-
Εξαρτάται από που βάζεις καύσιμο Χάρη. Έχω παρατηρήσει οτι από ορισμένα βενζινάδικα της πόλης μας δε βλέπεις χαμηλή κατανάλωση και ο δείκτης κατεβαίνει πολύ γρήγορα σε αντίθεση με κάποια άλλα. Σίγουρα αντί για καθαρή αμόλυβδη μας πασάρουν τολουόλες και άλλους επικίνδυνους διαλύτες.
http://tovima.dolnet.gr/print_article.p ... m=D09&aa=2
π.χ αποφεύγω τα aegean της περιοχής μας.
Επίσης στο shell της γειτονιάςμου εκτός του ότι η τιμή συνήθως είναι 10 δρχ. πιο πάνω από τα υπόλοιπα shell της παραλιακής , η αντλία του πρέπει να κλέβει αρκετά. Τουλάχιστον από τις ελάχιστες φορές που αναγκάστικα να βάλω δε φαινόταν νοθευμένη.
Το να έχεις τρικύλινδρο μοτέρ σε βοηθά από την έλειψη ή όχι κραδασμών να καταλάβεις την ποιότητα της βενζίνης.
Τα ΕΚΟ που προτιμάς τα έχω βαθμολογίσει λίγο πάνω από το μέσο όρο, εκτός από τον τυπο απέναντι από το Lidl που δε μου γεμίζει το μάτι.
Δοκίμασε το BP απέναντι από το Αλεξάντερ (best value for money).
Καλύτερη ποιότητα (the best) ,shell V power από το βενζινάδικο μετά τη γέφυρα Βανικιώτη. -
Έχω σοβαρή υποψία ότι μπορεί να έχεις δίκιο!
Το τελευταίο μου γέμισμα ήταν απ' την ΕΚΟ στην Χιλη, ωστόσο...
Το Shell έχουν αρκετή διαφορά στην τιμή με τα υπόλοιπα. Η λύση είναι να βάζω είτε Shell (μπροστά στην ΔΕΥΑΑ) είτε από την ανακαινισμένη BP προς Χιλή.
Αλλά χάνω το πλεονέκτημα των καθαριστικών που έχει η 95αρα της εκο (αν έχει, από κει που βάζω ).
Edit: Η γέφυρα Βανικιώτη ποιά είναι;
-
Εεεε , όντως έχει πάνω από μία, αυτή δίπλα στην EKO.
-
Καίει
Πρώτη φορά γέμισα σήμερα το πρωί, όπως το βλέπω θα βγάλει δεν θα βγάλει 350 χμ με τα 45 λίτρα που πήρε μέσαedit: πρέπει να είναι αρρύθμιστο το μοτέρ πάντως
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Καίει
Πρώτη φορά γέμισα σήμερα το πρωί, όπως το βλέπω θα βγάλει δεν θα βγάλει 350 χμ με τα 45 λίτρα που πήρε μέσαedit: πρέπει να είναι αρρύθμιστο το μοτέρ πάντως
Είσαι και καλ(κ)ομαθημένος από το Yaris...
-
Καίει
Δεν είναι diesel;
-
Καίει
ποιο?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Καίει
ποιο?
Το μοτέρ που βρίσκεται ακριβώς 4 μ. και 40 εκατοστά μπροστά από το φανάρι της υπογραφής μου
-
Καίει
ποιο?
Το μοτέρ που βρίσκεται ακριβώς 4 μ. και 40 εκατοστά μπροστά από το φανάρι της υπογραφής μου
ρε, είμαι γέρος άνθρωπος τι με ταλαιπωρείς...
μερσεντες είναι?
-
Ναι, premium-ποιήθηκε και ο Κρούζεν.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ναι, premium-ποιήθηκε και ο Κρούζεν.θα κάνει κι εγχείριση επιμήκυνσης τώρα;
-
-
Είχες συνηθίσει στο Yaris που έκαιγε τα μισά
Μπορεί μετά από ένα καλό service να στρώσει λίγο ..
-
(με μεικτό κύκλο και με μικρά πατηματάκια αλλά σε γενικές γραμμές ήρεμα το πάω ακόμα καλά κρατεί η Χοντάρα...
32.5 λιτρα και έχω ξεπεράσει τα 320 χλμ.... και ακόμα έχει)
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Λιγότερο από τα μισά έκαιγε
-
Λιγότερα από τα μισά έκανε
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Νομίζεις!
-
Νομίζεις!
εχεις δίκιο... ξέχασα ότι σαν μικρό που ήταν δε το βρίσκαν εύκολα τα πουλιά....
-
-
λοιπόν Σπύρο, τι ισχύει?
Έρευνα Κατανάλωσης