-
Omikrone3 (χωρίς κρότους και επιφωνήματα από κόμιξ)
- Αληθεύει. Στην αστική δημοκρατία δυτικού τύπου που έχουμε από το 1974 και μετά, και είναι σίγουρα η καλύτερη δημοκρατία που είχε ποτέ ο τόπος, υπάρχουν και προβλήματα. Μπορεί για σένα όλα να είναι ρόδινα.
- Πες μας εσύ. Έχεις πρόβλημα όταν απεργεί ή διαδηλώνει κάποιος; Τα ΜΑΤ τι ζητάνε στις απεργίες;
- Έχεις σκεφτεί ποτέ τι γίνεται για να υπάρχει υλικό για τις κάμερες; Ή το μεγαλύτερο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι αν κάηκε μια σημαία; Πέρισυ στο πολυτεχνείο μπήκαν παράνομα μπάτσοι, ναι ή όχι;
- Ποια σημάδια ψάχνεις εσύ δηλαδή για να ξεχωρίσεις κάποιους; Και γιατί ξεχωρίζεις τους ανθρώπους; Ποιους θεωρείς ΄΄αναρχικούς΄΄ και πόσο σε ενοχλεί η λέξη;
Οι λέξεις κάτι σημαίνουν. Αλλιώς θα ξεστομίζαμε ουγκ ασταμάτητα.
Με το μπάτσος προφανώς δεν εννοώ τον απλό αστυνομικό ή τροχονόμο που βγάζει το ψωμί του. Τώρα αν εσένα οι έννοιες παρακράτος και ασφαλίτης σου κάθονται καλά με γεια σου.
Την άμυαλη μάζα που έχει άγνοια, την ελέγχει αυτός που με την παιδεία, τα ΜΜΕ και την πολιτική που της προσφέρει επί σεβαστό χρονικό διάστημα την έχει καταντήσει άμυαλη και άβουλη. -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Ή το μεγαλύτερο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι αν κάηκε μια σημαία; Πέρισυ στο πολυτεχνείο μπήκαν παράνομα μπάτσοι, ναι ή όχι;Το συγκεκριμένο το θεωρώ από τα μεγαλύτερα προβλήματα. Και παρεπιπτόντως δεν κάηκε μία σημαία , κάηκε η σημαία μας.
-
ipan
μπορεί να είναι όλες οι κοσμοθεωρίες και οι ιδεολογίες σεβαστές, αλλά ειδικά η αναρχία είναι μια μαλακία και μισή μόνο και μόνο γιατί ούτε οι πιο φανατικοί υπερασπιστές της δεν την εφαρμόζουν στον προσωπικό τους βίο. -
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
...παρεμπιπτόντως......ειδικά η αναρχία είναι μια μαλακία και μισή μόνο και μόνο γιατί ούτε οι πιο φανατικοί υπερασπιστές της δεν την εφαρμόζουν στον προσωπικό τους βίο.
Ενώ τον κομμουνισμό, έ;
Εδιτ
Για να μην πούμε για το Χριστιανισμό... -
Άστα να πάνε σύντροφε αδελφέ.
-
Ο χρήστης ipan έγραψε:
Όχι φιλαράκι οι αμερικάνοι πεζοναύτες έχουν αλλού δουλειές (εκεί που η ελληνική διπλωματία κάνει πως αγνοεί).
Ενω θα επρεπε να κανει τι??
Όσο για τους μασόνους, αυτοί δε χρειάστηκε ποτέ να διαδηλώσουν. Στα κανάλια βγαίνουν μόνο που κ που.
Βγηκε ποτε ο Μανεας στα παραθυρα??
Εν πασει περιπτωσει ξερεις εσυ αποδεδειγμενα καποιον μασονο επωνυμο ή μη??Εχεις γνωρισει ποτε κανεναν??Πως ειναι??Στο θέμα μας. Κανένα κράτος δεν έχει πρόβλημα να πληρώσει οποιονδήποτε όταν τίθεται θέμα ενοχοποίησης πολιτικής σκέψης και ιδεολογίας.
Ποια ειναι ακριβως η ιδεολογια που προσπαθουν οι ασφαλιτες να ενοχοποιησουν??
Το να βάλεις 50 ασφαλίτες δίπλα σε 200 μ@λ@κες και να φωνάξεις και τα κανάλια είναι το πιο απλό πράγμα στον κόσμο. Αποπροσανατολίζεις το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, στρέφεις την προσοχή των media αλλού και ταυτόχρονα εξουδετερώνεις από πολιτικούς εχθρούς μέχρι απλούς επικριτές της πολιτικής σου.
Βεβαια το γεγονος οτι η πλειοψηφια των πολιτων στρεφεται εναντιον της κυβερνησης για την ανυπαρξια αντιδρασης των κρατικων υπηρεσιων οταν καταστρεφεται η ατομικη αλλα και κοινωνικη περιουσια αποφεροντας μεγαλυτερο πολιτικο κοστος περναει απαρατηρητο ετσι??
Όλα αυτά δεν γίνονται πρώτη φορά το 2006 και δεν έχει σημασία αν η χούντα των συνταγματαρχών έπεσε το 1974.
Και παρολα αυτα δεν ειδαμε ποτε κανεναν απο αυτους που ενοχοποιειται η ιδεολογια τους να βγουν εστω μια φορα και να περιφρουρησουν αυτα για τα οποια κοπτονται, π.χ. ασυλο, πορειες κλπ
Οι μηχανισμοί που χρησιμοποιεί η εκάστοτε εξουσία για να διατηρεί τις ισορροπίες που επιθυμεί, δεν έχουν αλλάξει δραματικά, και όχι μόνο στην Ελλάδα. Αν ρωτήσεις το 80% αυτών που έβλεπε Αλφα, Αντ1, ΝΕΤ κλπ εκείνη τη στιγμή πότε έπεσε ακριβώς η χούντα δεν θα θυμόταν.
Ποιος ο λογος να θυμαται καποιος ποτε επεσε η χουντα οταν βλεπει να καταστρεφεται το Πανεπιστημιο το αυτοκινητο του το μαγαζι του??
Και στο τελος τελος τι σχεση εχει η πτωση της χουντας με τους κωλοπαιδαραδες που εκαψαν ολοσχερως το Πολυτεχνειο, τι σχεση εχουν οι πολυ λιγοι αγωνιστες της περιοδου εκεινης με τα κακομαθημενα μαστουρωμενα καθηκια που καινε τη σημαια μας??Όμως έμαθαν καλά τελευταία τις λέξεις αναρχικός, αντιεξουσιαστής, ακτιβιστής και δεν ξέρω τι άλλο θα συνδυάσουν τα κανάλια.
Οι οποιοι, επαναλαμβανω, τι εκαναν για να προστατεψουν την ιδεολογια τους??
Δεν χρειάζεται να ασπάζεσαι καμια συνωμοσιολογία αγαπητέ ούτε να κυνηγάς φαντάσματα και ανεμόμυλους. Πες μου απλά τι ζητούσαν οι ''αναρχικοί'' σε πορεία για τον ΠΑΟΚ; Μη μου πεις έβαλαν φανέλες και πήγαν να τα σπάσουν.
Καταγγελω την ασφαλεια, σαν ΠΑΟΚτσης που ειμαι, οτι προσπαθει να αμαυρωσει τη φημη των οπαδων του Δικεφαλου, και να ριξει την Ιστορικη μας ομαδα στη Β' Ερασιτεχνικη...
Πες μου αν θες γιατί κάποιοι άσχετοι συλλαμβάνονται σε πορείες και ποτέ ''αυτοί'' που τα σπάνε; Είναι κακομαθημένοι γιοι πολιτικών θα μου πεις ε και τους βγάζουν έξω;
Μπορει να ειναι και τετοιοι.
Ειναι διαπιστωμενο πως οταν τα 'παιδια' αυτα αγωνιζονται και καινε κτιρια και σημαιες δεν εχουμε επεισοδια στα γηπεδα...Ποιοί είναι οι γνωστοί άγνωστοι τέλος πάντων;
Που είναι οι αποδείξεις και τα στοιχεία για όσους κατηγορούνται και φυλακίζονται για υποθέσεις επεισοδίων, εκρήξεων και τρομοκρατικών οργανώσεων (αλήθεια παρακολουθεί κανείς το τι γίνεται στην δίκη της υπόθεσης της 17Ν;);Λευτερια στον πολιτικο κρατουμενο και αγωνιστη Κουφοντινα και στους συντροφους του, τα παπαδοπαιδια τους Ξηρους.
Αληθεια τι γινεται στη δικη της 17Ν που ειναι τοοοοσο μεμπτο ωστε να διαμαρτυρονται μεχρι και με απεργια πεινας οι εν λογω ογκολιθοι της πολιτικης σκεψης και οι τιτανες αυτοι των κοινωκων αγωνων??Που είναι οι τρομοκράτες που κυνηγούν ΗΠΑ, Βρετανία και από κοντά Πολύδωρας και πριν Βουλγαράκης, Χρυσοχοϊδης;
Μπηκε και ο Βυρωνας στο κυνηγι του Μπιν Λαντεν??
Θυμάται κανείς τον Βρετανό που οι μπάτσοι στη Θεσ/νίκη του φόρτωσαν ξένη τσάντα με μολότοβ και μετά τον κατηγορούσαν για τρομοκράτη;
Οι μπατσοι πουλανε την ηρωινη, τον Αγγλο θα σεβονταν??!!!
Αυτά που γίνονται σήμερα παγκοσμίως σας απασχολούν καθόλου ή τα θεωρείτε τελείως άσχετα με την Ελλαδάρα;
Φαινεται πως δεν παρακολουθεις μερικα απο τα θεματα του Αντιλογου...
Είναι παρά πολλά ερωτήματα. Συμβουλέψου τους σαθρούς και ανύπαρκτους που δεν κάνουν ποτέ τον κόπο να διαβάσουν ένα βιβλίο και μια εφημερίδα, να αφουγκραστούν την κοινωνία,
Αφου και οι εφημεριδες στην υπηρεσια του κεφαλαιου ειναι...
να δουν τι συμβαίνει πέρα από το διαμέρισμα και το αυτοκίνητο τους, να διαμορφώσουν κριτική ικανότητα ώστε να μην τους κάνει πλύση εγκεφάλου ο Κακαουνάκης και ο Τράγκας, να ψηφίσουν επιτέλους με γνώμονα την πρόοδο της κοινωνίας
Επρεπε να επισκεφτεις εστω και ως τουριστας καποια απο τις χωρες που ειχαν κυριαρχη ιδεολογια την προοδο της κοινωνιας...
και όχι το αν θα΄υπηρετήσει αεροπορία η ναυτικό το καμάρι τους, και αφού ψηφίσουν μην πουν ''πάλι μ@λ@κια έκανα'', και μετά πες μου τι πιστεύεις.
Το πολιτικο μας συστημα αυτα τα κομματα εχει.
Βεβαια υπαρχουν και κατι αλλα με διακριτικους τιτλους (μ-λ), (Μ-Λ), και κατι τετοια αλλα οι ψηφοφοροι τους ειναι μονο τα μελη των 'Κεντρικων Επιτροπων' τους... -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ipan
μπορεί να είναι όλες οι κοσμοθεωρίες και οι ιδεολογίες σεβαστές, αλλά ειδικά η αναρχία είναι μια μαλακία και μισή μόνο και μόνο γιατί ούτε οι πιο φανατικοί υπερασπιστές της δεν την εφαρμόζουν στον προσωπικό τους βίο.Η αναρχια ειναι μια μαλακια γιατι και οι υπερασπιστες της δεν την εφαρμοζουν...
Αν εγω θεωρω την κοινοκτημοσυνη υψιστο ιδανικο και απο την αλλη ειμαι
μαυραγοριτης δε μου φταιει η ιδεα ΕΓΩ ειμαι μαλακας.Μη απαξιωνεις κατι που δεν ξερεις...κριμα...
-
Kι εγώ είμαι υπέρ μιας υπέροχης ιδεολογίας: της προτεραιοσύνης.
Μάλιστα. Έχουν όλοι προτεραιότητα. Τι από δεξιά, τι stop, τι πλατείες και σαχλαμάρες... όλοι έχουν δικαίωμα στην προτεραιότητα. Κανείς δεν θα πατάει φρένο, κανείς δεν θα περιμένει τον άλλο καταπιέζοντας τον εαυτό του, κανείς τροχονόμος δεν θα μας λέει τι να κάνουμε. Αλλά είμαι ΕΓΩ μαλάκας γιατί δεν εφαρμόζω (ελέω μικροαστικού φόβου για την περιουσιούλα μου) αυτή την υπέροχη ιδεολογία και ακολουθώ κανόνες. Κρίμα...
-
Omikrone3 (χωρίς κρότους και επιφωνήματα από κόμιξ)
- Αληθεύει. Στην αστική δημοκρατία δυτικού τύπου που έχουμε από το 1974 και μετά, και είναι σίγουρα η καλύτερη δημοκρατία που είχε ποτέ ο τόπος, υπάρχουν και προβλήματα. Μπορεί για σένα όλα να είναι ρόδινα.
- Πες μας εσύ. Έχεις πρόβλημα όταν απεργεί ή διαδηλώνει κάποιος; Τα ΜΑΤ τι ζητάνε στις απεργίες;
- Έχεις σκεφτεί ποτέ τι γίνεται για να υπάρχει υλικό για τις κάμερες; Ή το μεγαλύτερο πρόβλημα της κοινωνίας μας είναι αν κάηκε μια σημαία; Πέρισυ στο πολυτεχνείο μπήκαν παράνομα μπάτσοι, ναι ή όχι;
- Ποια σημάδια ψάχνεις εσύ δηλαδή για να ξεχωρίσεις κάποιους; Και γιατί ξεχωρίζεις τους ανθρώπους; Ποιους θεωρείς ΄΄αναρχικούς΄΄ και πόσο σε ενοχλεί η λέξη;
Οι λέξεις κάτι σημαίνουν. Αλλιώς θα ξεστομίζαμε ουγκ ασταμάτητα.
Με το μπάτσος προφανώς δεν εννοώ τον απλό αστυνομικό ή τροχονόμο που βγάζει το ψωμί του. Τώρα αν εσένα οι έννοιες παρακράτος και ασφαλίτης σου κάθονται καλά με γεια σου.
Την άμυαλη μάζα που έχει άγνοια, την ελέγχει αυτός που με την παιδεία, τα ΜΜΕ και την πολιτική που της προσφέρει επί σεβαστό χρονικό διάστημα την έχει καταντήσει άμυαλη και άβουλη.Prelude:Τουλ ξερεις απο κομιξ
1)Ναι ναι για μενα μονο ειναι ολα ροδινα.Κι αυτο απο καθαρη τυχη.επειδη υπαρχουν μονο 2 διακριτες καταστασεις συμφωνα με αυτα που λες εσυ:ροδινα και οργουελιανο τοπιο αποκαλυψης.αναρχικος η ασφαλιτης.Μονο σηκωσε λιγο την αριστερη παρωπιδα διοτι εχει αρχισει να μπαινει μες στο ματι σου.
2)Κανενα προβλημα-αλλωστε οι διαδηλωσεις επιτερπονται απο το συνταγμα της 'προβληματικης' δημοκρατιας μας.Τα ΜΑΤ εχουν θεσμικο ρολο στην καθε διαδηλωση-ψαξε ψαξε και θα τον βρεις.Τα καλοπαιδα με τις μολοτωφ/καδρονια στις τσαντες καθως και οι διαφοροι κοπανατζηδες μαθητες/φοιτητες μαζι με τους σουβλατζηδες μικροεμπορους τι ρολο εχουν ακριβως?
3)εχεις δικιο-η εισοδος μπατσων στο πολυτεχνειο ειναι απειρως μεγαλυτερος κινδυνος απο την καυση ενος παλιοπανου.Σωστοοος!
Υλικο για τις καμερες θα υπαρχει παντα-το θεμα ειναι πως το πλασσαρουν τα ΜΜΕ4)Εγω προσωπικα δεν ξεχωριζω κανεναν.Οι αναρχικοι ειναι μια ομαδα ανθρωπων που αυτοβουλα ξεχωρισαν τον εαυτο τους απο την κοινωνια.Υπαρχουν μαλιστα και σχετικα μανιφεστα οπου μπορεις να μελετησεις ακριβως την ιδεολογια τους.οχι οτι ειναι περισσοτερο η λιγοτερο ανευθυνοι σε μια κοινωνια που εισαι οτι δηλωσεις.Για τους ασφαλιτες ομως δεν υπαρχουν πειστικα τεκμηρια.Ειναι παρακρατος?Ειναι υπαλληλοι με ιδιαιτεροτητες?Ειναι ξενοι δαχτυλοι?Καναν τις υπολκλοπες μεσω vodafone?Κατι δε θα πρεπε να βγει στην επιφανεια τοσα χρονια μετα τη χουντα,περα απο κατι γραφικες υποθεσεις τυπου Μαυρικη?
Και εν τελει αν εχουν ολα τα μεσα στη διαθεση τους,αν ελεγχουν ολους τους κρατικους πορους τοτε δεν τπτ παραπανω απο μια απιαστη Χιμαιρα
Την άμυαλη μάζα που έχει άγνοια, την ελέγχει αυτός που με την παιδεία, τα ΜΜΕ και την πολιτική που της προσφέρει επί σεβαστό χρονικό διάστημα την έχει καταντήσει άμυαλη και άβουλη.
Δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου.Για μενα ομως το διπολο αναρχικοι-ασφαλιτες ειναι το ιδιο απατηλο και υστεροβουλο οσο οποιαδηποτε προσπαθεια παραπληροφορησης,τερησης η στρεβλωσης της αληθειας.
-
Omikrone3
- Δεν μίλησα ποτέ για κανένα δίπολο και να είσαι σίγουρος ότι αν είχα παρωπίδες θα έτρεχα πίσω από κομματάρχες και θα κολλούσα αφίσες με αντάλλαγμα την αιώνια ευγνωμοσύνη του κόμματος (βάλε όποιο θες).
- Η δημοκρατία μας δεν είναι τόσο προβληματική που να πανικοβαλλόμαστε αλλά ούτε και στερείται φαινομένων παθογένειας και άλλων ζητημάτων.
- Ναι. Δέχομαι ότι για σένα μπορεί να σημαίνει κάτι η σημαία και το κάψιμο της να σε πικραίνει αλλά ΔΕΝ είναι αυτό το νούμερο 1 πρόβλημα της Ελλάδας. Και ναι η είσοδος αστυνομικού που έφερε όπλο μέσα στο πανεπιστήμιο είναι σοβαρό ζήτημα.
- Προφανώς αναρχικούς θεωρείς μερικούς μαυροφορεμένους που βγαίνουν τσάρκα στα Εξάρχεια (όπου κάνω λάθος διορθώστε με, δεν μένω Αθήνα). Λυπάμαι δεν είναι μόνο αυτοί (αν είναι και αυτοί).
Εν ολίγοις αυτό που έθιξα ήταν το κατά πόσο διογκώνουν τα κανάλια πολλά πράγματα με σκοπό τη χειραφέτηση της κοινής γνώμης. Και τα κανάλια προφανώς κάποιους εξυπηρετούν. Και στο παιχνίδι αυτό μπλέκονται και άλλοι. Δεν μιλάμε για κάτι πρωτότυπο. Στην Αμερική του Bush και πιο πίσω τι γίνεται; Στην Βρετανία; Όλα αυτά δεν είναι τόσο μακριά από εδώ.
ΚRΙΕΖΑ είναι καλό να αντιμετωπίζουμε χιουμοριστικά τη ζωή μας. Ελπίζω μόνο το ρητό ΄΄η άγνοια ειναι ευδαιμονία΄΄ να μην σε αφορά.
manosk τρανό το επιχείρημά σου. Εύγε.
-
δεν εχω καταλαβει ακριβως ιντα γινε αλλα μονο και μονο απ'αυτα που διαβαζω.... τα ιδια παντελακη μου τα ιδια παντελη μου..... ολοι ακραιοι οπως παντα...
some things will never change.... -
Σαν τα μανιταρια ξεφυτρωνουν οι Γαβριληδες. Omikrone3 αντι να χρησιμοποιεις ορολογια που απο οτι φαινεται ουτε την κατεχεις ουτε μπορεις να διακρινεις τις ενοιες μεταξυ τους (κνιτες-αναρχικοι-συνδικαλιστες-χουλιγκανοι-ασφαλιτες) μπορεις να λες λιμπεραλ χιπις. Ετσι η ανοησια θα μενει αναλοιωτη αλλα τουλαχιστον θα βγαινει λιγο γελιο...
-
Προσεξα οτι η λεξη ασφαλιτες εγινε της μοδας μετα απο το ποστ μου στην προηγουμηνη σελιδα αναρωτιεμαι αν ξερουν ποια ειναι η δουλεια σε μια διαδηλωση και αν εχουν δει ποτε τους κανεναν τετοιο.Οχι γιατι ολα τα εχουμε κανει ενα εδω μεσα.
-
@ ipan
H αγνοια προφανως και δεν ειναι ευδαιμονια.
Ειδικα η αγνοια του πως βγαινει το μεροκαματο και για το αν καποιος εχει φτυσει αιμα για να αγορασει το καπιταλιστικο και μικροαστικο του χιλιαρι, η τι τραβαει ο εκμεταλλευτης μικροεμπορας για να στησει ενα μαγαζακι, το οποιο θα ερθουν οι (πολυ ή λιγο, αληθινοι ή δηθεν ) λα'ι'κοι αγωνιστες και αγνοι ιδεολογοι να το καψουν για να εκδικηθουν το συστημα το ενοχο και το κακο.
Οσον αφορα τα της σημαιας τωρα.
Σιγουρα δεν ειναι το νο1 προβλημα της Ελλαδας.
Για μενα πιο σοβαρο και εξοργιστικο ειναι η καταστροφη πνευματικης δουλειας και η κλοπη υλικοτεχνικης υποδομης που ανηκει σε ολους αυτους που αντιπροσωπευει η Ελληνικη Σημαια.Δε δινω δεκαρα για το ασυλο γιατι πολυ απλα ΣΗΜΕΡΑ δεν προστατευει τιποτα απο αυτα που ειναι θεσμοθετημενο να προστατευει με ευθυνη ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ αυτων για τους οποιους υποτιθεται οτι δημιουργηθηκε να προστατευει.
Αυτοι λοιπον που καταντησαν τα Πανεπιστημια μπουρδελο και σταβλους και το ασυλο αντικειμενο απαξιωσης να ζητησουν ευθυνες απο τον εαυτο τους.
Και το αν μπηκε αστυνομικος με οπλο στο Πολυτεχνειο ποσως με ενδιαφερει γιατι θα μπορουσαν οι υπερμαχοι του ασυλου να περιφρουρησουν το Υπερτατο και Πανυψιστο αυτο αγαθο μη επιτρεποντας σε διαφορους να το εχουν καταστησει ενα σκατοχαρτο κενο περιεχομενου.Καλο θα ειναι λοιπον αντι να καταριομαστε την κοινωνια τη κακουργα, να κοιταζομαστε και καμμια φορα στο καθρεπτη κανοντας την αυτοκριτικη μας.
Και στο τελος τελος προτιμω τους αφισσοκολητες απο τους πυρπολητες.
-
ΚRΙΕΖΑ δεν διαφωνούμε κάπου. Το κάθε ζήτημα έχει την σημασία του.
-
Ο χρήστης Silver Turbo έγραψε:
Προσεξα οτι η λεξη ασφαλιτες εγινε της μοδας μετα απο το ποστ μου στην προηγουμηνη σελιδα αναρωτιεμαι αν ξερουν ποια ειναι η δουλεια σε μια διαδηλωση και αν εχουν δει ποτε τους κανεναν τετοιο.Οχι γιατι ολα τα εχουμε κανει ενα εδω μεσα.Nαι και ναι οι απαντησεις. Και επειδη το φορουμ υπηρχε πριν απο την ημερομηνια εγγραφης σου, να σε ενημερωσω οτι η λεξη αυτη ειχε αναφερθει και πριν.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Προσεξα οτι η λεξη ασφαλιτες εγινε της μοδας μετα απο το ποστ μου στην προηγουμηνη σελιδα αναρωτιεμαι αν ξερουν ποια ειναι η δουλεια σε μια διαδηλωση και αν εχουν δει ποτε τους κανεναν τετοιο.Οχι γιατι ολα τα εχουμε κανει ενα εδω μεσα.
Nαι και ναι οι απαντησεις. Και επειδη το φορουμ υπηρχε πριν απο την ημερομηνια εγγραφης σου, να σε ενημερωσω οτι η λεξη αυτη ειχε αναφερθει και πριν.
Ειμαι σιγουρος οτι δεν ειναι η πρωτη φορα που εχει αναφερθει η συγκεκριμενη λεξη.Για το αυγκεκριμενο θεμα εννοουσα.Και συγνωμη που ειμαι νεος στο φορουμ και δεν ρωτησα.
-
greo εγραψε:
Σαν τα μανιταρια ξεφυτρωνουν οι Γαβριληδες. Omikrone3 αντι να χρησιμοποιεις ορολογια που απο οτι φαινεται ουτε την κατεχεις ουτε μπορεις να διακρινεις τις ενοιες μεταξυ τους (κνιτες-αναρχικοι-συνδικαλιστες-χουλιγκανοι-ασφαλιτες) μπορεις να λες λιμπεραλ χιπις. Ετσι η ανοησια θα μενει αναλοιωτη αλλα τουλαχιστον θα βγαινει λιγο γελιο...
Ευχαριστω-παντα με τιμανε σχολια απο ατομα σαν κι εσενα,θυμιζοντας μου οτι βρισκομαι στο σωστο δρομο.
Μαζι με τα μανιταρια οταν βρεξει βγαινουν και οι σαλιαγκες
Συγνωμη αν ανηκεις σε μια απο τις παραπανω κατηγοριες και με αυτα που εγραψα αθελα μου σε εκανα να νομιζεις οτι ανηκεις σε καποια αλλη.Ειλικρινα
λιμπεραλ χιπις-και παλι συγνωμη,αλλα τελευταια δεν βλεπω την εκπομπμη της Oprah και τον εχασα αυτο τον ορο.μηπως μπορεις...?
-
Πιστεύω πως όταν κουβεντιάζουμε ένα θέμα δεν πρέπει να αναλωνόμαστε σε προσωπικές επιθέσεις. Αναίτιες ή μη είναι εξαιρετικά απωθητικό για τον αναγνώστη του φόρουμ. Αφού ρε παιδιά κανείς δεν θα μίλαγε έτσι σε κάποιον άγνωστο κατ' ιδίαν , γιατί το κάνετε στο φόρουμ ;
-
μπα αν ειναι κατ'ιδιαν μην σου πω και ξυλο θα παιζανε.Αν,δε ηταν και γνωστος-αγνωστος ακομα χειροτερα
[Διάσπαση] ΔΕΘ - Επεισόδια