(sorry που κοβω το post, αλλα νομιζω βοηθαει στην καλυτερη ροη της συζητησης)
Ο χρήστης Kid έγραψε:
α)
Πολιτικός μηχανικός ήθελα.
β)
Στην περίπτωση που έβγαζα πολυτεχνείο και το δεχόντουσαν κανονικά σαν master θα είχα πρόβλημα αν ήθελα να κάνω ειδίκευση. Πχ Αρχιτεκτονική 5 χρόνια, Σχεδιασμός ουρανοξυστών (πχ) + 2χρονια, οπότε σύνολο 7 και πάλι.
γ)
Συμφωνώ αλλά πιστεύω ότι μου αρέσει περισσότερο η ακαδημαική ατμόσφαιρα, εδώ και ένα χρόνο που κάνω φοιτητική ζωή βλέπω ότι απλά περνάω καλά, χωρίς όμως να κάνω κάτι ουσιαστικό..
α)
και τελικα γιατι προτιμησες να μην πας εξω, και να κατι αλλο απ'αυτο που ηθελες;
τι σε κρατησε στην Ελλαδα;
μη μου πεις για λογους οικονομικους, εφοσον εισαι σ'αλλη πολη.. δε θα ειχε και φοβερες διαφορες (εκτος απο συγκεκριμενες πολεις, Παρισι, Λονδινο κλπ)
και παλι, ισως να μην πηγαινες σε κορυφαιο πανεπιστημιο της Αγγλιας (για τα κορυφαια πρεπει να'χεις κανει αιτηση πολυ νωρις), αλλα αφου ειδες οτι δεν περασες, μπορουσες να κανεις αιτηση σε καποιο μεσσαιο πχ της Αγγλιας (ή γενικα UK)
β)χμ.. αυτη ειναι μια οπτικη γωνια που να πω την αληθεια δεν την ειχα σκεφτει.. εγω το σκεφτομουν απο την οπτικη γωνια οτι θεωρουν οτι ηδη εχεις κανει master, αρα μπορει να κανεις +2 ή +3 χρονια αλλα να παρεις και καμια υποτροφια ή κατι
γ)μα κατσε ρε συ.. τι θα ηθελες να κανεις δηλαδη; τι εννοεις ουσιαστικο; στα μαθηματα δεν πηγαινεις; εργαστηρια δεν κανεις;