-
Ο χρήστης After έγραψε:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=20193
Αν υπάρχει κάποιος κάτοχος θυρυβώδους μηχανής (dog80?) μπορεί να μου εξηγήσει αυτή τη διεστραμμένη ικανοποίηση με το θόρυβο;
Κοιτα, ακομα και το WRC, F1 θα ηταν ανιαρο αν δεν ακουγες τους κινητηρες!
Οταν πηγαινω πιστα την βγαζω την ταπα, αλλα μεσα στην πολη εκνευριζει ακομα και εμενα, αν και δεν κανει τοσο θορυβο(ειδικα αν δεν ανοιγω δεν ακουγεται διαφορα με πριν) οσο τα μονοκυλινδρα!
Αλλο το WRC κ η F1 .....κ αλλο 5 τα χαραματα σε κατοικειμενη περιοχη.....
-
Να κάνω λίγο όμως και τον συνήγορο του διαβόλου? Το μηχανάκι μου το πήρα μεταχειρισμένο και έχει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ένα πιο ελέυθερο τελικο, οπότε είναι σχετικά θορυβώδες, όχι βέβαια σαν τα παπιά με τον μονοκόματο σωλήνα, ούτε σαν ακράπα πάνω σε ΧΤ. Ξέρετε όμως τι παρατήρησα? Μου δίνει ένα είδος ασφάλειας... Γιατί έτσι με προσέχει ο κουφός παππούς που κοντεύει να παθάνει στο τιμόνι, η κυράτσα που βλέπει καθρέπτη μόνο για να βαφτεί και ο αφηρημένος πιτσιρίκος που πάει να διασχίσει αέρα πεζός τη λεωφόρο... Νομίζω ότι καλύτερα έτσι και ας ηχορρυπαίνω λίιιιγο παραπάνω... Θα μου πείτε υπάρχει και η κόρνα για αυτές τις περιπτώσεις. Δε θα διαφωνήσω, αλλά ακριβώς επειδή έχει γίνει υπερχρήση της κόρνας σε αυτή τη χώρα, υπάρχει η τάση τώρα πια να αδιαφορούν όσοι την ακούνε, ίσως και από... συνήθεια...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Να κάνω λίγο όμως και τον συνήγορο του διαβόλου? Το μηχανάκι μου το πήρα μεταχειρισμένο και έχει από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη ένα πιο ελέυθερο τελικο, οπότε είναι σχετικά θορυβώδες, όχι βέβαια σαν τα παπιά με τον μονοκόματο σωλήνα, ούτε σαν ακράπα πάνω σε ΧΤ. Ξέρετε όμως τι παρατήρησα? Μου δίνει ένα είδος ασφάλειας... Γιατί έτσι με προσέχει ο κουφός παππούς που κοντεύει να παθάνει στο τιμόνι, η κυράτσα που βλέπει καθρέπτη μόνο για να βαφτεί και ο αφηρημένος πιτσιρίκος που πάει να διασχίσει αέρα πεζός τη λεωφόρο... Νομίζω ότι καλύτερα έτσι και ας ηχορρυπαίνω λίιιιγο παραπάνω... Θα μου πείτε υπάρχει και η κόρνα για αυτές τις περιπτώσεις. Δε θα διαφωνήσω, αλλά ακριβώς επειδή έχει γίνει υπερχρήση της κόρνας σε αυτή τη χώρα, υπάρχει η τάση τώρα πια να αδιαφορούν όσοι την ακούνε, ίσως και από... συνήθεια...Αυτο ηταν! Δεν περιγραφω αλλο
-
Διαφωνω, εχω πολυ αθορυβο μηχανακι και δεν εχω κανενα προβλημα. Τα φωτα του ομως φαινεται οτι ειναι πολυ καλα, γιατι γενικα με προσεχουν, οι πεζοι βεβαια που με εχουν πλατη απλα ξαφνιαζονται οταν με καταλαβαινουν πισω τους, ας ανεβαινουν και αυτοι στο πεζοδρομιο για να μην τρομαζουν.
-
Eπειδη δεν θελω να τα γραφω ολα Αγια...
ΝΑΙ, ο παραπανω θορυβος απο την μοτοσυκλετα παρεχει μεγαλυτερη προστασια!
Αλλο η ηχορυπανση, αλλα οτι παρεχει παραπανω ασφαλεια, την παρεχει -
Εναλλακτικη τροποι για να σας προσεχουνε που ενοχλουν τους γυρω λιγοτερο!
1.Να οδηγειτε μηχανη φορωντας στολη Κλοουν! ολοι θα σας προσεξουν στο λεπτο
2.Να οδηγειτε μηχανη φορωντας ζαρτιερες! Παλι ολοι θα σας προσεξουν
3.Να οδηγειτε μηχανη κρατωντας εναν τηλεβοα φωναζωντας 'Προσεξτε μη με χτυπησετε'
Ημαρτον ρε παιδια, τι αλλο θα ακουσουμε! Δηλαδη καποια στιγμη αυξανωντας ολο και περισσοτερο ολοι το θορυβο για να σας προσεχουν ο ενας παλι θα καλυπτει τον αλλον και παει και αυτο το τρομερο (ειναι η αληθεια επιχειρημα)
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Εναλλακτικη τροποι για να σας προσεχουνε που ενοχλουν τους γυρω λιγοτερο!1.Να οδηγειτε μηχανη φορωντας στολη Κλοουν! ολοι θα σας προσεξουν στο λεπτο
3.Να οδηγειτε μηχανη κρατωντας εναν τηλεβοα φωναζωντας 'Προσεξτε μη με χτυπησετε'
Ημαρτον ρε παιδια, τι αλλο θα ακουσουμε! Δηλαδη καποια στιγμη αυξανωντας ολο και περισσοτερο ολοι το θορυβο για να σας προσεχουν ο ενας παλι θα καλυπτει τον αλλον και παει και αυτο το τρομερο (ειναι η αληθεια επιχειρημα)
Σωστη η παρατηρηση σου για την αυξουσα ηχορυπανση, παντως ειναι φοβερο οτι(συνηθως) μερικες γυναικες και παπουδες, και με τανκς να εισαι πισω τους, δεν σε βλεπουν!
Μα ειναι φοβερο, δεν καιτανε πισω ποτε?
Εγω περισσοτερο κοιταω πισω παρα μπροστα, μην τυχων και κλεισω κανεναν αθελα μου -
Ο χρήστης After έγραψε:
Εναλλακτικη τροποι για να σας προσεχουνε που ενοχλουν τους γυρω λιγοτερο!
1.Να οδηγειτε μηχανη φορωντας στολη Κλοουν! ολοι θα σας προσεξουν στο λεπτο
Σωστη η παρατηρηση σου για την αυξουσα ηχορυπανση, παντως ειναι φοβερο οτι(συνηθως) μερικες γυναικες και παπουδες, και με τανκς να εισαι πισω τους, δεν σε βλεπουν!
Μα ειναι φοβερο, δεν καιτανε πισω ποτε?
Εγω περισσοτερο κοιταω πισω παρα μπροστα, μην τυχων και κλεισω κανεναν αθελα μουΚαι εγω προσπαθω να γνωριζω παντα τι γινεται τριγυρω μου!
Το θεμα ειναι οτι αυτα τα φαινομενα γυναικων και παππουδων επικυνδυνων δεν λυνονται με το να κανουμε ολο και περισσοτερο θορυβο μηπως και μας ακουσουν γιατι αυτοι δε χαμπαριαζουν! Ειναι οι ιδιοι που οταν ακουσουν γκουπ (επειδη κοπανησαν καπου) νομιζουν οτι ηταν λακουβα
Προσωπικα πλεον οδηγω με κλειστα παραθυρα και ραδιο κατι που μειωνει τη δυνατοτητα μου οντως να ακουσω και επικυνδυνο μονο και μονο γιατι πλεον δεν αντεχω το θορυβοΟποτε παμε παλι απο την αρχη να κανουμε πιο πολυ θορυβο για να μας ακουνε μεσα απο τα κλειστα τζαμια!
Μετα θα βαλω διπλα τζαμια
και δεν εχει τελος...
-
Είσαι υπερβολικός...
Την επόμενη φορά που θα ακούσεις μηχανάκι δίπλα σου και ενώ θα έχεις αρχίσει να κάνεις ελιγμό προς την πλευρά του, να κάνεις ότι δεν τον άκουσες, επειδή είχε δυνατή εξάτμιση και να τον κλείσεις...
ΘΑΝΑΤΟΣ!
-
Το να εχω αηδιασει με τα μηχανακια και γενικως τις πηγες θορυβου δε με κανει δολοφονο! Επικυνδυνο λογικο αλμα αυτο που κανεις και δεν εχει καμμια (λογικη)συνεπεια!
Δεν θυμαμαι ποτε να ειπα οτι θα σκοτωσω καποιον επειδη με ενοχλει ο θορυβος του, αν θελεις κανε μου παραθεση που το ειπα...
Απο την αναγκη σου να αποδειξεις οτι εχεις δικιο(??) αρχισες τις υπεραπλουστευσεις και τις κατηγοριες! -
Όσο για το θόρυβο που λες, θα σου πω το εξής: πιο πολύ με ενοχλεί ο άσχετος με το ΙΧ που προσπαθεί 3 ώρες να παρκάρει το βράδυ κάτω από το μπαλκόνι μου και κάνει 45 μανούβρες για χώρο που χωράει Μέιμπαχ, παρότι έχει 'μαμά' εξάτμιση, παρά ο τυπάκος με το ΧΤ, με το λίγο ελεύθερο τελικό, που θα περάσει από το στενό με σχετικά χαμηλές στροφές...
Όλα σχετικά είναι... Εδώ οι κάτοικοι Ελληνικού διαμαρτυρόντουσαν για τα καρτ του Αγ. Κοσμά, λες και τα αεροπλάνα προσγειωνόντουσαν με σβηστούς κινητήρες, για να μην ενοχλήσουν...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Όσο για το θόρυβο που λες, θα σου πω το εξής: πιο πολύ με ενοχλεί ο άσχετος με το ΙΧ που προσπαθεί 3 ώρες να παρκάρει το βράδυ κάτω από το μπαλκόνι μου και κάνει 45 μανούβρες για χώρο που χωράει Μέιμπαχ, παρότι έχει 'μαμά' εξάτμιση, παρά ο τυπάκος με το ΧΤ, με το λίγο ελεύθερο τελικό, που θα περάσει από το στενό με σχετικά χαμηλές στροφές...Όλα σχετικά είναι... Εδώ οι κάτοικοι Ελληνικού διαμαρτυρόντουσαν για τα καρτ του Αγ. Κοσμά, λες και τα αεροπλάνα προσγειωνόντουσαν με σβηστούς κινητήρες, για να μην ενοχλήσουν...
Νομιζω οτι το ποσοστο των οδηγων με ελευθερο τελικο σε ΧΤ που θα οδηγουν με χαμηλες στροφες πρεπει να ειναι μικρο!
Στο απιθανο σεναριο σου, συμφωνουμε στο ποια θα ειναι η ενοχληση!(συμφωνω 100%)Απλα πιστευω οτι το παραδειγμα ειναι ατυχες! οχι οτι δεν υπαρχουν ηλιθιοι που μαρσαρουν και κανουν 3052 μανουβρες για να παρκαρουν (εχεις δικιο) αλλα αυτοι ειναι απλα ασχετοι! δεν το κανουν επιτηδες! Τα τυπακια με τα μηχανακια ομως θα μπορουσαν να κανουν λιγοτερο θορυβο, αλλα κανουν την Κ@υλα τους, η χαιρονται με τα +1.56 παραπανω αλογα που βγαζει το παπακι τους!
και για το ελληνικο συμφωνω εν μερη! Δηλαδη εξαρταται ποσο κοντα στα καρτ εμενε καποιος που διαμαρτυροταν!
-
Δεν είναι και τόσο απίθανο το σενάριό μου... Εγώ δεν πάω με 8άρες στα στενά, ούτε κρατάω 5 λεπτά τη μοτοσυκλέτα στο ρελαντί, όταν φτάσω σπίτι μου.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν είναι και τόσο απίθανο το σενάριό μου... Εγώ δεν πάω με 8άρες στα στενά, ούτε κρατάω 5 λεπτά τη μοτοσυκλέτα στο ρελαντί, όταν φτάσω σπίτι μου.Επειδη το κανεις εσυ (δεν το αμφισβητω, και το επικροτω!) δεν σημαινει οτι το κανουν ολοι ομως! Οι ανθρωποι τεινουν να θεωρουν οτι η αποψη τους και η συμπεριφορα τους ειναι η συνηθεστερη! Δεν ειναι ομως παντα ετσι
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Μετα θα βαλω διπλα τζαμια
τσαμπα κοπος οσον αφορα εμενα
ενταξει, η εξατμιση που εχω πανω δεν κανει ιδιαιτερο θορυβο.(αληθεια)
ομως εχω μια δευτ:lipsealed:
Μηχανη και οδηγηση στη πολη.