-
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Θυμάστε το σχετικό ανέκδοτο?Πάει ένας τύπος με Lada 2105 σε έναν μηχανικό και του λέει:
-Λοιπόν φιλαράκι, θέλω να μου βάλεις ένα μοτέρ V12 quad-turbo στο κέντρο, με 4κίνηση από Xsara WRC, φρένα από F16 και εξωτερικά ανακατασκευή και body kit να γίνει το αυτοκίνητο Enzo-replica. Στο αφήνω τώρα, σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο?
-Χμ... πέρνα σε κανα μισάωρο!
-Τί? Ρε φίλε μαλακίες μου λες?
-Γιατί, εγώ τις άρχισα...? -
Ο χρήστης Alex_Design έγραψε:
Θυμάστε το σχετικό ανέκδοτο?Πάει ένας τύπος με Lada 2105 σε έναν μηχανικό και του λέει:
-Λοιπόν φιλαράκι, θέλω να μου βάλεις ένα μοτέρ V12 quad-turbo στο κέντρο, με 4κίνηση από Xsara WRC, φρένα από F16 και εξωτερικά ανακατασκευή και body kit να γίνει το αυτοκίνητο Enzo-replica. Στο αφήνω τώρα, σε πόσο καιρό θα είναι έτοιμο?
-Γιατί, εγώ τις άρχισα...?Μια και αρχησαμε τα ανεκδοτα.....
Αλλο ενα συντομο ανεκδοτακι, προσφορα του 4TF.....
Ζασταβα 'μουνοπαγιδα'..... -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Θυμάστε το σχετικό ανέκδοτο?
Πάει ένας τύπος με Lada 2105 σε έναν μηχανικό και του λέει:
-Γιατί, εγώ τις άρχισα...?Ρε μ.λακα Kacey..... Γκρι δεν ειναι το Lada σου;;;;;;
-
Φυτίλι βάλ'του...
-
Ο χρήστης alexx έγραψε:
Φυτίλι βάλ'του...το συγκεκριμενο ζασταβα αν το δεις να ερχεται ακου με αν θελεις, και κανε δεξια..
κατι ξερω που στο λεω -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μη ξεχασεις να βαλεις και το σημα της BMW μπροστα & πισω για να τσιμπανε τα πιπινια.
ΠΡΟΣΕΞΕ, μην βαλεις σημα απο Πορσε, γιατι θα νομιζουν οτι εισαι μικροτσουτσ0υνος...
οχι δε θα βαλω σηματα καθαρο τελειως τα χω βγαλει και απο πισω και τα χω στοκαρει
και πινακιδα εχω βγαλει και την εχω βιδωσει κατω αριστερα με φουσκωμα πολυεστερα αναμεσα στα πισω φαναριαΜοτερ απο Γκραλε, μαζι με την τετρακινηση.
Βαζεις 'αγρια' μπουμπακια, γιατι τα ιταλικα ειναι για πεταμα.
Βαζεις μπεκ απο Cosworth....γιατι τα ιταλικα ειναι για πεταμα....
Αναρτιση Tein με αλατηρια Eibach.
Οι 20αρες δεν υπαρχει περιπτωση να μη χωρανε.
Προτεινω απομιμιση Brabus -οι γνησιες δεν εχουν το ιδιο καρε- εχει ο Ζανιας. απο 19 εως 22 ιντσες.
Απλα δεν θα στρηβεις ολο το τιμονη γιατι θα βρησκει ο τροχος στο παρμπριζ.
Και φιλικη συμβουλη..... οι Μ3 ειναι ξεπερασμενοι.... βαλε κατευθειαν
απο SLR. Εχει ο Τολιας. -
Εγω θα σου προτεινα κατι αλλο.
Ενας κουβας μπλε μπογια.
Ενα παχυ πινελο.
Τρια μετρα καδενα με αγκυρα.
Εναμιση λιτρο βενζινη (δεν θα χρειαστει παραπανω για να πας στο κοντινοτερο λιμανι).Αν τα συνδυασεις ολα μαζι πιστευω θα φτασεις σε ενα αποτελεσμα που θα ικανοποιησει οχι μονο εμενα αλλα και την ανθρωποτητα γενικοτερα...
-
NotiS_UK
αν παντως τυχει και το πετυχεις στο δρομο.. κοψε δεξια
επισης λιμανι απο το σπιτι του ειναι αρκετα χιλιομετρα.. και θαλασσα γενικοτερα.. οποτε δεν παιζει
-
-
-
εγω θυμαμαι πριν απο καμια 15αρια χρονια, στο λυκειο οταν μια συμμαθητρια μου τσακωθηκε μεενα συμμαθητη μου και οταν ρωτησε η καθηγητρια τον λογο εκεινη απαντησε.
''κυρια με κοροιδευουν για το αυτοκινητο μας''
σε επομενη ερωτηση της καθηγητριας για το τι αμαξι ειχαν απαντησε
''ενα yogo... αλλα ειναι φτιαγμενο και μονο ο μπαμπας μου μπορει να το οδηγησει!!!!!
καταλαβαινετε τι εγινε μεσα στην αιθουσα -
κοροιδευουν το ζασταβα μου που κερναει τσαγια καφεδες φραπεδες κουλουρακια και αλλα ζαρζαβατικα λες και αυτοι εχουνε κανενα καρουλι της προκοπης.ρε πουληστε τα να παρετε κανα αναπηρικο καροτσακι δεν θα πληρωνετε και τσαμπα βενζινη
το ξερετε οτι ο παμπλο εσκομπαρ ειχε μεγαλη συλλογη απο ζασταβα
-
γιωργο μην ακους ρε bro
να ξερεις οτι οι περισσοτεροι αν σε πετυχουν στο δρομο θα κοιτανε το cd player και καλα και θα σφυριζουν αδιαφορα.. αφου θα εχουν πιει το τσαιή θα μιλανε και καλα στη γκομενα διπλα τους..
-
ασε ρα τι να μας πουνε και οι μεθαυριανοι
που να ξερανε τι ιδεολογια κρυβει το ζασταβα
εχει ιδεα κανεις απο τους ΖΑΣΤΑΒΑΡΙΑΝΣ της νεβαδα
φερμες μεσα στην ερημο σε νταλικες
κονβοι απο ζασταβα καντετ εσκορτ φιατ ουνο και γιουγκο με σπασμενα παμπριζ μπουρια και 7.000 βατ με που χτυπαει μεσα το μπιτ το αμαξι κανει πεταγμα
χωρις καπω και και για να φαινεται η καρδια του αμαξιου
ετσι το ζουμε ειναι τροπος ζωης δεν ειναι μοδα ειναι σπορ
κλεβοντας φαρμακεια και το συστημα στη διαπασον -
zastava
πες τα μεγαλε γιατι ειναι ασχετος ο κοσμος! -
Ρε μεγάλε, βάλε και μια φωτό!
-
αμα βαλει φωτο θα παθετε πλακα
Μ3 εχει btw
-
Ε, άντε, τόσες μέρες περιμένω την φωτο ρε!
-
Ο χρήστης zastava έγραψε:
που να ξερανε τι ιδεολογια κρυβει το ζασταβαΜάλλον... την κρύβει πάρα πολύ καλά!
-
Εγώ θα ήθελα να δω ένα video από το εργαλείο........................
Να το δώ πως κερνάει τσάι.......
ζασταβα που κερναει τσαγια