-
Ντίνε καληνύχτα απο μένα.
Καλη συνέχεια.
-
Την καθάρισα, την φύσιξα αλλά το ανεμ. τίποτα. Πνέει τα λοίσθια... άραγε μπορώ να βρψ σκέτο ανεμιστηράκι για vga;
-
μπορεις να βρεις, αλλα το θεμα ειναι αν αξιζει...
κοιτα... για την ωρα, βγαλε ενα απο τα αλλα φανακια που εχεις στον υπολογιστη και βλατο να βραραει πανω στην καρτα...
απο την στιγμη που δεν θα παιξεις τιποτα παιχνιδια και τα λοιπα, η καρτα θα ειναι σχεδον σε idle... αρα δεν θα ανεβαζει θερμοκαρίες και το φανακι που θα τις ριχνει αερα θα φτανει.
Επισεις κοιτα να εχεις αφισει το πλαινο κοματι απο το κουτι ανοικτο για να μπαινει πιο πολυ αερας μεσα και να βγαινει πιο γρηγορα η ζεστη της καρτας.
τωρα, αν μπορεις να βαλεις και τον οικιακιο ανεμυστηρα να την βαραει, ακομα καλυτερα πιστευω.
-
μερα μποιζ...
-
yo
σε λιγο εχω να μαγειρεψω..θα κανω μπιφτεκια και ψητα μανιταρια με λιγο ροκφορ απο πανω
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχω να καταγγείλω γνωστό εγκάθετο του φόρουμ που μου βάζει ιδέες για μία κοπέλα που τόσο καιρό έβλεπα φιλικά - ή έστω μη σεξουαλικά. Εδώ και κάμποσες ώρες την σκέφτομαι συνέχεια..
Μήπως με πείραξε το πολύ διάβασμα?ΠΟΤΕ δε βλέπεις μια γυναίκα φιλικά.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχω να καταγγείλω γνωστό εγκάθετο του φόρουμ που μου βάζει ιδέες για μία κοπέλα που τόσο καιρό έβλεπα φιλικά - ή έστω μη σεξουαλικά. Εδώ και κάμποσες ώρες την σκέφτομαι συνέχεια..
Οσο και αν το προσπαθείς
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Οσο και αν το προσπαθείς
Ουτε εκείνη εσένα. Αξίωμα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Οσο και αν το προσπαθείς
Φιλικά εννοώ μη σεξουαλικά (ακόμα τουλάχιστον )
-
Αυτό λεω κι εγω!
Φιλική μόνο σχέση δεν υφίσταται!
-
When Harry met Sally...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οσο και αν το προσπαθείς
Φιλικά εννοώ μη σεξουαλικά (ακόμα τουλάχιστον )
Αυτέ τις αηδίες κάνει η νεότερη γενιά κι έχουμε γίνει μπάχαλο.
Δημήτρη, χούφτωστη.
-
Κιντ, και εγώ αυτό λέω, τελικά δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε έχει δει μη-φιλικά, όπως και εσύ άλλωστε...
Και τελικά και με την δικιά μου περίπτωση, αυτό έγινε.
-
Μήπως δέν είναι αρκετά όμορφη ρε παιδιά,και το ωθούμε το παιδί σε....σαβουρομαμισμό;
Κίντ;
-
Μα και ο ίδιος γουστάρει.
Κιντ, για να δούμε βαθμολόγηση!
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αυτέ τις αηδίες κάνει η νεότερη γενιά κι έχουμε γίνει μπάχαλο.
Δημήτρη, χούφτωστη.
του τα λέω, αλλά τίποτα
η παλιά γενιά όμως...
φίλη τέτοιο μωρό
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
:hmmm:
Μήπως δέν είναι αρκετά όμορφη ρε παιδιά,και το ωθούμε το παιδί σε....σαβουρομαμισμό;Κίντ;
Εμείς το ωθούμε? Αποκλείεις το γεγονός να είναι ήδη σαβουρομάμης από μόνος του?
-
Καλό παιδί είναι ο κιντάκος, και άξιο παλικάρι! Μην μασάτε, δεν είναι μάπα η τύπισα...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μα και ο ίδιος γουστάρει.Κιντ, για να δούμε βαθμολόγηση!
Μια χαρά είναι η κοπέλα. Μόλις την βαθμολόγησε με 7αράκι τουλάχιστον.
-
Ποιος ηταν στην επιτροπη που την βαθμολογησε??
Αν δεν περασει απο την επιτροπη των 4Τ forum δεν περναει στην επομενη φαση!!
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#5]