-
Δε μου αρέσει που την οδό Γούναρη (ξεκινάει απο Ελληνικό και φτάνει στη βούλα) όλο τη φτιάχνουν και όλο χαλάει είναι τραγικό! Ένα κομμάτι το είχαν φτιάξει πριν 1,5 χρόνο περίπου και πάνω απο 6 μήνες έχει υποστεί καθιζηση........
-
μ' άρεσε που έκανα 100km με Golf GT μέσα στην πόλη με
μέση κατανάλωση 9,5lt/100kmδε μ' άρεσε που σε κλειστή ανηφορική στροφή, το GT έκανε πατινάζ
-
Ποιά στροφή λες;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά στροφή λες;Ρετζίκι-έξοδος προς Χαλκιδική
-
-
Για Define λίγο το πατινάζ, καλά esp δεν έχει αυτό?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Για Define λίγο το πατινάζ, καλά esp δεν έχει αυτό?κλειστή ανηφορική στροφή αριστερά κι αμέσως δεξιά., γρήγορη αλλαγή πορείας.
γλιστερό οδόστρωμα, ESP υπερωρίες , λάσχτιχα Potenza που δεν είχαν ζεσταθεί καλά
-
Εντάξει αδερφάκι μου και εσύ, με κρύα λάστιχα σε γλιστερό και κλειστό δρόμο.....ε τι ήθελες?
-
Μ' άρεσε σήμερα που έφαγα ένα τερΆστιο κομμάτι παστίτσιο,
απ' τα χεράκια μιας κοπέλας..Δε μ' άρεσε, που μετά ένιωθα πιο βαρύς κι από μπρέρα...
-
Και δεν μπόρεσες;;;;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Και δεν μπόρεσες;;;; -
Να μην ξαναφάς σήμερα...
-
Μ' αρέσει που ήρθε σήμερα η κιθάρα μουυυυυυ!
Δεν μ' αρέσει που δεν έχω καταφέρει να μην εκνευρίζομαι όταν συναντάω ζώα-ζώα-ζώα στο δρόμο...
-
Χάρη, όσον αφορά αυτό με τα ζώα, εγώ έτσι κρατώ τλκ την ψυχραιμία μου. Πετάω ένα βρίσιμο, ρίχνω και καμια μούτζα, και μετά από ένα λεπτό τον εχω ξεχάσει τον ηλίθιο. Κάποτε είχα πει πως δεν θα βρίζω κτλ, αλλά τλκ ήταν χειρότερα τα πράγματα γιατί δεν ξέδινα...
-
Δε μου αρέσει το ότι δεν πρόλαβα να αγοράσω ένα φανταστικό tobias μπάσσο...
Ας το χαίρεται όποιος το πήρε... μου έπεσε πολύ βαρύ πάντως... και τώρα πρέπει να ξοδέψω τα διπλάσια για κάτι αντίστοιχο σε καινούριο. Δεν ήταν αγορά που σκόπευα να κάνω, αλλά είχα φτιαχτεί τόσο που τίποτε δε με ικανοποιεί σήμερα!
Δε μπορώ να σκεφτώ τίποτα που να μου αρέσει αυτή τη στιγμή. Και 3Κ είναι πολλά για ένα ακόμη όργανο. Χμμ... άρχισα να ανακυκλώνω τις σκέψεις μου!
Άσχημη μέρα (οκ, ακούγομαι παρανοϊκός, αλλά στην χώρα μας πιο εύκολα βλέπεις Ferrari στο δρόμο παρά ορισμένα όργανα).
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Μ' αρέσει που ήρθε σήμερα η κιθάρα μουυυυυυ!
Ελα!!ωραιος!
Παει η Hamer?
Για πες λεπτομερειες!!τι πηρες βρε ατιμε?Καμια ψωροstrat?
-
Μ’αρέσει που βρέχει και καθαρίζουν λιγάκι οι δρόμοι.
Δε μ’αρέσει που με το που σταματήσει θα εμφανιστεί η γνωστή λάσπη... -
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Δε μου αρέσει το ότι δεν πρόλαβα να αγοράσω ένα φανταστικό tobias μπάσσο...Και με αυτο μια χαρα παιζεις παντως!!
MotherFunker!!
-
Μου αρέσει που μύρισε χειμώνας.
Δεν μου αρέσει που αυτές τις μέρες δεν μπόρεσα να πάω στο χωριό για να ανάψω το πρώτο τζάκι της χρονιάς…
-
Μ'αρέσει που πλέον, όταν βλέπω ηλίθιους οδηγούς στο δρόμο, δεν εκνευρίζομαι. Δε μ'αρέσει που με τις βλακείες τους ταλαιπωρούν τους άλλους χρήστες του δρόμου (πεζούς και οδηγούς) και τους βάζουν σε κίνδυνο συνέχεια.
Μ'αρέσει - Δε μ'αρέσει.. [#1]