-
εφοσον σε ενδιαφερουν αυτα μαλλον το πολο πρεπει να παρεις, απλα βαλε και μια σκληρη αναρτηση γιατι απο οσο διαβαζω...
-
Ο χρήστης gregorym έγραψε:
ST. Δεν θα αγόραζα κανένα απο τα δύο πάντως.
μέχρι 20000ευρω ποιο θα αγόραζες?
Δεν ξέρω. Πιθανόν ένα εκ των Golf TSi Sportline, Peugeot 207 GT ή Grande Punto 1.6T, όταν έρθουν τα δύο τελευταία
εφοσον σε ενδιαφερουν αυτα μαλλον το πολο πρεπει να παρεις, απλα βαλε και μια σκληρη αναρτηση γιατι απο οσο διαβαζω...
Γιατί, δεν κοπανάει αρκετά τώρα? Θέλεις κι άλλο?
-
αμα θελει να επιχειρει να στριψει μαλλον θελει ακομα πιο σκληρη..
δε θυμαμαι να χω δει πουθενα να λεει οτι εχει σκληρη αναρτηση...
θα ελεγα επισης οτι θελω πολυ να το οδηγησω αλλα δε τρελαθηκα ακομα..
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
αμα θελει να επιχειρει να στριψει μαλλον θελει ακομα πιο σκληρη..δε θυμαμαι να χω δει πουθενα να λεει οτι εχει σκληρη αναρτηση...
θα ελεγα επισης οτι θελω πολυ να το οδηγησω αλλα δε τρελαθηκα ακομα..
Σκληρό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι στρίβει κιόλας. Και, μαλακό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν κοπανάει (τυχαίο παράδιεγμα, Hyundai Accent. Μαλακό περα από κάθε φαντασία, κοπανάει ΕΠΙΣΗΣ πέρα από κάθε φαντασία).
Όπως και να 'χει, ακόμα και τα απλά Golf, GPunto και 207 στρίβουν ωραιότατα, δεν τα πλησιάζει κανένα Polo, ό,τι κι αν του κάνεις στην ανάρτηση.
-
απο αποψη δυναμης μιλαω...και πως θα περασει αυτη κατω..βεβαια, με πολο
τεσπα, εχω 3-4 ποστς σε θεμα με πολο μεσα οποτε δε δικαιουμαι να μιλαω...
-
Ισως το 207 να ειναι προτιμοτερο
Ειναι πιο καινουργο και σαν ατμοσφαιρικο που το εχω οδηγησει, ειναι πολυ καλυτερο απ' το πολο. -
γαλλικά και ιαπωνικά αυτοκίνητα τα αποκλείω.
only german cars
-
γαλλικά και ιαπωνικά αυτοκίνητα τα αποκλείω.only german cars
Σου πρότεινα ήδη ένα, αν και δεν βρίσκω καμία δικαιολογία για το κόλλημά σου.
-
Golf TSi Sportline.... ούτε καν .το gt ίσως αλλά πάμε αλλού μετά.
-
Αφήστε τον να πάρει το GTi ρε παιδιά.
-
Μέχρι 20k με ρώτησε ρε Θανάση.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αφήστε τον να πάρει το GTi ρε παιδιά.Συμφωνώ. Κλασική περίπτωση χρήστη που ζητάει τη γνώμη τρίτων μόνο και μόνο για να επιβεβαιώσει αυτό που έχει ήδη αποφασίσει.
Άντε, καλοτάξιδο και καλές σφήνες
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
only german cars
Krus θα το πω εγώ για σένα για να μην το έχεις βάρος
G. Punto 1,6 T = Opel Corsa OPC
και γερμανικό και με σωστή καταγωγή-προσανατολισμό -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μέχρι 20k με ρώτησε ρε Θανάση.Αν ήταν για το άλλο δεν θα το έλεγα έτσι
Στο Polo αναφέρομαι -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
only german cars
Krus θα το πω εγώ για σένα για να μην το έχεις βάρος
G. Punto 1,6 T = Opel Corsa OPC
και γερμανικό και με σωστή καταγωγή-προσανατολισμόΔεν θέλω να το ακούω, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ!
Μέχρι 20k με ρώτησε ρε Θανάση.
Αν ήταν για το άλλο δεν θα το έλεγα έτσι
Στο Polo αναφέρομαια! Είχα ξεχάσει ότι παράγεται ακόμα αυτό το πράγμα
-
φιλε tazz και mirage δεν έχω αποφασίσει ακόμα αλλιώς δεν θα άνοιγα το θέμα. αν έγινα κουραστικός ας κλείσει το θέμα εδώ. απλά ζητάω την γνώμη κάποιον οι οποίοι ασχολούνται με το χώρο του αυτοκίνητου και μπορεί να έχουν προσωπική εμπειρία πάνω σε αυτά τα δυο μοντέλα και νομίζω πως μπορούν να με βοηθήσουν. γιατί αν περιμένεις απο τα άθρα και τα περιοδικά φέξε και γλύστρησα
-
Μεταξύ των 2 πάρε το Fiesta αν...
Το 207 είναι πολλή καλή περίπτωση πάντως ( μην απορρίπτεις κάτι αν δεν το δείς ) και το μοτέρ είναι PSA/BMW
Για το Corsa θα δείξει -
Το να αναφέρουμε το GP gt ως μελλοντική άφιξη να το καταλάβω.Να το προτείνουμε από τώρα ως ενδεχόμενη επιλογή ή ακόμα χειρότερα ότι (θα) είναι καλύτερο από τα 2 υπάρχοντα δεν νομίζω ότι πολυστέκει.Το αυτό και για το OPC.
gregorym
Η σύγκριση που σε προβληματίζει είναι από τις πιο εύκολες που μπορούν να υπάρξουν.Τουρμπίνα εναντίον ατμόσφαιρας.Στήσιμο εναντίον δύναμης(περισσότερο δυνατότητα εξέλιξης αυτής).Μετρημένα κουκιά.
Εσύ αποφασίζεις.Συμφωνώ με τα παιδιά πάντως ότι θέλεις να ακούσεις κι άλλους να σου προτείνουν GTi απλά για να επιβεβαιώσεις την αρχική σου προτίμηση.Από τα ποστς σου φαίνεται ότι θέλεις το GTi.γιατί αν περιμένεις απο τα άθρα και τα περιοδικά φέξε και γλύστρησα
Δυστυχώς έχεις δίκιο.
-
γιατί αν περιμένεις απο τα άθρα και τα περιοδικά φέξε και γλύστρησαΠλάκα πλάκα ελληνικό evo , 4T και DRIVE είχαν συγκριση ST, GTI, FR και CZT. Κάθε περιοδικό έβγαλε διαφορετικό νικητή
-
Είναι εύκολο να γράψεις το συμπέρασμα του κάθε περιοδικού?
polo gti vs fiesta st