-
JimClark: Ποιά φωτογραφική μηχανή έχεις ?
Ρωτάω γιατί είμαι στη διαδικασία αναζήτησης, μετά από καταστροφή μιας
Canon IXUS 400 που είχα (η οποία ήταν απαράδεκτη)Σορρυ για το offtopic
-
Canon A620. Η παλιά ήταν η Sony V-1
-
Ρε παιδιά έχει βρει κανείς πουθενά σιδερένιο μοντελάκι σε οποιαδήποτε κλίμακα 106?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Ρε παιδιά έχει βρει κανείς πουθενά σιδερένιο μοντελάκι σε οποιαδήποτε κλίμακα 106?Υπάρχει σε 1/43 της Vitesse, αλλά φαίνεται ότι είναι αρκετά σπάνιο. Τσέκαρε αν θέλεις το ebay το item #220028916106, έχει όμως το λογότυπο EDF επάνω.
Πρέπει να έχει βγάλει και η NOREV σε 1/43. Έχει ένα το e-shop http://www.model-car.com, αλλά χωρίς φωτογραφία. Επειδή όμως είχα πρόσφατα μία κακή εμπειρία από το συγκεκριμένο μαγαζί δεν στο συστήνω. -
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
...Kαι μια που πιάσαμε τα μαγαζιά να πω και για το hobbyland ότι έτυχε 2-3 φορές ο τύπος που ήταν στο μαγαζί να είναι ψιλοάσχετος....
Και αγενής/κρύος...
Για δώσε περιγραφή του τυπά που εξυπηρετήθηκες γιατί έχω κάποιο
γνωστό μου εκεί να του ρίξω κανα μπινελίκι αν μίλησες μαζί του. -
Κακά τα ψέματα, δεν θυμάμαι, έχω πατήσει εκεί 3 φορές και έσκασα 2φορές 70άρια. Άρχισα τη πρώτη φορά με ενθουσιασμό να λέω για τη συλλογή μου, οτι έρχομαι (τότε) από ξάνθη κ δεν έχουμε τέτοια καταστήματα κ αυτός απλά περίμενε να πω 'Θα πάρω αυτά'.
Ούτε μιλούσε ούτε τπτ, ούτε ένα χαμόγελο.-Τι έχετε?
-Αυτά που βλέπεις.
-Αυτό το έχετε?
-Ό,τι βλέπεις...Ε...
Ενώ στο model planet έπιασα ολόκληρη συζήτηση και με θυμούνται στο κάτω κάτω...
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
Κακά τα ψέματα, δεν θυμάμαι, έχω πατήσει εκεί 3 φορές και έσκασα 2φορές 70άρια. Άρχισα τη πρώτη φορά με ενθουσιασμό να λέω για τη συλλογή μου, οτι έρχομαι (τότε) από ξάνθη κ δεν έχουμε τέτοια καταστήματα κ αυτός απλά περίμενε να πω 'Θα πάρω αυτά'.
-Αυτά που βλέπεις.
-Αυτό το έχετε?
-Ό,τι βλέπεις...Ε...
+1 Kαι για τα 2 πολυ λες!!
Για να πω του στραβού το δίκιο την μία φορά στο hobbyland ήταν μία κοπέλα, αρκετά εξυπηρετική για να πω την αλήθεια. Ίσως ήταν η ιδιοκτήτρια. -
Δεν ξερω γιατι εχω παει μονο 3 φορες στο Χομπιλαντ, λογω της θεσης τους. Δεν ξερω και τι εγινε με το μαγαζι της Αγ.Δημητριου που ξανανοιξε με αλλο ονομα. Εκει ειχε μια κοπελα πολυ εξυπηρετικη που ειχε αναλαβει να με ειδοποιει στις νεες παραλαβες (για καλο της τσεπης μου ειχα πει 'ασε καλυτερα' )
Στο Μοντελ Πλανετ, εχουν πλεον ανεβασει τις τιμες, αλλα στην εξυπηρετηση δεν παιζονται πραγματικα. Ασε που (ειδικα ο χοντρουλης -ποιος μιλαει! ) σε θυμουνται, θυμουνται τις προτιμησεις σου και σε ειδοποιουν αν ερθει κατι που σε ενδιαφερει.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
-Αυτά που βλέπεις.
-Αυτό το έχετε?
-Ό,τι βλέπεις...Ε...
+1 Kαι για τα 2 πολυ λες!!
Για να πω του στραβού το δίκιο την μία φορά στο hobbyland ήταν μία κοπέλα, αρκετά εξυπηρετική για να πω την αλήθεια. Ίσως ήταν η ιδιοκτήτρια.Η γυναίκα που λές πρέπει να είναι η σύζυγος του ιδιοκτήτη, αν και με αυτή κόντεψα να 'πλακωθώ' στο παρελθόν.
-
Γιατί παιδεύεστε ακόμη μ'αυτούς τους γρουσούζηδες με τα μαγαζάκια; Κι εδώ στην Αθήνα οι πιο πολλοί την ίδια συμπεριφορά έχουν. Εγώ είπα τέλος! Ιντερνετ μόνο. e-shops και ebay. Δεν χρειάζεται να τρέχω αριστερά δεξιά, ούτε να βασίζομαι στο τι έχουν αυτοί να μου πουλήσουν. Και φροντίζω πάντα να μου στοιχίζουν φτηνότερα (μαζί με τα ταχυδρομικά) απ' ότι τα πουλάνε όλοι αυτοί εδώ στην Ελλάδα.
Ασε που η προσμονή του ταχυδρόμου παρατείνει την ευχαρίστηση που σου δίνει ένα καινούριο απόκτημα.
-
E, Niga, καλά είναι για το ελληνικό ισοζύγιο 1 στα 15 μοντέλλα να το παίρνω απο Ελλάδα
-
Μην ανησυχείς για το ισοζύγιο αλλά για την τσέπη σου. Όποιος επαγγελματίας έχει συνειδητοποιήσει ότι η αγορά είναι παγκόσμια πλέον πουλάει κι αυτός έξω, όπως κάνει ένας στα Πετράλωνα.
-
Παίρνω μόνο απο modellisimo αλλά μόνο τα special offers του. Τα άλλα μου τα αφήνει στην ίδια τιμή ο modelplanet. Kαι είμαι σίγουρος ότι δεν έχουν κάποιο μεταφορικό χτύπημα. Την diablo gtr μου την άφησε 60 ευρώ!!
-
77196 MITSUBISHI LANCER EVO IX RALLIART (RED)Me CF στο εσωτερικο, στον προφυλακτηρα κ την αεροτομη. Must have, αλλα ε3αντλη8ηκε κιολας απο το μοντελισσιμο!
Eσωτερικο: http://myweb.hinet.net/home9/caranddriv ... 7196/2.JPG
Ε3ωτερικο: http://img.photobucket.com/albums/v320/ ... lliart.jpgΟι τιμες παντως εχουν παρει την ανιουσα κ εκτος Ελλαδας. Σε λιγο καιρο ανεβαινει η αδερφη μου Αγγλια κ 8α κοιτα3ω να εκμεταλλευτω περισσοτερο το ebay.
-
xtkz άμα πετύχεις καμία 997 turbo ή Carrera GT σε 1/18 πέτα κανά λινκ
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Οι τιμες παντως εχουν παρει την ανιουσα κ εκτος Ελλαδας. Σε λιγο καιρο ανεβαινει η αδερφη μου Αγγλια κ 8α κοιτα3ω να εκμεταλλευτω περισσοτερο το ebay.Έδωσες τρομερή ιδέα τώρα.. Μπράβο ρε Τομ!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
xtkz άμα πετύχεις καμία 997 turbo ή Carrera GT σε 1/18 πέτα κανά λινκcarrera gt δεν είναι δύσκολο να βρεις http://www.modelissimo.de/Onlineshop/Mo ... nue+++++++
Πας στη αριστερη μπάρα και επιλέγεις porsche και μετά 1:18 road cars -
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
xtkz άμα πετύχεις καμία 997 turbo ή Carrera GT σε 1/18 πέτα κανά λινκ
carrera gt δεν είναι δύσκολο να βρεις http://www.modelissimo.de/Onlineshop/Mo ... nue+++++++
Πας στη αριστερη μπάρα και επιλέγεις porsche και μετά 1:18 road carsthanks. Απλά έλεγα να βρω και τα δύο για να γλιτώσω τα διπλά μεταφορικά.
Τα Maisto τι κατηγορία ποιότητας θεωρούνται? -
wannabe εγω πιστευω οτι ειναι τα καλυτερα φτηνα.
-
Από 997 τούρμπο παίζει η Νόρεβ (πώς σκ@τ@ προφέρεται). Αυτή έχει βγάλει και 2-3 μοντέλα ακόμα της σειράς 997, 4Σ κάμπριο και 4Σ νομίζω, κάτι τέτοιο. Από ποιότητα Μαιστο-ίζει κάπως καλύτερα, αλλά δε ξέρω αν έχει ελεύθερα δισκόφρενα κτλ....
Το συγκεκριμένο όμως, ντίλερ έκδοση, φαίνεται καλό... (;)
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές