Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#2]
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ?... [#2]
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 60
    • 61
    • 5 / 61
    Αντίλογος
    93
    1207
    905
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • S
      skullone last edited by

Ο χρήστης Katerina K. έγραψε:

Οι περισσοτερες γυναικες παθαινουν αυτο που τους αξιζει. Καθονται με τον εραστη τους γιατι τις πηδ@ει καλα και αν φανε καμια φαπα δηλωνουν κακοποιηση. Να προσεχετε γυναικες με ποιον τα φτιαχνετε και με ποιον παντρευεστε. Δεν σας φταιει κανεις. Συμπεριφερεστε σαν 3χρονα παιδακια. Μυαλο δεν εχετε?

no comment...

Κι όμως, έχει ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Όταν πας και τα φτιάχνεις με κάποιον που δε σου φέρεται καλά, τον ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙΣ για το χαρακτήρα του και τη συμπεριφορά του. Δε σ'αρέσει το ξύλο; Ε τότε τι σκατά θες και τον παντρεύεσαι; Νομίζεις ότι... θα φτιάξει ο χαρακτήρας του; ΑΜ ΔΕ! Εκεί να δεις τι ξύλο έχει να σου ρίξει. Ή νομίζεις πως μόλις μείνεις έγκυος θα γίνει άνθρωπος; Απλά δε θα δέρνει ένα άτομο, θα δέρνει δυο, τρία, τέσσερα ή και περισσότερα! Χώρισέ τονε και πάνε βρες έναν που να σε αντιμετωπίζει σαν άνθρωπο. Αλλά άμα δε σ'αρέσουν οι καλοί άνδρες και προτιμάς τα καθήκια κοπέλα μου, μη μας τα πρήζεις. Κάτσε εκεί και φάε τις φάπες σου, γιατί ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ. Ανοίχτε ρε τα μάτια σας και μη σας στραβώνει ο οργασμός...

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • S
        skullone last edited by

Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
        Σε εκβιαζει? Πας στην αστυνομια και το καταγγελεις και δεν ξανακανει τιποτα

Βρε πες ότι και οι μπάτσοι είναι τα ίδια σκατά μ'αυτόν. Πας γυμναστήριο, αποκτάς φιλίες με μερικούς μπρατσωμένους, τον βρίσκουν και τον κάνουνε μπλε μαρέν στα μαπίδια. Να δούμε αν θα ξαναπλησιάσει!

• K
          katerina-k last edited by

I really believe you just don't want to understand....
          so... i rest my case....

• R
            red_army7 last edited by

Οι αντρες δεν φταινε για μενα. Σχεδον παντα φταινε οι γυναικες

Το 90% των νεαρων γυναικων συμπεριφερονται σαν πουτ@νακια. Απο αυτα που βλεπω γυρω μου εκει καταληγω. Βλεπω κατι 20χρονα μαζι με κατι τυπαδες 45 χρονων(εχουν porche βεβαια) και μετα οταν τις παρατανε ή τις βαρανε καθονται και κλαψουριζουν. Εγω λεω καλα να παθουν.

Αλλες παλι ειναι παντρεμενες και εχουν εραστη και μετα οταν τρωνε φαπες απο τον αντρα κλαψουριζουν και λενε ,οτι καταπιεζονται και κακοποιουνται.

Το ξερω οτι φαινομαι μισογυνης αλλα εγω αυτο παρατηρω. Επισης οι περισσοτερες π@διουνται πλεον με την πρωτη ματια. Δεν υπαρχουν ραντεβου και λοιπες βλακειες. Κατευθειαν στο ψητο και χωρις προφυλαξεις. Οταν μεινουν εγκυες βεβαια, αναγκαζονται να παντρευτουν αυτον που τις π@δ@ξε. Αργοτερα βεβαια αυτος μπορει να αποδειχτει κτηνος και να τις κοπαναει. Και παλι τοτε κλαψουριζουν οτι κακοποιουνται. Ρε καλα να παθετε

ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Αρκετες γυναικες δεν φταινε σε τιποτα και απλα σταθηκαν ατυχες. Οι περισσοτερες ομως παιρνουν αυτο που τους αξιζει.

• S
              skullone last edited by

Τι 'I rest my case' και έργα του Ιονέσκο μας λες βρε Κατερίνα; Ό,τι ισχύει για τους άνδρες, ισχύει και για τις γυναίκες. Όσο μαλάκα θα με θεωρήσεις εμένα αν μ'ακούσεις να βρίζω τις γυναίκες επειδή κάμποσες απ'αυτές που είχα δεν ήτανε καλές, άλλο τόσο μαλάκω θεωρώ κι εγώ μια γυναίκα που βγαίνει και αρχίζει τις αηδίες 'όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια'.

Αν κάποιες γυναίκες στη ζωή μου δεν ήτανε καλές, φταίω ΕΓΩ που έκατσα μαζί τους. ΕΓΩ ο μαλάκας πήγα μαζί τους, ΕΓΩ τις 'ερωτεύθηκα' (που δεν ήταν έρωτας, αλλά καψούρα και αυθυποβολή), ΕΓΩ διάλεξα να κάτσω και να κάνω υπομονή και να χάσω τον καιρό μου, τις δυνάμεις μου και την ψυχική μου ηρεμία. Κι αν με πονέσανε, φταίω κι ΕΓΩ που τις άφησα να με πονέσουν και δεν έθεσα τα όρια από την αρχή και δεν επέβαλα το σεβασμό απέναντι στην προσωπικότητά μου. Φταίω ΕΓΩ που δεν τις έβαλα στη θέση τους (είτε αυτό σημαίνει αυστηρή ξήγα είτε 'τράβα στη μάνα σου κυρά μου κι άντε παράτα με') όταν αρχίσαν το κατενάτσιο. Και δεν έχει 'ναι μα είσαι άνδρας'. Και τι μ'αυτό; Μόνον οι άνδρες πληγώνουν; Σε πληροφορώ πως υπάρχουν και πολλές γυναίκες που το παιχνίδι της ψυχολογικής κακοποίησης το'χουν μάθει απ'τα 16 τους κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια. Μαλάκας δε θα'μαι όμως αν, επειδή κάποια γυναίκα είναι θεογκόμενα ή κάνει καλά αεροπλανικά στο κρεβάτι, εγώ κάθομαι μαζί της κι ας με φλωμώνει στο ψέμα, με κάνει τάρανδο και με εξευτελίζει παντοιοτρόπως;

Ε, άλλο τόσο μαλάκω είναι μια γυναίκα που κάθεται με έναν παπάρα που τον... 'ερωτεύτηκε' (ΛΑΘΟΣ λέξη: η σωστή είναι 'ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΕ') επειδή είχε ωραίους κοιλιακούς ή της τον φόρεσε καλά. Ε λοιπόν, ας ωριμάσουμε επιτέλους, άνδρες και γυναίκες, ας καταλάβουμε πόσο μπορεί να μας ανεβάσει μια καλή σχέση ή να μας διαλύσει μια αρρωστημένη κι ας σταματήσουμε να ενεργούμε καθοδηγούμενοι μόνον από αυτό που'χουμε ανάμεσα στα σκέλια μας. Γιατί σήμερα οι γυναίκες που τραβάνε αυτά τα λούκια έχουν συνήθως ένα κοινό γνώρισμα: καψουρευτήκανε το μαλάκα και δεθήκανε στο άρμα του. Και δεν καταλαβαίνουν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους και στα παιδιά τους παραμένοντας ('ερωτευμένες' ούσες) με τέτοια καθάρματα.

Πριν λοιπόν τα φτιάξετε με κάποιον, για σκεφθείτε: τι άτομο είναι; φέρεται σωστά; Είναι άνθρωπος για σχέση; Ξενοπηδάει; Βαράει; Χαρτοπαίζει; Κλέβει; Είναι πρεζάκιας;

Κι αν τον βλέπετε και φέρεται άσχημα, ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ ΟΤΙ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ. Ούτε ο γάμος ούτε τα παιδιά θα τον αλλάξουν. Αυτές οι αλλαγές μόνο στις ταινίες γίνονται. Μη μασάτε λοιπόν. Ο μαλάκας θα παραμείνει μαλάκας - απλώς θα γεράσει και θα'ναι ακόμα μαλάκας. Το ζήτημα είναι να μην κάθεστε σε μαλάκες. Αφήστε τους εκεί πέρα μαγκούφηδες, μπακούρηδες, να μην τους κάθονται ούτε οι πόρνες στους οίκους ανοχής, να μην τους κάθεται ούτε η χούφτα τους, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

• R
                red_army7 last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
                Τι 'I rest my case' και έργα του Ιονέσκο μας λες βρε Κατερίνα; Ό,τι ισχύει για τους άνδρες, ισχύει και για τις γυναίκες. Όσο μαλάκα θα με θεωρήσεις εμένα αν μ'ακούσεις να βρίζω τις γυναίκες επειδή κάμποσες απ'αυτές που είχα δεν ήτανε καλές, άλλο τόσο μαλάκω θεωρώ κι εγώ μια γυναίκα που βγαίνει και αρχίζει τις αηδίες 'όλοι οι άνδρες είναι γουρούνια'.

Αν κάποιες γυναίκες στη ζωή μου δεν ήτανε καλές, φταίω ΕΓΩ που έκατσα μαζί τους. ΕΓΩ ο μαλάκας πήγα μαζί τους, ΕΓΩ τις 'ερωτεύθηκα' (που δεν ήταν έρωτας, αλλά καψούρα και αυθυποβολή), ΕΓΩ διάλεξα να κάτσω και να κάνω υπομονή και να χάσω τον καιρό μου, τις δυνάμεις μου και την ψυχική μου ηρεμία. Κι αν με πονέσανε, φταίω κι ΕΓΩ που τις άφησα να με πονέσουν και δεν έθεσα τα όρια από την αρχή και δεν επέβαλα το σεβασμό απέναντι στην προσωπικότητά μου. Φταίω ΕΓΩ που δεν τις έβαλα στη θέση τους (είτε αυτό σημαίνει αυστηρή ξήγα είτε 'τράβα στη μάνα σου κυρά μου κι άντε παράτα με') όταν αρχίσαν το κατενάτσιο. Και δεν έχει 'ναι μα είσαι άνδρας'. Και τι μ'αυτό; Μόνον οι άνδρες πληγώνουν; Σε πληροφορώ πως υπάρχουν και πολλές γυναίκες που το παιχνίδι της ψυχολογικής κακοποίησης το'χουν μάθει απ'τα 16 τους κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια. Μαλάκας δε θα'μαι όμως αν, επειδή κάποια γυναίκα είναι θεογκόμενα ή κάνει καλά αεροπλανικά στο κρεβάτι, εγώ κάθομαι μαζί της κι ας με φλωμώνει στο ψέμα, με κάνει τάρανδο και με εξευτελίζει παντοιοτρόπως;

Ε, άλλο τόσο μαλάκω είναι μια γυναίκα που κάθεται με έναν παπάρα που τον... 'ερωτεύτηκε' (ΛΑΘΟΣ λέξη: η σωστή είναι 'ΚΑΨΟΥΡΕΥΤΗΚΕ') επειδή είχε ωραίους κοιλιακούς ή της τον φόρεσε καλά. Ε λοιπόν, ας ωριμάσουμε επιτέλους, άνδρες και γυναίκες, ας καταλάβουμε πόσο μπορεί να μας ανεβάσει μια καλή σχέση ή να μας διαλύσει μια αρρωστημένη κι ας σταματήσουμε να ενεργούμε καθοδηγούμενοι μόνον από αυτό που'χουμε ανάμεσα στα σκέλια μας. Γιατί σήμερα οι γυναίκες που τραβάνε αυτά τα λούκια έχουν συνήθως ένα κοινό γνώρισμα: καψουρευτήκανε το μαλάκα και δεθήκανε στο άρμα του. Και δεν καταλαβαίνουν πόσο κακό κάνουν στον εαυτό τους και στα παιδιά τους παραμένοντας ('ερωτευμένες' ούσες) με τέτοια καθάρματα.

Πριν λοιπόν τα φτιάξετε με κάποιον, για σκεφθείτε: τι άτομο είναι; φέρεται σωστά; Είναι άνθρωπος για σχέση; Ξενοπηδάει; Βαράει; Χαρτοπαίζει; Κλέβει; Είναι πρεζάκιας;

Κι αν τον βλέπετε και φέρεται άσχημα, ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΕ ΟΤΙ Θ'ΑΛΛΑΞΕΙ. Ούτε ο γάμος ούτε τα παιδιά θα τον αλλάξουν. Αυτές οι αλλαγές μόνο στις ταινίες γίνονται. Μη μασάτε λοιπόν. Ο μαλάκας θα παραμείνει μαλάκας - απλώς θα γεράσει και θα'ναι ακόμα μαλάκας. Το ζήτημα είναι να μην κάθεστε σε μαλάκες. Αφήστε τους εκεί πέρα μαγκούφηδες, μπακούρηδες, να μην τους κάθονται ούτε οι πόρνες στους οίκους ανοχής, να μην τους κάθεται ούτε η χούφτα τους, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

+1

• S
                  skullone last edited by

Κι επίσης, ας βάλουμε λίγο στο μυαλό μας πόσο μεγάλη ευθύνη είναι η τεκνοποίηση. Αφού το βλέπεις κυρά μου ότι ο άνδρας αυτός που ΚΑΚΩΣ τα'φτιαξες μαζί του και ΚΑΚΩΣ τον παντρεύτηκες σε δέρνει, σου τρώει την περιουσία και το μισθό, χαρτοπαίζει, τρώει τα λεφτά σου στις πουτάνες, στο τζόγο (νόμιμο ή παράνομο) ή/και στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, τι στο διάολο κάθεσαι μαζί του; Χώρισέ τονε να ησυχάσεις! Αλλά όχι, πάρα πολλές δεν έχουν το μυαλό να χωρίσουν. Ούτε έχουν το μυαλό να του ρίξουν κι αυτουνού ένα σκατόξυλο. Θέλει λέει δύναμη για να ρίξεις ξύλο. Ε όχι, δε θέλει δύναμη! Όρεξη να δείρεις θέλει. Οργή και αγανάκτηση θέλει. Βούτα τον λοιπόν απ'το μαλλί, κάντονε τουλούμι στις μπούφλες και πέτα τον στο δρόμο. Κι αν θέλει ας ματαέρθει, για να φάει κι άλλες.

Κι ενώ τέτοιοι τύποι είναι μόνο για μπάτσες και ευνουχισμό, πολλές πολλές γυναίκες είναι τόσο ΗΛΙΘΙΕΣ που πάνε και κάνουν και παιδιά μ'αυτούς. Σου λέει 'τα παιδιά θα τον αλλάξουν'. Ε όχι κυρά μου, είσαι ΖΩΟΝ που το νομίζεις αυτό. Πρώτον, ένα τέτοιο υποκείμενο που δεν υπολογίζει τη ζωή και την προσωπικότητα της γυναίκας που έχει στο πλευρό του δεν θα υπολογίσει ποτέ ούτε τα παιδιά του. Δεύτερον, είναι ΧΥΔΑΙΟ να γκαστρώνεσαι μ'έναν τέτοιο μαλάκα, γιατί τότε πας να χρησιμοποιήσεις τα παιδιά ως ασπίδα μπας και φας λιγότερο ξύλο - ελπίζεις ίσως πως κάμποσες απ'αυτές που προορίζει για σένα ο χλιμίτζουρας θα αποκρουσθούν πάνω στα σώματα των παιδιών.

Ε λοιπόν, όχι. Όσες έχουν τέτοιους 'άνδρες' να τους χωρίσουν. ΤΩΡΑ. Κι αν χρειαστεί, ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΡΟΥΝ. ΑΓΡΙΑ. Να τους κάνουν να ξεράσουν το γάλα των μανάδων τους απ'το ξύλο. Κι αν τυχόν και γκαστρωθούν; Χωρισμός εδώ και τώρα και ΕΚΤΡΩΣΗ. Καλύτερα ένας δεσμός διαλυμένος κι ένα έμβρυο νεκρό παρά ένας ματωμένος γάμος κι ένα παιδί δυστυχισμένο κι ακρωτηριασμένο ψυχικά.

• C
                    charmak66 last edited by

Πολύ σιγουριά ρε παιδιά!

Πάντως αν η γυναίκα δεν έχει κάποιο εισόδημα και είναι και κάποιας ηλικίας, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                    • T
                      taurus last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
                      Και δεν έχει 'ναι μα είσαι άνδρας'. Και τι μ'αυτό; Μόνον οι άνδρες πληγώνουν; Σε πληροφορώ πως υπάρχουν και πολλές γυναίκες που το παιχνίδι της ψυχολογικής κακοποίησης το'χουν μάθει απ'τα 16 τους κι αφήνουν πίσω τους συντρίμμια.

+οο

Δυστυχώς...

• T
                        taurus last edited by

http://www.anthropos.gr/show_news.asp?Id=7415

• T
                          tiger last edited by

Θα εχει ενδιαφερον να δουμε ποσους ψηφους θα παρουν.

• E
                            eddie_147 last edited by

Νιώθω πολύ συγκλονισμένος γιατί βρήκα ένα post όπου συμφωνώ με τον red army
                            Τις περισσότερες φορές οι περιπτώσεις ξυλοδαρμού γίνονται υπό την ανοχή των γυναικών ενώ σήμερα -ΔΥΣΤΥΧΩΣ- πληθαίνουν οι περιπτώσεις γυναικών που -ξαναλέω ΔΥΣΤΥΧΩΣ- το χρειάζονται ένα χέρι ξύλο.
                            Προσωπικά δεν έχω χτυπήσει (χαστούκι, μπουνιά) γυναίκα και ούτε θα το έκανα ποτέ. Προτιμώ να χτυπάω κάποια με τα ίδια της όπλα παρά με βία.
                            Δεν συμφωνώ με τη βία κατά των γυναικών αλλά από την άλλη αυτός ο φασισμός τύπου -του κανε τα νεύρα σώβρακο και όταν αυτός την έβρισε και της πέταξε μια σπρωξιά αυτή άρχισε να τσιρίζει 'με χτυπάει ο βάρβαρος'- είναι ότι πιο εξοργιστικό
                            Ηθικό δίδαγμα: Αγοράκια και κοριτσάκια προσέχτε που πάτε να μπλέξετε και όταν δείτε ότι έχετε κάνει μακροβούτι στα σκατά τζους όσο είναι καιρός.
                            ΥΓ: Κατερίνα σχολίασε μου λίγο την 'βία' των γυναικών που μπορούν να μηνύουν για υποτιθέμενους βιασμούς όποιον δεν γουστάρουν ή θέλουν να καταστρέψουν , εκβιάσουν κλπ και μπορούν να την αποσύρουν χωρίς πρόβλημα ενώ ο άλλος έχει καταστραφεί πολύ χειρότερα από ένα πήδημα άνευ συγκατάθεσης

• K

Οι άνδρες βλάπτουν σοβαρά τις γυναίκες

Του IGNACIO RAMONET

**
                              Όσο απεχθάνομαι τις φεμινίστριες με τρελές πεποιθήσεις άλλο τόσο απεχθάνομαι τους 'άνδρες' που αρνούνται να κατανοήσουν το μέγεθος του προβλήματος...****

Σε καμία περίπτωση δεν εγκρίνω την πρότασης της Κ. Ράπτη αν ειπώθηκε κατα αυτόν τον τρόπο αλλά ας γνωρίζουμε πρίν μιλήσουμε..**.

Έχω ήδη απαντήσει...
                              Επίσης το άρθρο ανεφέρετε και στην βία που υφίστανται οι άνδρες από τις γυναίκες... μόνο που σύμφωνα με τον αριθμό των περιπτώσεων βλέπουμε οτι την 'βία' την υφίστανται περισσότερο γυναίκες....

Τι να καταλαβω τώρα εγώ οτι δεν το είδες...δεν κατάλαβες...δεν σε ενδιέφερε καν το συγκεκριμένο ποστ για να το διαβάσεις...

Τώρα για το οτι ο άλλος έχει καταστραφεί πολύ περισσότερο από ένα 'πήδημα' ανευ συγκατάθεσης...εξηγησέ μου... σε έχουν βιάσει και ξέρεις....??? και σε έχουν κατηγορήσει και για βιασμό ενώ ήσουν αθώος και ξέρεις....???
                              Γιατί αν ναι...τι να πώ...ξέρεις...αλλά αν όχι...δεν ξέρεις όπως δεν ξέρω και εγώ...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                              • R
                                red_army7 last edited by

Ρε παιδια τι να λεμε τωρα. Ζουμε σε μια μπανανια. Πριν λιγο καιρο δεν ειχαν πιασει ενα παληκαρι κατι σκατομπατσοι(τον καρκινο να βγαλουν) για βιασμο? Χωρις αποδειξεις τον κατηγορησαν και ηταν φυλακη αρκετο καιρο. Μετα απο καιρο ανακαλυψαν τον πραγματικο βιαστη και αντι να μην μιλανε και καθολου για το λαθος που εκαναν στην αρχη,εβγαιναν και μιλουσαν για επιτυχια. Μα καλα και το αλλο το ζωο η γυναικα που βιαστηκε πως υπεδειξε το παληκαρι για βιαστη? Ελεος πια με την μπανανια που ζουμε.

• S
                                  skye last edited by

skullone

Γιατί δυστυχώς τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά...

Διότι τις περισσότερες φορές υπάρχουν παιδιά στην μέση (π.χ. αν επιχειρησείς να φύγεις θα σου πάρω τα παιδιά.. ή ακόμα χειρότερα θα στραφώ εναντίον τους ή...), οικονομική αναγκή (πάλι σε συνδιασμό με τα παιδιά ή και όχι) , εκβιασμός και απειλή (π.χ. ξέρω που δουλεύεις, ξέρω που είναι οι γονείς σου, ξέρω την αδελφή σου και θα...)...

Ελπίζω να κατάλαβες...ψάχτο λίγο και θα δείς οτι πολλές φορές η κατάσταση είναι πολύπλοκη...

γιατι συνηθως οι αντρες απειλουν οτι θα παρουν τα παιδια ε;
                                  (συνηθως αυτοι τα παιρνουν ετσι και αλλιως )

τελοσπαντων...

τα πραγματα για μενα ειναι οπως τα'πε ο skullone

τα θελουν και τα παθαινουν. ή ειναι αρκετα ηλιθιες να μην μπορουν ή να μη θελουν να κανουν κατι. (ελεος, δε ζουμε και στο Ιραν να πεις οτι δεν υπαρχουν νομοι και κανονες για την προστασια της γυναικας)
                                  πχ επειδη ο αντρας τους τις ζει κανονικα με εισοδημα και πληρωμενα ολα full ολα, ή επειδη ειναι πιο χαζη και απο ενα γλαρο που παει καλοκαιρινες διακοπες στο μουρμανσκ ή ο,τιδηποτε..

οπως και να'χει.. κακο του κεφαλιου τους.
                                  δε λεω οτι αυτη ειναι δικαιολογια για τον καθε μαλακα που εχει το θρασος να σηκωνει χερι σε ενα πλασμα εξ'ορισμου πιο αδυνατο απ'αυτον..
                                  καθε αλλο.
                                  αλλα ρε παιδια..εγω υγρασια στο ταβανι μου που ειναι πιο εξυπνη απο τις γυναικες που καθονται με εναν αντρα που τις δερνει.. εγω οσες τετοιες περιπτωσεις εχω ακουσει, ηταν ολες τοσο ηλιθιες, που αν μου λεγανε οτι το νερο ειναι Η2Ο ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ!!
                                  καλα δε σχολιαζω το ποσο εγκαθετο ηταν ολο το κειμενο γιατι νταξ

ο καθενας για να πεισει γραφει παντα τα πιο ακραια..
                                  μια ο καρκινος ειναι η νουμερο ενα μαστιγα
                                  μια τα ναρκωτικα
                                  μια η χρηση υπολογιστη
                                  μια ο αυνανισμος σε δημοσιες τουαλετες.. ελεος πια!
                                  κανεις δε μπορει να χαλαρωσει, να πιει εναν εσπρεσο φρεντο και να δει τα πραγματα λιγο πιο αντικειμενικα, παρα μονον αρχιζει τις ατακες πιο κλισε και απο την 3η επαναληψη επισοδειου της Λαμψης

και μην ακουω για παιδια και μαλακιες

αυτες ειναι κλασσικες γυναικειες απειλες εισαγωμενες εξ αμερικης (θα σου παρω τα παιδια και διατροφη)

για να παρει αντρας το παιδι υπαρχουν 2 τροποι
                                  ή να πεθανει η γυναικα ή να αποδειξει οτι ειναι ψυχικα αρρωστη (και αμα το καταφερει γραψε μου)

δε σημαινει οτι υποστηριζω κανεναν αντρα που δερνει μια γυναικα. ο,τι και να του εχει κανει. και αυτος παπαρας ειναι για μενα, γραψτη ρε τελειωμενε στα παπαρια σου και αντε γεια.. σιγα μη σηκωσεις χερι κιολας.. αμα τη θεωρεις τοσο αχρηστη, μπορεις να βαρεσεις ενα σακο του μποξ, οι πιθανοτητες να σου κανει μυνηση ειναι σαφως μικροτερες.

εγω παντως, η μεγαλυτερη χρηση ψυχολογικης βιας και πουστιας και πουτανιας που γνωρισα ποτε στη ζωη μου, προηλθε απο γυναικα σε παρεα..

και ενα τελευταιο περιστατικο:

πριν καποια χρονια, ειμαστε στο μπαλκονι ενος φιλου μου στην πλατεια ν.σμυρνης.
                                  απο κατω εχει ενα παρκινγκ. ξαφνικα ερχεται μια φιλη χτυπαει το κουδουνι και λεει στο φιλο μου ειναι κατω ενας και δερνει μια γυναικα, ελατε..
                                  τεσπα κατεβαινουμε,
                                  τον πιανουμε τον τυπα και τον αρχιζουμε στα γαλλικα ( η γκομενα με μαυρα ματια απ'τα μπουκετα κτλ καθεται κατω διπλα απο ενα αυτοκινητο χαλια ξερω'γω) και εκει που αρχιζουμε να του λεμε, καλα, δε ντρεπεσαι λιγο ρε κλπ κλπ, ερχεται η γκομενα και αρχιζει και μας βριζει: ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΗΣΥΧΟ ΜΑΛΑΚΕΣ Α ΚΑΙ ΟΥ κλπ
                                  μωρ'δε γαμιεσαι λεμε και συ κ ο μαλακας σου..
                                  ελεος
                                  αλλη φορα οχι απλως δε θα μιλησω, αν εχω νευρα (πχ εχασα 2 ευρω στο στοιχημα) μπορει ετσι που θα τη βαραει να παω να της ριξω κι εγω καμια κουτουλια ετσι για να βγαλω το αχτι μου

• E
                                    eddie_147 last edited by

Χαχαχα. Όχι Κατερίνα δεν με έχουν βιάσει, ούτε με έχουν κατηγορήσει για βιασμό. Απλά ξέρω περιπτώσεις (που δυστυχώς πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να ακούσεις στην τηλεόραση επειδή δεν πουλάνε) ατόμων που καταστράφηκαν οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά κλπ επειδή μια κλώσσα που δεν είχε στον ήλιο μοίρα τους έκανε μύνηση περί κακοποίησης.
                                    Πρόσεξε!!!!
                                    Όχι βιασμό! Απλά κακοποίηση, δηλαδή ότι τους έβαλε χέρι και προσπάθησε να τους βιάσει. Άντε να βγάλει ο χριστιανός άκρη με το δικαστήριο.
                                    ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΣΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΒΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ.
                                    Από την άλλη ξέρω περιπτώσεις γυναικών που αν και τους είχε τύχει να τους την πέσει κάποιος στο δρόμο εξακολουθούν και ντύνονται σαν βιζιτούδες ακόμα και για να πάνε το πρωί στη δουλειά ή το μάθημα.
                                    Και να πω κάτι ακόμα που σίγουρα θα διαφωνήσεις.
                                    Τα κοριτσάκια που πάνε με τον κώλο και τα βυζιά έξω στο σχολείο πως μπορούν να βγουν μετά και να πουν κάτι αν τους έβαλε χέρι ο δάσκαλος ή ο συμμαθητής; Ειδικά στο χώρο του σχολείου που έχει χαθεί κάθε σεβασμός σε τέτοια θέματα θα έπρεπε να ισχύουν τα σχετικά περί δημοσίας αιδού.
                                    Είμαι 100% σίγουρος αν βγει καμμιά μόδα να κυκλοφορούν τα αγόρια με την ψ@#ή έξω θα τρέξουν όλοι οι σύλλογοι να το απαγορεύσουν ενώ τώρα που το χαμηλοκάβαλο γυναικείο τζην έχει πάρει τον κατήφορο όλοι περιμένουν στη γωνία τον καθηγητή που θα κοιτάξει εκεί για να τον πουν και ανώμαλο.

• K

Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
                                      Χαχαχα. Όχι Κατερίνα δεν με έχουν βιάσει, ούτε με έχουν κατηγορήσει για βιασμό. Απλά ξέρω περιπτώσεις (που δυστυχώς πρέπει να είσαι πολύ τυχερός για να ακούσεις στην τηλεόραση επειδή δεν πουλάνε) ατόμων που καταστράφηκαν οικονομικά, επαγγελματικά, οικογενειακά κλπ επειδή μια κλώσσα που δεν είχε στον ήλιο μοίρα τους έκανε μύνηση περί κακοποίησης.
                                      Πρόσεξε!!!!
                                      Όχι βιασμό! Απλά κακοποίηση, δηλαδή ότι τους έβαλε χέρι και προσπάθησε να τους βιάσει. Άντε να βγάλει ο χριστιανός άκρη με το δικαστήριο.
                                      ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΟΣΕΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΠΟΙΝΕΣ ΒΙΑΣΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΒΙΑΣΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΠΟΙΟΥ.
                                      Από την άλλη ξέρω περιπτώσεις γυναικών που αν και τους είχε τύχει να τους την πέσει κάποιος στο δρόμο εξακολουθούν και ντύνονται σαν βιζιτούδες ακόμα και για να πάνε το πρωί στη δουλειά ή το μάθημα.
                                      Και να πω κάτι ακόμα που σίγουρα θα διαφωνήσεις.
                                      Τα κοριτσάκια που πάνε με τον κώλο και τα βυζιά έξω στο σχολείο πως μπορούν να βγουν μετά και να πουν κάτι αν τους έβαλε χέρι ο δάσκαλος ή ο συμμαθητής; Ειδικά στο χώρο του σχολείου που έχει χαθεί κάθε σεβασμός σε τέτοια θέματα θα έπρεπε να ισχύουν τα σχετικά περί δημοσίας αιδού.
                                      Είμαι 100% σίγουρος αν βγει καμμιά μόδα να κυκλοφορούν τα αγόρια με την ψ@#ή έξω θα τρέξουν όλοι οι σύλλογοι να το απαγορεύσουν ενώ τώρα που το χαμηλοκάβαλο γυναικείο τζην έχει πάρει τον κατήφορο όλοι περιμένουν στη γωνία τον καθηγητή που θα κοιτάξει εκεί για να τον πουν και ανώμαλο.

Ο τρόπος σκέψης σου δείχνει οτι καθένας δέχεται τις συνέπειες των πράξεων του...

Για να γίνω πιο κατανοητή...Λες:
                                      Τα κοριτσάκια ντύνονται 'πρόστυχα'...άρα προκαλούν περισσότερο...άρα πρέπει να δεχτουν τις συνέπειες ( 'να τους βάλουν χέρι')...

Και εγώ το συνεχίζω...
                                      Τα αγοράκια 'βάζουν χέρι' (μιλάω για την περίπτωση χωρίς την θέληση του άλλου φύλου)...άρα παρανομούν...άρα πρέπει να δεχτουν τις συνέπειες (μήνυση...κτλ..)

Μια χαρά μου φαίνεται και συμφωνώ...

• K
                                        kouk last edited by

Κατερίνα, ειλικρινά θα ήθελα την άποψή σου, για τους λόγους που έχουν κάνει τις γυναίκες να ντύνονται τόσο προκλητικά!

Το να βλέπει ενας άντρας, τόσες γυναίκες γύρω του, και να μπορεί να διακρίνει μέχρι και τι εσώρουχο φοράνε, θεωρείς ότι είναι απλό?

• S
                                          skullone last edited by

Εγώ θα επαναλάβω ότι το ζήτημα της κακοποίησης/κακής συμπεριφοράς σε μια σχέση είναι απλούστατο και δεν διαφέρει από την αγορά παπουτσιών.

Πας σ'ένα μαγαζί και βλέπεις στη βιτρίνα ένα ωραίο ζευγάρι παπούτσια. Σ'αρέσουν, έχεις και αρκετά λεφτά για να τα πάρεις και μπαίνεις μέσα να τα δοκιμάσεις. Έστω ότι φοράς 43 νούμερο. Ναι αλλά... Στο 43 δεν εφαρμόζει σωστά το παπούτσι στο πόδι και σου βγαίνει, ενώ το πόδι πλέει. Στο 42 σε χτυπάει και σε πονάει. Τι θα κάνεις; Θα πάρεις ένα παπούτσι που δε σε βολεύει μόνο και μόνο για την ομορφιά του;

Επίσης, δεν θα πάρεις ένα κακό προϊόν μόνο και μόνο επειδή είναι φθηνό. Θα ψάξεις γι'αυτό που σου κάνει τη δουλειά που θες, αυτό με το οποίο μπορείς να ζήσεις.

Ακριβώς τα ίδια ισχύουν και στις σχέσεις. Ιδού οι δικοί μου απλούστατοι κανόνες, τους οποίους εδώ και λίγα χρόνια ακολουθώ πιστά και έχω βρει την ηρεμία μου:

1. Δε βιάζομαι για γάμους και χαζομάρες. Ας κρατήσει η σχέση τρία-τέσσερα χρόνια, να δούμε ο ένας τον άλλον αφού περάσουν τα πολλά τα μέλια και οι γλύκες και βλέπουμε.
                                          2. Αν δω ότι ο άνθρωπος με τον οποίον συνδέομαι με κοροϊδεύει, με φέρνει σε δύσκολη θέση, με ταπεινώνει, μου φέρεται άσχημα, εν γένει ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ μ'αυτό που θέλω, λέω ξεκάθαρα με τι διαφωνώ. Αν δεν αλλάξει εκείνα τα στοιχεία της συμπεριφοράς του που μ'ενοχλούν (και συνήθως δεν αλλάζει - κι αν αλλάξει, θα είναι για λίγο), ΧΩΡΙΖΩ.
                                          3. Δεν περιμένω ότι ο άλλος θα αλλάξει με το γάμο ή με τα παιδιά. Αν είναι μια φορά κακός πριν το γάμο, μετά το γάμο θα είναι ακόμα χειρότερος.
                                          4. ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΜΟΝΟΣ. Πιο καλά μόνος παρά εγκλωβισμένος (από φόβο, εμμονή, καψούρα - τρία διαφορετικά ονόματα για τη ΒΛΑΚΕΙΑ) σε έναν ψυχοφθόρο και αρρωστημένο δεσμό.
                                          • K

Ο χρήστης kouk έγραψε:
                                            Κατερίνα, ειλικρινά θα ήθελα την άποψή σου, για τους λόγους που έχουν κάνει τις γυναίκες να ντύνονται τόσο προκλητικά!

Το να βλέπει ενας άντρας, τόσες γυναίκες γύρω του, και να μπορεί να διακρίνει μέχρι και τι εσώρουχο φοράνε, θεωρείς ότι είναι απλό?

Δύσκολη ερώτηση...

Να ξεκαθαρίσω οτι θα εκφράσω απλά την άποψη μου...με ότι μπορώ να έχω καταλάβει έως τώρα (λόγω σχετικά μικρής ηλικίας).
                                            Δεν είμαι απόλυτη για την άποψη μου, δεχτά σχόλια για συζήτηση.

Πιστεύω οτι μια γυναίκα κατα κύριο λόγο ντύνεται προκλητικά διότι θέλει να μην περνάει απαρατήρητη...Θέλει οι άντρες να την κοιτάνε...Θέλει να προχωράει και να νοιώθει οτι την θαυμάζουν...με απλά λόγια να αρέσει ...

Τώρα γιατί καταφευγει σε αυτήν την τακτική για να μην περνάει απαρατηρητη...εε..χμμ... ίσως γιατί αισθάνεται οτι δεν έχει κάτι άλλο πέρα από το κορμί της, το οποίο είναι άξιο θαυμασμού ή γιατί (αυτό ισχύει για γυναίκες κυρίως σε μικρή ηλικία...) θεωρεί οτι αυτός είναι ο μόνος δρόμος ώστε να καταφέρει να αρέσει...ή απλά ο πιο εύκολος και με την καλύτερη απόδοση...

Τώρα το εαν το καταφέρνει...δεν νομίζω... ( θεωρώ οτι δεν γίνεται να εισπράξεις θαυμασμό κατα αυτόν τον τρόπο...) όχι τουλάχιστον τον θαυμασμό που εννοώ εγώ...

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 7
                                            • 60
                                            • 61