-
Ara thes alli ekpompi
Kai bebaia epeidi an den zeis agglia den mporeis na zeitas tipota apo to BBC giati den plironeis TV Licence -
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Ara thes alli ekpompi
Kai bebaia epeidi an den zeis agglia den mporeis na zeitas tipota apo to BBC giati den plironeis TV LicenceΝαι σωστα
-
Δεξ ξερω αμα το έχετε βάλει ήδη...........:
ΕΔΙΤ αν βάλετε στο ψαχτήρι CRASH HAMMOND θα δείτε και άλλα πολλα
-
http://www.youtube.com/watch?v=CkpnKhUd ... ed&search=
-
μόλις είδα διαφήμηση του ΣΚΑΙ για top gear Δευτέρα στις 9...και μάλιστα σε 16:9!!
με τους υπότιτλους θα γίνει τίποτα;;;
-
Πολύ καλό το άρθρο του Clarkson, δύο σελίδες πίσω!! Τώρα το είδα!!
Thanks, Nick!!!
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
μόλις είδα διαφήμηση του ΣΚΑΙ για top gear Δευτέρα στις 9...και μάλιστα σε 16:9!!με τους υπότιτλους θα γίνει τίποτα;;;
Ειχε και σημερα το απογευμα ενα επεισοδιο
-
Ο χρήστης vagelis-rallye έγραψε:
μόλις είδα διαφήμηση του ΣΚΑΙ για top gear Δευτέρα στις 9...και μάλιστα σε 16:9!!
με τους υπότιτλους θα γίνει τίποτα;;;
Ειχε και σημερα το απογευμα ενα επεισοδιο
όλα τα λεφτά με εκείνο το Αudi A8 και τα 1280χλμ με ένα ρεζερβουάρ...
pininfarina
δες τότε το traction...
-
4501 S
-
Ο χρήστης pininfarina έγραψε:
Mallon den katalabaineis ti tha pei petition
An kaneis petition gia kati simenei oti thes kati na ginei.
AN den theleis na kopei alla den sou aresei APLA den to blepeis.Σωστα, για να γινω λοιπον πιο ακριβης θελω ή να κοπει και να αντικατασταθει απο κατι καλυτερο, ή να συνεχισει αλλα με αρκετες αλλαγες ως προς το περιεχομενο και τους παρουσιαστες του.
Ξεκίνα εσύ ένα petition ή πάνε στο BBC την πρόταση σου για μια καλύτερη εκπομπή ή τέλος πάντων αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου ώς καλυτερη εκπομή
-
εμπρος να δουμε το 'επι τροχων', οπου το αυτοκινητο αξιολογειται ως καλο χτυπωντας τα υλικα του ταμπλο ή αν εχει κανονικη ρεζερβα η οχι.
-
Ε, καλά, χιουμοριστικά το κάνει ο Θεοφράστου! Εγώ πάντως έλιωνα στα γέλια όταν σε ένα Α4 έπιανε το κάλυμα του πίνακα οργάνων, το 'λύγιζε' προς τα πάνω και έλεγε 'καλόοοο'.
Όσο για την ρεζέρβα, πολύ καλύτερα είναι να την έχει κανονική ένα αμάξι.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Kai bebaia epeidi an den zeis agglia den mporeis na zeitas tipota apo to BBC giati den plironeis TV LicenceΕστω οτι ισχυει αυτο που λες, τοτε πρεπει να πιστευεις οτι οι αξιοτιμοι συμφορουμιστες δεν μπορουν να ζητουν απο το BBC να συνεχισει το tg γιατι δεν πληρωνουν license
Κακως λοιπον προτεινες τετοια petition σε ενα αμιγως ελληνικο forum
Ξεκίνα εσύ ένα petition ή πάνε στο BBC την πρόταση σου για μια καλύτερη εκπομπή ή τέλος πάντων αυτό που έχεις εσύ στο μυαλό σου ώς καλυτερη εκπομή
Δεν εχω καμια τυχη φιλε μου ειμαι μακραν η μειοψηφια
-
5500...
-
Δεν εχω καμια τυχη φιλε μου ειμαι μακραν η μειοψηφιαΣαφώς και δεν είσαι η μειοψηφία...γιατί νομίζεις ότι ο Κλάρκσον φοβάται σοβαρά μην κοπεί η εκομπή του?
Όσο για τον Θεοφράστου και τον 'αναποφάσιστο αγοραστή' δεν σηκώνω κουβέντα, απλά ΘΕΟΣ!
Υγ. Τί θα λέγατε αν οι υπεύθυνοι στην F1 αποκτούσαν την ίδια φιλοσοφία με το Τοp Gear επιτρέποντας πχ. τα τούρμπο και κινητήρες 2000+ ίππων, επιστρέφοντας στα παλιά 'καλά' χρόνια όπου κάθε 3 και λίγο βλέπαμε πυροτεχνήματα (συγκρούσεις) και χρώματα (αίματα)... δεν θα ήταν θαυμάσιο show, δεν θα είχε περισσότερο σασπένς και ενδιαφέρον από τη σύγχρονη αποστειρωμένη F1? Είμαι σίγουρος πως πολλοί, αν οι αγώνες γίνονταν στην 'Τουρκία' και οι εμπλεκόμενοι στο show ήταν 'Τούρκοι', δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα...
Με άλλα λόγια, καλά θα κάνει το BBC να τραβήξει λίγο τα λουριά... Η εκπομπή μπορεί να είναι πολύ καλή με πολύ λιγότερα ρίσκα. -
Λοιπόν πέτυχα ένα φίλο δημοσιογράφο του ΣΚΑΙ και βρήκα την ευκαιρία να του τα ψάλω λιγουλάκι…. «Βρε άνθρωπε τι σου φταίμε γιατί μα γιατί η μετάφρασή???» πήρα φόρα. Και η απάντηση…. Λόγο νομοθεσίας τα τηλεοπτικά προγράμματα πρέπει να έχουν ένα 75% ελληνόφωνου προγράμματος. Άρα επειδή ο ΣΚΑΙ δεν έχει χαζό προινάδικα και ελληνικές σειρές ο JC στα ελληνικά…..
By the way το ραδιόφωνο στο Α8 στα Ελληνικά ήταν καλό addition… -
μα συγνωμη αλλα ο ΣΚΑΙ δεν νομιζω οτι εχει και κανενα μη Ελληνοφωνο προγραμμα (αν δεν κανω λαθος), αρα ειναι πολυ πανω απο το 75%, αρα κατι θα μπορουσε να γινει με τη συγκεκριμενη εκπομπη.
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δεν εχω καμια τυχη φιλε μου ειμαι μακραν η μειοψηφια
Σαφώς και δεν είσαι η μειοψηφία...γιατί νομίζεις ότι ο Κλάρκσον φοβάται σοβαρά μην κοπεί η εκομπή του?
Όσο για τον Θεοφράστου και τον 'αναποφάσιστο αγοραστή' δεν σηκώνω κουβέντα, απλά ΘΕΟΣ!
Υγ. Τί θα λέγατε αν οι υπεύθυνοι στην F1 αποκτούσαν την ίδια φιλοσοφία με το Τοp Gear επιτρέποντας πχ. τα τούρμπο και κινητήρες 2000+ ίππων, επιστρέφοντας στα παλιά 'καλά' χρόνια όπου κάθε 3 και λίγο βλέπαμε πυροτεχνήματα (συγκρούσεις) και χρώματα (αίματα)... δεν θα ήταν θαυμάσιο show, δεν θα είχε περισσότερο σασπένς και ενδιαφέρον από τη σύγχρονη αποστειρωμένη F1? Είμαι σίγουρος πως πολλοί, αν οι αγώνες γίνονταν στην 'Τουρκία' και οι εμπλεκόμενοι στο show ήταν 'Τούρκοι', δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα...
Με άλλα λόγια, καλά θα κάνει το BBC να τραβήξει λίγο τα λουριά... Η εκπομπή μπορεί να είναι πολύ καλή με πολύ λιγότερα ρίσκα.Nikola sorry alla gia alli mia fora den blepo logiki sta epixeirimata sou.
Ti douleia exei h F1 me mia ekpompi?Opoion den tou aresei as min blepei to TG kai opos eipe o Mirage as kanei dikia tou.
Sta logia oloi megaloi eimaste.P.S. Tha protimousa mia asfali F1 alla me unlimited texnologia gia parapano mixaniki prosfysi kai xwris ilektronika.
-
Kai bebaia epeidi an den zeis agglia den mporeis na zeitas tipota apo to BBC giati den plironeis TV Licence
Εστω οτι ισχυει αυτο που λες, τοτε πρεπει να πιστευεις οτι οι αξιοτιμοι συμφορουμιστες δεν μπορουν να ζητουν απο το BBC να συνεχισει το tg γιατι δεν πληρωνουν license
Κακως λοιπον προτεινες τετοια petition σε ενα αμιγως ελληνικο forum
To BBC den kanei programata mono gia tin Agglia alla kai gia na probalei tin xwra sto eksoteriko.
Ena apo auta einai to TG kai exoson exei thetiki proboli kalo einai na legete.
Twra an thes steile 120 lires gia to TV licence enos xronou kai meta steile kai gramma sto BBC an thesBy the way, monizo to g@misame to topic...
Se pollous den aresei, alla olloi milate gia auto -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
http://www.mailonsunday.co.uk/pages/text/print.html?in_article_id=406386&in_page_id=1770
Παρόλο που απολαμβάνω ιδιαίτερα το TG, δεν το βρίσκω καθόλου παράλογο το άρθρο.
Η πολιτική ορθότητα μας έχει ρημάξει
Top Gear - Fifth Gear - Best Motoring Discussion