-
*Ο χρήστης **Spanti
Ό,τι γράφω το στηρίζω με επιχειρήματα.....1ο αμάξι ...polo με 50 ίππους....1** έγραψε:*
Με αντίστοιχα καλούδια πάνω πρέπει να κάνουν γύρω στο 12-13[/color:1log9eul]
3ο αμάξι Corsa 1,4 8V 92 άλογα 1:19...μπροστά στα δύο προηγούμενα και στο επόμενο είναι ανεκτός ..
Εσύ πιάνεσε μόνο στην ιπποδύναμη....λέμε έχουν και άλλα πράγματα πάνω
4ο Starlet 1300 75 άλογα..1:16..
Εσύ απλά λες εκτός απο το σκαραβέο και άλλα 3-4 άτομα ψεύτες που επιβεβαιώνουν το χρόνο του.
Για το ραλύ δεν ήξερα τι ήταν καθώς ο ιδιοκτήτης δεν διευκρίνησε....παραδέχομαι το λάθος μου..
Πρέπει τότε να μπει να και κάποιος με μαύρο σκούπα εξάτμιση ελάχιστα μεγαλύτερα φρένα αναρτησούλα κλπ, και semislick και κάτι Χερια ΝΑ, να σου πει τι χρόνο έγραφε να πέσεις κάτω, αλλά εντάξει και αυτός φιδέμπορας είναι και όλοι οι υπόλοιποι που τον μετράμε ψεύτες!
Φίλε scaraveos δεν με πειράζει να πέσω στα μάτια κανενός την στιγμή μάλιστα που αυτά που λέω είναι λογικά...τουλάχιστον σε μένα...που είμαι ανώριμος και δεν σκέφτομαι πριν γράψω κάτι και δεν σέβομαι τα λεφτά που έχουν δώσει τα παιδιά αυτά για να κατεβάσουν με αυτό τον τρόπο τους χρόνους τους...αφού είμαι τόσο άσχετος και ψωνισμένος που αναφέρω την τιμή του αμαξιού μου για να σας μπω στο μάτι αφού ποτέ δεν έχω μπει σε πίστα ούτε έχω περάσει απο έξω ούτε για έναν καφέ...
αν ίσχυαν όλα αυτά φίλε μου δεν θα καθόμουν να γράφω 3 η ώρα την νύχτα για να εξηγήσω ότι δεν θέλω να σας σπάσω τα νεύρα αλλά να βγάλω άκρη με τους χρόνους που γράφετε...άμα θεωρείς ότι παριστάνω τον 'μάγκα' με αυτά που γράφω να το τεκμηριώσεις... μην κατηγορείς αστήρικτα κάποιον...
έπρεπε να άκουγα ότι polo με 50 άλογα γύριζε μαμα την πίστα σε 1:55 και με μια ανάρτηση και ψαλίδια και φρένα έπεφτε στο 1:24 και να έλεγα μπράβο φίλε μου αλλά μπορείς να το κατεβάσεις κι άλλο όταν ξεμπερδέψεις από τους αγώνες ταχύτητας....πιο ωραίο θα ήταν αυτό???...μακάρι όλα αυτά τα αμάξια που αναφέρω να γυρίζουν πραγματικά σε τέτοιους χρόνους τα Μέγαρα και να βγω εγώ μαλάκας της υπόθεσης στο τέλος...αλλά δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω...Jimmy Caesar εμένα μια χαρά μου φάνηκε ο χρόνος σου...πάρα πολύ καλός για τα δεδομένα της πίστας..αν ήσουν κουλάδι δεν θα έπεφτες ποτέ το 1:15...
Εντάξει ο δημήτρης είναι χεράς (κανείς αξάλλου δεν λέει ότι είναι κουλός ) έχει και λότους, αν δημήτρη είχες κανένα 106 θα ήσουν ψευταράς όμως! Φίλε μου με μια αναρτησούλα και λαστιχάκια σε ένα 106 ένας μέσος οδηγός το 15 το σπάει για πλάκα, να πεις ότι ο Δημήτρης έγραψε 13,χχ ναι αλλά όχι ότι έσπασε το 15.
Και το κάτι τυπάκια χαλάνε αυτά τα τόπικ δεν νομίζω να συμβαδίζει με μένα...αλλά μάλλον με κάτι τυπάκια που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν....τα οποία θέλουν να ακούν συνέχεια μπράβο ...
-
Γνωριζω πολυ καλα τον Βασιλη (scaraveo) με το σταρλετ και ακομα καλυτερα τον Τίμο . Μαλιστα τη μερα που εγινε το 1.10 ημουν παρων στη πιστα ενω ειχα και την ευκαιρια να συνοδηγησω για λιγο μαζι του.
Επιβεβαιωνω λοιπον με τη σειρα μου οτι οι χρονοι αληθευουν, οχι μονο επειδη ειναι το αμαξι 'καλο' αλλα επειδη ο Τιμος 'το'χει' !
Για τον Βασιλη, τον ξερω αρκετο καιρο, και το σταρλετακι του εχει οντως ψυχη! Και για να μη μενουμε στους χρονους στα Μεγαρα καλο θα ηταν να τον ρωτουσατε τι γυρναει το σταρλετακι στο καρτοδρομο!..Τα δικα μου:
106 1,6 16V 1.11,55
Μοτερ: Σκουπα-Εξατμιση (Δυναμομετρηθηκε 136hp αισιοδοξα)
Αναρτηση: Bilstein Gr.N (τα πισω revalving), στενοπιάτελα HR 280lbs,ραβδοι 23mm, σινεμπλοκ Peugeot Sport παντού, θολομπαρα-ψαλιδομπαρα
Μεταδοση: Πυργολεβιες με 50% μειωση διαδρομών, stock κορωνοπηνιο και σχεσεις, Μπλοκέ διαφορικο Bacci 40%
Φρένα:Stock δαγκανες-δισκοι, τακακια Ferodo DS2500
Λαστιχα:Εμπρος Yokohama A048 Medium, Πισω Bridgestone 540soft
Τοτε το αυτοκινητο δεν ειχε Roll Cage, ηταν γδυμενο απο καθισματα-ρεζερβα κλπ. Δε γνωριζω βαρος.
Η μερα εκεινη αποδειχθηκε καλη και για εμενα (ημουν σε καλη κατασταση) αλλα και για τη πιστα (υπηρχε προσφυση).Χωρις πυργολεβιε, ραβδους στρεψεις PS και φρεσκα λαστιχα ειχα γυρισει στο παρελθον στο 1.13μεσαια αρκετες φορες. Ετσι μετα απο την τοποθετηση των παραπανω ηξερα οτι θα ριξω τον χρονο.Αλλα δεν ηταν μονο θεμα hardware! Ημουν σε σταδιο εκμαθησης της πιστας κανοντας αρκετα λαθη. Προσπαθηκα να εξοικιωθω και σχεδον καταφερα. Ετσι το 1.11,55 εγινε πραγματικοτητα. Μαλιστα εκεινη τη μερα ο πρωτος γυρος μετα τη προθερμανση ηταν στο 1.12.6 ενω στη συνεχεια γυρισα αρκετους γυρους στο 1.11ψηλα.
Πριν μερικες μερες ξαναεπισκεφτηκα τη πιστα με καινουρια φρενα (καινουργιοι δισκοι brembo απλοι, ferodo DS3000- μαμα διαστασεις παντα)
και με τοποθετημενο το Roll Cage (και χωρις το A/C πια).
Ειχα πιο πολυ φρενο σαν αντοχη αλλα και σαν δυναμη,ομως τα ελαστικα ηταν αρκετα φθαρμενα για να γραψουν χρονο, ενω η αναρτηση ενιωθα οτι ηταν πια 'λιγη' αφου το cage εδωσε αρκετη ακαμψια και η αναρτηση διαχειριζεται μεγαλυτερα φορτια...Οπως και να χει το καλυτερο που καταφερα ηταν 1.14 , κατι οχι και τοσο γρηγορο..
Θα επανελθω με νεα λαστιχα (048) και σφιχτοτερες ρυθμισεις.Σκοπος μου να πλησιασω παλι το 11..
Σημειωση: Το Cage ειναι +40kg . Το A/C που αφαιρεσα ηταν δεν ηταν 20kg. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Για ρώτα και τον bugs τι χρόνο κάνει με το δικό του ραλλύ, το οποίο απ' ότι ξέρω σαν μοτέρ δεν είναι και τούμπανο... Αλλά από στήσιμο...Βασικά αυτοί που θυμούνται ας πούνε τι χρόνο έκανε με μαμά το rally...μιλάμε για εποχές Track Day 1-2 του TFRC...
Όποιος θυμάται ας πει, γιατί κάτι έχω στο νου μου, αλλά μην γράψω ανακρίβια...
-
Αν δεν κάνω λάθος, γυρνούσε μεσαία 1:15s...Δεν κόβω το κεφάλι μου, ας μας πει ο ίδιος αν διαβάζει
-
Ερώτηση: αν τον καλύτερό μου χρόνο τον έκανα με έναν συνεπιβάτη σχεδόν 100 κιλά, πόσο κάτω (περίπου) να υπολογίσω για σολο, με την ίδια οδήγηση και τις ίδιες συνθήκες? Θυμίζω, σάξο vts το αμάξι, σχεδόν μαμά από άποψη κινητήρα (σκούπα, τελικό). Ακαδημαϊκό το ενδιαφέρον.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Με αντίστοιχα καλούδια πάνω πρέπει να κάνουν γύρω στο 12-13[/color:3cbc9md9]
3ο αμάξι Corsa 1,4 8V 92 άλογα 1:19...μπροστά στα δύο προηγούμενα και στο επόμενο είναι ανεκτός ..
Εσύ πιάνεσε μόνο στην ιπποδύναμη....λέμε έχουν και άλλα πράγματα πάνω
4ο Starlet 1300 75 άλογα..1:16..
Εσύ απλά λες εκτός απο το σκαραβέο και άλλα 3-4 άτομα ψεύτες που επιβεβαιώνουν το χρόνο του.
Για το ραλύ δεν ήξερα τι ήταν καθώς ο ιδιοκτήτης δεν διευκρίνησε....παραδέχομαι το λάθος μου..
Πρέπει τότε να μπει να και κάποιος με μαύρο σκούπα εξάτμιση ελάχιστα μεγαλύτερα φρένα αναρτησούλα κλπ, και semislick και κάτι Χερια ΝΑ, να σου πει τι χρόνο έγραφε να πέσεις κάτω, αλλά εντάξει και αυτός φιδέμπορας είναι και όλοι οι υπόλοιποι που τον μετράμε ψεύτες!
Φίλε scaraveos δεν με πειράζει να πέσω στα μάτια κανενός την στιγμή μάλιστα που αυτά που λέω είναι λογικά...τουλάχιστον σε μένα...που είμαι ανώριμος και δεν σκέφτομαι πριν γράψω κάτι και δεν σέβομαι τα λεφτά που έχουν δώσει τα παιδιά αυτά για να κατεβάσουν με αυτό τον τρόπο τους χρόνους τους...αφού είμαι τόσο άσχετος και ψωνισμένος που αναφέρω την τιμή του αμαξιού μου για να σας μπω στο μάτι αφού ποτέ δεν έχω μπει σε πίστα ούτε έχω περάσει απο έξω ούτε για έναν καφέ...
αν ίσχυαν όλα αυτά φίλε μου δεν θα καθόμουν να γράφω 3 η ώρα την νύχτα για να εξηγήσω ότι δεν θέλω να σας σπάσω τα νεύρα αλλά να βγάλω άκρη με τους χρόνους που γράφετε...άμα θεωρείς ότι παριστάνω τον 'μάγκα' με αυτά που γράφω να το τεκμηριώσεις... μην κατηγορείς αστήρικτα κάποιον...
έπρεπε να άκουγα ότι polo με 50 άλογα γύριζε μαμα την πίστα σε 1:55 και με μια ανάρτηση και ψαλίδια και φρένα έπεφτε στο 1:24 και να έλεγα μπράβο φίλε μου αλλά μπορείς να το κατεβάσεις κι άλλο όταν ξεμπερδέψεις από τους αγώνες ταχύτητας....πιο ωραίο θα ήταν αυτό???...μακάρι όλα αυτά τα αμάξια που αναφέρω να γυρίζουν πραγματικά σε τέτοιους χρόνους τα Μέγαρα και να βγω εγώ μαλάκας της υπόθεσης στο τέλος...αλλά δεν νομίζω να πέφτω τόσο έξω...Jimmy Caesar εμένα μια χαρά μου φάνηκε ο χρόνος σου...πάρα πολύ καλός για τα δεδομένα της πίστας..αν ήσουν κουλάδι δεν θα έπεφτες ποτέ το 1:15...
Εντάξει ο δημήτρης είναι χεράς (κανείς αξάλλου δεν λέει ότι είναι κουλός ) έχει και λότους, αν δημήτρη είχες κανένα 106 θα ήσουν ψευταράς όμως! Φίλε μου με μια αναρτησούλα και λαστιχάκια σε ένα 106 ένας μέσος οδηγός το 15 το σπάει για πλάκα, να πεις ότι ο Δημήτρης έγραψε 13,χχ ναι αλλά όχι ότι έσπασε το 15.
Και το κάτι τυπάκια χαλάνε αυτά τα τόπικ δεν νομίζω να συμβαδίζει με μένα...αλλά μάλλον με κάτι τυπάκια που προσπαθούν να εντυπωσιάσουν....τα οποία θέλουν να ακούν συνέχεια μπράβο ...
δεν ισχύει το τελευταίο που λές ότι αν είχε 106 θα τον έλεγα φίδια....έχει ένα πολύ καλό αμάξι και παίζει σε χωράφια ραλύ...που από ότι βλέπω κρατούν τα σκήπτρα των μεγάρων......
πολύ θα ήθελα να γυρνάω την πίστα με το δικό μου που είναι 200 άλογα 1500 κιλά πίσω από ένα Polo ή ένα Starlet των 50 και 75 αλόγων
για να δω και με τα ματια μου τους χρόνους αυτούς...Porsche φυλαχτείτε
-
..σορρυ η συνδεση γαμιεται
-
Με μενα παντως εχασες την ευκαιρια να δεις το 1.16 αφου σε λιγο καιρο θα ειναι turbo το αυτοκινητο.
-
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
πολύ θα ήθελα να γυρνάω την πίστα με το δικό μου που είναι 200 άλογα 1500 κιλά πίσω από ένα Polo ή ένα Starlet των 50 και 75 αλόγων
για να δω και με τα ματια μου τους χρόνους αυτούς...Porsche φυλαχτείτε
Υπαρχει καποιος λογος να μην το κανεις ... ?
Α και τα Rallye δεν κρατουν τα σκηπτρα των μεγαρων. Αν αφησουμε στην ακρη αγωνιζομενους (BTCC, F3, WRC, kit car, αγωνιστικες κατασκευες γενικως), υπαρχουν Lotus Elise, BMW M3, Caterham κλπ που πανε αρκετα πιο γρηγορα απο το μεσο ορο των 106ακηδων. Απλως, σε γενικες γραμμες, οι κατοχοι rallye ασχολουνται σε μεγαλυτερο ποσοστο με το αθλημα. Οποτε λογικο ειναι να βρισκεις πολλα τετοια στην πιστα. Για μενα ειναι κριμα που οι κατοχοι S2000, RX7 & RX8, Z3 & Z4, M3 ή οτι αλλο, δεν βαζουν τα αυτοκινητα τους στην πιστα. Αλλα εδω φτασαμε να λεμε χεραδες οσους αλλαζουν γρηγορα τις ταχυτητες στις κοντρες, με την πιστα θα ασχοληθουμε τωρα...
(Ασχετο βεβαια το τελευταιο απλα το ακουω συχνα τωρα τελευταια. Προφανως ειμαι και γι' αυτο το λογο κουλος, γιατι δεν ξερω να ξεκιναω καλα στα φαναρια... ) -
Ο χρήστης scaraveos έγραψε:
Με μενα παντως εχασες την ευκαιρια να δεις το 1.16 αφου σε λιγο καιρο θα ειναι turbo το αυτοκινητο.Tώρα θα σε βλέπει από πίσω του να του παίζεις φώτα...
-
Φίλε Spanti, δε νομιζω οτι κανεις εδω μεσα εχει καποιο ωφελος με το να λεει φιδια..Μεταξυ μας ειμαστε!
Πληροφοριακα, ποσο εξοικιωμενος εισαι με τη πιστα? Δε τσεκαρω τις γνωσεις σου, απλα θελω να μαθω αν η αμφισβητηση που βγαζεις προερχεται απο εμπειρικες γνωσεις ή απλα θεωρητικες γνωσεις....Και βεβαια δε χρειαζετε να σε καλεσουμε στο επομενο TD , εισαι ευπροσδεκτος να ερθεις να δεις τα χαλια μας...και να δουμε τα δικα σου!
Μια παρεα δεν ειμαστε? -
Ο χρήστης Rallyeman έγραψε:
Φίλε Spanti, δε νομιζω οτι κανεις εδω μεσα εχει καποιο ωφελος με το να λεει φιδια..Μεταξυ μας ειμαστε!
Πληροφοριακα, ποσο εξοικιωμενος εισαι με τη πιστα? Δε τσεκαρω τις γνωσεις σου, απλα θελω να μαθω αν η αμφισβητηση που βγαζεις προερχεται απο εμπειρικες γνωσεις ή απλα θεωρητικες γνωσεις....Και βεβαια δε χρειαζετε να σε καλεσουμε στο επομενο TD , εισαι ευπροσδεκτος να ερθεις να δεις τα χαλια μας...και να δουμε τα δικα σου!
Μια παρεα δεν ειμαστε?Να πώ ότι,μπορεί κάποιος που δέν είναι γνωστός,να πεί ότι φίδι του κατέβει κι κανείς να μήν μπορεί να το ελέγξει
Μπορούμε να έχουμε κάποιες επιφυλλάξεις σε κάποιες περιπτώσειςΟταν μιλάμε για άτομα που κάνουν τους χρόνους τους παρουσία κάποιων άλλων γνωσρτών,ή παρουσίας δικής μας,τότε δέν γίνεται να αμφισβητήσουμε τίποτα
Πολλοί που πάμε στήν πίστα,γνωριζόμαστε αναμεταξύ μας.Αυτό είναι ένα ισχυρο φίλτρο κατα τού ψέματος
-
Σωστός ο Τίμος.
Κάποτε ένας γνωστός 'ραλλακιας' (πρώην) του forum, μου είπε ότι ένας από τους λόγος που δεν πάνε αρκετοί στην πιστα είναι οι συζητήσεις περί χρόνον.
Αισθάνονται μειονεκτικά να πούνε ότι ένα ίδιο η χειρότερο αυτοκίνητο από το δικό τους, γυρνάει πιο γρήγορα την πιστα (πολλές φορες γιατί εκτος πίστας το παίζουν πιλότοι και γ@μάω).Who gives a fuck about lap times???
Ας περνάω εγώ καλά και ας με περάσει και Matiz.
Οι πιστες είναι για να γινόμαστε όχι μονο πιο γρήγοροι αλλα βασικότερα καλύτεροι οδηγοί και να περνάμε καλά με ασφάλεια.
Μονο όσοι τρέχουν σε aγωνες θα έπρεπε να έχουν πρώτο τους μέλημα τον καλύτερο χρόνο στην πιστα.Ορμάτε στις πιστες και have fun...όσο γρήγοροι h αργοί και αν είστε.
-
Γειά σου ρε Νικόλα!!!
-
Πάντως χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους χρόνους των παιδιών, βρίσκω τα Μέγαρα αρκετά βαρετά σαν πιστα. 9 στροφούλες είναι με 2 μόνο ανοιχτές. Έχει βέβαια κάποια τεχνικά σημεία αλλά δεν πιστεύω ότι παίρνει πολύ ψάξιμο σαν πίστα.
Επιπλέον αν θυμάμαι καλά στο πρωτάθλημα με τα 106 που είχε ελεύθερους κανονισμούς (super 1600? δεν θυμάμαι) έκαναν χρόνους στο 1:10 με σλικ. -
Βασικά νομίζω πως τα Μέγαρα είναι πολύ τεχνικά σαν πίστα,κ παίρνει πολύ ψάξιμο.
Γι'αυτό δίνεται ευκαιρία σε καλοστημένα αυτοκίνητα με καλούς οδηγούς,να είναι εξίσου η περισσότερο γρήγορα από άλλα,με περισσότερα άλογα αλλά χειρότερο στήσιμο.
Σε μια πιο ανοιχτή πίστα δε θα γινόταν κτ τέτοιο -
Ο χρήστης Spanti έγραψε:
για να δω και με τα ματια μου τους χρόνους αυτούς...**Εγω το πιστευω οτι πραγματικα θα το ηθελες αλλα για διαφορετικους λογους απο αυτους που νομιζεις... **:oops:
Αυτοκινητα οπως το Polo ή το Starlet του Βασιλη εχουν να μαθουν στον οδηγο τους πολλα πραγματα αν αυτος ειναι διαθετιμενος να μαθει...
Και για να μην σχηματιζονται λαθος εντυπωσεις δεν ηταν μονο το Starlet του Βασιλη που γυρναει στο 1:16 αλλα και το δικο μου ακριβως αντιστοιχο που γυρναγε στο 1:17 ΟΜΩΣ οταν ειχα πρωτομπει στην πιστα με το Starlet τελειως εργοστασιακο το χρονομετρο εδειξε 1:25!!!
Μια πολυ καλη αναρτησηση,με 'σωστη' ευθυγραμμιση και καλα ελαστικα μπορει να κανει δραματικες διαφορες στον χρονο ενος αυτοκινητου ΑΡΚΕΙ ο οδηγος να μπορει να το εκμεταλευθει γιατι π.χ. το Starlet των 75 αλογων περανει απο την Κ8 με τα ιδια χλμ. που περναει και αυτο των 150 αλογων και πολλες φορες το να μην σηκωσεις το ποδι σου απο το πενταλ του γκαζιου για τις 2 γρηγορες στροφες στην πιστα( Κ3,Κ8 )με σκοπο το καλυτερο δυνατο χρονο απαιτει... @@
Τελος,κατα την ταπεινη μου αποψη τα αλογα παιζουν πολυ σημαντικο ρολο σε ΚΑΘΕ πιστα,οπως και τα πολυ καλα φρενα αλλα και το σημαντικοτερο ολων τα καταλληλα ελαστικα, ΟΜΩΣ δεν ειναι σε καμια περιπτωση απαραιτητα για να κινηθει καποιος γρηγορα...
Τελειως διαφορετικο ειναι το 1:17 σε ενα Cupra ΧΧΧ αλογων με το 1:17 σε ενα μικρο hothatch των 75 αλογων.(Ειτε αυτο ειναι Saxo,Starlet,106,POLO κ.λ.π.)
Παντως θα συμφωνησω απολυτα με αυτο που εγραψε ο Τιμος μερικες σελιδες πιο πριν οτι το κλιμα εδω,δυστυχως, δεν ειναι καταλληλο για τετοια συζητηση...
Υ.Γ:Μπορει τα Μεγαρα σαν πιστα να μην ειναι κατι ιδιαιτερο κυριως λογο ελλειψης υψομετρικης διαφορας και απλοικης χαραξης αλλα σε καμια περιπτωση δεν μπορει να πει καποιος οτι δεν υπαρχει περιθωριο για ψαξιμο...
(και λιγο offtopic...)
Με 40 Ευρο ολοκληρη τη μερα(με μηδενικες προφανως παροχες)και μολις 40 χλμ. απο το κεντρο της Αθηνας τα κακα και τα στραβα των Μεγαρων δεν θα επρεπε να φανταζουν τοσο τραγικα....
Αλλα ξερω οσοι δεν πηγαινουν στα Μεγαρα(και προφανως οι Σερρες ειναι μακρυα ε???) περιμενουν πιστα επιπεδου Monza(ή γιατι οχι και...Κωσταντινουπολης ) στην Πατρα(ή ακομα και στο Ελληνικο)με 150-200 Ευρο τα 3-4 20 λεπτα session ετσι ωστε να ειναι στην πιστα Σαββατοκυριακο παρα Σαββατοκυριακο...Ε???
-
Ο χρήστης Mythos_GR έγραψε:
Παντως θα συμφωνησω απολυτα με αυτο που εγραψε ο Τιμος μερικες σελιδες πιο πριν οτι το κλιμα εδω,δυστυχως, δεν ειναι καταλληλο για τετοια συζητηση...
Αυτό τί σημαίνει ρε Μύθε (και Τίμε);Οτι πρέπει να μήν γίνεται τέτοια κουβέντα εδώ;Οτι πρέπει να μιλάμε σε 'άλλο' περισσότερο 'ψαγμένο' φόρουμ;Παντού υπάρχει το κλίμα γία συζητήσεις κάθε πιθανού θέματος.
Να αρχίσουμε να μιλάμε μόνο 'αναμεταξύ' μας όσοι πηγαίνουμε στήν πίστα; -
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Βασικά νομίζω πως τα Μέγαρα είναι πολύ τεχνικά σαν πίστα,κ παίρνει πολύ ψάξιμο.
Γι'αυτό δίνεται ευκαιρία σε καλοστημένα αυτοκίνητα με καλούς οδηγούς,να είναι εξίσου η περισσότερο γρήγορα από άλλα,με περισσότερα άλογα αλλά χειρότερο στήσιμο.
Σε μια πιο ανοιχτή πίστα δε θα γινόταν κτ τέτοιοΜπορεί να μου φαίνονται και βαρετά λόγω αυτοκινήτου.
Βλέπω όμως τα βιντεάκια και μου φαίνεται σαν λούναπαρκ.Οι Κ1,Κ3,Κ5 και η στροφή μπροστά από τα pit είναι της υπομονής. Δεν ρέει η πίστα. Επιπλέον οι στροφές που προανέφερα είναι πολύ αργές. Θα προτιμούσα κανένα εσάκι με καμπυλότητα σαν τις φυστικιές...
τεσπά αυτά είναι θεωρητικά. Θα ήθελα να πάω και μία βόλτα Σερρες κάποια στιγμή να δω και την πίστα εκεί.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αυτό τί σημαίνει ρε Μύθε (και Τίμε);Οτι πρέπει να μήν γίνεται τέτοια κουβέντα εδώ;Οτι πρέπει να μιλάμε σε 'άλλο' περισσότερο 'ψαγμένο' φόρουμ;Παντού υπάρχει το κλίμα γία συζητήσεις κάθε πιθανού θέματος.
Να αρχίσουμε να μιλάμε μόνο 'αναμεταξύ' μας όσοι πηγαίνουμε στήν πίστα;Ισα ισα... εξου και το emot-icon ηταν
Η κουβεντα γινεται και με οσα λιγα ξερουμε ολοι προσπαθουμε να βοηθησουμε απλα υπαρχει ενα κλιμα δυσπιστιας π.χ. να προπαθουν 10 ατομα να πεισουν ΕΝΑΝ για ενα χρονο που εχουν μετρησει οι ΙΔΙΟΙ...ημαρτον δλδ.
Δεν τιθεται θεμα ΕΜΕΙΣ που πηγαινουμε στην πιστα και ΑΥΤΟΙ που δεν πηγαινουν στην πιστα.Απλα υπαρχουν αυτοι που θελουν να μαθουν περισσοτερα πραγματα και αυτοι που θελουν να διαφωνησουν για πραγματα που ισως και να μην γνωριζουν απλα για να διαφωνησουν...
Και υπαρχουν αρκετα τετοια τοπικ εδω(στο 4Τforum),που προφανως ειναι λογικο με τοσο μεγαλο αριθμο αναγνωστων-συμμετεχοντων,σε καθε ειδους θεμα...δεν εχει να κανει απαραιτητα με την 'πιστα' αυτο που εγραψα...
Φιλικα και με την καλυτερη διαθεση,
Κωστας...
Xρονοι στην πιστα των Μεγαρων