεις να πεις ότι πες το εντός ή εκτός τόπικ)και με τις άθλιες τοποθετήσεις του εξυγειαντή Νασενα, ενώ δε θα απαντήσω αναφορικά με τη σχέση δημοσιογράφου/οδηγού αγώνων.
ΕΝΑΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΕΔΩ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ...... ΚΑΛΗΜΕΡΑ ..ΝΙΚΟΛΑ .
ΤΟΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ .. ΦΙΛΙΑ
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Παιδάκια εδώ κάτω στο νησί, δυστυχώς δεν «παίζει» εκείνο το κανάλι, οπότε δεν είδαμε εκείνη την πολυσυζητημένη συνέντευξη. Διαβάζοντας όμως με προσοχή όλα τα παραπάνω, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι… **ΔΕΝ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!
**Υ.Γ. – Απορία - Ερώτηση: Μήπως ... «...το παιχνίδι ήταν στημένο και από πριν ξεπουλημένο...» ??? Όπως έλεγε και ένας μεγάλος αρχαίος τραγικός ποιητής (νομίζω).
Άντε ...και με τη νίκη!!!
Σύντεκνε Γιώργο,
Σκληρά μιλάς για τον Πρόεδρο! Μην ξεχνάς, πρόεδρος Λέσχης είσαι, και πρέπει να τις δηλώσεις του 'αρχηγού' !!! Τί θές, το 2007 το Ρέθυμνο να μην 'πάρει' ούτε δεξιοτεχνία;;; Δεν κοιτάς, δεν μαθαίνεις, απο άλλους Προέδρους Λεσχών (και Γραμματεις (καλή μου ώρα), και Ταμίες, πώς δεν 'βγάζουν κιχ'??? Και αυτοί που βγάλανε (πάλι καλή μου ώρα), και οσοι θα βγάλουν στην συνέχεια (αν βγάλουν) έχω έτοιμο έντυπο 'Παραίτησης'....
Τέλως πάντων, δεν χάσαμε και τίποτα που δεν την είδαμε, εμείς στην Κρήτη! Αντιθέτως, όλοι εσείς που την είδατε οχι μόνο χάσατε την ώρα σας, αλλά και την τελευταία 'ξευδαίσθηση' οτι μπορούν τα 'πράγματα' να βελτιωθούν ! Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά 'πριμοδοτήσατε' και την εκπομπή βλέποντας τους Χορηγούς!!! Τώρα για το τί είναι ο ένας δημοσιογράφος και τί ο άλλος, πού δουλεύουν και τί συμφέροντα αποσκοπούν, μεταξύ μας τώρα, δυστυχώς αυτό συμβαίνει σε όλους τους χώρους, όχι μόνο στον μηχανοκίνητο!!! Μόνο ο Τριανταφυλλόπουλος κ ο ΑΛΦΑ μπορούν και 'τα βάζουν' με τους πελάτες τους, και μάλιστα όχι σε όλες τις περιπτώσεις!!! Ευνόητο ήταν, όπως δεν θα μου φανεί και κουλό το οτι οι 'ερωτήσεις-απαντήσεις' στάλθηκαν με φαξ μέρες πρίν οχι απο τον δημοσιογράφο στον 'καλεσμένο' αλλά .... το αντίστροφο !!!*Εγώ τώρα, ελπίζω στέλνοντα αυτό τη την απάντηση μην έχω πάλι τηλέφωνα απο δικηγόρους να μου κάνουνε μυνήσεις κτλ....ε;
Ε, ρε γλέντια !!!!!!!!!!!! **Εχω πάθει και μια 'φοβία' η γυναίκα.......! *
Συντέκνισσα Αννούλα, λες να χω κυρώσεις ο φτωχός?
Λες να πεινάσουνε τα τρία μικρά παιδάκια μου?
Θεέ μου!!!
Αννούλα στείλε μου ένα έντυπο καλού-κακού! -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Αλήθεια Αlpinestars τι ζόρι τραβάς κοπέλα μου (άντρας ή θηλυκό είσαι; βάλε καμμιά υπογραφή να ξέρω) με το άτομό μου και τη φοτό μου στην παρουσίαση της Σταντ 21; Δεν είμαι υπάλληλός της ούτε καν μέτοχος, απλά προλόγησα το βιβλίο του Γ. Λιβέρη σαν εκπρόσωπος των Τεχνικών Εκδόσεων που ήταν ο εκδότης του.
ΚΥΡΙΕ ΤΣΑΔΑΡΗ ,ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΩ ΖΟΡΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΣΑΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ.
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ (ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΗΓΗ) ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΛΩ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΘΩ. ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚ ΠΕΡΙΣΣΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ (ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ) ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.ΤΩΡΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ, ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΡΑΣ Η ΘΗΛΥΚΟ(!),ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΥΛΟΓΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΟΜΟΙΟΚΑΤΑΛΗΚΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ ,ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΝ ΠΑΣΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΤΟ ΦΥΛΟ ΜΟΥ.
ΑΚΟΜΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΑΦΗΣ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΗΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ Κ. ΑΛ. ΜΑΝΙΑΤ... ...ΟΠΟΥΛΟ ,ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΝΩΜΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΓΑ,ΟΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ....
ΟΙ ΜΥΓΕΣ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΚ@Τ@.
ΦΙΛΙΚΑ
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Υ.Γ. Επί προσωπικού: Δούλευα και δουλεύω για τους 4Τ και τον Κ. Καββαθά, κάτι που είναι η κύρια απασχόλησή μου τα τελευταία 20 χρόνια. Το ότι εμπλέκομαι και με μια από τις επιχειρήσεις του ομίλου Μανιατόπουλου το μόνο που θα με επηρέαζε στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι** το να ήμουν ευγενής με τον προσκεκλημένο, όπως και με όλους όσους έχω φιλοξενήσει στο παρελθόν υπό τη δημοσιογραφική μου ιδιότητα**. Πιστεύω δε ότι άλλοι στη θέση μου ακόμα και χορηγία να είχαν στο αγωνιστικό τους αυτοκίνητο ούτε θα τολμούσαν να εμφανιστούν απέναντι του Α.Μ.Κύριε Τσάδαρη καλημέρα σας.
Εκτός από το ότι θα ήθελα να σας συγχαρώ για το ότι τοποθετηθήκατε και να σας ευχαριστήσω για τις διευκρινήσεις, θα ήθελα επίσης να σας υποδείξω ένα φαουλάκι...
Το να είσαστε ευγενής με τους καλεσμένους σας είναι καλό, εξάλλου ζούμε στη χώρα της φιλοξενίας... Αυτό βέβαια δεν θα πρέπει να σας αποτρέπει από το να τους 'πιέσετε' λιγουλάκι, εξάλλου σε μια εκπομπή δεν πάει κάποιος για να παίξει τις κουμπάρες. Το να χαρακτηρίζετε όμως κάποια ομάδα ανθρώπων, ενώ δεν υπάρχει κάποιος από αυτούς να υπερασπιστεί τον εαυτό του δεν είναι καθόλου ευγενικό. Και μιλάω φυσικά για το σχόλιο περί 'συντεχνιών'. Άσχετο με το θέμα, αλλά όχι και άτοπο, καθώς δεν πιστεύω ότι θα αναφερόσασταν ποτέ στη 'συντεχνία' (πχ) της ΕΘΕΑ, με αυτή τη φράση, ήταν-δεν ήταν παρόντας κάποιος εκπρόσωπός της.
Σας ευχαριστώ
Σάσσαλος Κ. -
- Τέλος δεν νομίζω ότι χρειάζονταν τελικά πολλές περισσότερες ερωτήσεις γιατί σχεδόν ότι θέλαμε **εμείς **να μάθουμε από τον προσκεκλημένο σχεδόν το μάθαμε, κάτι που σε προηγούμενη εκπομπή είχαμε κάνει και με τον πρόεδρο του ΣΟΑΑ
Δηλαδη να μην βλεπουμε την/τις εκπομπες γιατι οι συνεντευξεις γινονται για να μαθετε **εσεις **οτι θελατε?....
Ειδικα η ερωτηση σε σχεση με τον Ζηβα και τον εκπροσωπο Σοαα Μεσημερη γιατι εγινε και γιατι ανταπαντησατε με υφος/χαμογελακι?
Για να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι. -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ ΚΙΟΥΡΚΙΟΤΗ , ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ..ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΡΙΑΡΗΣ... -
Ο χρήστης ΝΑΣΕΝΑ έγραψε:
ΡΕ ΠΟΝΗΡΕ ΚΙΟΥΡΚΙΟΤΗ , ΟΠΟΙΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ..
ΑΤΙΜΟΥΛΙΚΟ!
ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΙΡΙΑΡΗΣ...ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΗΣΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΤΟΝ edit [kouk] ......ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΚΑ .....ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ... ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ , ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΣΑΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΦΡΑΚΤΕΣ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΕΣ ........
ΜΕΓΑΛΩΣΑΤΕ ΡΕΕ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ .....ΛΙΓΟ ΚΡΑΤΙ ΣΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΣΑΣ ΧΙΟΥΜΟΡ ...................... -
Ο χρήστης ALPINESTARS έγραψε:
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ,Δηλαδή ο Τάκης Γεωργακόπουλος;
Τι να πω; Αν ναι, ειλικρινά λυπάμαι (όχι βέβαια για το χαρακτηρισμό).
ΝΤ -
- Τέλος δεν νομίζω ότι χρειάζονταν τελικά πολλές περισσότερες ερωτήσεις γιατί σχεδόν ότι θέλαμε **εμείς **να μάθουμε από τον προσκεκλημένο σχεδόν το μάθαμε, κάτι που σε προηγούμενη εκπομπή είχαμε κάνει και με τον πρόεδρο του ΣΟΑΑ
Δηλαδη να μην βλεπουμε την/τις εκπομπες γιατι οι συνεντευξεις γινονται για να μαθετε **εσεις **οτι θελατε?....
Ειδικα η ερωτηση σε σχεση με τον Ζηβα και τον εκπροσωπο Σοαα Μεσημερη γιατι εγινε και γιατι ανταπαντησατε με υφος/χαμογελακι?
Για να καταλαβαινουμε και οι υπολοιποι.Σύντροφε Αμαξόπουλε
Επειδή είσαι αφοπλιστικά δημοκράτης, δεν έχω παρά μια και μόνη συμβουλή.
Χρησιμοποίησε το κουτάκι που σου έδωσαν μαζί με την τηλεοπτική σου συσκευή, επειδή αποκλείεται να ζητήσω τη γνώμη σου (για θέματα του χόμπι σου) για το πως θα κάνω τη δουλειά μου.
Σε ευχαριστώ που δε θα με βλέπεις...
ΝΤΥ.Γ.
- Καλό αγώνα στην ιταλία και να δω πως θα ξεμπλέξεις με αυτούς που σε έβαλαν στο σημάδι.
- Με Ζήβα και Μεσημέρη είμαστε μαζί τουλάχιστον 20 χρόνια. Να είσαι σίγουρος ότι και οι δυο μπορούν να «προστατευθούν» μόνοι τους, εντός ή εκτός αυτής εδώ της... πνύκας των πάσης φύσεως πικραμένων ή μη.
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Δηλαδή ο Τάκης Γεωργακόπουλος;
Τι να πω; Αν ναι, ειλικρινά λυπάμαι (όχι βέβαια για το χαρακτηρισμό).
ΝΤΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΜΕ ΤΙΜΑΕΙ Η ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΣΟΥ.
ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ(ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΡΑΣΩ ΑΛΛΟ),
ΜΕ ΣΥΓΧΕΕΙΣ ΜΕ ΑΛΛΟΝ .....ΟΠΟΥΛΟ ,ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ 'ΚΟΠΕΛΛΑ' ΚΑΙ 'ΘΗΛΥΚΟ'.ΣΟΥ ΞΑΝΑΛΕΩ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΧΑΙΑ !
ΑΛΛΩΣΤΕ, ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, ΕΓΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠ ΕΞΩ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΥΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ !
ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ,
ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑΤΑ 'ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ' ΠΟΥ
ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ.
ΚΑΙ ΤΟ 'ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ' ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ !(ΣΑΝ ΣΥΓΡΑΦΕΑΣ ΚΕΙΜΕΝΩΝ !)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥΣ.
ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (...ΕΞ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ) -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
Σύντροφε ΑμαξόπουλεΕπειδή είσαι αφοπλιστικά δημοκράτης, δεν έχω παρά μια και μόνη συμβουλή.
Χρησιμοποίησε το κουτάκι που σου έδωσαν μαζί με την τηλεοπτική σου συσκευή, επειδή αποκλείεται να ζητήσω τη γνώμη σου (για θέματα του χόμπι σου) για το πως θα κάνω τη δουλειά μου.
ΝΤΣιγά ρε Τσάδαρη, για χαλάρωσε λίγο.Ποιος νομίζεις ότι είσαι τελοσπάντων που δεν θα ακούσεις κρτική για τη δουλειά σου... (ο Θεός να την κάνει)!
Και μην ανησυχείς γιατί ούτως ή άλλως δεν σε βλέπει κανείς.Αν σε έβλεπαν, εσένα και τη ντάμα σου ή παρτενέρ(παρ'το όπως θες), δεν θα χρειαζόταν να πέσει σύρμα σε όλα τα forums για την επικείμενη συνέντευξη...
Ο κόσμος ξέρει και κρίνει... κι εσύ έχεις κριθεί για τα καλά. -
Γιατί όποτε διαβάζω ΝΑΣΕΝΑ μου έρχεται στο μυαλό κάποιος ψηλός χοντρός εμποράκος με μούσι ?
Τ.Γ.
-
Ο χρήστης Garbis έγραψε:
Γιατί όποτε διαβάζω ΝΑΣΕΝΑ μου έρχεται στο μυαλό κάποιος ψηλός χοντρός εμποράκος με μούσι ?Τ.Γ.
εμενα γιατι μου ερχεται ρωσιδα διμετρη ξανθια με γαλαζια ματια;
Δ.Μ.
-
Ο χρήστης rallye έγραψε:
Σύντροφε Αμαξόπουλε
Επειδή είσαι αφοπλιστικά δημοκράτης, δεν έχω παρά μια και μόνη συμβουλή.
ΝΤΣιγά ρε Τσάδαρη, για χαλάρωσε λίγο.Ποιος νομίζεις ότι είσαι τελοσπάντων που δεν θα ακούσεις κρτική για τη δουλειά σου... (ο Θεός να την κάνει)!
Και μην ανησυχείς γιατί ούτως ή άλλως δεν σε βλέπει κανείς.Αν σε έβλεπαν, εσένα και τη ντάμα σου ή παρτενέρ(παρ'το όπως θες), δεν θα χρειαζόταν να πέσει σύρμα σε όλα τα forums για την επικείμενη συνέντευξη...
Ο κόσμος ξέρει και κρίνει... κι εσύ έχεις κριθεί για τα καλά.Δε με βλέπεις είπες;
Πάω στοίχημα την... ομορφιά μου, πως από τους πρώτους στήνεσαι να δεις και να κριτικάρεις (καλοπροαίρετα πάντα...) τη δουλειά μου.
Σε ευχαριστώ 'φίλε' μου, που είσαι μαζί μας. Συμπληρώσαμε μια 9άδα τακτικών θεατών. Βάλε και λίγο περισσότερη κριτική να κάνουμε διψήφια κερκίδα.
Ως γνωστόν, μόνο η αδιαφορία σκοτώνει/απαξιώνει.
Νάσαι πάντα καλά και εγώ θα σου δίνω αφορμές να με μνημονεύεις.
Για καλύτερη εξυπηρέτηση πάντως, βάλε και το ονοματάκι σου. Θα έχεις με γαλύτερη βαρύτητα.
Ευχαριστώ
ΝΤ -
Πάω στοίχημα την... ομορφιά μου
ΚΟΥΟΥΟΥΟΥΚ ΤΡΕΧΑ ... ΚΑΤΑΣΗΚΩΦΑΝΤΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ
ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΩΒ BMW ....META
Συνέντευξη Α. Μανιατόπουλου? Απόψεις?