[quote='ratanplan']Λοιπόν εγώ σου είπα ότι είναι τσάμπα μάγκες γιατί είπες ότι οι υπόλοιποι που δεν απεργούμε είμαστε 'σφάξε με πασά μου να αγιάσω' κα ισου εξήσα ότι με το να απεργείται μόνο τον μισθούλη σας χάνεται!
Λοιπόν πάρτε εσείς 1400, να απεργούν και οι γιατροί νοσηλευτές επί 1 μήνα και να ζητάνε 50% αύξηση στους μισθούς, να μην δουλεύει κανείς, να ψοφάμε στο δρόμο, ε τι θα κάνουν δεν θα τα δώσουν?
Μετά να κάνουν απεργία οι μπάτσοι (οι οπιοι ξαναλέω δεν έχουν καν 5μερο) ένα μήνα και να ζητάνε και αυτοί 50% αύξηση, να μπένουν να μας κλέβουν να βιάζουν κλπ κλπ, ε του πούστη να μην τα δώσει και σε αυτούς?
ΚΑι στο τέλος για να μην το τραβήξω, ξέρεις πόσα λεφτά πέρνουν οι πιλότοι στην ΠΑ? Να μην σου πώ, ας κάνουν και αυτοί μια απεργία να βολτάρουν οι τούρκοι πάνω απο την Ακρόπολη!
Εγώ δεν έχω πρόβλημα, έτσι και αλλιώς πόσο να ανέβει το ποσοστό της φορολογίας μου
Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι τα λεφτά που ζητάνε είναι εκτός Ελληνικής πραγματικότητας, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙA! Αυτό το παιρνάμε στο ντούκου?
Α, και μη μου μιλάς για εξωτερικό, γιατί ναι συμφωνώ ότι είμαστε γενικά πολύ κάτω σε μισθούς, αλλά θες να μιλήσουμε για τιμές Αγγλίας? Όσο είχε εδώ η βενζίνη το 2003 είχε και εκεί.......σε λίρες Όμως! Το κιλό οι ντομάτες 4,5