-
Μάστορα (Krus) τα λευκά κρύσταλλα των φλας ελπίζω να είναι η πρώτη 'μοντίφα'...
Μπας και πείσουμε και τον άλλονα με την τριχρωμία εμπρός, δε φτάνει που είναι και μωβ το αμάξι, θυμίζει και εποχή disco με strobe lights...
-
Η πρώτη θα ειναι πιο φτηνή Νίκο: θα πάρει πόδι το πλαίσιο της πινακίδας (μα δεν είναι εντελώς απαίσιο?)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η πρώτη θα ειναι πιο φτηνή Νίκο: θα πάρει πόδι το πλαίσιο της πινακίδας (μα δεν είναι εντελώς απαίσιο?)Απαραιτήτως! Τρίζουν κιόλας (ο εφιάλτης του ηχοτρελαμένου).
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η πρώτη θα ειναι πιο φτηνή Νίκο: θα πάρει πόδι το πλαίσιο της πινακίδας (μα δεν είναι εντελώς απαίσιο?)
Απαραιτήτως! Τρίζουν κιόλας (ο εφιάλτης του ηχοτρελαμένου).
Α, από αυτό δεν έχω πρόβλημα. Τρίζουν ΠΟΛΛΑ πράγματα, σιγά μην άκουγα το πλαίσιο της πινακίδας
-
Πρέπει να φέρω και μονωτικά μαζί μου το Σάββατο δηλαδή?
-
:lipsealed:Πρέπει να φέρω και μονωτικά μαζί μου το Σάββατο δηλαδή?
Φέρε ότι έχεις ευχαρίστηση
-
(ρε παιδιά έλεος με αυτό το ΟΤΙ.... οταν θέλει να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, τότε γράφεται ό,τι. πρόσφατα τελείωσα το σχολείο και το θυμάμαι καλά αυτό )
σορρυ για το μπαμπινιώτισμα
-
Δίκιο έχεις. Συνήθως το προσέχω, τώρα μου διέφυγε.
-
-
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
(ρε παιδιά έλεος με αυτό το ΟΤΙ.... οταν θέλει να πει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, τότε γράφεται ό,τι. πρόσφατα τελείωσα το σχολείο και το θυμάμαι καλά αυτό )σορρυ για το μπαμπινιώτισμα
και το ο,τιδηποτε γραφεται ετσι ομως
-
Carbreaker καλοταξιδο και το δικό σου!!!!
-
-
-
Καλορίζικο το 'Pimp my Ride' σου Σπύρο!!!!
Με πολύ σκούρες μεμβράνες στα τζάμια, χρωμιωμένες ζάντες και τέρμα το ηχοσύστημα κάτι γίνεται.
Ωραία η μερτσέντες.
-
krus, γραψε μας κατι για την 190 σου, εχω μια μαυρη sportline 190
-
Α ωραία, να τις ζευγαρώσουμε να κάνουμε μια γκρι 380.
-
Δεν είναι sportline η δική μου, ωστόσο πρέπει να φοράει τις αναρτήσεις της Sportline. Δεν έχει sportline κονσόλα (άρα έχω μεγαλύτερο τασάκι, χώρο για αντικείμενα μπροστά από το λεβιέ και ΕΥΤΥΧΩΣ δεν έχω θήκες για κασέτες ), ούτε τα καθίσματα με την καρό επένδυση. Επίσης, αντί στροφομέτρου έχει ρολόι, κάτι που θα αλλαχτεί σύντομα. Έχει ηλεκ. ηλιοροφή, εμπρός παράθυρα, A/C, ζάντες αλουμινίου, ηλεκτρικές κλειδαριές.
Αγοράστηκε με περίπου 213.000 χμ. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να σου πω, ρώτα εσύ που την ξέρεις καλύτερα
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές παιδιά
-
Α ωραία, να τις ζευγαρώσουμε να κάνουμε μια γκρι 380.Εισαι αλύπητος ρε βουνίσιε θεέ
-
Μεγειες Σπύρο!!!
να την κάνω την φωτοσοπιά με το ταμπελάκι ΤΑΧΙ τώρα ή όχι?
-
Ελπιζω να εχει 5αρι σαζμαν,η δικη μου εχει ολα τα εξτρα της εποχης, εκτος ηλιοροφης και φοραει τα 205 -55-15
Βαλτε μια φωτο απο το αυτοκινητο σας!