-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Θα επαναλάβω ότι δεν θεωρώ πως ο φόνος ενός παιδόφιλου είναι ανθρωποκτονία. Απλώς ο παιδόφιλος δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος, διότι ο άνθρωπος έχει μέσα στο ξερό του το κεφάλι κάτι που λέγεται λογικό και του βάζει χαλινάρι στις ορμές του: του λέει 'ΟΧΙ, αυτό ΔΕΝ πρέπει να το κάνεις'.Πέφτεις σε μεγάλη παγίδα.
Όποιος δεν μπορεί να βάλει χαλινάρι στις ορμές του, δεν ανήκει στο ανθρώπινο είδος??? Κι αν οι ορμές κάποιου είναι ακίνδυνες για τους άλλους? Ισχύει το ίδιο? Κι αν ΔΕΝ ισχύει, τότε θα πρέπει να κατατάξουμε τις 'ορμές' μας σε ακίνδυνες και επικίνδυνες, αθώες και αρρωστημένες κλπ. Μπορούμε να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία?
Για το αν θα σκότωνα εν βρασμώ ψυχής κάποιον που ξέρω ότι είναι παιδόφιλος... ΟΧΙ. Με απόλυτη ψυχραιμία θα τον σκότωνα. Χωρίς κανέναν απολύτως δισταγμό. Όπως λιώνει κανείς ένα κουνούπι ή μια κατσαρίδα.
Υπερβολικός, όπως πάντα.
-
Υπάρχουν ορμές και ορμές. Για την αυτοκαταστροφική ορμή του τζόγου (που κι αυτή διαλύει οικογένειες) δεν έχεις λόγο να κάνεις κάτι - ο αλογομούρης/μετοχομούρης/μανιώδης χαρτοπαίχτης τον εαυτό του βλάπτει και το νοικοκυριό του. Αυτές όμως οι συγκεκριμένες (δηλαδή 'βαρέθηκα τα ενήλικα κωλαράκια, θέλω παιδικά') είναι εμετικές και αυτόματα κατατάσσουν κάποιον εκτός ανθρώπινου είδους, για να μην πω εκτός ζωικού βασιλείου.
-
Υπάρχουν ορμές και ορμές. Για την αυτοκαταστροφική ορμή του τζόγου (που κι αυτή διαλύει οικογένειες) δεν έχεις λόγο να κάνεις κάτι - ο αλογομούρης/μετοχομούρης/μανιώδης χαρτοπαίχτης τον εαυτό του βλάπτει και το νοικοκυριό του. Αυτές όμως οι συγκεκριμένες (δηλαδή 'βαρέθηκα τα ενήλικα κωλαράκια, θέλω παιδικά') είναι εμετικές και αυτόματα κατατάσσουν κάποιον εκτός ανθρώπινου είδους, για να μην πω εκτός ζωικού βασιλείου.Άρα συμφωνούμε ότι, με τη λογική σου, θα πρέπει να χωριστούν σε κατηγορίες οι 'ορμές', σωστά?
-
Ναι, διότι ούτως ή άλλως, για το έγκλημα της παιδοφιλίας μιλάμε (το οποίο εγώ αντιμετωπίζω ως έγκλημα και όχι ως 'ψυχασθένεια').
-
Nαι,...Ε, δεν γίνεται αυτό.-
-
Ένα έγκλημα είναι έγκλημα! Γίνεται από ψυχασθενή ή όχι. Νομίζω πως δεν είναι όλοι οι παιδόφιλο 'αρκετά ψυχασθενείς' για να 'δικαιολογούνται' οι πράξεις τους.
-
Κι όμως, Krus, γίνεται. Άλλο είναι π.χ. το πάθος του τζόγου ή της ταχύτητας... Κι άλλο το να βιάζεις παιδάκια.
-
skullone θα μου κανεις μια χαρη;θα μας ορισεις τι ειναι εγκλημα μηπως και συμφωνησουμε;
-
Να σαι gay, Αμερικανός & Εβραίος
-
...και καπνιστής και καπνιστής!
-
...και πρηχτης!
-
ειχα ακουσει μια σοφη κουβεντα.. να δεις πως πηγαινε...
'You Know you are an asshole when people you dont even know hate you' ή κάπως έτσι τελος πάντων!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ειχα ακουσει μια σοφη κουβεντα.. να δεις πως πηγαινε...'You Know you are an asshole when people you dont even know hate you' ή κάπως έτσι τελος πάντων!
Κατι μου θυμιζει...κατι μου θυμιζει...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να σαι gay, Αμερικανός & Εβραίος..... αξιος
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να σαι gay, Αμερικανός & ΕβραίοςΥπάρχει χειρότερο από αυτό: να'σαι VAGέλης, γαύρος (ή βάζελος ή βούλγαρος ή χανούμισσα ή ό,τι άλλη 'ομαδάρα' θες), ρεπουμπλικάνος και παιδέρας.
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
ειχα ακουσει μια σοφη κουβεντα.. να δεις πως πηγαινε...'You Know you are an asshole when people you dont even know hate you' ή κάπως έτσι τελος πάντων!
'You know you are a twat when people you don't even know, hate you.'
Πιο σωστο ειναι ετσι νομιζω. -
Να σαι gay, Αμερικανός & Εβραίος
Υπάρχει χειρότερο από αυτό: να'σαι VAGέλης, γαύρος (ή βάζελος ή βούλγαρος ή χανούμισσα ή ό,τι άλλη 'ομαδάρα' θες), ρεπουμπλικάνος και παιδέρας.
ειδικα στο VAGελλης
συμφωνουμε .... -
Και θες κι ακόμα χειρότερα; Όχι μόνο να'σαι φανατίλας της κάθε... 'ομαδάρας' , αλλά να πλακώνεσαι και με τους 'άπιστους' που δεν την υποστηρίζουν!
Να πιστεύεις ότι... επειδή εσύ πιστεύεις στο Γιαχβέ, τον Ι.Χ. ή τον Αλλάχ, οι άλλοι πρέπει ή να προσηλυτισθούν ή να σφαγιασθούν.
Κι ακόμα χειρότερα; Να πιστεύεις (σαν τα ζώα που ψηφίσανε τον Bushτη) ότι έτσι θα έρθει ταχύτερα η... δευτέρα παρουσία και η βασιλεία του Ι.Χ.
Whatever.gif να'ουμε...
Ή, ακόμη πιο τραγικό, να πιστεύεις ότι ο σκαραβαίος ήταν... πρωτοποριακό αυτοκίνητο! Ειδικά εν σχέσει με τον ανταγωνισμό της δεκαετίας του '60 και του '70!!!
-
Αμ αυτοι οι π α π α δ ε ς
Τί θα γινει με δαυτους; -
Τους στέλνουμε στη Μύκονο.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#2]