-
Θυμάμαι μια καταπληκτική ομάδα, γεμάτη αυτοματισμούς και φαντασία, μια ομάδα με πιτσιρίκια, μια ομάδα super: την ομάδα του συγχωρεμένου του Γ. Κυράστα που τις επόμενες σεζόν έκανε σκόνη ευρωπαϊκά μεγαθήρια.
Ουδέποτε πήρε πρωτάθλημα. -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Θυμάμαι μια καταπληκτική ομάδα, γεμάτη αυτοματισμούς και φαντασία, μια ομάδα με πιτσιρίκια, μια ομάδα super: την ομάδα του συγχωρεμένου του Γ. Κυράστα που τις επόμενες σεζόν έκανε σκόνη ευρωπαϊκά μεγαθήρια.
Ουδέποτε πήρε πρωτάθλημα.Λεπτομερειες αγαπητε μου, οι 'τσουκαλαδες' ποτε δεν θα παραδεχτουν τα αυτονοητα
-
Κι εγώ θυμάμαι μια σπουδαία ομάδα με παίκτες όπως οι Ντέταρι, Προτάσοφ, Καραπιάλης, Λιτόφτσενκο, Τσαλουχίδης, Αναστόπουλος, Τσιαντάκης, Κωφίδης κλπ που επίσης δεν είχε πάρει ποτέ πρωτάθλημα. Λοιπόν;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κι εγώ θυμάμαι μια σπουδαία ομάδα με παίκτες όπως οι Ντέταρι, Προτάσοφ, Καραπιάλης, Λιτόφτσενκο, Τσαλουχίδης, Αναστόπουλος, Τσιαντάκης, Κωφίδης κλπ που επίσης δεν είχε πάρει ποτέ πρωτάθλημα. Λοιπόν;Εχει μια διαφορα...παικτες ειχατε τοτε, ομαδα δεν ειχατε
-
-
τσ τσ τσ.
Εγω ειμαι αυτος Red_line ου σε νικαει συνεχως (αυτο το λεει και ο Τσουκαλας ). Εχει 69 νικες ο Ολυμπιακος και ο Παο 42. Κατσε δες ποια ειναι μεγαλυτερη ομαδα.
Στην Ευρωπη εχω ριξει 6αρες κ.τ.λ. Εχω χασει βεβαια ,αλλα ευτυχως για μενα ποτε δεν με βοηθησε η Χουντα ,αλλα και τα κορακια.
Ο Παο αντιθετως εχει φαει περισσοτερες 5αρες απο τον Ολυμπιακο.(η 7αρα σας εμεινε, αλλα δυστυχως δεν παιζετε c.l φετος για να σπασετε και αυτο το ρεκορ. Της 5αρας το σπασατε. Εχετε περισσοτερες απο εμας).
Μου λες ''η Γιουβε σας εσκισε,η Μαντσεστερ το ιδιο'' κ.τ.λ. Αχεμ εισαι Παναθηναικος? Αν εισαι οφειλω να σου πω οτι σε 5 χρονια θα εχω τα διπλασια πρωταθληματα και κυπελλα και τις διπλασιες νικες στα μεταξυ μας παιχνιδια.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
H πραγματικά καλή σας ομάδα με Σαραβάκο, Σαργκάνη, Αποστολάκη κλπ άξιζε και πήρε πρωταθλήματα. Μια καλή πορεία στην Ευρώπη από την επόμενη που λες δεν είναι απόδειξη αξίας, άλλωστε λίγο αργότερα κι ο Ολυμπιακός έφτασε στους 8-παραλίγο-στους-4 του CL.Άλλο:
Μια φορα φτασατε στους 8.....τα 'παραλιγο' και τα 'αν' και 'θα' σας μαραναν
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
τσ τσ τσ.Εγω ειμαι αυτος Red_line ου σε νικαει συνεχως (αυτο το λεει και ο Τσουκαλας ). Εχει 69 νικες ο Ολυμπιακος και ο Παο 42. Κατσε δες ποια ειναι μεγαλυτερη ομαδα.
Στην Ευρωπη εχω ριξει 6αρες κ.τ.λ. Εχω χασει βεβαια ,αλλα ευτυχως για μενα ποτε δεν με βοηθησε η Χουντα ,αλλα και τα κορακια.
Ο Παο αντιθετως εχει φαει περισσοτερες 5αρες απο τον Ολυμπιακο.(η 7αρα σας εμεινε, αλλα δυστυχως δεν παιζετε c.l φετος για να σπασετε και αυτο το ρεκορ. Της 5αρας το σπασατε. Εχετε περισσοτερες απο εμας).
Μου λες ''η Γιουβε σας εσκισε,η Μαντσεστερ το ιδιο'' κ.τ.λ. Αχεμ εισαι Παναθηναικος? Αν εισαι οφειλω να σου πω οτι σε 5 χρονια θα εχω τα διπλασια πρωταθληματα και κυπελλα και τις διπλασιες νικες στα μεταξυ μας παιχνιδια.
απορω τοσα χρονια στο c.l δεν σας ποναει ο ποπος που θελεται να μιλατε και για ευρωπη
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Μια φορα φτασατε στους 8.....τα 'παραλιγο' και τα 'αν' και 'θα' σας μαρανανΩραία, εμείς φτάσαμε στους 8 κι εσείς στους 4, άρα έχετε 2 φορές καλύτερη ομάδα. Εντάξει τώρα;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωραία, εμείς φτάσαμε στους 8 κι εσείς στους 4, άρα έχετε 2 φορές καλύτερη ομάδα. Εντάξει τώρα;
Ναι.
-
Ωραία, φορέστε κάτι πιο άνετο τώρα.
-
τσ τσ τσ.Εγω ειμαι αυτος Red_line ου σε νικαει συνεχως (αυτο το λεει και ο Τσουκαλας ). Εχει 69 νικες ο Ολυμπιακος και ο Παο 42. Κατσε δες ποια ειναι μεγαλυτερη ομαδα.
Στην Ευρωπη δεν εχεις εκτος εδρας νικη σε 10 χρονια παρουσιας και 30 αγωνες
Στην Ευρωπη εφαγες την πιο εξευτιλιστικη ηττα στην ιστορια του θεσμου (βλεπε 7αρα).
Στην Ευρωπη δεν επαιξες ΠΟΤΕ σε τελικο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ.
Στην Ευρωπη δεν επαιξες ΠΟΤΕ σε ημιτελικο
Παγκοσμια δεν επαιξες ΠΟΤΕ σε τελικο Διηπειρωτικου
Θες να μιλησουμε και για Ελλαδα? Ιστορικα εχω την πιο μεγαλη νικη σε εκταση σκορ......8-2 σε εχω κερδισει
Στον πιο προσφατο τελικο κυπελου σου εριξα 3 και σηκωσα κουπα.
Μιλας για βρωμικες ομαδες? Ποσοι προεδροι σας πηγαν φυλακη?
Ο Κοκκαλης που ειναι και χαφιες της Σταζι την γλυτωσε γιατι λαδωσε ολο τον κοσμο.....να ποιος ειναι ο οσφπ
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ωραία, εμείς φτάσαμε στους 8 κι εσείς στους 4, άρα έχετε 2 φορές καλύτερη ομάδα. Εντάξει τώρα;
Φτασαμε σε τελικο, και στους 4 πηγαμε 2 φορες, φαντασου λοιπον εσυ που καμαρωνεις για τους 8 που εφτασε πως θα ενοιωθες αν πηγαινες 2 φορες στους 4 και μια φορα σε τελικο
-
ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ
ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ 5ΑΡΕΣ
ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ
ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΙΚΟ
ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΧΕΙΣ 42 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ 69. ΕΧΕΙΣ 19? ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΑ 36
-
ΑΦΟΥ ΘΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΑΜΕ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ 5ΑΡΕΣ
ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ
ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΙΚΟ
ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΠΕΝΑΛΤΥ
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΕΧΕΙΣ 42 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ 69. ΕΧΕΙΣ 19? ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΑ 36
Επι της ουσιας εχεις να πεις κατι? Γιατι ολα αυτα ειναι αοριστα, εγω οτι εγραψα ειναι γεγονοτα, τωρα αν θες εσυ να μιλας για φαντασιωσεις κανε το
Εγω επαναλαμβανω λοιπον και ολα αυτα ειναι γεγονοτα και γραμμενα ιστορικα:
Στην Ευρωπη δεν εχεις εκτος εδρας νικη σε 10 χρονια παρουσιας και 30 αγωνεςΣτην Ευρωπη εφαγες την πιο εξευτιλιστικη ηττα στην ιστορια του θεσμου (βλεπε 7αρα).
Στην Ευρωπη δεν επαιξες ΠΟΤΕ σε τελικο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ.
Στην Ευρωπη δεν επαιξες ΠΟΤΕ σε ημιτελικο
Παγκοσμια δεν επαιξες ΠΟΤΕ σε τελικο Διηπειρωτικου
Θες να μιλησουμε και για Ελλαδα? Ιστορικα εχω την πιο μεγαλη νικη σε εκταση σκορ......8-2 σε εχω κερδισει
Στον πιο προσφατο τελικο κυπελου σου εριξα 3 και σηκωσα κουπα.
Μιλας για βρωμικες ομαδες? Ποσοι προεδροι σας πηγαν φυλακη?
Ο Κοκκαλης που ειναι και χαφιες της Σταζι την γλυτωσε γιατι λαδωσε ολο τον κοσμο.....να ποιος ειναι ο οσφπ
-
Αλλα ετσι ειναι οταν ο φεργκιουσον ειπε την μεγαλυτερη αληθεια που εχω ακουσει ποτε το κανατε γαργαρα.
-
Eπι της ουσιας μιλαω παντα
Το οτι εχεις περισσοτερες 5αρες απο μενα δεν ειναι γεγονος?
Το οτι εχεις 18 -19 πρωταθληματα και εγω 36 δεν ειναι γεγονος?
Το οτι εχεις 42 νικες και εγω 69 δεν ειναι γεγονος?
Το οτι εχεις φαει τα περισσοτερα γκολ στο c.l δεν ειναι γεγονος?
Επισης για μενα γεγονος ειναι οτι σε βοηθησε η Χουντα και η διαιτησια. Αλλωστε παλια ειχε βγει ο Πατακος και ειχε πει οτι προσπαθησαν να παραπλανησουν τον κοσμο με τον ποδοσφαιρο βοηθωντας τον Παο. Αυτοι ειστε. Ειστε η ομαδα της Χουντας.
-
Αλλα ετσι ειναι οταν ο φεργκιουσον ειπε την μεγαλυτερη αληθεια που εχω ακουσει ποτε το κανατε γαργαρα.bujinkan το ξερες οτι τον γαυρο τον εχουμε κερδισει και 8-2?
-
κουραστηκαμε .Φτανει!ΕΛΕΟΣ!
-
Αλλα ετσι ειναι οταν ο φεργκιουσον ειπε την μεγαλυτερη αληθεια που εχω ακουσει ποτε το κανατε γαργαρα.Ναι ενω οταν ο προεδρος της Χερενφεν λεει οτι ειστε ερασιτεχνικο σωματειο?
Οταν ο Ιρουρετα λεει ''εγω τον Ολυμπιακο ξερω απο την Ελλαδα οχι τον Παναθηναικο''.
Εσεις νομιζετε οτι σας ξερει η Ευρωπη σαν μεγαλη ομαδα. Γελανε με το καφενειο σας και παρακαλανε να κληρωθουν με το τσιρκο σας
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#7]