-
Παιδιά θέλει να αγοράσει κανείς αυτό (ολοκαινουργιο)
http://tamiya.com/english/products/24251fit/fit.htm
Δεν εχω το χρόνο να το φτιάξω ... (δε ξέρω καν πόσο κάνει αλλα φαντάζομαι 12-15 ευρω μαχ)
Να το πάρει κάποιος που αγαπάει το JAzz και θα το φτιάξει
-
Μια ασημι UT Porsche 993 Targa προστε8ηκε στη συλλογη μου με συνοπτικες διαδικασιες.
-
-
Αν εξαιρέσεις την όρκα-δολοφόνο φάλαινα , όλα τα άλλα είναι
-
Εδώ είναι και η δική μου συλλογή (αν και λείπουν τα 2 τελευταία αποκτήματα)!
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Εδώ είναι και η δική μου συλλογή (αν και λείπουν τα 2 τελευταία αποκτήματα)!Σε Ford έχεις κάτι;
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Εδώ είναι και η δική μου συλλογή (αν και λείπουν τα 2 τελευταία αποκτήματα)!
Σε Ford έχεις κάτι;
Ωχχχ ναι! Έχω και ένα μαύρο πισωκίνητο Focus 1:38!
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Μια πολυ σημαντικη ερωτηση παρακαλω:
Ξερετε που μπορω να βρω η ποιος μπορει να μου φταιξει καποια τυπου βιβλιοθηκη για να βαλω τα μοντελα μου? Εχω τωρα καμια 20αρια συνολο και δεν υπαρχει χωρος.
Για πειτε σας παρακαλω καμια λυση!
Ευχαριστω πολυ
....To ίδιο πρόβλημα απασχολει και εμένα και νομίζω πως το καλύτερο είναι ράφια γυάλινα με τζαμάκι μπροστά για να μην σκονίζονται τα μοντελλα. Μ αυτό τον τρόπο δείχνουν φωτεινα και κερδίζουν αρκετά! Αν δεις στην προηγούμενη σελίδα μια φωτογραφία που έχει ποστάρει ο jim clark θα καταλάβεις τι εννοώ ακριβώς. Το κοστος για κάτι τετοιο πρέπει να είναι μεγαλύτερο απο κανονικά ράφια αλλά το αποτέλεσμα νομίζω πως σε αποζημιώνει 100%.
Και εγω αυτο εχω σκεφτει να κανω. Απλα ελεγα μηπως υπηρχε μια ετοιμη λυση
Εχει καποιος αλλος καποια διαφορετικη προταση να κανει παρακαλω?
Γειά σας. Μόλις τώρα ανακάλυψα αυτό το θέμα για τα μοντέλα.
Έχω περίπου 450 μοντέλα 1/43, 1/64-66, 1/72, 1/87 και ελάχιστα 1/25 και 1/18.
Θέλω να φτιάξω μία προθήκη για τα 1/43 (περίπου 200). Νομίζω η καλύτερη ιδέα είναι αυτό που είχε φτιάξει ένα φίλος: πήγε σε αλουμινά που του έφτιαξε προθήκη από αλουμίνιο στο χρώμα του ξύλου (όπως τα κουφώματα) με γυάλινα ράφια, γυάλινα πλαινά και αεροστεγή πόρτα (όπως τα παράθυρα αλουμινίου). Έτσι δεν περνάει ούτε κόκκος σκόνης. Σκέφτομαι μάλιστα ότι η πλάτη μπορεί να είναι καθρέφτης για να φαίνονται διπλάσια τα μοντέλα και να φαίνεται και η πίσω πλευρά τους.
Η λύση αυτή είναι τέλεια (το έχω δει) αλλά ακριβή. -
Επειδη αδυνατω να ανεβασω αυτην η φωτο εδω,θα προσπαθησω να στη περιγραψω.
Εχω μια βιτρινα με Υψος 1.10, Πλατος 0.35, και Βαθος 0.30.Τρεις πλευρες γυαλινες,η τεταρτη ξυλινη,οι καθετες ακμες ξυλινες οπως και τα 4 ραφια. Κανονικα εκει βαζουμε τα καλα ποτηρια και αλλα πολυτιμα σκευη της προικας της συζηγου αλλα μια αγορα ενος αλλου επιπλου με εκανε αποκλειστικο χρηστη αυτης
Ανοιξα στα μεσοδιαστηματα τρυπες και ετσι προσεθεσα αλλα 4 ραφια γυαλινα ομως τωρα.Αυτη τη στιγμη εχει 90 μοντελα 1/43,δυο 1/18 (τα οποια μιας και δεν ταιριαζουν θα αποπεμφθουν λιαν συντομως) και ενα διοραμα δικης μου εμνευσης και συναρμολογησης.Καθε ραφι χωραει κατ'ανωτατο αριθμο 15 τεμαχια οποτε υπολογιζω οτι λιαν προσεχως θα εχω μια μακρα συζητηση με την στεφανωσον δια τον διπλασιασμον των βιτρινων.Μιας και την ειχα αγορασει προ αμνημονευτων ετων (την ιδια εποχη που πηρα και την κυρα!!!),αδυνατω να σου πω τιμη αλλα την υπολογιζω γυρω στα 200-300 Ευρω.(Περσυ ειχα δει μια στα 750 Ε αλλα μαζι με τα ποτηρια που ειχε μεσα.)
Στα συν να βαλω οτι στεκεται ανετα αναμεσα στα αλλα επιπλα του σαλονιου (ολοι οι επισκεπτες υποχρεουνται να κρινουν την εκθεση μου και παντα ευνοικα) ενω στα πλην ειναι οτι δεν εχει και ουτε δεχεται φωτισμο με αποτελεσμα να μη τη βλεπω συνεχως και αδιαλειπτως. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μιας και την ειχα αγορασει προ αμνημονευτων ετων (την ιδια εποχη που πηρα και την κυρα!!!),αδυνατω να σου πω τιμη αλλα την υπολογιζω γυρω στα 200-300 Ευρω.(Περσυ ειχα δει μια στα 750 Ε αλλα μαζι με τα ποτηρια που ειχε μεσα.)
Στα συν να βαλω οτι στεκεται ανετα αναμεσα στα αλλα επιπλα του σαλονιου (ολοι οι επισκεπτες υποχρεουνται να κρινουν την εκθεση μου και παντα ευνοικα) ενω στα πλην ειναι οτι δεν εχει και ουτε δεχεται φωτισμο με αποτελεσμα να μη τη βλεπω συνεχως και αδιαλειπτως.Την ξέρω την συλλογή σου DAP και είναι άψογη! Πόσα σου λείπουν για να μαζέψεις όλους τους νικητές και όλα τα καταξιώμενα αυτοκίnητα του WRC?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Την ξέρω την συλλογή σου DAP και είναι άψογη! Πόσα σου λείπουν για να μαζέψεις όλους τους νικητές και όλα τα καταξιώμενα αυτοκίnητα του WRC?
Αν παρω οσα θελω,λειπουν καμια 300αρια!!!
Αν παρω οσα αντεχει η τσεπη μου,λειπουν καμια 25αρια και
Αν παρω οσα λεει η στεφανωσον,πρεπει να αρχιζω να δινω -
Θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή των φίλων συλλεκτών στην απαράδεκτη συμπεριφορά του e-shop MODEL-CAR (http://www.model-car.com) από την Πορτογαλία.
Στις 31.7 παρήγγειλα ένα μοντέλο και πλήρωσα με πιστωτική κάρτα. Έκτοτε, εκτός από την χρέωση της κάρτας δεν έχω λάβει τίποτε. Έστειλα 4 e-mails ζητώντας μία απάντηση τουλάχιστον του τύπου 'το στείλαμε, τσεκάρετέ το με το ταχυδρομείο σας', την οποία είμαι πάντα προετοιμασμένος να δεχθώ δεδομένου ότι σχεδόν όλη μου η συλλογή έχει κτιστεί με αγορές μέσω ebay και e-shops. Δεν έλαβα καμία απάντηση, παρόλο που στην κεντρική σελίδα του site τους διαφημίζουν ότι όλα τα mails τυχαίνουν απάντησης. Επίσης έχουν σταματήσει να μου στέλνουν ενημερωτικά mails με τα καινούρια μοντέλα από τον Ιούλιο.ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ E-SHOP.
Να σημειώσω ότι στο παρελθόν έχω κάνει 3-4 αγορές από το συγκεκριμένο e-shop χωρίς πρόβλημα. Στην αρχή μάλιστα στέλνανε τα μοντέλο με courrier σε 2 μέρες. Την τελευταία φορά που έδωσα παραγγελία αργήσανε 15 μέρες αλλά απάντησαν ευγενικά σε e-mail μου και ζητήσανε συγγνώμη.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
To χτύπησα το 131. Η καλύτερη θέα του είναι η κάτοψη. Απίστευτα τα εξογκώματα στους τροχούς. Τόση κακία... Αύριο φωτογραφίες1/18 είναι έτσι?
Κάποιο πρόβλημα με το photobucket υπάρχει και δεν φαίνονται.
-
Ο χρήστης JimClark έγραψε:
To χτύπησα το 131. Η καλύτερη θέα του είναι η κάτοψη. Απίστευτα τα εξογκώματα στους τροχούς. Τόση κακία... Αύριο φωτογραφίεςΠοσο αληθεια; Το βρηκα 60 στη Θεσσαλονικη
-
Κ εγώ από το μόντελ πλάνετ το αγόρασα. 70 τότε... Που το βρήκες 60??
-
Στο ΤΗΜ, Παυλου Μελα, εκεινο που ανεβαινεις 3 σκαλακια. Διπλα στο Λοκαλ.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Στο ΤΗΜ, Παυλου Μελα, εκεινο που ανεβαινεις 3 σκαλακια. Διπλα στο Λοκαλ.Αυτός έχει πράμα; Γιατι πριν κανα εξάμηνο που είχα πάει είχε μείνει πολύ πίσω... Και δεν ήταν και πολύ ευγενικός. Πράμα που δεν συμβαίνει στο model planet. Kαι μια που πιάσαμε τα μαγαζιά να πω και για το hobbyland ότι έτυχε 2-3 φορές ο τύπος που ήταν στο μαγαζί να είναι ψιλοάσχετος.
-
Εχει καλες τιμες σε οτι εχει. Δεν εχει πολυ πραμα, αλλα ειναι γνώστης και ειναι οντως αγενεστατος, εκτος αν καταλαβει οτι και εσυ ξερεις.
-
E για να πάω να δώσω 60+ ευρώ για ένα μοντελάκι ... κάτι θα ξέρω. Αλλιώς θα πήγαινα στο Μασούτη δίπλα στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να τους καταλάβω αυτούς τους ανθρώπους.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
...Kαι μια που πιάσαμε τα μαγαζιά να πω και για το hobbyland ότι έτυχε 2-3 φορές ο τύπος που ήταν στο μαγαζί να είναι ψιλοάσχετος....
Και αγενής/κρύος...
Μεταλλικά και άλλα μοντέλα - Συλλογές