-
http://www.killorberobbed.ass.holextra car security
http://www.deathtotheft.stfu -
τι texas κ mexico ρε παιδες, για λιγο εξω απο την αττικη μιλαμε...
-
Σαν ιδέα, το να επιτεθείς και να προξενήσεις σωματική βλάβη στον επίδοξο ληστή της περιουσίας σου, μπορεί να θεωρηθεί ως φυσική αντίδραση.
Ναι μεν είναι υλικό, αλλά δεν παύει να φέρει και ορισμένους συμβολισμούς. Η πράξη του κλέφτη για παράδειγμα δεν επιφέρει μόνο υλική, αλλά και ψυχική ζημιά. Η αίσθηση πως κάποιος μας αφαιρεί κάτι, πως εισβάλλει στον χώρο μας, είναι αρκετή ώστε να προξενήσει ακραίες αντιδράσεις.
Παραδέχομαι πως ναι, ενδεχομένως να κατέφευγα στην βία, παρασυρόμενος από μια τέτοια ενστικτώδη αντίδραση.
Αλλά, αναμφίβολα θα το μετάνιωνα. Και η όλη ιστορία μετέπειτα θα άφηνε, πιστεύω, μεγαλύτερα 'σημάδια' από ότι η απώλεια της λαμαρίνας.
Φανταστείτε π.χ., πως όταν είσασταν στα 5 (ή τα 15) σας, ο πατέρας να κατέστρεφε τη ζωή του, επιβαρύνοντας την δική σας μετέπειτα πορεία, επειδή κατέβηκε με την καραμπίνα να σκοτώσει ένα κλεφτρόνι- ή ακόμη χειρότερα να κατέληγε νεκρός.
Δεν θα πιστεύατε πως φέρθηκε ηλιθιωδώς, και πως αντί να δώσει μέριμνα εκεί που χρειάζεται, πήγε και σκότωσε για 4 ρόδες;
Αντίστοιχα, εσείς θα το κάνατε αυτό στα παιδιά σας; Στους γονείς σας; Να τρέχουν όλοι, επειδή δε μπορέσατε να κρατηθείτε;
Το ερώτημα το απευθύνω και στον εαυτό μου...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
τι texas κ mexico ρε παιδες, για λιγο εξω απο την αττικη μιλαμε...Μόνο στήν Αττική και σε δυο-τρείς νομούς ακόμα ΔΕΝ συμβαίνουνε θέλεις να πείς
-
Τι να πω ρε παιδια, ξεσκιστε τους τους καριοληδες. Μονο προσεξτε μηπως αντι να ειστε ετσι
σας πετυχουν νυσταγμενους και τελικα ειστε καπως ετσι:
Κυριως ομως προβληματιστειτε απο αυτο:
Ο χρήστης NickNT έγραψε:
Φανταστείτε π.χ., πως όταν είσασταν στα 5 (ή τα 15) σας, ο πατέρας να κατέστρεφε τη ζωή του, επιβαρύνοντας την δική σας μετέπειτα πορεία, επειδή κατέβηκε με την καραμπίνα να σκοτώσει ένα κλεφτρόνι- ή ακόμη χειρότερα να κατέληγε νεκρός.
Δεν θα πιστεύατε πως φέρθηκε ηλιθιωδώς, και πως αντί να δώσει μέριμνα εκεί που χρειάζεται, πήγε και σκότωσε για 4 ρόδες;
Αντίστοιχα, εσείς θα το κάνατε αυτό στα παιδιά σας; Στους γονείς σας; Να τρέχουν όλοι, επειδή δε μπορέσατε να κρατηθείτε; -
Ο χρήστης FlowerPower έγραψε:
http://www.killorberobbed.ass.holextra car security
http://www.deathtotheft.stfuμιας και το παιζεις εξυπνακιας....
death-to-theft δεν ευστα8ει συντακτικα...
death-to-thieves ειναι το σωστο
θανατος στην κλοπη ή θανατος στους κλεφτες?
μαλλον το δευτερο η8ελες να γραψεις....
ουτε η ποιητικη αδεία επιτρεπει τετοια συντακτικη χρηση...και για να γυρισουμε στο 8εμα μας
η μονη περιπτωση που ισως να μπορουσα να κινη8ω κατά ζωης 8α ήταν αν κινδυνευε η δική μου ζωη. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση απλα θα φροντιζα με το μικροτερο δυνατο ρισκο να προξενισω σωματικες βλαβες οχι επικινδυνες για τη ζωη του(κλεφτη)επειδη καποιος αναφερ8ηκε στο 8εμα αποκτησης αυτοκινητου και δουλειας....εν ειναι ντροπη αυτο που ειπες....ντροπη ειναι να μιλανε μυαλα τα οποια ακομα δεν εχουν πιξει και δεν εχουν κοπιασει για τιποτα...
προσωπικα η δουλεια που εκανα στο εξωτερικο ε8ετε σε ρισκο την σωματικη μου ακεραιοτητα και την ζωη μου...ηταν ομως η μονη που μπορουσα να κανω βραδυ και η απολαβες τις οποιας μπορουσαν να καλυψουν τα εξοδα των σπουδων μου και ταυτοχρονα να εχω την δυνατοτητα να αποταμιεύω σημαντικό ποσο για να αγορασω το αυτοκινητο που τοσο επι8υμουσα. Ας δοκιμασει ποτε κανεις να του κανει εστω και μια γραντζουνια εσκεμενα...φυσικα και η ζωη ειναι πανω απο ολα...αλλα στην περιπτωση που καποιος κινδυνευει, η ενος κλεφτη, η βιαστη, τοτε προσπα8εις ζυγιζοντας την κατασταση να αποτρεψεις αυτο που παει να γίνει η εχει ηδη γινει....με οποιο μεσο υλικο η αυλο κρινεις εκεινη την στιγμη καταλληλοτερο...
οσο για το αν οσα λεω τα λεω με την σιγουρια οτι με περνει να επιτε8ω στο ληστη....οχι ποτε δεν εχωτετοια σιγουρια απεναντι σε κανεναν αν8ρωπο ακομα και αν δειχνει τελειως ακακος....απλα 8α φροντισω να επιτε8ω με αντικειμενα που απο την μια κρατανε μακρια απο μενα τον ληστη, απο την αλλη ομως μου εινουν εμενα την δυνατοτητα να τον χτυπησω....οσο για το αν χρειαστει σωματικη επαφη (μαχαιρια κλπ) τοτε 8α δουμε κατα ποσο η εκπαιδευση που ελαβα απο αξιωματικους της Αγγλικης αστυνομιας ηταν αρκετη η οχι (για τους δυσπιστους και τους ειρωνες της φαπας να σας πω οτι οχι δεν ημουν μπατσος) -
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
επειδη καποιος αναφερ8ηκε στο 8εμα αποκτησης αυτοκινητου και δουλειας....εν ειναι ντροπη αυτο που ειπες....ντροπη ειναι να μιλανε μυαλα τα οποια ακομα δεν εχουν πιξει και δεν εχουν κοπιασει για τιποτα...
Kid, μη ξαναγράψεις ρε! Ντροπή!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
επειδη καποιος αναφερ8ηκε στο 8εμα αποκτησης αυτοκινητου και δουλειας....εν ειναι ντροπη αυτο που ειπες....ντροπη ειναι να μιλανε μυαλα τα οποια ακομα δεν εχουν πιξει και δεν εχουν κοπιασει για τιποτα...
Kid, μη ξαναγράψεις ρε! Ντροπή!
εσυ και αν εισαι ακυρος....
στην περιπτωση σου ταιριαζει η φραση...καποιανου του εδειχναν το φεγγαρι και εκεινος κοιταγε το δαχτυλο...
ακυροοοοοοοο ψαρααα
-
επειδη καποιος αναφερ8ηκε στο 8εμα αποκτησης αυτοκινητου και δουλειας....εν ειναι ντροπη αυτο που ειπες....ντροπη ειναι να μιλανε μυαλα τα οποια ακομα δεν εχουν πιξει και δεν εχουν κοπιασει για τιποτα..Το αν έχω δουλέψει στην ζωή μου & αν το μυαλό μου έχει πήξει άσε να το κρίνουν άτομα που με έχουν γνωρίσει. Ξέρεις, δεν μετριούνται οι κόποι σου & οι προσπάθειες σου μόνο σε
-
ωωωωωωω ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ειστε χειροτεροι και απο εργο του αγγελοπουλου....
ειτε στροφαρετε ποιο αργα και απο την πλοκη των ταινιων του ειτε το κανετε επιτειδες γιατι το βλεπετε σαν εξυπναδα....
-
Ο Αγγελόπουλος έχει πάρει και έναν Χρυσό Φοίνικα!
Δεν κατάλαβα..γράφεις κάτι και όταν το σχολιάζουμε στροφάρουμε πιο αργά και από turbo-diesel κάτω από τις 1500 στροφές; Για βοήθα με λίγο γιατί είμαι και αργός...
-
(για τους δυσπιστους και τους ειρωνες της φαπας)Αυτο ειναι κριτικη σε αλλους ή αυτοκριτικη;
Ονοματισε σε παρακαλω ποιους εννοεις ή αλλιως ανακαλεσε.Δεν κουραστηκατε να γραφετε σε καθε σχετικο και ασχετο θεμα τα ιδια;
Τα εμπεδωσαμε:
-Οποιος πειραξει το αυτοκινητο μας θα φαει γλαστρα, μπουνιδια και θα καταληξει στο νοσοκομειο (αν ειναι τυχερος)
-Ο ΚΟΚ εχει μονο τις ζυγες σελιδες (που μας βολευουν), οι μονες δεν χρειαζονται
-Η πιστες ειναι για τα κοροϊδα που τους τα αρπαζουν, για εμας υπαρχει η Κατεχακη
-Η λεξη 'σφηνα' εχει τουλαχιστον 10 διαφορετικους ορισμους και καθε φορα χρησιμοποιουμε τον καταλληλο
-Η προσπεραση με 200 ειναι απολυτως ασφαλης (αμα εισαι χερας)
-Οποιος παει κοντρα σε μονοδρομο ή μας 'χωνεται' ας καταληξει στις μπαριερες, τα 'θελε ο κωλος του
-Η χειροδικια στο δρομο ειναι ενας απολυτα θεμιτος τροπος λυσης των διαφορων μεταξυ των οδηγων
-Ο kacey κωλωσε μονο μια φορα μικρος και δεν θα το ξανακανει, ακομα κι οταν δεν τον παιρνει
-Η Ακαδημια του Πλατωνα ωχριουσε σαν φιλοσοφικη σχολη μπροστα στην καντινα στα λιμανακιαΑνοιξτε ρε παιδια ΕΝΑ θεμα, να λεει ο καθενας τα δικα του περι της¨'φιλοσοφιας' του δρομου. Το να ανακυκλωνουμε διαρκως τα ιδια και τα ιδια καταντα κουραστικο. Και επειδη κι εγω καταντησα γραφικος επαναλαμβανοντας διαρκως την ιδια κριτικη, σταματω εδω μια και καλη...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ΥΓ Εμπεριστατωμενο περιστατικο: μπατσοι στην επαρχια (δεν θα πω μερος, δεν χρειαζεται), οταν τους καλουν για διαρρηξεις, λενε στους ιδιοκτητες των σπιτιων οτι αμα καμμια φορα δειτε κανεναν μεσα στο σπιτι σας να σας κλεβει, ριξ΄τε του με μια καραμπινα και πεταξ'τε τον μεσα σε κανα ρυακι. Εμεις θα υποθεσουμε οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων...
Α τώρα τους ακούμε τους κωλομπατσους;
-
το θεατρο σκιων και οι πρωταγωνιστες αυτου δωσανε αλλη μια εξαισια παρασταση και σας ευχαριστουνε...
η ελλειψη τεκμηριωμένης επιχειρηματολογιας και η παραφρασμενη και αλλιωμενη αποδοση καταστασεων - αντιδρασεων και τροπων σκεψης συνδυασμένη απο ακατασχετη φλυαρολογια ειρωνικου και αλλαζονικου υφους το μονο που αποδεικνυει ειναι η υπαρξη διαταραγμενη προσωπικοτητα με καταλοιπα παιδικων τραυματικων εμπειριων (κυρίως εκτος οικιας) εντασεις εντος οικιας και οικογενειας καθως και προσπα8εια υποβαθμισης του συνομιλητη με σκοπο την δημιουργια αισθηματος προσωπικης υπεροχης
Ι rest my case
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μόνο στήν Αττική και σε δυο-τρείς νομούς ακόμα ΔΕΝ συμβαίνουνε θέλεις να πείςΚαι όμως και στην Αττική διοικητής του τμήματος κάποιας περιοχής σε
συζήτηση για τους κλέφτες (σπίτια/αυτοκίνητα) είχε αναφέρει... 'Έχω δύναμη
μόνο 5 άτομα... άμα τον πετύχεις, ρίξε του και βάλτον για λίπασμα στον κήπο'Πάντως και 'κομπιουτεράκι' να έχεις (κατά την Κρητική έννοια) άμα το
βγάλεις θα πρέπει να είσαι και αποφασισμένος να ρίξεις αν τα πράγματα
δεν πάνε όπως τα περιμένεις (περίπτωση αντίστασης από τον κλέφτη)Πριν το καλοκαίρι είχανε ανοίξει το αυτοκίνητο του αδερφού μου και πλέον
δεν υπάρχει η ίδια ανοχή στο να κάθεται και να 'χαζεύει' κάποιος το
αυτοκίνητο -
MAD-MAX-13
Να πληρώσω στην κοπέλα βγαίνοντας;
-
mad max
Whatever...
Συνεχιζω παντως να βρισκω σκληρη την αυτοκριτικη σου.
-
Aρχικά θα εξασκούσα πάνω του όλες τις πολεμικές τέχνες που γνωρίζω (Aikido, Tae Kwon Do, Muay Thai, kung fu, kapoeira, Judo κλπ...) Στην συνέχεια θα τον έδενα και θα του έβγαζα τα νύχια. Θα συνέχιζα με καλά βρασμένα αυγά στις μασχάλες και θα τελείωνα με μαστίγωμα.
Έτσι ξέρει να τιμωρεί ο msamaro!!!
Κλειδώστε το!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
ΥΓ Εμπεριστατωμενο περιστατικο: μπατσοι στην επαρχια (δεν θα πω μερος, δεν χρειαζεται), οταν τους καλουν για διαρρηξεις, λενε στους ιδιοκτητες των σπιτιων οτι αμα καμμια φορα δειτε κανεναν μεσα στο σπιτι σας να σας κλεβει, ριξ΄τε του με μια καραμπινα και πεταξ'τε τον μεσα σε κανα ρυακι. Εμεις θα υποθεσουμε οτι ηταν ξεκαθαρισμα λογαριασμων...
Α τώρα τους ακούμε τους κωλομπατσους;
Οχι. Απλα σου δειχνω τι αποψεις κυκλοφορουν, ακομα και απο αυτους που υποτιθεται οτι θα 'με βαλουν στην θεση μου' επειδη εχω τις αποψεις που εχω.
Και για αλλη μια φορα, για κοιτα τα αποτελεσματα του poll και κρατα την ειρωνια για την παρτη σου...
-
Επειδή μου έχουν ανοίξει στο παρελθόν αυτοκίνητο, ακόμα πιστεύω ότι αν τον είχα εκείνη τη στιγμή μπροστά μου, θα τον σάπιζα, οποιοδήποτε και αν ήταν το κόστος... τη στιγμή που βλέπεις το αμάξι σου παραβιασμένο (και ακόμα χειρότερα κλεμμένο) νιώθεις σαν να σου το 'μαγάρισαν', σαν να σου παραβίασαν την ίδια τη ζωή...και δεν το λέω αυτό λόγω 'υπερβολικής αγάπης' προς τα άψυχα και τα υλικά, αλλά λόγω πεπείθησης... Αυτός που σήμερα θα επιχειρήσει να βάλει χέρι στο αυτοκίνητό μου, αύριο θα προσπαθήσει να βάλει χέρ μέσα στην τσέπη μου και να βουτήξει το πορτοφόλι μου και μεθαύριο θα προσπαθήσει να παραβιάσει το άβατο του σπιτιού μου... Ε, σε αυτόν δε θα κωλώσω, όπως δε θα κωλώσω απέναντι σε αυτόν που θα πάει να παραβιάσει την χώρα μου... Μπορεί όλα αυτά να μην έχουν σχέση μεταξύ τους φαινομενικά, αλλά έστω υπό κλίμακα είναι ίδιες περιπτώσεις...
Όσο γι' αυτούς που σκίζουν τα ρούχα τους κατά της βίας, οι περισσότεροι από αυτούς εδώ μέσα έχουν πει στο παρελθόν 'μου ήρθε να τον σκίσω τον π@@@@ που παραβίασε το στοπ και ζητούσε και τα ρέστα, ενώ πήγε να με σκοτώσει. Έτοιμος ήμουν να κατέβω κάτω και να τον σπάσω στο ξύλο, με συγκράτησε η γυναίκα μου/φίλη μου/ο κολλητός μου...' Αν για το στοπ ήσασταν έτοιμοι να ρίξετε μερικές ψιλές, για την περιουσία σας τι θα κάνατε?
Θα σκοτωνατε οποιον πιανατε να κλεβει το αυτοκινητο σας?