-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Για MX-5 τον έψηνα και εγώ (και για μια Elan S2 συλλεκτική), αλλά δεν τσιμπούσε...Μια χαρά τσιμπάει, αλλα είπαμε, του χρόνου το καλό πρώτα ο Θεός..
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Αυτοκίνητο Σχολείο είναι μόνο ένα, το Μazda MX5έαν θέλεις κατί πιο 'πρακτικό' Peugeot 205 1.9GTi (όχι το 206)
εαν θέλεις κάτι συγχρονο περίμενε Grande Punto 1.4Τ -150HP
κατσε ρε να μαθει τα βασικα το παλικαρι.....
κατευθειαν εσυ στα ζορια τον εβαλες.....
-
Clio.-
Πολύ πιο ολοκληρωμένο αυτοκίνητο από το 206.
Αλλιώς, γιατί όχι ένα ραλλάκι ή ένα σαξάκι που θα τα πουλήσεις και πιο εύκολα όταν έρθει η ώρα και επιπλέον θα σου μάθουν πολλά? Και μη σου πω ότι θα σου μείνουν και χρήματα σε σχέση με τα 206-clio...
Αν και θα δυσκολευτείς να 'σπρώξεις' οποιοδήποτε από τα δύο αν το βάλεις στο χέρι...
Μπαινω στον πειρασμό να ψηφίσω 'Να μην πάρει ποτέ του αυτοκίνητο το κωλοπαίδι' παρόλα αυτά...
-
Λέω να ψηφίσω το 4
Θεωρώ το Clio πολύ καλή επιλογή ίσως λίγο καλύτερη απο το 206 αλλά το να βρείς 1.6 είναι δύσκολη υπόθεση. -
Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...Κώστα, τα 'σαξόραλλα' δεν εγκρίνονται από τον σπόνσορα αλλιώς και γω για 'σαξόραλλο' θα πήγαινα ασυζητητί.
-
Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...Indeed
-
Ο χρήστης ΣταύRRoΣ46 έγραψε:
Για μεταχειρισμένο μιλάμε η για καινούργιο?
Μετχειρισμένο όντως δύσκολα βρίσκεις.Κ όσο για τη βενζίνη σίγουρα θα κάψει κτ παραπάνω,κ σίγουρα θα σε κουράσει το κοντό κιβώτιο στο ταξίδι..αλλά συμβιβασμοί χρειάζονται σε κάθε σχέση
Όπως είπα και πιο πάνω, προτιμώ μεταχειρισμένο γιατί θα αλλαχτεί σύντομα ελπίζω οπότε δεν αξίζει να πληρώσω καινούριο.
Το 1λτ/100κμ παραπάνω που θα κάψει δεν με πειράζει, οπώς ούτε και το κοντό κιβώτιο μιας και δεν θα κάνω ταξίδια - ίσως 2-3 αλλά δεν με πειράζει για 2-3 φορές να μην είμαι ξεκούραστος.
Η ένσταση μου στο ΚΑ βρίσκεται στον 8v κινητήρα που έχω την εντύπωση κάνει το αυτοκίνητο πιο αργό από τα άλλα 2 αρκετά.
-
Να μην πάρει ποτέ του αυτοκίνητο το κωλοπαίδι.
Εγώ λέω ΜΧ5.....
Καλή επιλογή και το Puma.Kid τι θα πάρεις σε ένα χρόνο;
-
Οτι κ να διαλεξεις καλοριζικο κ καλοταξιδο να ειναι....
Με 10-11κ παιρνεις μεταχειρισμενο Clio Rs του 2000
-
Σίγουρα το κάνει πιο αργό(αλλά όχι πολύ).
Αλλά δε βρίσκω λόγο να σου λείψει αυτή η επιπλέον ταχύτητα,ιδιαίτερα αν δεν προέρχεσαι από κάτι πιο γρήγορο.
Μπορεί να σου λείψει σε μια κόντρα ας πούμε,αλλά αν το βασικό που σε ενδιαφέρει είναι να μάθεις,ε δν τρέχει κ τίποτα να είσαι πιο αργός.
Βέβαια περί ορέξεως
Πάντως εγώ μετά από ενάμησι χρόνο θα ήθελα μερικά άλογα παραπάνω(αρκετά δηλαδή,καμιά 30άρια θα ήταν ότι πρέπει )αλλά σε καμία περίπτωση δε μου λείπουν κ όλας -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Ενδιαφέροντα τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας...
Κώστα, τα 'σαξόραλλα' δεν εγκρίνονται από τον σπόνσορα αλλιώς και γω για 'σαξόραλλο' θα πήγαινα ασυζητητί.
Πάρε ό,τι να 'ναι τότε, πούλα το κρυφά και πάρε με τα λεφτά αυτά ένα σαξόραλλο...
Κρίμα ρε Δημήτρη...
-
Yaris για να το καλοπουλήσεις όταν θελήσεις κάτι δυνατότερο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Yaris για να το καλοπουλήσεις όταν θελήσεις κάτι δυνατότερο.Χωρίς έλεος, έτσι;
-
Δεν του πρότεινα το νέο corsa.
-
Yaris για να το καλοπουλήσεις όταν θελήσεις κάτι δυνατότερο.
Χωρίς έλεος, έτσι;
Μίσος, όχι αστεία..
-
Το κλειώ δέν το ξέρω καθόλου
το 206 του Μάρκου πάντως,μού άφησε άψογες εντυπώσεις,και το θεωρώ πάρα πολύ καλό αυτοκινητάκι.
Αυτό ψηφίζω
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
τα 'σαξόραλλα' δεν εγκρίνονται από τον σπόνσορα αλλιώς και γω για 'σαξόραλλο' θα πήγαινα ασυζητητί.
Πάρε ό,τι να 'ναι τότε, πούλα το κρυφά και πάρε με τα λεφτά αυτά ένα σαξόραλλο...
Ή βγαλε τις ζαντες απο το ραλλι και βαψτο γκρι να μοιαζει με απλο 106.
-
Οι περισσότεροι είχαμε σπονσορες σε αυτη την ηλικια. Θυμαμαι το 82 ήθελα το Autobianchi το Abarth, αλλα ηταν κατηγορηματικός ΠΟΤΕ μου έλεγε. Με τα πολλα τον καταφερα και το πηρα. Υπομονη θελει και θα το καταφερεις.
Μετα έψαχνα να το βρω. Ολο το επαιρνε και αφηνε την Alfetta.
-
Aπο πλευράς αξιοπιστίας και τα 2 μοντέλα ειναι στα ίδια επίπεδα. Το 206 είναι νομίζω πιο άγριο στο όριο, το Κλιό πιο ομοιογενές και ελαφρώς πιο ποιοτικό στο εσωτερικό. Και τα 2 ειναι αρκετά σβέλτα (νομίζω το Κλιό ειναι ελαφρώς πιο γρήγορο)
Διαλέγεις και παίρνεις...
Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, το Kid παίρνει τουτού!