-
Απο εδώ και πέρα,στο επόμενο αυτοκίνητό του,ΘΑ ΕΧΕΙ πυροσβεστήρα Βαγγέλη!!!
Οταν πρωτοπήρα φωτιά (επιστροφή φλόγας απο τα καρρμπυρατέρ-έκαψε το φίλτρο αέρος και πήραν και τα μπουζικαλώδια) τήν έσβησα με το μπουφάν μου
Τήν επόμενη μέρα,αγόρασα ΔΥΟ πυροσβεστήρες -
Αντρεα το μπουφαν κατεληξε απο εγκαυματα να υποθεσω εε ?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αντρεα το μπουφαν κατεληξε απο εγκαυματα να υποθεσω εε ?καί του συνοδηγού μου επίσεις.
Το σώσαμε όμως Βαγγέλη,και βάλαμε και μυαλό.
Δύο διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν να βοηθήσουνε,αλλά οι πυροσβεστήρες τους δεν λειτουργήσανε
-
-
-
Αληθεια την καραμπολα χθες κατα τις 8 στον Κιφησο την ειδε κανεις αλλος; Το πιο εντυπωσιακο της στοιχειο ηταν οτι δυο αυτοκινητο ηταν το ενα, ακριβως, πανω στο αλλο...
-
-
Χλωμό με Astra
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Χλωμό με AstraΚακίες!
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
www.rwd.gr/roufa/Photo-0009.jpgγια ένα Astra?
δηλ εάν του έπαιρνε κανα 111R ...τι θα έβαζε...? ...φωτεινή επιγραφή?
-
Ο χρήστης ntamp έγραψε:
www.rwd.gr/roufa/Photo-0009.jpgΜε ανακαλύψατε..
-
Χτες βράδυ κατεβαίνω στο παρκιν να αφήσω το αυτοκίνητο και τι βλέπω? Από ένα VOLVO XC90 που μόλις είχε παρκάρει να βγαίνει ένας παπάς!!!
-
Εγώ να δεις που στην γειτονιά μου έχω παπά με ζαφίρα opc!!!
-
Mόνο που το opc δεν κάνει 60 χιλιάρικα στην καλύτερη...
Καλά, δεν ντρέπεται να κυκλοφορεί με τέτοιο όχημα? Τσίπα δεν έχει πάνω του?
-
Άσε μωρέ τώρα... τι ψάχνεις;;;
-
Αποκλείεται να είχα λεφτά από τους γονείς του; Ή να έχει κάποια ακίνητα; Ή να έχει λεφτά η γυναίκα του;
Εδώ δεν ντρέπονται οι πολιτικοί....
-
Mια μικρή διαφορά. Ο πολιτικός, όπως έχει εξελιχθεί, είναι επάγγελμα, ο παπάς (θεωρητικά θα έπρεπε να) είναι λειτούργημα. Όπως και να έχει, όσα λεφτά και να βρήκε από τους γονείς του ή από τη γυναίκα του, προκαλεί καβάλα σε αυτό το τέρας.
-
Εμένα με προκαλεί περισσότερο ένας πολιτικός σε μία 600αρα, που του πλήρωσα εγώ, ο οποίος πάει μετά και λέει για τη μόλυνση από τα αυτοκίνητα....
-
Παπάς και SUV; που είναι ο skullone;
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Εμένα με προκαλεί περισσότερο ένας πολιτικός σε μία 600αρα, που του πλήρωσα εγώ, ο οποίος πάει μετά και λέει για τη μόλυνση από τα αυτοκίνητα....Ο πολιτικός όμως δεν διαλαλεί ότι 'όποιος έχει 2 χιτώνες, να δίνει το ένα', δεν προωθεί τον λόγο του Θεού περί ταπεινοφροσύνης, ούτε ζητάει λεφτά για το 'φιλόπτωχο' την ώρα της λειτουργίας.
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους! [#2]