-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Χθές έγραψαν την μητέρα μου για υπερβολική ταχύτητα. 41 με όριο 30 στην οδό Χελιδονούς στην Κηφισιά.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ, μου φαίνεται αδύνατο!
Πες μου ότι κάνεις πλάκα.Αν με σταματούσαν εμένα, σήμερα μάλλον θα βρισκόμουν στο αυτόφωρο (θα είχα πλακωθεί μαζί τους με βεβαιότητα).
-
Μπας κι ήταν έξω από κανένα σχολείο; Λόγω ημερών το προσέχουν ιδιαίτερα το θέμα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μπας κι ήταν έξω από κανένα σχολείο; Λόγω ημερών το προσέχουν ιδιαίτερα το θέμα.Έχει μια παιδική χαρά στην εκκλησία Αγια Τριάδα εκεί, αλλά απ ότι είπανε οι μπάτσοι έχουν κάνει παράπονα οι γείτονες οτι τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα σε αυτό το δρόμο. Το πρόστιμο είναι 17 ευρώ!
-
Ωραία να ρωτήσω τωρα κατι: με 17 ευρώ συνετίζεται κανείς; Χλωμο...
Ωραία ως εδώ.
Σταμάτα αυτόν τον καμικάζι που τρέχει σαν τρελός (40 χλμ/ω.....) και τους λοιπούς δολοφόνους και κράτησε τους εκεί στα όρθια μια ωρίτσα να χασουν ο,τι ραντεβού και δουλειά εχουν και πάω στοιχημα τα πτυχεία μου οτι δε θα παραβεί κανείς ξανά το όριο (όσο ελεεινό κι αν ειναι αυτό).
(η μπάλα βέβαια παίρνει και μένα ε. δε βγαζω την ουρά μου από ξω).
Το κακό με το σκηνικό αυτό ειναι οτι θα χάσουν τα καλοκαιρινά και χειμερινά τους μπόνους οι μπασκίνες....
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μπας κι ήταν έξω από κανένα σχολείο; Λόγω ημερών το προσέχουν ιδιαίτερα το θέμα.
Έχει μια παιδική χαρά στην εκκλησία Αγια Τριάδα εκεί, αλλά απ ότι είπανε οι μπάτσοι έχουν κάνει παράπονα οι γείτονες οτι τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα σε αυτό το δρόμο. Το πρόστιμο είναι 17 ευρώ!
Το πρόβλημα είναι αυτοκίνητα και μηχανές που περνάνε το δρόμο για drag strip. Και αυτοί αναπτύσσουν πραγματικά μεγάλες ταχύτητες, ακατάλληλες για το δρόμο αυτό. Μιλάω για άτομα που πιάνουν ~100 εκεί, και δε γίνεται καθόλου σπάνια!
Απέναντι από την παιδική χαρά έχει και ένα οικόπεδο όπου γίνονται εκδρομές σχολείων. Βέβαια το πρόβλημα δεν είναι τα παιδιά, αλλά το γεγονός πω ο δρόμος (λόγω φάρδους και μήκους) προδιαθέτει για 'δραστηριοποίηση στα κόκκινα'!
Υ.Γ. στο δρόμο αυτό πάω με ~50-60. Τη θεωρώ λογική ταχύτητα στα περισσότερα σημεία. -
Ο χρήστης CARυοθραύστης έγραψε:
Σταμάτα αυτόν τον καμικάζι που τρέχει σαν τρελός (40 χλμ/ω.....)Πλάκα κάνεις, έτσι?
-
Ακούστε εδώ
Πρίν μία βδομάδα,είμαστε σε διασταύρωση σταματημένοι στο κόκκινο,καμιά δεκαριά (τουλάχιστον) αυτοκίνητα,όταν απο πίσω μας μας προσπερνάει περιπολικό (χωρίς φάρο/σειρήνα) πλακωμένος,και χωρίς κόρνα ή φρένο,περνάει απο τή διασταύεωση μπροστά μας,ενώ έχουνε ήδη ξεκινήσει τα αυτοκίνητα που είχαν πράσινο.
-
Ο χρήστης droemmen έγραψε:
Σταμάτα αυτόν τον καμικάζι που τρέχει σαν τρελός (40 χλμ/ω.....)
Πλάκα κάνεις, έτσι?
Κομματάκι...
Αφου έτσι μας αντιμετωπίζουν. Ψέμματα λεω;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Έχει μια παιδική χαρά στην εκκλησία Αγια Τριάδα εκεί, αλλά απ ότι είπανε οι μπάτσοι έχουν κάνει παράπονα οι γείτονεςοτι τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα σε αυτό το δρόμο. Το πρόστιμο είναι 17 ευρώ!
των ευγενών προ-αστείων. Μην υποθέσει κανείς ότι τυχαία μπήκε το όριο εκεί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έχει μια παιδική χαρά στην εκκλησία Αγια Τριάδα εκεί, αλλά απ ότι είπανε οι μπάτσοι έχουν κάνει παράπονα οι γείτονεςοτι τρέχουν με υπερβολική ταχύτητα σε αυτό το δρόμο. Το πρόστιμο είναι 17 ευρώ!
Oχι βεβαια
Παει παρεα με τα Σαμαρακια τους -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Χθές έγραψαν την μητέρα μου για υπερβολική ταχύτητα. 41 με όριο 30 στην οδό Χελιδονούς στην Κηφισιά.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ, μου φαίνεται αδύνατο!
Πες μου ότι κάνεις πλάκα.Αν με σταματούσαν εμένα, σήμερα μάλλον θα βρισκόμουν στο αυτόφωρο (θα είχα πλακωθεί μαζί τους με βεβαιότητα).
μα γιατι, για την ασφαλεια μας ειναι και ηταν παρανομη η κυρια. ΕΤΡΕΧΕ...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Oχι βεβαια
Παει παρεα με τα Σαμαρακια τουςΞέρετε τι αγώνα κάναμε για να βγάλουμε τα σαμαράκια από την περιοχή; Υπογραφές, ιστορίες κτλ... Ήταν εκείνα τα πλαστικά τα άθλια... Όπως και να τα πέρναγες κοπάναγαν.
Σε όλη την περιοχή το όριο είναι 30. Εκτός από τους κεντρικούς δρόμους με διάζωμα στη μέση που είναι 50. -
Πριν λίγο, 3 ένστολοι ζητάδες, με τις μηχανές παρκαρισμένες πάνω στο πεζοδρόμιο, καθόντουσαν σε καφέ και έβλεπαν τον αγώνα. Επιτρέπεται αυτό;
-
Μήπως χώριζαν τα τραπέζια διαφορετικών προτιμήσεων;
-
Μπα, στρογγυλοκαθισμένοι ήταν με φραπεδιές... Εκτός αν δοκίμαζαν τον καφέ για να δουν αν μπορούν να τον πιουν οι θαμώνες..
-
Δεν λέω ωραία τα παραπάνω... να βγούν τα σαμαράκια (βγήκαν!!!!) αλλά θα θέλατε να μένετε στην Χελιδονους ή στον ΑΟΚ και να ανεβαίνουν με 120+ το βράδυ και να ντριφτάρουν και εσύ να θέλεις να κοιμηθείς????
Στο δρόμο του Αβραμόπουλου έβαλαν τα χτιστά και σε λίγο το ίδιο θα γίνει και στην Αγ. Τριάδα θα σηκώσουν την διασταύρωση!!!!
Ή θα περνάει ο κόσμος ήσυχα ή οι κάτοικοι (έχοντες τα μέσα) θα επέμβουν με τον τρόπο τους!!! -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Δεν λέω ωραία τα παραπάνω... να βγούν τα σαμαράκια (βγήκαν!!!!) αλλά θα θέλατε να μένετε στην Χελιδονους ή στον ΑΟΚ και να ανεβαίνουν με 120+ το βράδυ και να ντριφτάρουν και εσύ να θέλεις να κοιμηθείς????
Στο δρόμο του Αβραμόπουλου έβαλαν τα χτιστά και σε λίγο το ίδιο θα γίνει και στην Αγ. Τριάδα θα σηκώσουν την διασταύρωση!!!!
Ή θα περνάει ο κόσμος ήσυχα ή οι κάτοικοι (έχοντες τα μέσα) θα επέμβουν με τον τρόπο τους!!!εμένα μ'ενοχλεί το λεωφορείο που ανεβαίνει την ανηφόρα, τον άλλον τα παπάκια που περνάνε με τις κομμένες εξατμίσεις, άλλος μένει στην παραλιακή και τον ενοχλεί η κίνηση. Σαμαράκια παντού κι απαγόρευση κυκλοφορίας.
Επίσης στα Σπάτα ενοχλούν τ'αεροπλάνα, όπως παλιότερα στη Γλυφάδα κοκ
Τι είναι ο Αβρμόπουλος -κι ο κάθε Αβραμόπουλος;-
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Ή θα περνάει ο κόσμος ήσυχα ή οι κάτοικοι (έχοντες τα μέσα) θα επέμβουν με τον τρόπο τους!!!α) να βαλουν ΣΩΣΤΑ σαμαρακια, οχι βουνα.
β) να μην βαλουν καθολου σαμαρακια και να κανουν σωστη αστυνομευση ελεγχωντας ορια ταχυτητας σε κατοικημενες και 'επικινδυνες' (επικινδυνες να προκληθει ατυχημα) περιοχες σαν αυτη. Οχι να παιζουμε κρυφτουλι στις ευθειες των ΕΟ... -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πριν λίγο, 3 ένστολοι ζητάδες, με τις μηχανές παρκαρισμένες πάνω στο πεζοδρόμιο, καθόντουσαν σε καφέ και έβλεπαν τον αγώνα. Επιτρέπεται αυτό;το οτι ειναι ενστολοι δεν σημαινει οτι ειναι και αστυνομικοι...
μονο που θυμαμαι τι περνουσαμε εμεις οι κακομοιρηδες στο στρατο για κατι τετοια...
-
Στρίβω απο Αργυρουπόλεως στην Κύπρου και πάω για Γούναρη έχω 2 αμάξια μπροστά μου και 2 αμάξια στην αριστερή λωρίδα, ο πρώτος της λωρίδας μου στρίβει, και ο εμπρός μου κάνει αριστερά και περνάει το παπάκι το οποίο σερνότανε και ξαναμπαίνει στη δεξιά λωρίδα το ίδιο κάνω και εγώ με διαφορά 5-6 μέτρων απο τον προπορευόμενο μου πατώντας μια 2ρα μένοντας όμως στην αριστερή, τότε μου ανάβει φώτα τουλάχιστον για 4-5''.... (σε εκείνο το κομάτι έχει αριστερή στροφή κα ιμου τα έσκαγε στη μούρη) τι θέλει λέω? Ούτε που τον ενόχλησα, κόβω και τον περιμένω, κόβει και αυτός αλλά μας πιάνει το φανάρι του κολυμβητηρίου, ε λέω θα έρθει τι θα κάνει?
Είναι μέσα στο αμάξι (Golf V) 2 κουστουμαρισμένοι γύρω στα 40 του κάνω νόημα τι θέλει? Και μου κάνει τπτ πήγαινε πιο προσεχτηκα, ή πρόσεχε πήγαινε πιο σιγά κάτι τέτοιο, Οκ του κάνω, όχι ότι έτρεξα ή ότι τον εμπόδισα, αλλά απο τη στιγμή που δεν με προκάλεσε, δεν είμαι και κανας κομπλεξικός να ψάχνομαι για φασαρία, σκάει τότε ζητάς ανάμεσα μας, και κάνει ΧΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΙΙΙ (όχι σαν την Βίσση σα γιδοβοσκός που φωνάζει τα ζωντανά ) να πηγαίνεις πιο σιγά είσαι σε κατηκοιμένη περιοχή, γιατί πέρασα τα 50 χλμ? του λέω, να μην κάνεις τέτοιες κινήσεις (ξαναλέω ότι εγώ άλλαξα μία λωρίδα...το Γκολφ 2...σε εμένα την είπε) απαγορεύεται η αλλαγή λωρίδας σε κατ.περιοχή? του λέω? Ακους τι σου λέω? μου απαντάει ο ευτραφείς Ζητάς, εσύ ακούς τι σου λέω? του κάνω, τι απαγορεύεται? η αλλαγή λωρίδας ή να πηγαίνω με 50 χλμ? ανάβει το φανάρι και έφυγα, ρε τι κομπλεξάρες είναι αυτές?
Άμα είμουνα με κανα Golf astra focus κλκ τα κόβω ότι δεν θα μου έλεγε τπτ!
μπατσολογικη και μπατσοσυμπεριφορα