-
Πάλι η καραμέλα;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
...Στις φετινές είχαμε επιπλέον αιτήματα που αφορούσαν τέτοια θέματα.Τα βασικά, δλδ, ποιά ήσαν; Γιατί εγώ το θέμα το 'κόβω' για σοβαρό - οπότε φαντάζομαι τα κύρια...
Πολύ συχνά γίνονται διαβήματα στο Υπουργείο.
Και μετά τρέχουν για μια θέση στην ουρά;Θυμάστε τι λέγατε στις καταλήψεις;
Αν κάνετε μια κατάληψη για το συγκεκριμένο θέμα, θα 'ρθω κι εγώ και παίζει να φέρω και βοήθεια! Γενικά, το θέμα μου μοιάζει σαν συνέχεια της εξαγγελίας του Ανδρέα Παπανδρέου για φθηνούς γιατρούς, κάτι που οδήγησε τελικά σε πανάκριβη 'υγεία' (τα εισαγωγικά είναι ουσίας, αφού από ακριβή έγινε πανάκριβη και από υγεία έγινε 'υγεία') - κι αυτό είναι άσχετο με τις αρχικές προθέσεις του που μάλλον ήσαν αγαθές.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Στις φετινές είχαμε επιπλέον αιτήματα που αφορούσαν τέτοια θέματα.
Τα βασικά, δλδ, ποιά ήσαν; Γιατί εγώ το θέμα το 'κόβω' για σοβαρό - οπότε φαντάζομαι τα κύρια...
Εχει δικιο ο Χαρης,Ηλια...υπηρχε κι αυτο σαν αιτημα στις προηγουμενες καταληψεις..οπως ειπες κι εσυ ομως, θα επρεπε να προβληθει παραπανω (ειδικα απο τις Ιατρικες σχολες.. ) αλλα καθομασταν και ασχολουμαστε για το αν θα κρινονται οι ''φοβεροι'' καθηγητες μας!
Χαρη η μονη ''ασφαλης'' λυση για να κανει καποιος ειδικοτητα (ετσι οπως ειναι τα πραγματα αυτη τη στιγμη) ειναι οι εξετασεις... εκτος αν προτιμας να περιμενεις στην ουρα απο το προηγουμενο βραδυ για να κανεις ειδικοτητα.. ειναι αξιοκρατικο κριτηριο δηλαδη ποιος εφτασε πριν απο τον αλλο?
Ετσι κι αλλιως απο τη στιγμη που εισαι πτυχιουχος ΟΦΕΙΛΕΙΣ να γνωριζεις (σχεδον) τα παντα...(ατυπες αλλα πιο ουσιωδεις) εξετασεις περνας και οταν σου ερχεται ενας ασθενης και τον αντιμετωπισεις λαθος ή σωστα!Γιατι καποιος ο οποιος ειναι ''καλυτερος'' πτυχιουχος γιατρος να μην εχει την ευκαιρια να κανει αμεσως την ειδικοτητα του?
-
ουπς!
double post..! -
Για να δείτε τηλεόραση από το PC σας, χρειάζονται απλά να τρέξετε από το Run των windows τα παρακάτω links. Προυπόθεση να υπάρχει γρήγορη ADSL επειδή κολλάει και η τελευταία έκδοση του Windows Player (νομίζω η 9)
mms://209.190.26.230/netg?sid=B8DDDDF1- ... 853-1-3766 (ERT)
mms://209.190.5.158/alphag?sid=B8DDDDF1 ... 53-16-3766 (ALPHA)
mms://209.190.5.158/ant1g?sid=B8DDDDF1- ... 53-12-3766 (ANT1)
mms://209.190.5.158/starg?sid=B8DDDDF1- ... 53-13-3766 (STAR)
mms://209.190.26.230/alterg?sid=B8DDDDF ... 853-6-3766 (ALTER)
mms://209.190.26.230/megag?sid=B8DDDDF1 ... 53-14-3766 (MEGA)
mms://80.5.176.116/PlayboyTV_Ch1_500 (PlayboyTV) ΗΟΤ ΧΧΧ
mms://80.5.176.116/SpiceExtreme_Ch1_500 (SpiceExtreme) ΗΟΤ ΧΧΧ -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
mms://80.5.176.116/PlayboyTV_Ch1_500 (PlayboyTV) ΗΟΤ ΧΧΧ
mms://80.5.176.116/SpiceExtreme_Ch1_500 (SpiceExtreme) ΗΟΤ ΧΧΧ -
cmarin κολαει η συνδεση και δεν μπορεις να δεις πανω απο 2-3'.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
cmarin κολαει η συνδεση και δεν μπορεις να δεις πανω απο 2-3'.Αργή σύνδεση ή πάρα πολλοί στον σερβερ τους.
-
επειδη ξερω τα link εδω και αρκετες μερες, εχουν την ιδια συμπεριφορα απο τοτε...
και βεβαια η γραμμη δεν ειναι αργη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
... ξερω τα link εδω και αρκετες μερες...Μοναχοφάη.....
-
υπηρχε λογος που δεν τα εδωσα, θα εξηγησω αλλη στιγμη.
-
lost 302!
-
κατεβαινει ηδη...
-
Kατέβηκε εδώ και ώρες. Δεν το είδα βέβαια ακόμα...
ειδα το pb όμως...ουάου!
γμτ, δν προλαβαίνω να τα δω!!!
-
το prison break 9 εχει βγει?
εχουμε κανενα link?
-
Ούτε 8, ούτε 9.
http://www.fox.com/prisonbreak/ -
9;;;
Σπύρο εγώ μέχρι το 7 έχω...
-
To 8 θα βγει 30/10 ,αντε να δουμε πως θα περασει ο καιρος...
-
εγω τοτε πως εχω κατεβασει το 8?
μπορει καποιος να μας πει πως τελειωνει το τελευταιο επεισοδιο για να δουμε εαν λεμε για το ιδιο?
-
Το 7 τελειώνε με το σφάξιμο του Τουίνερ από τον Μαχόνευ.
Τηλεόραση