-
Σπανια μου τυχαινει τετοια περιπτωση(5-6 φορες).. Παντως ψηφισα το δευτερο αν και μερικες φορες περιμενω στη σειρα.
Οταν σε καθε φαναρι περναν 5 αυτοκινητα και η ουρα εχει 25 αυτοκινητα δε λεει να κατσεις πισω.. Στη θεσσαλονικη στισ στροφες ευοσμου και ηλιουπολης ειναι αναποφευκτο..
Ειναι παρανομο αλλα τι να κανεις. Αν δε δημιουργεις κινδυνο το κανεις..
Ας προσεχαν αυτοι που φτιαξαν το δρομο.. (2 λωριδες εξοδου η ανισοπεδο κομβο) -
Με καφρικη εκκινηση οταν αναψει πρασινο.
Δεν ειναι οτι τους αποτρεπω. Απλα δεν τους αφηνω περι8ωρια εκ των υστερων. Δεν 3ερω αν γινομαι κατανοητος.
Αν φυγει νωρις η με κοκκινο αν δεν ερχεται κανεις απο απεναντι, να παει στο καλο. -
deenoo
Κι ας πρόσεχαν κι οι μ@λ@κες που δε σου ρίχνουν μία στην πόρτα και σε περιμένουν υπομονετικά, επειδή είσαι 'ξύπνιος', 'βιαστικός' και χαρακτηριστικός 'έλλην' (στη νοοτροπία, εξ ου και το μικρό 'ε'), αφού 'δε λέει' να κάτσεις πίσω...
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Σπανια μου τυχαινει τετοια περιπτωση(5-6 φορες).. Παντως ψηφισα το δευτερο αν και μερικες φορες περιμενω στη σειρα.
Οταν σε καθε φαναρι περναν 5 αυτοκινητα και η ουρα εχει 25 αυτοκινητα δε λεει να κατσεις πισω.. Στη θεσσαλονικη στισ στροφες ευοσμου και ηλιουπολης ειναι αναποφευκτο..
Ας προσεχαν αυτοι που φτιαξαν το δρομο.. (2 λωριδες εξοδου η ανισοπεδο κομβο)Στην τράπεζα περιμένεις στην ουρά ή παίρνεις τη σειρά των άλλων γιατί 'δε λέει, ας πρόσεχαν αυτοί που φτιάξαν την τράπεζα';
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
:rant:
Κι ας πρόσεχαν κι οι μ@λ@κες που δε σου ρίχνουν μία στην πόρτα και σε περιμένουν υπομονετικά, επειδή είσαι 'ξύπνιος', 'βιαστικός' και χαρακτηριστικός 'έλλην' (στη νοοτροπία, εξ ου και το μικρό 'ε'), αφού 'δε λέει' να κάτσεις πίσω...Οπα ρε φιλε 'νομοταγη' επειδη καποιοι δε ξερουν να κανουν δρομους θα τρωμε εμεις την π@π@ρα..
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Ας προσεχαν αυτοι που φτιαξαν το δρομο.. (2 λωριδες εξοδου η ανισοπεδο κομβο)Στην τράπεζα περιμένεις στην ουρά ή παίρνεις τη σειρά των άλλων γιατί 'δε λέει, ας πρόσεχαν αυτοί που φτιάξαν την τράπεζα';
Κοβω χαρτακι με αριθμο, παω κανω καμια δουλεια και ερχομαι πιο μετα.
Εσυ? -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Οπα ρε φιλε 'νομοταγη' επειδη καποιοι δε ξερουν να κανουν δρομους θα τρωμε **εμεις **την π@π@ρα..
Απο που κ ως που είναι 'εμείς';; Β πληθυντικό έπρεπε να χρησημοποιήσεις μιας και την π@π@ρα την τρώνε όσοι είναι πίσω σου κ περιμένουν κανονικά, μιας και τους καθυστερείς επιπλέον.
-
οι άλλοι την τρώνε εσύ την κάνεις γυριστή. Αλλά δε πειράζει...έχει ο καιρός γυρίσματα, κάποιος θα σου κάτσει και εσένα να σου αλλάξει γνώμη.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Οπα ρε φιλε 'νομοταγη' επειδη καποιοι δε ξερουν να κανουν δρομους θα τρωμε **εμεις **την π@π@ρα..
Απο που κ ως που είναι 'εμείς';; Β πληθυντικό έπρεπε να χρησημοποιήσεις μιας και την π@π@ρα την τρώνε όσοι είναι πίσω σου κ περιμένουν κανονικά, μιας και τους καθυστερείς επιπλέον.
Ποτε δεν το εχω κανει αυτο.. Δεν εχω καθυστερησει κανεναν.
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
:rant:
Κι ας πρόσεχαν κι οι μ@λ@κες που δε σου ρίχνουν μία στην πόρτα και σε περιμένουν υπομονετικά, επειδή είσαι 'ξύπνιος', 'βιαστικός' και χαρακτηριστικός 'έλλην' (στη νοοτροπία, εξ ου και το μικρό 'ε'), αφού 'δε λέει' να κάτσεις πίσω...Οπα ρε φιλε 'νομοταγη' επειδη καποιοι δε ξερουν να κανουν δρομους θα τρωμε εμεις την π@π@ρα..
Ενώ, όταν κάνεις την 'εξυπνάδα', την π@π@ρι@ την τρώμε οι υπόλοιποι ('βλάκες' κατ' εσέ) επί δύο!!! Είσαι πανέξυπνος!
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μη λετε ψέματα ρε.....Τουτέστιν?
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Οπα ρε φιλε 'νομοταγη' επειδη καποιοι δε ξερουν να κανουν δρομους θα τρωμε εμεις την π@π@ρα..Δηλαδή και τους παίρνεις τη σειρά, και τους ειρωνεύεσαι...
Ωραία, ωραία!Για την τράπεζα δεν αμφιβάλλω ότι κάθεσαι στην ουρά, γιατί εκεί είναι πιο επικίνδυνη η κατάσταση να πιαστείς στα χέρια αν φας τη θέση κάποιου άλλου με τον τσαμπουκά. Στο δρόμο κανείς δεν ασχολείται...
Εκτός αν πετύχεις τον kacey πουθενά...
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Δηλαδή λες πως είσαι σε εγρήγορση και ξεκινάς μόλις ανάβει το πράσινο. Το δέχομαι. Αν το κάνει και ο πρώτος της σειράς ; Δεν θα πρεπει να καθυστερήσει αυτός για να μην τρακάρετε;
-
Ψήφισα το (1) γιατί στο 90% των περιπτώσεων αυτό πράττω. Στο 10% πράττω το (3). Το (2) δεν το έχω κάνει ποτέ ενώ το (4) το έκανα λίγες φορές τους πρώτους μήνες που οδηγούσα (και είχαν τα μυαλά μου λίγο περισσότερο αέρα απ'όσο έπρεπε).
-
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
Κοβω χαρτακι με αριθμο, παω κανω καμια δουλεια και ερχομαι πιο μετα.
Εσυ?Εγώ βρίσκω καμια γιαγιά που δε βλέπει καλά και της παίρνω το χαρτάκι. Δε λέει να να τρώμε εμείς την π@π@ρα επειδή οι άλλοι δεν καταλαβαίνουν ότι η Εθνική στο συντριβάνι πρέπει να έχει τα διπλάσια ταμεία από όσα έχει.
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Εκτός αν πετύχεις τον kacey πουθενά...
Από προηγούμενο post του συμπεραίνω ότι μένει Θεσσαλονίκη. Οπότε δεν 'κινδυνεύει'
-
Πάντα περιμένω την σειρά μου για να στρίψω και ας έχω SUVlaki και το κάνω κάθε μέρα στο φανάρι που κάνει αριστερά στην κηφισίας πριν το ΚΑΤ. Το SUVlaki μπορεί να μην το χρησιμοποιώ για να διπλαρώσω όλους τους άλλους και να πω 'σας μαμάω όλους', από την άλλη όμως αν είμαι πρώτος και έχω περιμένει κανένα 5αλεπτο αυτόν που θα με διπλαρώσει με χαρά θα τον στείλω στο απέναντι πεζοδρόμιο φροντίζοντας όχι μόνο να μην μπεί μπροστά μου αλλά ουτέ καν πίσω μου!
Το δε εξωφρενικότερο όλων είναι που το διπλάρωμα το κάνουν και οι οδηγοί των αστικών λεωφορείων και της τοπικης αστικής συγκοινωνίας αν είναι δυνατον βιάζονται να πάνε που? Μάλλον νοιάζονται για τους επιβάτες να πάνε μια ώρα αρχυτερα στις δουλείες τους!!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δηλαδή λες πως είσαι σε εγρήγορση και ξεκινάς μόλις ανάβει το πράσινο. Το δέχομαι. Αν το κάνει και ο πρώτος της σειράς ; Δεν θα πρεπει να καθυστερήσει αυτός για να μην τρακάρετε;
Μ' αρεσει που ειπα πως μονο 4-5 φορες μου εχει τυχει να παρακαμψω σειρα...
Anyway υπαρχουν δρομοι που στηνεται και μια δευτερη σειρα απο διπλα και ετσι δεν καθυστερει κανεις..
Στους ελληνικους δρομους οι παρανομιες ειναι αναποφευκτες.. Σκεφτειτε ποσα STOP παραβιαζουν οι Θεσσαλονικεις στην περιφεριακη καθε λεπτο(οχι καθε μερα)
ΣΕ ΟΛΕΣ σχεδον τις εισοδους στην περοφερειακη εχει ΣΤΟΠ στην λωριδα επιταχυνσης.. Δεν εχω δει κανεναν να σταματαει και καλα κανουν αφου λαθος ειναι που υπαρχει εκει -
Ο χρήστης deenoo έγραψε:
ΣΕ ΟΛΕΣ σχεδον τις εισοδους στην περοφερειακη εχει ΣΤΟΠ στην λωριδα επιταχυνσης.. Δεν εχω δει κανεναν να σταματαει και καλα κανουν αφου λαθος ειναι που υπαρχει εκει
Ατυχέστατη σύγκριση γιατί η είσοδος στη λωρίδα επιτάχυνσης δρόμου ταχείας κυκλοφορίας (υποθέτω ότι σε αυτή την περίπτωση αναφέρεσαι) ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ, αφού η λωρίδα αυτή αμέσως πριν την είσοδο δεν υπάρχει ή είναι ΛΕΑ - που δε θα έπρεπε να χρησιμοποιείται.
Σου φαίνεται ίδια περίπτωση με αυτή που θίγουμε στο παρόν θέμα; -
deenoo το πιο σπαστικό δεν είναι ότι κάνεις την εξυπνάδα είναι ότι δεν καταλαβαίνεις κι όλας.
ΔΕ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΑΪΔΟΥΡΙΝΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ απέναντι στους συνανθρώπους σου!!!
ΣΤΡΟΦΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΕ ΦΑΝΑΡΙ