-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Του λείπουν τα πολλά add-ons του FF όμως. Αυτό από μόνο του για μένα αρκεί, back to FF!
για αυτό δεν πρόκειται να φύγω εύκολα από τον FF. Τον έχω συνηθίσει πλέον.
-
Tabbed browsing εχει?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Tabbed browsing εχει?o Οpera είναι εφευρέτης αυτού ρεεεε....
-
Πολύ ελαφρύς δείχνει ο Opera και αφού δεν χρησιμοποιώ τα addons του FF πέρα από το smiley extra, δεν βλέπω λόγο να μην αλλαξοπιστήσω..
-
Καλός ο opera αλλά που ορίζουμε να εμφανίζει αυτόματα τα passwords που έχουμε πει να 'θυμάται' μόλις πάμε στην σελίδα?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλός ο opera αλλά που ορίζουμε να εμφανίζει αυτόματα τα passwords που έχουμε πει να 'θυμάται' μόλις πάμε στην σελίδα?Με το 'ραβδί'.
-
?
-
ΟΚ! Το βρήκα!!
-
Αφού εισάγεις το username και το pass στην σελίδα που είσαι, πάτα το 'μαγικό ραβδί' (wand button).
-
Ρε παίδες (βασικά ΜάνοςΚ) που είναι εκείνο το link που μπορούσες να δεις αν η γραμμη αναβαθμίοστηκε ρε γμτ?!!
-
Αυτό λες;
-
Ωραίος ο Οpera!
Τον ξαναδοκίμασα...θα τον δουλέψω για λίγο και βλέπουμε, τουλάχιστον είναι το ίδιο γρήγορος και σαφώς πιο ελαφρύς!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ωραίος ο Opera! ...Ωχ!!
Αυτό το έγραψε πριν από 2 ώρες.
Καλός ο opera αλλά που ορίζουμε να εμφανίζει αυτόματα τα passwords που έχουμε πει να 'θυμάται' μόλις πάμε στην σελίδα?
Αυτο πριν από 30 λεπτά.
Αυτό που μου αρέσει σε αυτό τον άνθρωπο είναι η σταθερότητά του.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αυτό λες; -
-
πώς ανοίγουμε ένα link στο ίδιο tab στον Opera?
-
κανένας για το παραπάνω?
κοίτα να δεις που κόλλησα στον Opera για τα καλά...(μεγάλη μπουκιά φάμε μεγάλη κουβέντα μην λες...)
-
παρομοίως...
-
Απο το preferences νομίζω οτι μπορεις να το ρυθμίσεις Σάββα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#7]