-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Σε αυτούς που βιαστηκαν να απαντήσουν πρεπει να διευκρινήσω οτι δεν μιλαγα μόνο για τις γυναίκες. Στο site είχε και αντρικά τανγκα ε?Απα..πα..παραιτήτως!!!.........
-
πες τα βρε μαίρη μου, γιατι κι εγώ σε ανδρικό string και οφθαλμόλουτρο αναφερόμαι πιο πάνω...
τί δηλαδή μόνο ο γυναικείος πληθυσμός θα τα βγάζει όλα στη φόρα -
Ο χρήστης salome έγραψε:
Υπάρχουν γκ*****νοκανώ?Θυμάμαι μια διαφήμιση (δεν θυμάμαι τι διαφήμιζε, νομίζω άφτερ σέιβ) που ξεκινά ένας τύπος να πάει στη δουλειά του το πρωί, βγαινει από το σπίτι του και βλέπει την εθνική πηγμένη και αντί να πάρει το αυτοκίνητό του παίρνει το ...κανώ και κατεβαίνει το ποτάμι μ'αυτό. Όταν φτάνει στη δουλειά του τον βλέπει μια συνάδερφος μούσκεμα από το κατέβασμα του ποταμού και του ρίχνει ένα βλέμμα όλο νόημα.
Άρα ναί, υπάρχουν γκ*****νοκανώ.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πες τα βρε μαίρη μου, γιατι κι εγώ σε ανδρικό string και οφθαλμόλουτρο αναφερόμαι πιο πάνω...
τί δηλαδή μόνο ο γυναικείος πληθυσμός θα τα βγάζει όλα στη φόραΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΑΝΕΣ ΕΕΕΕΕ???
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Σε αυτούς που βιαστηκαν να απαντήσουν πρεπει να διευκρινήσω οτι δεν μιλαγα μόνο για τις γυναίκες. Στο site είχε και αντρικά τανγκα ε?Α ΡΕ ΑΤΙΜΕ skullone,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ
-
Λοιπον μαζί με την Κamil θα διαλέξουμε τα μαγιώ που θα φοράνε στην επόμενη συνάντηση ο Kouk και ο Hunter
α ρε γλέντια!!!
-
Πρέπει να κάνει ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΗ ζέστη στην Αθήνα!!! Εδώ όμως είναι μια χαρά τα πράγματα και η ρευστότητα του εγκεφάλου μου δεν έχει αλλάξει... Αυτό είναι κακό βέβαια, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΣΑΣ!!! Συνεχίστε πάντως, διασκεδάζω! Αν φοράτε όλες (και όλοι φυσικά) εκείνα τα ταγκάκια/στριγκάκια-δεν-ξέρω-τι-ήταν θα έρθω κι εγώ αλλά με την camera. Ξέρετε τι λεφτά θα πιάσει το video μετά;;; Σκεφτείτε με: Θα πάω στον Ευαγγελάτο με την κασέτα και θα του πω: Έχω αποκλειστικό video από την απόδραση των τροφίμων στο Δαφνί (που λέει και ο φίλος) και τις extracurricular activities στις οποίες επιδόθηκαν. Κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι! Χεχεχεχε...
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
Λοιπον μαζί με την Κamil θα διαλέξουμε τα μαγιώ που θα φοράνε στην επόμενη συνάντηση ο Kouk και ο Hunterα ρε γλέντια!!!
ΚΑΠΤΑΙΝ.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ.....ΚΑΗΚΑΜΕ
-
μαίρη φαντάζεσε θα τους βάλουμε να κάνουν και πασαρέλα να δούμε με ποιο μαγιώ μας αρέσουν περισσότερο, αν και έχω ήδη κάτι σχέδια υπ΄όψιν μου
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Λοιπον μαζί με την Κamil θα διαλέξουμε τα μαγιώ που θα φοράνε στην επόμενη συνάντηση ο Kouk και ο Hunter
α ρε γλέντια!!!
ΚΑΠΤΑΙΝ.....ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ.....ΚΑΗΚΑΜΕ
Οχι εμείς...αυτές!!
-
Το κλουβί με τις τρελλές Νο 885479615258....
-
καλά τι απίστευτη ιδέα είναι αυτή!!!! Αντε βάλτο στις ανακοινώσεις με τίτλο 'Πασαρέλα αντρων του φορουμ'
Ισως δημοσιευτουν και φωτογραφίες στους 4Τ
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
καλά τι απίστευτη ιδέα είναι αυτή!!!! Αντε βάλτο στις ανακοινώσεις με τίτλο 'Πασαρέλα αντρων του φορουμ'
Ισως δημοσιευτουν και φωτογραφίες στους 4ΤΜπα τους έχω για κότες!!! Εδώ μια φωτογραφία με ένα παϊδάκι θές να τους βγάλεις και κάνουν πως και πώς να σε αποφύγουν, λές να θελήσουν να εμφανιστούν με λαδωμένο κορμί και τάνγκα ???
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Ισως δημοσιευτουν και φωτογραφίες στους 4ΤΜπα τους έχω για κότες!!! Εδώ μια φωτογραφία με ένα παϊδάκι θές να τους βγάλεις και κάνουν πως και πώς να σε αποφύγουν, λές να θελήσουν να εμφανιστούν με λαδωμένο κορμί και τάνγκα ???
Κότες με..λειρί όμως!!!
Και δηλαδή ντεν καταλαβα....αν δεν θέλεις να σκοτώσεις καμμιά δεκαριά (απο σοκ μόλις σε δουν) είσαι κότα?!! -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
λαδωμένο κορμί και τάνγκα ???Ρε σεις αθεόφοβες, δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Κινδυνεύει ο θεσμός των Άτυπων Κριτών και το κύρος του περιοδικού. Θα μας πετύχει κανας παπαράτσο από ανταγωνιστικό περιοδικό και θα μας κάνει ρόμπα! 'Ορίστε οι Άτυποι Κριτές του Φόρουμ των 4Τ'.
Το'σωσα, νομίζω!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Και δηλαδή ντεν καταλαβα....αν δεν θέλεις να σκοτώσεις καμμιά δεκαριά (απο σοκ μόλις σε δουν) είσαι κότα?!!ωραία με το τανγκα δεν θέλεις να σκοτώσεις καμια 10αρια, με τις φωτό τι ζόρι τραβάς και δεν κάθεσε να σε αποθανατίσω εν ώρα σκληρής και ανθιυγιεινής [έτσι δεν γράφεται??] εργασίας ε???
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
'Ορίστε οι Άτυποι Κριτές του Φόρουμ των 4Τ'.πες καλύτερα οτι δεν θα μπορείτε να βάλετε υποψηφιότητα για τις εκλογες, γιατι θα έχουμε στοιχεία εναντίον σας!!!
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
Και δηλαδή ντεν καταλαβα....αν δεν θέλεις να σκοτώσεις καμμιά δεκαριά (απο σοκ μόλις σε δουν) είσαι κότα?!!
ωραία με το τανγκα δεν θέλεις να σκοτώσεις καμια 10αρια, με τις φωτό τι ζόρι τραβάς και δεν κάθεσε να σε αποθανατίσω εν ώρα σκληρής και ανθιυγιεινής [έτσι δεν γράφεται??] εργασίας ε???
Οπως λέει πολύ σωστά και τεκμηριωμένα ο σοφολογιώτατος kyan....είναι θέμα κύρους του περιοδικού!
(Μεγάλε kyan,που το σκέφτηκες ρε θηρίο?!) -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
λές να θελήσουν να εμφανιστούν με λαδωμένο κορμί και τάνγκα ???αν τους λαδώσουμε με γλίτσα από παϊδάκι????
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
αν τους λαδώσουμε με γλίτσα από παϊδάκι????το βρίσκω επικύνδινο, μπορεί να τους ορμήξουν τίποτε σκυλιά, πτηνά ή ακόμα και να φαγωθούν μεταξύ τους...
Βρήκα την λύση θα τους αλλείψουμε με λάδι μηχανής, μιας και είμαστε φορουμ αυτοκίνησης...Θα κρύψει και τυχόν ατέλειες, κυτταρίτιδες σαμπρέλες κλπ.
Γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα II