-
Ρε Ηλία!!??... ..Θέμα για δέσιμο γραβάτας ρε?!... ...Βουρ στο σουβλατζίδικο!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε Ηλία!!??... ..Θέμα για δέσιμο γραβάτας ρε?!... ...Βουρ στο σουβλατζίδικο!!Ελα ντε... Δεν εχεις και αδικο.. Και λεω, το δικό μου, όχι απλα δεν εφαγε λουκέτο, αλλά σβήστηκε σε χρόνο Dt.. Σόρρυ Κουκ...
Στο πρόβλημά μας τώρα... Πρέπει 8 το πρωι να έχω ετοιμη τη γραβάτα...
-
Μουσταλευριά rulezzzzzz
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Μουσταλευριά rulezzzzzzκαι Γαλακτομπούρεκο επίσης...
Καμία βοήθεια;;;
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μουσταλευριά rulezzzzzz
και Γαλακτομπούρεκο επίσης...
Καμία βοήθεια;;;
Γαλακτομπούρεκο καταΐφι.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μουσταλευριά rulezzzzzz
και Γαλακτομπούρεκο επίσης...
Καμία βοήθεια;;;
Ξέρω να δένω αλλά πως θα σου δείξω μέσω ίντερνετ ?
-
Βαλε καμερα να δουμε και εμεις.Παντως και εγω στην δουλεια μου που φοραω,μου την δενουν και δεν την λυνω μετα.
-
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
mου θυμισε ενα τοπικ που ρωτουσε καποιος αν θα πρεπει να παρει αμαξι ή να δωσει τα λεφτα για εμφυτεψει μαλλιων
Σε πόση ώρα κλειδώθηκε;
-
Πάιδες σας ευχαριστώ.. Την κατάφερα!!!!!
-
πηγαινε παρε απ'αυτες που μας φοραγανε οταν ημασταν παιδακια σε κατι βαφτισια γαμους κλπ
αυτες με το λαστιχο -
Πλακα-πλακα βοηθανε πολυ!!Λες να υπαρχουν σε large??
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Πλακα-πλακα βοηθανε πολυ!!Λες να υπαρχουν σε large??Υπάρχουν αλλά είναι ξεφτύλα... Και μου το λεγε ο πατερας μου, Μάθε μόνος σου.. αλλά εγώ παπάρια...
Τεσπά....
-
Έχω μια ερώτηση κυρίως προς γαλλόφιλους: Τι !@#$%^ είναι αυτό το ζουαν που το ακούω ολη την ώρα;;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Έχω μια ερώτηση κυρίως προς γαλλόφιλους: Τι !@#$%^ είναι αυτό το ζουαν που το ακούω ολη την ώρα;;Ναι, ναι...για πέιτε του οι Γαλλόφιλοι...mirage, chrmes και οι υπόλοιπες Δημοκρατικές δυνάμεις σας βλέπω εκει πίσω!!!
-
Είναι το μικρό όνομα του μεγάλου εραστή Δον Ζουάν ντε Μάρκο !
-
...την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!
-
Φασίστα μοδεράτορα
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:iconcool: ...την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!Koyk, έχω να προτείνω κάτι καλύτερο. Στέρηση του Σαβατιάτικου μεσημεριανού τσιμπολογήματος στην Μάνη.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:iconcool: ...την Δευτέρα με τον κηδεμόνα σου!
Koyk, έχω να προτείνω κάτι καλύτερο. Στέρηση του Σαβατιάτικου μεσημεριανού τσιμπολογήματος στην Μάνη.
Όχι αυτό
-
kouk
Απαιτώ ban στους εξης εγκάθετους: chrmes Kid drdino ** mirage**
Πείτε ρεεεεε!!! Σοβαρά ρωτάω!!!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#6]